עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם , אני עובר בעוד שבוע בדיוק לאקספון ולצורך כך אני צריך להצטייד במודם. אני רוצה אם כבר , שזה יהיה מודם + ראוטר אלחוטי . השאלה היא איזה אחד לקנות. אשמח לקבל עצה בנושא. כרגע אני חושב על ה 9980. תודה

• 30 תגובות
    • 7.8k צפיות
  2. איזה ראוטר אל-חוטי הכי טוב קיים בשוק??? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  3. אני צריך גם כרטיס רשת ומצאתי באיבורי גם ראוטר+כרטיס רשת ב215 שח. נתב TP-LINK WR541G + TP-LINK WN321G השאלה איזה ראוטר אתם ממליצים? יש לי כבלים, והמרחק בין 2 המחשבים הוא 3 עד 5 מטר. תודה.

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  4. אבא שלי כרגע בארה"ב איזה ראוטר אלחוטי הכי כדאי לקנות המליצו בבקשה על דגמים ... או על תכונות שחשוב שיהיו לראוטר?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  5. שלום לכם יש לי מחשב PC ו מחשב נייד חדש השבוע קניתי יש לי מודם MOTOROLLA מחובר לכבלים רוצה לבנות רשת אלחוטית בבית מה צריך לעשות איזה ראוטר הכי מומלץ ??

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  6. Started by Alexkmr,

אני מחובר בתשתית הוט 100 מגה יש לי מודם משולב ראוטר של הוט בוקס. *כל הזמן יש נפילות בהזרמת סרטים לsmart tv. הראוטר צריך לשמש אותי להזרמת תכנים לSmart tv ובעתיד אולי למכשיר יעודי, 2פלאפונים, כמו כן המחשב אליו מחובר המודם. כמה כסף אני צריך להשקיע בראוטר? ועל איזה דגם אתם ממליצים? הבית כ75 מר, המרחק לסלון כ10מטר קו ישר. הראוטר יהיה בחדר שינה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by 1stcowgirl,

שלום, יש לי מודם (של 012), הספקית היא HOT. אז יש לי מחשב נייח שמחובר עם מודם לאינטרנט. אני מעוניינת להתקין ראוטר אלחוטי שיתחבר למודם, ובדרך זו לחלוק את האינטרנט עם המחשב הנייח (בעזרת כבל) ועם המחשב הנייד באופן אלחוטי. (אני עדיין עם מודם כי יותר קל לי להחליף IP בשעת הצורך) (אתם יודעים ניתוק וחיבור מחדש מחליף לי IP במהירות) אז האם אני יכולה לעשות את מה שתיארתי? ואם אפשר, אשמח לקבל המלצה לראוטר זול מ KSP או IVORY (אפשר גם BUG). (בסביבות ה150-200ש"ח) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Chymes,

קיבלתי דרך בזק ראוטר משולב מודם ADSL. אני צריך לאסוף את הראוטר מבזק סטור. איזה ראוטר אני מקבל והאם הוא טוב יותר מ-D-link 524 בו אני משתמש כרגע?

• 7 תגובות
    • 9.5k צפיות
  9. לכיסוי דירה 4 חדרים ?

10. Started by desert,

אם אפשר , אפילו שיבוא בלי אפשרות לפירוול בתוכו כי כרגע יש לי בעיות עם זה ב DYNAMODE.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני מחפש המלצה לראוטר שיהיה קל לקינפוג (אין לי בעיה להתקין חומרה לא סטנדרטית כל עוד היא בוודאות תומכת בו), יתמוך ב L2TP בצורה מלאה ויאפשר חיבור של 12mb יציב. חיפשתי בפורום וקצת הלכתי לאיבוד בין המון המלצות (TP-Link TL-WR1043ND, LinkSys WRT54GL, D-Link DIR615). אין דרישות מיוחדות למרחק, המחשב קרוב למדי לראוטר. תודה!

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by Black_Citadel,

?EDIMAX Router 4port BR-6104K? ?Router D-Link DI-604? אני בור ברשתות, שניהם עולים פחות או יותר אותו דבר בKSP... (האדימקס 15 שקל יותר אבל מי סופר)

13. יש לי כרגע ראוטר של TP-LINK דגם: TL-WR641G שעובד על Dynamic IP, על פרוטוקול L2TP אני לא יכול לעבוד איתו מכיוון שכל רגע הוא מתנתק לי. איזה ראוטר הכי יתאים לי?

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. שלום ברשותי 2 ראוטרים VTECH NB403 D-LINK 6740U איזה טוב יותר תודה נעם

15. שלום חברים, יש לי את שני הראוטרים האלו בבית וכרגע אני משתמש ב netgear vegn2610. הראוטר נמצא אצלי בחדר ואם אני מתרחק ממנו נגיד כ10 מטר הקליטה של ה wifi נהיית חלשה מאוד. השאלה שלי האם הראוטר tl-wr841n יתן קליטה יותר עוצמתית ויאפשר לי קליטה ממרחק גדול יותר מהראוטר שמופעל אצלי עכשיו.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  16. tp link tl-wr841n או Edimax nMax BR-6424n 802.11n ?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  17. Started by AiXC,

VVG2000 של NETGEAR או 6740U של D-LINK?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Burned,

קיבלנו היום ראוטר מודם מבזק כמתנה על הצטרפות ל-4 מגה (לפני כמה חודשים). השאלה שלי היא מה יותר טוב, הנוכחי - Linksys WR54TG או החדש - ASUS AM 604g היתרון בחדש הוא שזה גם מודם.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by Kolshamen,

http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=2&pl3_id=122&pd_id=248 http://www.dlink.co.il/il/products/2/704_b.html http://www.dlink.com/products/?pid=530 המרחק הוא בסביבות 20 מטר וממ"ד אם יש לכם המלצות אז בבקשה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by ravid,

שלום, אני כרגע פועל עם רשת חוטית ועומד לעבור לרשת אלחוטית(וואו המהפך!) אני רק רוצה לחבר בין מחשב למחשב, ושהעמדה תהייה פתוחה גם לקבל חיבור רשת של אקס בוקס ואייפון! אשמח לדעת איזה ראוטר אני צריך לקנות ואילו כרטיסי PCIE של אנטנות! (תקציב של 300-400~) בנוסף אשמח אם הראוטר יהיה עם מודם בחיבור כבלים לאינטרנט (אני מחובר להוט) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by יוספי,

אני צריך ראוטר לבית , משהו פשוט, אני משתמש ב 018, ובערך ב 10 או 15 מגה,שימוש ביתי פשוט מחפש ראוטר זול , אמרו לי ב 018 שצריך שיתמוך ב vdsl , לא יודע למה אשמח לקבל המלצות על זולים וטובים כמו כן, מצאתי ראוטר בבית שלי TNN SIEMENS SL2 141 , האם הוא טוב ? (בכל מקרה גם אם הוא טוב אני צריך המלצה לעוד 1 זול וטוב) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. בכוונתי לקנות ראוטר בכדי לחבר את ה ps3 לאינטרנט, מאחר ויש לי חיבור אינטרנט עם חייגן (חיבור גיימר). האם יש איזשהו נתונים חשובים שצריכים להקפיד עליהם, שקונים ראוטר ואם כן מהם ? בעקרון אני מחפש לקנות ראוטר הכי זול שניתן ובלבד שזה לא יפגע באיכות המשחק ברשת ה ps3. אודה להמלצות / הבהרות . תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by oded6188,

יש לי בבית 4 מחשבים שולחניים, ואחד נייד (רוצה לחבר אותו באלחוטי) על מה לשים לב כשאני קונה ראוטר? האם כדאי שהראוטר יהיה גם המודם? איך אני מאבטח כמו שצריך את הרשת האלחוטית..... תודה

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by eli_kats,

אני מחפש ראוטר לכבלים לא יקר אבל שיהיה טוב...הכוונה שלא יהיו ניתוקים כשעובד יחד עם אימיול ושיודע לחלק רוחב פס..

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by NTK1,

אני רוצה לעבור לבזק, ויש להם את העניין עם הראוטר של החיוב זיכוי כל חודש של 20 שח, איזה ראוטר הכי מומלץ ( אם בכלל יש להם מבחר ) תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים