כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להעביר חלק מהחברים שלי בפייסבוק לקבוצה אחרת, שהיא לדוגמה לא תוכל לראות את הWALL שלי. איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום ! אני מנוי עכשיו ל Yes ובעל ממיר Yes Max HD, קניתי אותו מהחברה... אני רוצה להיתנתק מהם ולשים צלחת לווין פרטית. השאלה היא, האם אפשר להשתמש בממיר של Yes לצורכי קליטת שידורים או שחייבים לקנות ממיר אחר ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את הקינדל ויש לי כמה שאלות. קודם כל לפי מה שהבנתי, אמזון לא עושים משלוחים לארץ, אז יש לי את האפשרות שידידה תשלח לי את המוצר מארה"ב. 1.נכנסתי לאתר שלהם והזנתי את המוצר,מן הסתם אני צריך להזין כרטיס אשראי. יש לי אמריקן אקספרס, האם זה אפשרי? ואם כן אז איך עושים את ההמרה לדולרים? הבנק? או שאני צריך לעשות את זה לבד? 2.שאךה נוספת בקשר למכס, אני לא כל כך יודע איך זה עובד... אני חייב לשלם על כל מוצר ששולחים לי או שיש הגבלות? אם יש למישהו המצלות איך עושים את ההזמנה בדרך הנוחה ביותר, אשמח לשמוע...
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
ניסיתי להתקבל לפני כמה זמן לגמ"א. עברתי בהצלחה את המבחנים הראשונים, אבל לצערי את המבחנים מול המחשב לא עברתי למרות שלפי מה שראיתי הלך לי ממש טוב ביחס לשאר האנשים שם. שמעתי על ממר"מ, אבל לפני מה שהבנתי, לומדים שם הכל מ0 בקורס ואפשר להתקבל לשם בלי שום ידע בתכנות. אז רציתי לדעת אילו עוד יחידות העוסקות בתכנות יש בצבא? (אני לא מעוניין בעתודה)
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חסמו אותי בגלל אי תשלום על מוצר.. (אפילו לא שמתי לב לזה) מה אני יכול לעשות??
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש חנות ממולצת במרכז שאוכל לקנות בה מגן מסך לnokia C7 תודה מראש, אור
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מוח "יצירתי" יש לבחור. עוד כמה בסגנון: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1924421&r=1
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום צריך לקבל החלטה על מה הולכים, להגיש מנילה ולבחור קורסים. אני צריך עזרה בלקבל החלטה. אני בעל פרופיל 97 וקב"ה גבוהה, קיבלתי מנילה קרבית, ואני רוצה תפקיד שהוא לא יותר מדי קרבי (אבל גם לא יותר מדי ג'ובניק), משהו כזה באמצע. יש לי 4 בחירות: מרום טכנולוגי, צוללות, נ"מ, קצין שלישות את המרום טכנולוגי אני צריך למלא היום, אם אני בוחר במסלול זה זה חוסם לי את המנילה, ואז אני לומד שנה וחצי לדיפלומת הנדסאי אלקטרוניקה ועוד שנה וחצי קבע. הבנתי שזה לא עוזר לי בחיים יותר מדי, כי התואר הזה לא שווה. את הצוללות אני צריך לעשות גיבוש, אך רק 1 מתוך 10 אנשים עוברים, אז הסיכויים הם לא גבוהים ואני לא בטוח שזה מקצוע מועיל במיוחד, אלא רק חוויה (אין תרומה לעתיד) נ"מ זהו תפקיד עורפי ברובו (אלא אם מ…
-
- 25 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
פירקתי היום שני מחשבים...כמה שאלות עליהם. פנטיום 2 תמיד הגיע בתור כרטיס הרחבה? די הייתי בשוק עליו. היו על הלוח שלו 4 סוויצ'ים של און אוף ממוספרים, זה לחריצי הרחבה? משהו מהכרטיסים שהעלתי יכול להועיל אי פעם? ספק די ישן של kme יכול לעזור לפחות בבדיקות למערכות? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגיד שהעלתי סרט בכמה חלקים ליוטיוב , איך אני יכול לעשות שבאופן אוטומטי ברגע שחלק 1 יגמר יחל אוטומטי חלק 2 ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק לעזרה בבחירת מילון אלקטרוני לחברה שעכשיו עושה בגרויות. דרישות: תרגומון נוח ועשיר באוצר מילים מהיר (מניח שכולם זהים) מאושר לבגרויות המליצו לי על אחד מאלה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716618 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=578097 מה אתם/ן אומרים/ות? תודה
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני מחפש לדירה החדשה שולחן מחשב טוב, עם מקום לסאב למטה (Harman Kardon Soundstick 2) ועם איזה 3 מגירות במחיר טוב. המלצות?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יש דרך לראות שער מסוים לדוגמא שער העברות והמחאות ביחס הדולר לשקל של אתמול לדוגמא? לא מצאתי אפשרות כזאת .
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! הבנתי שרישיון נהיגה של אוטו תקף גם לטרקטורונים, רנג'רים, וכו'... יש לי רישיון נהיגה לאוטו עם מלווה עדיין. השאלה שלי היא: האם אני יכול לנהוג לבד ברנג'ר בכביש עירוני בלי מלווה? (הרנג'ר מתאים לכביש עירוני) תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
אני יודע שלא לגמרה קשור אבל זה ממש ממש חשוב לי, איך לחפש מידע בנושא? יש לי סירטון שלי נוסע באופניים, אני רוצה לערוף את הסירטון כך שיראו אותי נוסע, רק בלי האופניים. אני גם רוצה לעשות את זה בלינוקס. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
*כותרת* הפרויקט צריך להתבצע בסביבת האינטרנט (C#) עד מרץ 12. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי לפני כמה זמן בACE ולהבדיל משאר המקומות יש להם מכונה שעל פיה קובעים את הצבע לפי הקוד במניפה. משהו כאן רכשם אצלם צבע והצבע שהיה במניפה היה תואם לגמרי לצבע בפועל על הקיר??
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
ברגע מרגש ומשמח במיוחד, זומנתי לגיבוש חובלים באפריל. יש כאן עוד מישהו שהולך? אם למישהו מכם יש טיפים, עצות, מידע כלשהו על הפעילות בגיבוש וההכנה הנדרשת, אתם מוזמנים לחלוק (מאוד יעזור לי). מה צריך להביא לגיבוש? במכתב כתוב להביא "ציוד אישי" ואני מתקשה להבין האם זה כולל גם ביגוד או יותר נכון איזה (הבנתי שמקבלים מדים, אבל אני צריך להביא גופיות? גרביים?). פלאפון אני בשום פנים ואופן לא לוקח על מנת למנוע נדנודים מאמא או געגועים לבית וכאלה. שמעתי שיש אנשים שזה שובר אותם. להביא ספר? יהיה זמן פנוי לזה בכלל? אוכל הבנתי מקבלים בבסיס. יאללה תשתפו
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
שלום לכם, חיברתי המחשב לטלוויזיה HDMI. זה חובר ל HDMI1 ועליו אני נמצא עם השלט... כשאני פותח סרט במחשב, אינו מופיע בטלוויזיה גם כן, מדוע זאת?, מה עליי לבדוק? \ לעשות?. אנא עיזרו לי למען אוכל לצפות סוף סוף בסרטים על מסך הטלוויזיה... תודות מראש!.
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
פלוני קנה מחשב הכי מושקע שיש - החנות נסגרה, יש בעיה בתקופת האחריות - מי נתבע?! שאלה הכי פשוטה שיש. האם פלוני נדפק?, או שתביעה תהא רלוונטית, שואל רק כדי להעישר ידע כללי, ע"כ חשוב לי לקבל תגובות שמקורן הוא ניסיון, ברכות!.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי היום בדואר מכתב מהצבא עם זימון ל''מקצועות טכניים'' הבנתי כבר שזה קדצ' וכל זה.. על מה מדובר בידיוק? כדאי לי לברוח מזה כמו מאש או ללכת ולראות מה בידיוק הם מציעים? אשמח לחוות דעת.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על הכפתור "חדש" אני מגיע להודעה הראשונה בדיון במקום לראשונה שלא קראתי
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-