עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by y_i_c,

למישהו יש מושג אם אחרי שאני הופך את המודם ל PRO וכל הבלאגן מסביב לשנות את ה IP של המודם מ CLASS A 10.XX.XX.XX ל CLASS C 192.168.XX.XX כי אין לי כוח לשנות את כל הIP של כל המחשבים פה!...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. קודם כל תודה שנכנסתם יש למישהו מושג איפה יש הוראות לחיבור אינטרנט בכבלים של תבל? המודם זה surfboard sb4100 אז תחפשו לי בבקשה תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by NetSpider,

טוב אז ככה ,נתחיל מכך שכל הבדיקות נערכו על הרשת של בזק כלומר ללא שום קשר לספקית אינטרנט כך שאין להאשים את הספק. אז לפני איזה 4 ימים פתאום אני רואה פינג של 150-200 בקאונטר סטרייק. החלטתי לבדוק עם זאת בעיה של בזק או ספק . התחברתי לרשת של בזק לבדוק פינג ל wow.bezeq.co.il כי רק זה אפשר לבדוק דרך הרשת שלהם . אז אני קולט שיש לי פינג של 96ms -110ms שתמיד היה לי שם 13ms-14ms . ובמקום הורדה של 200kb/sec ההורדה ירדה ל 20-30kb/sec . אז החלטתי להתקשר למוקד התמיכה כדי לברר מה קורה שם , אחרי 3 דקות שהם בודקים את תקינות הקוו הם אומרים שהקוו שלי מעולה . ושיש רק שתי סיבות לבעיה זו : 1. הגדרות לא טובות במחשב (Come on אצלי הכל מכוון fix ב Registry) 2. מכשירי טלפון מחוברים כמו פקס…

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by Aviad Faran,

אוקי- שני כרטיסי רשת יש, כבל חיבור יש, מה אני עושה איתם?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by ZiP,

טוב, לצערי אני עובר לגן-יבנה, מן מקום אנטי-מוכר ומבודד שם ליד אשדוד........ רק רציתי לדעת אם אני אוכל להתחבר שם ל-ADSL?! יש פה מישהו שקרוב לשם או גר שם ומחובר ל-ADSL....? אני לא רוצה לוותר על ה-ADSL......... אוף, למה אני עוזב את חולון...........

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by onn_the_vy,

OK...זה המצב. אני מחובר בבית דרך שרת, שמשטף אינטרנט בין 2 מחשבים, והוא מחובר דרך מודם 56K של מוטורולה לרפא"ל, שיש שם איזה פיירוואל ואין לי שמץ' איזה פיירוואל זה, והם...מחוברים עם סיב אופטי לנטויז'ין.... האינטרנט טס ועובד מעולה, אבל אף תוכנה של הורדת שירים לא מצליחה להתחבר.. יש למישהוא פיטרון?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by m_k,

יש לחבר שלי בעיה כל פעם שהוא מנסה להכנס לאתר הדפדפן ( Internet Explorer 6) כותב לו אין אפשרות למצוא את דף החיפוש! :hanged:

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by KamaL,

שלום חברה.... אני חדש בפורום הזה, ומייד הבחנתי שהמון אנשים פה מחוברים לאינטרנט מהיר: ADSL או כבלים (ניסוי)ץ.. לצערי הרב לא הצלחתי להתחבר לאף אחד מהם... בקשר לכבלים, ממש לא הצלחתי, אולע כי אני גר בפריפריה.... לגבי ADSL, ממש אי אפשר להתחבר כאן... זה חבל, כי אני יכול להתחבר ל ADSL דרך הטכניון, ובכך ADSL יוצא זול מאד!! רק 100ש"ח לחודש... טוב, מה לעשות.... זה המצב פה.... אני מקווה שהמצב ישתנה בעת כניסת הכבלים ל "תחרות", ואניי לא בטוח שתחול התפתחות כלשהי לגבי האינטרנט בישראל... לא נורא.... אך יש לי שאלה לאלה המחוברים ל ADSL או ל כבלים: נו חברה, איך החיבורים האלו?? האם הם ממש "מהירים"?? כמה KB אתם מצליחים ךהוריד בשניה??? נוסף לכך, נכון לעכשיון, מי יותר טוב: כבלים או ADSL??…

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by giliboy,

נכנסתי ל-10.0.0.138 ואני תמיד אהבתי לנסות דברים חדשים אז שינתי את ה-IP שם ועכשיו אני לא מצליח להכנס לשם חזרה כדי לשנות את ה-IP שוב והריסט מאחורה במודם לא מגיב!!!!!! מה עושים?!?!?!?!?!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by giliboy,

מישהו יכול להגיד אך אני עושה שהמחשב שלי יהיה מחובר לאינטרנט גם שהמחשב מכובה?? (ושלא ייתנתק כל שבוע....)

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by nio,

מישהו יכול להגיד לי איך הופכים מודם מסוג אלקטל (השחור) ל-ראוטר?

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. רציתי לדעת אם יש תוכנה שתחבר אותי ל ADSL שהמחשב נטען למשל בדוס לפני שהווינדוס נפעל או הדיוק שנכנסים לווינדוס ובנתיים שמתי את הקיצור דרך של ההתחברות ב STARTUP וזה מתחבר אוטומטי אבל אני לא רוצה את זה יש דרך אחרת? ???

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by DJO,

אהלן. יש לי שאלה אולי היא נראית קצת טיפשית אבל בכל זאת מתי שאני משחק CS לדוגמא אז יש לי פינג משהו כמו 80 שזה נחמד, עשיתי את הפקוד ההזאת שמראה לך כמה BW זה משתמש וראיתי משהו כמו 4KBS החוצה ו 4KBS פנימה. ה ISDN שלי מסוגל להגיע ל 15. המשחק לא מנצל את כל ה BW שהוא יכול.. אפילו לא חצי.. אז למה בכל זאת לכאלה עם ADSL או כבלים יש פינגים הרבה יותר טובים?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום רב.. כמו הרבה אנשים פה, אני גר בפריפריה, לכן אני לא יכול להתחבר ל ADSL..... שמעתי הרבה על חסרונות החיבור הזה של בזק, וקוויתי שכאשר יכנסו הכבלים לשוק, " הכל יסתדר"... אבל מהא התברר שהעתיד לא כל כך וורוד, כי מחירי הכבלים לא יהיה כל כך טוב, וגם החיבור עצמו, זה לא משהו.... אז אין הבדל ניכר בין שני החיבורים.. מה שמאוד הרגיז אותי היא העובדה שאני יכול להתחבר ל "טכניון" כספק ל ADSL, לכן חיבור ה ADSL כך יוצא ממש זול!! רק 99 ש"ח בחודש, כי חיבור כזה הוא חינם!!! אבל כמובן, אין באזורנו אפשרות חיבור ל ADSL... לכן השאלה שלי היא, האם בכלל תאפשר בזק יום אחד חיבור ל ADSL במקומות כמו אזורנו???? כל הזמן אני בודק באתר בזק אם אזורנו כבר תומך ב- ADSL, אבל הכל לשווא.... האם יש תקווה????? ת…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. אני מנוי באינטרנט של תבל דיגיטל כבר מעל שנתיים והשבטע התקשרו אלי לגבי החלפת המודם ואמרו לי שאם אני זקוק לכרטיס רשת למחשב זה 160 שח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השאלה שנותרה זה האם זה כרטיס רשת של ריל דרק שזו שחיתה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! או שזה כרטיס רשת של אינטל או 3 קום שזה אחלה מחיר!!!!!!!!!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by exupgh12,

הגיע לידי ROUTER CISCO מדגם 827 אם חיבור ל ADSL, מישהו יודע איך אני מקנפג אותו ע"מ לחבר אותו במקום ה - ALCATEL ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by rABina,

אהלן :smoke: ברשותי מחשב עם מע' הפעלה WIN ME. 2 כרטיסי רשת, אחד מהם ל ADSL והשני לרשת. התקנתי את ICS במחשב הזה ובמחשב השני, ולהלן התקלות: 1.) במחשב הראשי הוא מזהה את סוג החיבור לשיתוף כ - DIALUP, והאפשרויות האחרות שניתן לבחור הן כרטיסי הרשת. כשניסיתי להחליף לכרטיס הרשת של ה- ADSL פשוט לא יכלתי להתחבר 2.) במחשב השני, אמנם התקנתי, אך לא נוצר שום קיצור דרך, אייקון, או שורות נוספות ב "רשת". 3.) כאמור, המחשב השני לא מצליח לגלוש באינטרנט. מה לכל השדים והרוחות אני עושה? תודה רבה. עומר.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by yanme,

יש לי שתי מחשבים עם כרטיסי רשת כבל מוצלב , במחשב אחד winxp ובשני winme בגלל שהוא חלש אני רוצה לעשות רשת ביניהם ושהמחשב עם ה-winxp יהיה השרת. התחלתי לעשות משהו אבל יש בעייה אחת במחשב עם ה-winme אני רואה את המחשב השני אבל אי אפשר להכנס אליו אחרי שעשיתי שיתוף והכל ובמחשב עם ה-xp אני רואה את השני ואפשר להככנס ולהעתיק קבצים. אם מישהו יכול לרשום לי מה לעשות אני מעדיף לעשות הכל מחדש. בתודה מראש יניב.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by urich,

אני חושב להעבור לadsl ואני מחפש את הדרך הזולה/האמינה ביותר להיתחבר לadsl לפי חישוב פשוט שלי חבילה ממוצעת עולה בערך300 שקל+- אם אפשר בפחות אשמח לשמוע

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by cganir,

רק לידיעתכם - החברה הזו מבצעת מדי פעם עדכוני מחירים לחבילות השונות, ולא טורחת לציין ללקוחות המשלמים את השינויים האלה. כך יוצא שלפעמים אתה ממשיך לשלם על החבילה את המחיר הישן במשך מספר חודשים, למרות שהמחיר כבר אינו כזה , אלא זול יותר. לתשומת לבכם - בדקו מדי פעם את התעריפים, כדי לא לצאת פראירים !

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. לפני שתגידו שהוא לא נתמך וזה, שתדעו שהוא נתמך וקיים בארץ ! עכשיו...... הנה הדף מידע שלו: http://www.sem.samsung.co.kr/product/eapphtmlview.jsp?gcode=I1&code=P20A וזאת השורה שמעניינת אותי: " - No Ethernet card is required " פירוש הדבר שלא צריך כרטיס רשת ?

• 21 תגובות
    • 5.2k צפיות
  22. Started by Ibrow-Now,

החוט שמחברים מהמודם ADSL לשקע הטלפון, הוא אותו חוט שמחברים ממודם רגיל לשע הטלפון ? או שצריך חוט אחר ? ואם צריך חוט אחר, צריך גם מתאם?

• 30 תגובות
    • 5.4k צפיות
  23. Started by Reppix,

לפני כ10 דקות התקשרו אלי מערוצי זהב, ותיאמו מתי לבוא להתקין את האינטרנט בכבלים... ולכן, אני צריך ראוטר ל4 מחשבים.. את הראוטר אני אקנה בארצות הברית... 100-200$. יש הצעות?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by DJO,

אהלן, בן דוד שלי ביקש ממני דרך פשוטה וזולה לחבר בין שני המחשבים בבית שלו כדי שהוא יוכל לשחק משחקים. קניתי לו כבל פררלי שאותו חיברנו ליציאת המדפסת של כל אחד מהמחשבים והעברנו דרך החלון (פרימיטיבי אבל צריך לעבוד). הדלקתי את שני המחשבים, ניסיתי להשתמש ב DCC של Windows, ר"ת של Direct Cable Connection. שני המחשבים לא זיהו אחד את השני. שניהם WIN98. ניסיתי לשחק עם כל מיני דברים בביוס, כל מיני דברים ב Network בלוח בקרה, ללא שום הצלחה. המחשבים פשוט לא מזהים אחד את השני. זה כבל חדש ככה שלא נראה לי שהבעיה בכבל... לא ברור מה נסגר.. בעקרון יש לי קצת רקע עם רשתות סידרתי את הרשת שלי בית עם שיתוף באינטרנט והכל עם שלושה מחשבים עם HUB ואני ממש מתבאס שאני לא מצליח לסדר לו את הדבר הפש…

• 43 תגובות
    • 8.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים