עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by b3ta0,

אני בקרוב עובר לדירה חדשה, ואני חושב אם להישאר בבזק בינלאומי באינטרנט או לנסות את ספקיות האינטרנט החדשות לחודש אחד לראות איך הן לעומת בזק-014 אני אהיה מחובר רק לאינטרנט (ללא טלויזיה, וקו טלפון בנפרד), אז אין לי ענין בשום חבילות שמשלבות טלפון או טלויזיה בכל מקרה אני רוצה להבין, אני משלם לתשתית - בזק או הוט, ללא קשר לספק אינטרנט אותו אני בוחר. קודם כל האם יש עדיפות לשתית (בזק / הוט)? מבחינת איכות גלישה, מהירויות וכו? או שזה רק יכול להיות קשור לספק (או לבעיות טכניות אחרות)? והאם התשלום החודשי לתשתית הוא סכום קבוע (אני מניח שהוט ובזק גובות תשלום שונה אחת מן השניה), או האם התשלום לתשתית משתנה לפי המהירות לה אני מתחבר ומשלם לספק האינטרנט? אני יודע כדאי שיהיה סנכרון בין תשתית וס…

• 15 תגובות
    • 11.7k צפיות
  2. במה מדובר ? איזו תשתית פיזית ?

3. Started by יואב שניר,

האם ניתן לרכוש מפרטנר ספק תשתית בלבד ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Inter,

שלום לכולם.. חיפשתי בהרבה מאוד מקומות ולא מצאתי הבדל כלל בין קונקטורים לCAT 6 וCAT5 השאלה האם יש הבדל ואיך אני יכול לדעת שאני קונה את הדבר הנכון

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by Internal,

רציתי לשתף אותכם בבעיה הזויה שהיתה אצל חברי הטוב שפשוט רצה לעבור לתשתית של הוט אז הטכנאי בא אליו שם לו את המודם ניסה להתחבר לא עבד . אחרי כמה בדיקות הטכנאי הגיעה למסקנה שהמחשב דפוק והכרטיס רשת לא תקין והלך. הוא התקשר לתמיכה אולי הם יכולם לעזור אחרי שעה איתם בטלפון והעבירו אותו ל טכנאי "בכיר" נאמר לו הכרטיס דפוק. באתי אליו עם המחשב שלי ושוב משו לא עובד. הפעם אני התקשרתי ודיברתי עם תומכת מאוד חמודה שבאמת מבינה משהו. ונמצא שהמחשב חוסם תקשורת ב פורט 1701 שהחייגן צורך כדי לצאת להתקשרות אליהם (לא ידוע למה) לפחות הבעיה נימצאה והיא נתנה לנו שרת חילופי(שאף אחד אחר לא חשב לנסות , מאוד חכמים) וואלה פתאום זה התחיל לעבוד. לאחר כמה דקות נוספות חשבנו למה גם אצלי זה לא עבד ואז הגענו למ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by idoaa,

עד כמה אמינה התשתית של HOT? האם משהו נתקל בתקלות איתה? אני שואל משום שיש לי תשתית כזאת, יש לי ניתוקים לפעמים, או שהתקשורת איטית לפעמים. לפעמים אני צריך לנתק את המודם והנתב, ורק אז התקשורת חוזרת. אציין שהנתב חדש, והתקנתי אותו והוא עבד טוב, ושניתקתי אותו ועבדתי רק עם המודם עדיין היו בעיות. האם ל HOT יכולה להיות בקרה כלשהי, על זה שיש לי נתב? האם כדאי לעבור לבזק?

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  7. תחילה לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול אז אתם מוזמנים להפנות אותי למקום הנכון . האם מותר להעביר כבל טלפון (2 גידים) בתוך רשת החשמל מנקודה X לנקודה Y ? אם כן איזה כבל צריך (רגיל או משהו מיוחד) או שיש רעיונות אחרים ?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  8. שלום חברים, ישנו נושא לא פתור שברוצני לבדוק... כאשר אני מתחבר לאינטרנט, אני מבצע את החיוג באמצעות חייגן. האיי פי שמתקבל הוא קבוע למרות שאני מבצע ניתוק וחיוג מחדש... פניתי לבזק בינלאומי וזה טען שרק מול ADSL ניתן לקבל איי פי שמתחלף בין התחברות להתחברות... הפתרון היחידי שהחברה הציעה לי הוא להתחבר בכל פעם לשרת אחר שלהם וכך אקבל כתובת איי פי שונה... האם מישהו עובד עם ISP כלשהו + הוט ומקבל איי פי שמתחלף בכל התחברות מבלי להחליף שרת?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. משחקים MINECRAFT ומחפשים PING שהוא סביב ה- 50 MS. מוגדרת מהירות 100 מגה בתשתית ובספק והחיוויים טובים גם פינגים בארץ. PINGTEST לשרתי חו"ל מביא תוצאות שהן עגומות למשחקי רשת - פינג של 120-180 תלוי בשעות, לאירופה. 265 לארה"ב. יש דרך להתחבר לספק אחר - לבדיקה בלבד ולראות אם אפשר לקבל תוצאות אחרות? תודה

10. אני בתשתית של hot , ה- hotbox מוגדר כמודם והוא מחובר לנתב של linksys. כרגע אני משלם לשתי ספקי אינטרנט, הוטנט ובזק בינלאומי. אני גולש דרך הוטנט, אבל כשאני רוצה לעבור לבב"ל כדי לבדוק אותם, ומכניס יוזר וסיסמה בנתב זה לא מתחבר אליהם . להוטנט זה מתחבר בלי יוזר וסיסמה... אני פשוט רוצה לנסות את הספקיות לפני שאני נשאר עם אחת מהן למה לבב"ל זה לא מתחבר ? אני חייב להתנתק מהוטנט כדי שאוכל להתחבר לבב"ל?

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by jackhammer,

למישהו יש מידע על התשתית של טריפל סי? רשום באתר שלהם שהם מציעים גם תשתית אבל כדי לקבל מחיר צריך לפנות אליהם. המוקד שלהם אומר שזה עדיין לא פעיל. מישהו יודע איזה תשתית זאת? מתי זה יהיה פעיל? איזה מהירויות? מחירים? משהו...

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. ברצוני לשדרג את האינטרנט שלי למהירות של 3 לערך, עברתי חבילה והכל טוב אבל היום התברר בבזק כי התשתית אינה מאפשרת מהירות של 3 וכדומה, האם הגיוני הדבר ? האם יש איזורים שלא מוכנים לאינטרנט מהיר באמת ?

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  13. Started by Ovid,
    • 0 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by alfred3,

לאחרונה שדרגתי את המהירות ל 100 מגה (לפני כן 40 -ספק בזק בי"נל) בגלל שנאמר לי שאכן יש אפשרות/תשתית לכך. אחרי שחוברתי עשיתי בדיקת מהירות והתברר שאני מגיע ל 25 מגה באלחוטי ו 45 מגה בחיבור קווי. אחרי כמה וכמה שיחות .תואם לי הגעת טכנאי למחר כדי לבדוק את הנושא. מה שרציתי להתייעץ/לבדוק אתכם לפני הגעת הטכנאי מחר הוא ככה. 1. הנציג מהתמיכה אמר שהוא רואה שיש תשתית של 100 מגה באזור אבל לא רואה אפשרות בקו שלי . האם זה מעיד שמשהו אצלי לא בסדר או שבאזור זה משהו כללי מידי . 2. עוד נאמר שאני מרוחק כקילומטר מארון הסעף ,אני גר ברחוב דיי מרכזי ויש ארונות אפורים כל שני מטר איך אפשר לבדוק מה המרחק לארון הסעף ,האם אפשר לזהות אחד כזה באופן עצמאי ? (אני מבין שיש גם ארונות של חברת חשמל עם כיתוב…

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. לפי הידיעה ב Ynet כנראה יהיה פה כמו באירופה ושאר המדינות שיהיו הגבלות חודשיות או יומיות אני לא יודע כמה בדיוק , אבל הם כבר מתחילים לחשוב על זה . עכשיו נישאר לנו לחכות איזה ספק יתחיל בזה , ואז כולנו נידפק ...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים