עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by creek,

• 47 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. השאלה בכותרת.. מה אתם חושבים על אנשים שאפתנים ? זה טוב ? רע ?

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by xtract1,

מזל טוב...לי..(תודה)

• 47 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by Asaf.Y,

איך להוריד את זה ? תודה לכל מי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by Tomerb1,

שלום לכולם חיפשתי את השכר מינימום של השנה והצלחתי למצוא טבלה כזאת: http://www.hilan.co.il/calc/MinimumWageCalculator.aspx כאן כתוב שמגיל 16-17 מקבלים 17 שקל לעומת שם שכתוב 16... מישהו יודע מהו השכר מינימום?

• 36 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by Cereal Killer,

צריך להחליט וקשה בגלל שיש לי ניסיון (וגם הוא מועט) רק עם פורד פוקוס וגם זה עם גרסת ה 4 דלתות... תעזרו לי להחליט, מה הייתם לוקחים ולמה?

7. (כמובן שמערכת באוטו) אני סתם מתעניין....(לי יש עוד זמן סעמק! :'(עוד מעט15)

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by waizman,

אני כנראה יוצא למסיבה של רדיו BU ב"מערה החשמלית" בת"א, שם יופיעו לא פחות מ: Infected Mushroom DJ Yahel סאבלימינל והצל עוד פרטים כאן אני משגי כרטיס מוזל באיזה 80 שקל, במקום משהו כמו 140... שווה. ;D The only problem is, שאמא שלי לא הכי אוהבת את ת"א וזה עלול ליצור בעיות מסויימות... כמו שהיא לא תתן לי ללכת... חפיף, אני ישב לה על הווריד עד שהיא תתן לי. לא יעזור לה הפעם - אני הולך ! אז מה אתם עושים?

• 41 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. (ynet) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2639104,00.html

• 35 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by SciFi7,

שלום רציתי לדעת איזה סידרות אתם רוצים, על איזה אתם ממליצים וכאן בכללי יהיה מקום לדבר אליהם... אני רואה : אבודים , נמלטים, גיבורי על, שואה גרעינית.... את כולם אני אוהב (את אבודים וגיבורי על, אני ממש אוהב ). נמלטים ידרדרה השנה מאוד ושואה גרעינית גם סידרה נחמדה מאוד על איזה סידרות אתם ממליצים?

• 54 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. קיצר היום חשבתי על זה, ואמרתי מה אפור עכבר? מה כל העכברים אותו גוון של אפור?!? ואז ואז!! ואז קלטתי משהו! טום וג'רי!! משהו לא בסדר שם!!!! העכבר חום והחתול אפור!!! למה העכבר חום!??! ואם כבר למה החתולל אפור ולא העכבר?~?! למה!??! זה לא בסדר!!!

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by bibo1221,

היה קשר ממש סבבי עם מישהי (קשר ידידותי לא זוגי) הקשר נפסק פתאום במפתיע - היא לא אומרת לי שלום, רק אם אני אומר לה (תמיד אני זה שנכנס לעסק שני ורואה אותה, אנחנו עובדים יחד), היא לא באה לדבר איתי והיא לא מפתחת שיחה שאני בא לדבר איתה אני חושד שזה בגלל שיחה שהייתה לי איתה שהיא אמרה לי שהיא הולכת לחפש עבודה שלישית אני חשבתי שהיא הולכת להתפטר וסיפרתי את זה לבוס שלה שהוא מהמשפחה המורחבת שלי מאז היא בקושי מדברת איתי איך לתקן את המצב? איך לגלות בכלל על מה היא כועסת? כי חבל לי אני באמת אוהב אותה (בתור ידידה בלבד כמובן) והיא לי ממש כיף איתה

• 33 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

הרייני להודיעך כי בעוד שלוש הודעות אתה מצטרף אלי, אל בת האבות של משתמי הפורום.

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by Sargon,

נראה לי שאו שלחלק מהמעסיקים אין מושג או שהם במכוון מנסים לפתות תכנתים צעירים. באמת נראה למעסיקים שזה חשוב לתכנת הפוטנמיאל העסקי העצום, הענקי הבין גלקטי של האפליקציה החדשה שלהם? זה לא כאילו שהתכנת יראה יותר מכמה גרושים אם החברה תעשה אקסית. התכנת הוא לא משקיע, זה לא צריך לעניין אותו. אם כבר חברות כאלה שהם רק עם פוטנציאל וללא רווחים ותזרים מזומנים קבוע זה יותר מדאיג. לתכנת חשוב שהוא יקבל את המשכורת בזמן ואת התנאים שלו ושהמעסיקים שלו לא יהיו אנשים מפוקפקים. יכול להיות אוליי שהרבה תכנתים מתחילים הם פשוט נואשים ואין להם ברירה אלא להתחיל את הקריירה שלהם בחברה כזו שהכל באוויר. בחירת מקום עבודה יכולה להיות קריטית עבור הקריירה שלך. לא רק בגלל כמה שאתה מרוויח אלא גם בגלל מה שאתה עוש…

15. Started by NOEL1282,

הקהל בבית בוחר את השחקן המצטיין והשחקן מקבל טלויזיית lcd, בעוד שמישהו אחד מהמצביעים מקבל סוף שבוע במלון בארץ :s05:, לא יכלו לעשות את זה ההפך, השחקנים לא מרוויחים מספיק כסף? האם זה מעצבן גם אתכם?

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by Born2Kill,

אני מעוניין לקנות כעיקרון קטנוע משומש, הדרישות: *125 סמ"ק *מראה טוב

• 42 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. טוב חברה החלטתי לשתף איתכם רגע מעצבן שהיה לי לפני חצי שעה למי שלא יודע אני חוקר מצ"ח... כחלק מהחיים שלנו אנחנו יודעים שתמיד יש בלתמים ואי אפשר לתכנן כלום כך הגעתי למצב שהיו לי נכון לשבוע שעבר 23 ימי חופש לא מנוצלים (ואני אמור להיות עם 15 בלבד, שינו קצת את השיטה) הייתי אמור להיות בחופש מיום ראשון הזה ועד יום רביעי. וכרגיל. לא יקום ולא יהיה יום ראשון היה לי כנס שקשור לקורס אותו עברתי = ירד יום חופש 1 יום שני נחתי בבית אחרי הנסיעות של יום ראשון יום שלישי (היום) עליתי לבסיס בשביל סידורים (ל3 שעות) וחזרתי לבית ואז... לפני חצי שעה, "תעלה לבסיס, היה אירוע" זה המילים שדפקו לי את החופש כרגיל אי אפשר לנוח בחיל הזה, תאמינו לי. כל ג'ובניק שחושב שרע לו בחיים צריך סטירה בשביל להחזיר א…

• 40 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. קרא למישהוא פעם אחד מהדברים הבאים?: 1. קרה לכם שאתם מרגישים לא שייכים? זה לא חייב להיות דווקה איזשהוא משחק או אתר או פורום או בכלל משהוא שקשור למחשבים אלה שאתם מגיעים למקום כל שהוא (במצאיות) ואתם מרגישים לא שייכים? 2. קרה לכם פעם שאתם מביאים מזל רע? למרות שאתם אדם טוב לב ואוהב לעוזר אתם חושבים שהמקומות שבהם אתם נמצאים תמיד נהרסים בגללכם? חשבתם מה היה קורה אם לא הייתם נמצאים באותו מקום האם הוא היה נהרס? (שוב לא חובה דווקה משהוא בעולם בוירטואלי אתה גם במצאיות). 3. קרה לכם פעם שפשוט החברה לא מקבלת אותכם? לא בגלל האופי או היופי שלכם אלה פשוט לא רוצים לקבל אותך? (כנ"ל לא דווקה מחשבים) -=תוספת אחרי עריכה=- 4. קרה לכם פעם שניסיתם ליצור קשר אם משיהוא להיתחבר אליו והוא לא רוצה את …

• 37 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. אני לא מעוניין להיות מחובר ליוטיוב עם המשתמש של המייל הפרטי שלי, וגוגל אפילו לא שואלים אותנו. איך אני מפסיק את זה

20. Started by singera,

בעיר בא אני גר (גבעתיים) יש כמה חנות שעושקות אנשים!!!!!! :AR15: :AR15: :AR15: ומצאתי דרך שאפשר לטפל בחנות: יש לי מסך דפוק "14 ומה שאני ישה זה שאת הכבל דאטא אני יחבר לכבל מתח וברגע שהעושק יחבר את זה למחשב שלו יכנס מתח 220V למחשב דרך הכרטיס מסך אפשרות נחמדה יותר זה לחבר את המתח הגבוהה (24000 וולט) במסך לכבל דאטא ובכלל לאדות לו את המחשב !!!!!!!!

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by e-Pit@m,

תמונה יפהפיה.. של מכונה מדהימה.

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. אני לומד שנה ראשונה באוניברסיטה בפתוחה לתואר במדעי המחשב כרגע אני עושה קורס " אשנב למתמטיקה " שהוא מעין הכנה למתמטיקה המתקדת שבהמשך התואר . בקצור היום ישבתי ולמדתי הרבה מתמטיקה .... . והיו רגעים שכמעט נגחתי בקירות .... בוא תספרו לנו את החוויות שלכם מאהובת ליבנו -----> המתמטיקה .

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. אני טס ביום שני הקרוב לארה"ב (אני אזרח אמריקאי עם דרכון, עליתי בגיל 7) אמרו לי שאולי אצטרך את הדרכון הישראלי בנוסף לאמריקאי... מישהו מכיר?

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. האם יש אתר שבודק ויטמינים ותוספי מזון ב-review כמו שיש אתרים שבודקים חלקי מחשב , כך גם לתוספי מזון , יש דבר כזה ?

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים