רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
המהירות כרגע - 50Mb/s. מהירות ה-upload תהיה 10Mb/s. Batnun .
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות PDA עם טלפון ויכולות WIFI אז אני רוצה לדעת איזו רשתות נתמכות בארץ(שאני לא יקנה ואז זה לא תואם..) ואיזו הכי טובה? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתווכח עם הספקית שלי לתת לי מחיר יותר טוב אז אני רוצה לברר כמה אתם משלמים. מעוניין בתשתית כבלים בלבד וספק כלשהו. כרגע אני משלם 68 שח על האינטרנט+ספק למהירות 750. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שעות היום אני גולש בסבבה במהירות טובה ,אבל אחרי השעה 10 בלילה פחות או יותר האינטרנט הופך לסיוט. כדי לכותב את ההודעה הזאת לקח לי קצת יותר מ20 דקות(אתר הבית->hwzone->רשתות ואינטרנט->פתח נושא חדש). מה יכולה להיות הבעיה? אני מחובר לכבלים ואינטרנט זהב. עריכה1: אגב לחצתי על שליחה בשעה 12:54... עריכה2: איך שהוא את העריכה זה שלח מהר.
-
- 13 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני שבוע הבא אמור לעבור לסיבים אופטטים. ורצוני לשאול, 1. האם אוכל להתקין את הסיבים בחדר שבו המחשב הנייח שלי? 2. האם עבודת הטכנאי גובלת בקידוחים וכל דבר שגורם לכלוך בבית, או עבודה נקייה היא? תודה רבה!!
-
-
- 13 תגובות
- 4.6k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום חברים אני מחפש אתר או תוכנה שניתן יהיה לבדוק בה את כל הפורטים במחשב פתוחים , סגורים בשימוש ... תודה
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כיום שבאינטרנט יש עיכוב של בערך 3 שניות מהמזמן הנכון, האם שיהיה במדינת ישראל אינטרנט של כבל אופטי , ולא NGN או ADSL או VDSL, העיכוב הזה יוקטן ואו יתבטל ? ואם זה לא יעזור לזה , האם יש פרטים על פיתוח אינטרנט אחר בנושא הזה ? ולפי דעתכם , אם במשך השנים הקרובות, כל שמות הדומיינים יהיו תפוסים , מה יקרה ? ומתי לדעתכם לקוחות פרטים יוכלו במחיר סביר להשתמש באינטרנט של כבל אופטי ?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב התקנתי מצלמות בבית ואני רוצה ספק אינטרנט ip קבוע הכי זול! נכון ליכשיו אני עם 012 והם רוצים 40 שח לחודש! מישהו מכיר משהו יותר זול?
-
- 13 תגובות
- 17.9k צפיות
-
-
כבר תקופה ארוכה שאני מקבל לפחות פעם ביום הודעה של IP conflict detected. אילו זו הייתה רק ההודעה שקופצת אז ניחא, אבל היא מלווה בניתוק רגעי מהרשת שמפריע מאוד. אם רלוונטי,יש לי ראוטר מגעיל שבזק הכריחו אותי להתקין וה-WIFI פעיל בבית. למישהו יש רעיונות איך לפתור את הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה כבר כמה חודשים טובים של קליטה מועטה דרך האינטרנט האלחוטי, אז בדקתי קצת באינטרנט והחלטתי שאני חייב לבנות אחד כזה. קראתי תמדריך: http://linmagazine.co.il/hacking/guysoft/cantenna יש לי כ.רשת אלחוטי: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1440 לפי המדריכים צריך חיבור מיוחד ( Type-N Female ) שאני לא יודע ממש איפה למצוא אחד כזה, אני גר ברעננה ואין כאן חנויות אלקטרוניקה לפי מיטב ידיעתי. אני גם הרי צריך כבל שיחבר בין הכ.רשת לחיבור המיוחד הזה שמתחבר לפחית שימורים. מצאתי תכבל הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13226&catid=1823 מה אתם אומרים הוא מתאים? הבנתי שצריך גם להלחים נחושת לחיבור שבתוך הפחית, לא הבנתי בדיוק מה זה הנחושת הזאת אולי תוכל…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש ראוטר אלחוטי שקולט ומשדר הלאה כדי לשפר קליטה במקום שאין חיבור חוטי .כלומר הוא מהוה תחנת מעבר קולט ומשדר תודה לעונים
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כנסו לכאן: http://www.miki.org.il/article.asp?newsid=56 ולמי שמתעצל להיכנס: "לראשונה בכנסת:"אינטרנט מהיר ומדיניות מחירים" דיון פתוח לציבור בזמן אמת 17.12.2001 ביום ב´ 14.1.2002, בשעה 21:00 תקיים ועדת האינטרנט וטכנולוגית המידע בראשות חבר הכנסת מיכאל איתן ישיבה מיוחדת בנושא "אינטרנט מהיר ומדיניות המחירים". לישיבה יוזמנו נציגי חברות הכבלים, חברת בזק וכן משרד התקשורת. הישיבה תועבר באינטרנט בזמן אמת (Online) בהקלדה (צ´אט) והציבור יוכל לעקוב, להגיב ולהשפיע מהבית. הצעות לנושאים לדיון יתקבלו בברכה !!!!! 23.12.2001: שר התקשורת רובי ריבלין אישר השתתפותו בישיבה !!! "
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי מודם של הכבלים + MPLS עד עכשיו חיברתי מחשב אחד בכבל רשת ואחד בUSB והם עבדו בלי בעיות, אבל אני חושב שהבעיה שלי התחילה מאז שניתקתי את המחשב שהיה מחובר לUSB: כל כמה דקות/שניות אני לא יכול לגלוש באינטרנט, לא משנה עם איזה דפדפן, אני פשוט לא מצליח להכנס לאתרים, אבל ההורדות והICQ/MSN עובדות כרגיל, הבעיה נפתרת ב90% מהפעמים שאני נכנס לדפדפן מחדש (וזה מרגיז, צריך לסגור בצורה לא מסודרת כדי שהדפים ישמרו) לפעמים כל האינטרנט משתתק, ואני צריך לעשות disable /enable כמה פעמים עד שזה נפתר. הדברים שעשיתי: 1. התחרפנתי 2. ניתקתי את המודם לגמרי והחזרתי אותו לאחר כמה דקות 3. התקנתי ומחקתי כמה פעמים את הדרייורים של כרטיס הרשת מה עוד אפשר לעשות? ??? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך ניתן להאריך את הטווח הקליטה בבית גדול עם הראוטר הזה? בקומה השניה אין בכלל אינטרנט לגמרי
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום רב. עשיתי 5 MB מהירות וחיבור קבוע. ולפי מה שהבנתי זה אמור להיות מעולה . בכל אופן, מאז החיבור הקבוע. ניהיה לי PING בכללי לחול ולארץ. לא משנה לאיזה שרת או לאיפה מינימום 600PING בשעת "העומס" זה מגיע ל 800 או 900 זה כבר לא נורמלי. אני בטוח שכולם יודעים ש PING זה מילת העצם של האינטרנט וכל דבר כמעט קשור אליו אם זה מהירות ואם זה איטיות וגם אם זה קצב העברת נתונים כלומר הורדה העלאה וכו. אני לא יכול להוריד כמעט כלום. גם מאתרים ישראלים בקושי על 20KB אם בכלל. יש לציין שלפני כל זה היה לי "גיימר" אצל לאומי (סתם עשיתי כדי לבדוק איך זה (הייתי בשלב של ניסיונות כדי לבדוק מה יהיה הכי נוח) והכל היה מעולה אלא שגם "הגיימר" לאחר כמה ימים התחיל להשתבש לעשות לי בעיות ולעלות PING של עד 500.…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב של אמא שלי אלי בכבל רשת מוצלב, והאינטרנט עובד, אבל אני לא מצליח לשתף מדפסת ותיקית שיתוף.. אישרתי את שיתוף הקבצים בזמן שיצרתי את הרשת ולקחתי תיקיה ובחרתי לשתף אותה אבל זה לא עובד, בנוסף הגעתי להגדרות המדפסת ובחרתי בשיתוף אבל במחשב המשותף לא רואים את המדפסת. זה מה שעשיתי: בטאב האחרון הבאתי את כל ההרשאות האפשריות לכל היוזרים שהיו שם. הבעיה היא שכאשר אני מגיע למקום הזה במחשב המשותף ואני בוחר בAdd Printer הוא לא מוצא אותה מה אפשר לעשות? תודה (יש לי XP)
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי HTPC שמחובר אלחוטית לרשת ועוד מחשב שמחובר עם כבל לראוטר כשאני מנסה לראות סרט HD במחשב שמחובר עם כבל זה לא עובד חלק. יש הרבה תקיעות.. יש לי ראוטר של בזק - siemens SL2-141 הHTPC נמצא ברחק קרוב (5~מטר) ובאותה קומה אבל בחדר אחר. ראוטר חדש יפתור את הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית אלחוטית, הוספתי לרשת הגנה עם ססמה. ברשת יש מחשב אחד שמחובר "חוטית",מחשב נייד שמתחבר בלי שום בעיה ומחשב נייח עם קולט USB שלא מזהה אף רשת(כשאין ססמה והגנה לרשת הוא כן מזהה) ניסיתי להתחבר דרך התוכנה של WIN אך היא לא קולטת אף רשת באזור,כשאני מוריד את ההגנות לרשת, הקולט USB מזהה רשת ומתחבר אוטומטית. מישהו יודע איפה הבעיה? כיצד לתקן? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הצלחתי לחבר את שני המחשבים שבביתי ברשת. (שניהם מחוברים להאב והוא מחובר לקופסה החיצונית, כאשר המחשב שלי מתחבר אוטומטית ואילו המחשב של אחוית מתחבר דרכו.) האם ניתן איכשהו להגביל את כמות הBANDWITH שאני נותן למחשב השני? למשל להגביל את מהירות ההורדה שלה ל 20 ואת ההעלאה ל2? מישהו מכיר אולי תוכנה שעושה זאת?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי ADSL 1.5 בבזב"ל. יש לי בעיות גלישה - בעיקר איטיות. כבר כמה זמן שמנסים לפתור איתי את הבעיה - וזה לא עובד. רציתי המלצה לחברה אחרת. מצד אחד אני קורא שבבזב"ל לא חוסמים פורטים, והכל בסדר (גם כאן בפורום) אבל אצלי המצב ממש לא כך. הבנתי ש012\015 הם הכי פחות טובים נכון לעכשיו, ו013 נטויז'ן נחשבים לסבבה. חוות דעת במעריב שעשתה סקר - אומרים שם שנטוויז'ן הכי טובים במהירות ובשירות, ומצד שני מבאס אותי ששיחה לתמיכה צריכה לעלות כסף. מצד שני אני קורא שהם חוסמים פורטים. אני כבר לא יודע במי לבחור. שקלתי להשאר עם בזב"ל אבל זה האיטיות הזו מטריפה. שקלתי גם ללכת לחברות הקטנות (Interal לדוגמא, כך קראתי במעריב NRG), אבל אני קצת חושש שיום אחד הם יכולים לסגור וזהו. וזה…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! הלכתי היום לבזק סטור עם המודם הישן שלי (ECI, לא זוכר את הדגם). כי לפי מה שהבנתי הוא לא נתמך ע"י ווינדווס 7. אפילו לא טרחתי לנסות להתקין אותו. אמרתי לגברת הנחמדה שם שאני מבקש להחליף את המודם שלי במשהו שתומך ב- WINDOWS 7. היא בדקה את ה"סחורה" ובלי לשאול הרבה שאלות הלכה והביאה לי מודם חדש. המודם, כמו שציינתי, הוא D-LINK 2500U. הגעתי הביתה, חיברתי אותו למחשב החדש (שעד כה לא היה מחובר לאינטרנט בשום צורה), הכנסתי את התקליטור אך למרבה הפלא לא ראיתי שם שום קובץ שהצביע על זה שיש תמיכה ב-WIN7. ניסיתי להריץ התקנה של VISTA ושלXP אבל זה נתן לי הודעת שגיעה שזה לא מוצא את המודם. אני לא אוהב "לדפוק את הראש בקיר" אז בינתיים חיברתי את המודם למחשב הישן שלי (XP). התקנתי אותו ולפי מה שא…
-
- 13 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני עומד להתחבר עכשיו לאינטרנט מהיר ב-ADSL אז מה אתם חושבים על השרת בזק@בינלאומי.net?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-