עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by re5pect,

קודם כל אני חייב לציין שפתחתי נושא כזה בפורום צבא אחר, אבל רציתי לקבל חוות דעת מקהל שפחות מצודד בתפקידים קרביים. אני מתגייס עוד כחצי שנה. אני בן יחיד עם פרופיל 97 וקב"א 54+. התמיינתי לכמה יחידות במודיעין עד שפתאום כל המיונים הוקפאו. כשאני מתקשר לשאול בנוגע לזה אני נענה בתשובה הטיפוסית "אם אתה מתאים זה יגיע כשזה יגיע.". במיוני טיס נפלתי בירפ"א. עירעור לא עזר. במנילה אני לא רואה שום תפקיד שמעניין אותי. התקשרתי לקד"צ לשאול למה לא קיבלתי במנילה פקח טיסה, הסברתי את המצב שלי שאני בן יחיד וההורים לא יחתמו לי לקרבי וקיבלתי תשובה שאי אפשר - כי אין לי פרופיל עורפי. כל המוטיבציה שהייתה לי להתגייס לצה"ל ירדה באופן חד לגמרי. אין לי אפשרות להגיע לתפקידי עורפיים שדורשים מיונים ואני לא א…

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by idofr,

אז הסיפור הוא לא מסובך, אני משתחרר עוד כמה ימים, כבר חודש וחצי אני בבית (חפש"ש) והמפקד יחידה ה*** רוצה שאני יסתפר ביום שאני בא למפקדה להזדכות על הציוד א'! למישהו יש טיפים איך אני מוציא פטור לאיזה יומיים שלושה? תודה

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by creek,

• 47 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by fireskill2,

ברוח הבה"יס ובגלל שמתחילה השנה החדשה רציתי לשאול ולבדוק מה טווח הגילאים פה לאיזה כיתה כל אחד עולה או שכבר סיים זה לא נוח לשאול ולבדוק בדיוק כמה עלו לאיזה כיתה בדיון של בה"יס ה-13 ע"מ חח ושכחתי לציין אני עולה לכיתה י' מגמות : מחשבים (מוגבר -9 יחידות ) וגאוגרפיה D:

• 67 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. אני משתמש ב-שלוש מחשבים בהם אני צופה בסירטוני Youtube: 1. המחשב שלי המחובר לבזק בינלאומי ותשתית הוט במהירות של 2.5 מגה ביט 2. המחשב של אמא שלי המחובר לבזק בינלאומי ותשתית בזק במהירות של 2.5 מגה ביט 3. המחשב של אבא שלי המחובר ל-012 סמייל ותשתית הוט במהירות של 12 מגה ביט בכל שלושת המחשבים הללו הסירטונים ב-Youtube נטענים נורא לאט כאשר במחשב השלישי בו מהירות התשתית גבוהה יותר, המצב גרוע יותר מאשר במחשב הראשון. אותן בעיות של מהירות טעינה איטיות קרו גם עם אתרי שיתוף מדיה אחרים. מהי הסיבה לבעייה? (אני משתמש בפיירפוקס בכל שלושת המחשבים).

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. אחרי שנים של ציפייה והסתמכות על פתרונות צד-שלישי מסורבלים פלטפורמת המסרים הפופולרית בעולם מיישרת קו עם המתחרות ומטמיעה מנגנון מובנה לתזמון הודעות שישנה את אופן התקשורת הפרטית והעסקית שלנולכתבה

7. Started by +Eliran+,

אתם משתמשים בבושם? אם כן אז שכל אחד יכתוב מה הוא הכי אוהב... (אני מחפש לקנות בושם ואני רוצה לדעת מה הכי משתמשים....)

• 42 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by alex542,

אפשר בבקשה הסבר למשלים ל1 ומשלים ל2. ממה שהמורה אמר לא היה ברור וממה שרשום בויקיפדיה גם לא כל כך הבנתי.

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by Chevy,

http://news.walla.co.il/?w=/4/447600 לא יכלו מילה יותר "נעימה" :

• 35 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by Judas Iscariot,

2 שאלות בנושא: 1. על איזה נוזל כלים הייתם ממליצים? 2. כל כמה זמן הגיוני להחליף סקוץ'?

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

http://scirocco.vw.co.il/sites/scirocco.vw.beta.comrax.com/files/scirocco.pdf http://www.vw.co.il/gti/ מה דעתכם? לדעתי מבחינת ביצועים הGTI לוקח אבל אם מתחשבים גם באבזור אז השירוקו

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. את התמונה של הבדואית (?) עם העיניים הבוהקות. http://img75.imageshack.us/img75/7055/dscf1329kh1.jpg נקווה שמישהו ידע, תודה רבה.

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. האם באופן כללי אתם מרוצים מהמחשב שלכם? אולי אתם חושבים שיש מקום לשפר? נמקו... מטרת הסקר הזה היא לבדוק עד כמה אתם מעריכים את מה שיש לכם, והאם זה מספק אתכם

• 49 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by BIGBENG5,

אני רוצה ליקנות פלפאון אנדרואיד מאיביי עכשיו המוכר שולח את זה בFEEDEX אני יודע שמשלוחים רגילים או דרך USPS המכס לא פותחים את החבילות ואז הם מתמחרים את המוצר לפי הסכום שרשום על החבילה או שהם פותחים אחת ל100 חבילות והסיכוי שהמוצר יתפס יהיה קטן עכשיו אני יודע שבמשלוחי אקספרס אז אחרת והם פותחים כל חבילה ואז אני בטוח ישלם מכס אז רציתי לדעת איך זה עובד במשלוחים של FEEDEX?? הם פותחים כל חבילה כמו משלוח אקספרס או שהם לא פותחים אותם כמו במשלוח רגיל?? עריכה המוכר אמר לי את זה ולא כלכך הבנתי מה זה אומר We always ship to Israel as Plastic Housing at USD50, is that OK for you? Shipping is by Fed-ex at USD30, thanks. מזה Plastic Housing??? תודה סהר!

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by xtract1,

מזל טוב...לי..(תודה)

• 47 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. טוב הפעם אני רוצה לפתוח דיון על שאלה כאובה בארצנו הקטנטונת הלא היא- "חברות קבר" הכל התחיל לפני הרבה מאוד זמן עוד כשהידע שלי במחשבים שאף לאפס. בדיוק אז הלכתי לקנות את המחשב הראשון שלי.כולי שמחה וששון ולפי עצת חברים טובים של אמא שלי(טעות ראשונה- הקשבתי להם) החלטנו ללכת לקנות מחשב בעיר אחרת(רחוק מהבית רחוק מהלב....טעות שנייה) בחנות שלא הייתה מוכרת לי(אבל מוכרת לחברים והם עוד טענו שהיא איכותית). בקיצור הגענו יום שמח אחד לחנות שהייתה באיזה מרתף או צינוק. ממבט ראשון החנות נראתה מוזר ביותר- מוצרים חדשים ונוצצים ליד גרוטאות פח זבל. ממבט שני זה עדיין נראה ככה. טוב, הרי לא באתי לשפוט בתחרות יופי בין חנויות אלא לקנות מחשב ולכן התקדמתי לי למשרד קטנטן ששם ישב הבחור שהיה אחראי על מכירו…

• 39 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by yair_h,

מישהו מצליח להכנס לפורטל start.co.il ? אחלה פורטל וכבר כמה ימים שאי אפשר להכנס. יאיר

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by Ran B,

לקראת הגיבוש הקרב ובא, רציתי לדעת מי עבר את כל השלבים וזומן לגיבוש הזה ב2 באפריל. אני עברתי ירפ"א ב' בתחילת ינואר וקבלתי את הזימון עם כרטיסי הנסיעה לתל השומר, לפני כמה ימים בדואר. אז מי מזומן ובא? ;D בהצלחה לכולם!

• 48 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. אהלן לכולם . סבתא שלי החליטה לתת לי את הרכב שלה (nissan sunny ) מודל 94 . עכשיו ההורים שלי החליטו שהם ממנים לי ביטוח...וגם דלק , אני צריך לממן את השיפוץ ! הבעיות שצריך לתקן : 1) צבע ASAP !! - הצבע כבר ממש דהוי . 2) החלפת כיסוי ריפוד או משהו בסגנון ( הוא מלוכלך...) 3) החלפת כיסוי "פלסטיק " מעל ללוח שעונים - הוא נסדק מהשמש . 4) החלפת "רימסים " לא יודע איך קוראים לזה בעברית... - הצבע שלהם דהה... 5) תיקון חשמל באוטו - חלון חשמלי מאחורה בצד שמאל..מסרב לעבוד + פנס ימיני אחורי . 6) ניקוי פילטר של המזגן + למלא גז . 7) ניקוי כללי מאבק וכ"ו ... יש לכם מושג כמה זה צריך לעלות כל הסיפור ? , אפשר גם להפנות אותי לפורום אחר עם צריך...למרות שהשאלות שלי הם לא טכניות ממש...

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by YTZ,

שמעתי דברים טובים על ה-Eneloopים למניהם, ראיתי את הנ"ל: (AAA) http://www.ebay.com/itm/SANYO-eneloop-2-x-AAA-Ni-MH-Rechargeable-Battery-w-Case-/270520701584?pt=US_Batteries&hash=item3efc4a5290#ht_4210wt_1163 שהם 800mAH ו- http://www.ebay.com/itm/NEW-SANYO-eneloop-lite-AAA-x-4-NiMH-Rechargeable-Battery-Camera-DSLR-SLR-/300626736738?pt=US_Batteries&hash=item45febff662#ht_3895wt_1163 שהם 600mAH יש להם גם AA אבל רק סביבות ה-1000mAH, וכל הסוללות הן 1.2v מה שאומר בפועל הספק קטן מאוד לעומת סוללות אחרות... למה הן מומלצות אם כך? והאם יש לכם להמליץ על סוללות טובות יותר בטווח מחירים דומה?

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by DimaX,

היי! יאללה שימו תמונה של המערכת שלכם השנה בתוספת כיתה... מערכת בכיתה י' היו לי 47 שעות: עכשיו כיתה יא' מערכת נחמדה חוץ מפיסיקה! אדום זה פיסיקה... בלעט אנחנו צריכים לעשות את כל פיסיקה חוץ ממכאניקה השנה ב6 שעות בסוף היום ! ) "רק" 40 שעות

• 35 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. (ynet) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2639104,00.html

• 35 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. 18 , 18 וחצי או 19 ? בלי דחיות ובלי כלום

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by xTz,

אהלן אני בן 20, רוצה להתחיל לעבוד בתור טכנאי מחשבים פרטי. מבחינת הידע שלי אני די בטוח בעצמי, לא גאון או משהו אבל יודע דברים. החששות שלי הן אחרות -> מס הכנסה אני רוצה להפיץ הרבה מאוד פליירים בתיבת דואר, מה הסיכוי שמס הכנסה יעלו עלי? מה העונש? האם מתחשבים בגיל? [סך הכל 20] מה אחוזי הלקוחות שדורשים קבלות? בבקשה גלו לי כל מה שאתם יודעים ורק אחרי זה אני אדע אם שווה לי להתחיל עם כל העסק בכלל.. תודה רבה!

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by d30DK,

שלום, חזרתי היום מעבודה בכביש 4, כאשר ישנם 3 נתיבים, ו-2 הנתיבים הימניים משתלבים לאחד. מימיני ישנה משאית עם עגלה ואפשר לראות בדקה 0:28 שעדיין מדובר ב-2 נתיבים (רואים את ההפרדה בהמשך) אני בכל זאת האטתי מאוד (לא לחצתי גז) כדי שהמשאית תתקדם הלאה, ובכל זאת הנהג חתך בפראות (אין סאונד אבל הוא צפר מספר פעמים כשחתך). להלן הסרטון: משאית של חברת "דביר" יש לציין שאינני מאלה שנדחפים. אני נוהג באמריקאית (אמיתית, לא קוראינית) ולא רכב קטן כמו למשל יונדאי גטס,קורסה וכו' שאפשר להידחף בקלות לכן לא לוקח סיכונים כלל. אשמח לקבל דעות אובייקטיביות מכם אם אני אשם, האם הנהג משאית אשם בתגובה שלו או דעה אחרת. אם לדעתכם אני אשם/לא אשם, אשמח לדעת מדוע ומה לדעתכם אפשר לעשות הלאה. ראוי לציין כי הייתי ב…

• 22 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים