רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אז ככה, יש לי בחדר ראוטר אבל האות שמגיע לסלון ממש חלש ואין שם כמעט קליטה ברמה שיש פס אחד של קליטה בWIFI ולפעמים גם מתנתק. רציתי לשאול אם אני אקנה מגדיל טווח שיהיה מחובר בסלון, האם זה ישפר לי את הקליטה? כי הבנתי שגם אם קונים מגדיל טווח, צריך שעדיין תהיה קליטה ברמה סבירה מהראוטר כדי שהוא יעבוד טוב, וכרגע בסלון כמו שאמרתי הקליטה היא לפעמים פס אחד, לפעמים גם מתנתקת. אם כן, אשמח להמלצה למגדיל טווח טוב, כבר בדקתי לגבי הראוטר והוא תומר רק בתדר של 2.4GHZ תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הראוטר של בזק היתקלקל לי ואני החלטתי גם ביגלל שיצא חוק חדש שיכולים למכור לי מודם וראוטר בכל רשת ולא חייב בזק וגם כי הראוטר של בזק לא משהו את הראוטר הזה https://ksp.co.il/?select=.263..264..2141.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=39031&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=8 יצויין שהלכתי עליו רק ביגלל המחיר (יקר יותר טוב יותר) האם נכון עשיתי?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מיון לפי מובילות שלום, אשמח לעזרת המומחים (או בעלי נסיון).... אני מעוניין לרכוש בחודש הבא מודם וראוטר משולב של ASUS דגם DSL-AC88U. אני רוכש את המכשיר מאמזון גרמניה ושולח לאיטליה, שם אהיה מס' ימים מטעם העבודה (אני יודע שהכנסת המכשיר לישראל דאך הדואר מלווה בסיכון גדול). קראתי חוות דעת מעולות והייתי שמח לדעת האם המכשיר יעבוד עם תשתית של בזק. …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, הפעם נטוויזן באמת הגזימו. קצת רקע: תשתית: בזק, 100MB, גר באשדוד, ארון תקשורת של בזק נמצא בלוק אחד ליד הבניין שלי. ספק: נטוויז'ן, 100MB, עם סלקום TV (לא מחובר), לקוח מאוד וותיק (עוד לפני האיחוד של נטוויזן, 013 וברק) היה לי את הנטבוקס המחורבן שלהם, הזה של ABD, דגם VV22 ועוד כמה אפסים, התחיל לעשות ריסטים מעצמו (בעיית מתח פנימית (?)), בא טכנאי, נתן לי מודם של סלקום, גם של ABD רק דגם DD22 ועוד כמה אפסים ולמודם הזה אין קו טלפון מובנה (VOIP), אז הוא היה צריך לתת לי עוד ראוטר נוסף (!!!) שתומך בזה ולא רק שהוא לא ידע איך להגדיר אותו, בסוף בכלל לא היה קו טלפון עד שהתמיכה של נטוויזן החזירו לי את הקו. ועכשיו עם הראוטר החדש ה-CHANNEL תקוע על 1 (בק…
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז ככה אני ממש טרי בכל תחום הרשתות, התקלקל לי היום הראוטר ככה בלי שום התראה. הראוטר היה של מדגם d'link 2650 של בזק. אני לקוח בזק מחובר כיום על 15 מגה. מפה לשם הם הציעו לי בתמורה להתחברות לבזק free wifi בכך שאני נותן 10 אחוז ממהירות הגלישה ראוטר חינם וכמובן האופציה לגלוש מהמון נקודות חינם (הם נתנו לי להתנסות עם זה אני גולש עם זה בנתיים כי אין לי אינטרנט) השאלה אם זה כדאי בכלל לקחת מהם ראוטר? הם טובים לרוב? ואם לא האם יש אלטרנטיבה עדיפה בעד 300 שקל נניח? תודה רבה לעוזרים ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו הרבה אנשים גם אני שידרגתי את מהירות התשתית בבזק. העניין הוא שזה כרוך גם בקניית מודם מבזק דבר שאני לא מעוניין לו כי אז אני מחוייב אליהם למשך שנתיים, השאלה היא האם אפשר לקנות איזה שהוא מודם באופן פרטי, ולחבר והכל יעבוד? אם כן איזה אתם מציעים? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מהנתבים פה מומלצים? http://ksp.co.il/?select=.263..264..2141.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= הולך להפוך אותו למודם, אז צריך כזה שתומך בתקן שבו בזק משתמשים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום לצערי גם אני הוכרחתי על ידי בזק בסיום חבילה לעבור ל VDSL (לאחר הרבה טלאות רבות הצלחתי לקבל 40MB ב 69 ש"ח לשנה) אבל עדיין מרגיש אותי עניין השכירות של ציוד התקשורת. יש לי נתב D-Link 655 שהכניסת WAN שלו ה 1GB ולמרות ש 40MB לא מחייב מעבר למודם של 1GB (שאני בספק עם בזק מספקים כי אין להם מהירויות כאלה) הייתי מעוניין לקבל המלצה לקניית מודם VDSL שיעבוד לי בארץ (אני אקנה באמזון או ebay) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
האם יכול לצאת מצב שבקניית מודם טוב בסתם חנות מחשבים ואחר כך לעשות מנוי לספק אינטרנט זול יצאלי יותר זול מאשר שכירת מודם? אם כן. אז איזה מודם כדי לרכוש? איזה מהירות ואיזה חברה ואיפה? מה זה rauter או מה שלא יהיה?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות ראוטר חדש... אני לא כל כך מבין בזה, אשמח אם מישהו יכול לעזור! =] תקציבכם: עד 500 שקל. חריגה: לא מפריע לי לחרוג בכמה שקלים אם זה באמת שווה את זה... מה השימושים שלכם בציוד? אז ככה, יש לי אינטרנט 100MB בבית. אני צריך נתב טוב וחזק שיוכל לנתב ולהחזיק כעשרה אנשים בו זמנית בלי שהיה עליו הומס רב שיגרום לנפילות. הראוטר שסופק ע"י החברה, או יותר נכון הגרוטאה(HOT-BOX), פשוט קקה של דבר. לכן, אני רוצה לנתב אותו מראוטר אחר שכן יוכל לעשות זאת. חשוב לי גם שאוכל לקבוע העדפות בראוטר לפי כתובות MAC למי להקצות יותר מהרוחב פס משאר האנשים המחוברים, כי אני צריך שלמחשבים מסוימים תהיה גישה נמוכה ושלא יגנבו לי את כל הקו. אני לא הולך לשחק אם פורטים או משהו... מה ש…
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי בבית מחשב אחד שמחובר אינטרנט דרך הכבלים ובזק בינ"ל ונמצא בממ"ד. יש גם מחשב נייח שני שלא מחובר לאינטרנט. ובנוסף רכשתי נייד של IBM מדגם T41 (משומש ב 1500 ש"ח - שווה??) ללא מודם אלחוטי (אקבל כזה). ברצוני לחבר את הנייד גם לאינטרנט (אולי גם את הנייח השני בשלב מאוחר יותר) האם אלחוטית עדיפה?? האם דרך רשת החשמל טובה?? (ואז אוכל להתחבר מכל מקום בבית) איזה ציוד אצטרך?? אשמח להצעות לציוד במחיר עממי שיתן יחס עלות מול תועלת גבוהה. בברכת שבת שלום
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך לקנות נתב ,הכנתי כל שקעי RJ-45 בקירות אני רוצה לקנות אלחוטי שיהיה אופציות עתידיות חוץ מהחוטים אולי גם יעבוד משולב חוטי ואלחוטי ,אז לפי מה שקראתי כאןיש לי התלבטות חשבתי על ה 3 COM וראיתי המלצות על לינק סיסטם מה המלצתכם ,לא צריך משולב מודם וגם שיהיה תמיכה כאן והתקנה לא קשה
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שעד עכשיו היו מחוברים בעזרת כבל מוצלב נמאס לי להשאיר את המחשב דולק כל הזמן ,אז החלטתי לקנות נתב 1. איזה נתב מומלץ(ADSL) נתב קווי (לא אלחוטי) ? 2. אפשר לחבר הכל בעזרת הכבל המוצלב או שאני צריך לפרוס כבל חדש ? תודה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם! עקב קניית אייפון החלטתי להשתדרג לנתב אלחוטי. מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני הולך לקנות אחד אין לי שום מנשר בנושא ואשמח לקבל קצת עזרה.. איזה נתב נחשב הכי משתלם מבחינת מחיר וביצועים ואתם הייתם יכולים להמליץ לי עליו. כמובן שאני לא מחפש משהו מאוד יקר אלה משהו סביר נוטה לזול. מה טווחי המחירים ועל סמך איזה פרמטרים הם נקבעים? איזה פרמטרים צריך לבדוק בכלל? תודה מראש לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב, אז בזק הכניסו אותי למציעות עגומה של 90 ש''ח לחבילה של 15 מגה ועוד 95 ש''ח לחבילה של 40 מגה ובקיצור העלו לי את הסעיף! בלי קשר בכלל למיקוח וכו'... אני רוצה להשתחרר מהם ולעבור לחבילה בשוק הסיטונאי/מעבר לתשתית הוט שיכולים לתת לי עד 100 מגה באזור מגורים שלי(נווה דוד, חיפה) מול ה-40 מגה המעפנים של בזק. התרשמתי ממספר נתבים ורציתי לדעת איזה מהם יתאים לארץ? ZyXEL Keenetic DSL - מחיר 200 ש''ח ZyXEL Keenetic VOX - מחיר 200 ש''ח TP-LINK TD-W8968 - מחיר 100 ש''ח D-link DSL-2640U -מחיר 100 ש''ח NETGEAR DGN2200 - מחיר 200 ש''ח האם אחד מהדגמים הנ''ל מומלץ ויספק חיבור טוב עד 100 מגה ללא ניתוקים? נ.ב קישור של הדג…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר 4 שנים החליט המודם נתב שלי (2WIRE) להגיע לקיצו. והחלטתי לקנות נתב הכולל מודם חדש. עכשיו ראיתי שיש 3 חברות גדולות LINKSYS, D-LINK, 3COM בדקתי את הLINKSYS וראיתי עליו ביקורות ממש טובות אבל הבעיה היא שהוא לא כולל מודם חוץ מדגם אחד שלא מייבאים לארץ. בדקתי את D-LINK וראיתי עליו ביקורות ממש גרועות על כך שטווח הקליטה קטן ומלא ניתוקים. ובדקתי את ה3COM דגם 3CRWDR101A75 ראיתי שבזאפ יש עליו 3 ביקרות ממש טובות ויש בו את כל מה שאני צריך. היום בא אליי טכנאי מבזק והמליץ לי ללכת על ROTAL דגם RTA 1025W ואמרתי לו שאני יבדוק ויחזור עליו שנכנסתי לחפש מידע עליו ראיתי שאין לו אתר בכלל ושבאף אתר מחו"ל הוא לא נמכר ובטח שבטח לא מפורסם כך שאני מסרב בתוקף לקחת אותו. אז על איזה נתב …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן שדרוג נרחב לרשת האינטרנט הביתית, השלב הראשון הוא החלפת החומרה. אני מתכנן להחליף את המודם + נתב (הביזיוני) הנוכחי שקיבלתי מאורנג', ולעבור לקומבינצייה של מודם מבזק, ונתב שאקנה בנפרד. הדרישות מהנתב הן: 1) אין צורך בשום יכולות אלחוטיות. הן יבוטלו לחלוטין. הנתב יונח בארון תקשורת במרתף, וישמש בתור ה- "מוח" של הרשת. אינטרנט אלחוטי בקומת הקרקע יופעל באמצעות APים. 2) הנתב צריך להיות חזק. מדובר בבית מרובה מכשירים ומשתמשים כבדים (גיימינג, הורדות, גיבויים לענן, Plex, סטרימינג של HD, גלישה אינטנסיבית, ועוד) שמסתמך רבות על הרשת. הנתב ישרת: - 5 מחשבים - כמה וכמה APים - 7 סמארטפונים - 2 טאבלטים - 2 HTPCים, אחד מהם הוא גם שרת להזרמת מדיה ו- Plex - מערכת שליטה\בית חכם…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי נתב של חברה לא מוכרת zcom-XG2000 אני לא מצליח לפתוח בוא פורטים, אין לי מושג איזה צריך... ובגלל זה אני מוריד דיי לאט בתוכנות ההורדה. איזה נתב אתם ממליצים לי לקנות? לא משהו יקר... אה והאם מישהו בכל זאת יודע משהו על הנתה הזה, תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחר טס לארה"ב ורוצה לקנות נתב. אני מתלבט בין שני אלו Linksys Smart Wi-Fi Router EA4500 או X3500 אחד הוא עם מודם והשני הוא בלי. השאלה שלי היא אם אני קונה את הזה שהוא עם מודם האם זה יעבוד בארץ כמו שצריך?(לי יש ADSL של בזק עם תשתית של בזק). ובאופן כללי מה עדיך מבינהם? ךודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דרישות: - שיתפקד טוב עם ה- ADSL של בזק בינלאומי. - שיתמוך ב-8 כתובות IP לפחות. - לפחות 4 חיבורי רשת. אלחוטי או קווי: קווי. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרישות: * 8 יציאות * בעל פיירוול פנימי (לשליטה בפורטים) * תומך ב- ADSL ובבזק בינלאומי * חיבור: כבל רשת רגיל * חיבור למדפסת ושאר יציאות יצירתיות לא חובה אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לשמוע את דעתכם על הswitch הזה: דגם SG110-16 של cisco http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SG110-16 טוב? שווה את המחיר?(500₪) והאם הוא יתאים לצרכים שלי? כרגע כל המכשירים בבית מחוברים בצורה אלחוטית למודם-נתב של בזק והכל עובד זוועה. בבית גרים חמישה אנשים וכולם צרכני תעבורה כבדים. הרכבתי נתב של pfsense ואני מתכוון להפוך את המודם-נתב למודם בלבד(ברידג'?) אותו אחבר לנתב שיתחבר לסוויץ' שאליו יתחברו כל המכשירים בבית בצורה קווית מלבד הסלולרים. הרשת האלחוטית תתחבר גם היא לסוויץ ע"י AP בכל אחד מהחדרים. סה"כ אשתמש ב13 יציאות מתוך ה16 הללו.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות ראוטר עם wifi חזק (רצוי קמה שיותר) ואמין במחיר של 400+- אז תתנו הצעות תודה מראש ערן.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר חדש. קודם כל, אפשר לקנות ראוטר בארה"ב? הוא יעבוד פה בארץ מבחינת חיבורים וכו'? איזה ראוטרים טובים ואמינים במחיר סביר? (עדיפות לראוטרים שיתאימו למשחקי אונליין כמו COD וBattlefield) אני בתשתית HOT ומודם Terayon. כרגע יש לי EDIMAX BR-6204Wg שכבר זקן... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ראוטר בשביל שתי מחשבים מאיזה חברה כדאי לקנות ואיזה דגם? האם שווה לקחת ראוטר אלחוטי או שהבצועים יורדים? איזה הבדלים יש בין הראוטרים השונים? בתודה מראש! אשמח לתשובה בהקדם.
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-