כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש ספר אקורדים לועזי להורדה חינמית כמו זה שמפרסמים ב-MP3MUSIC.CO.IL מישהו יודע אולי איפה אני אוכל למצוא אחד כזה ?
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכם אני יודע שזה לא כל כך המקום לשאול את זה אבל בכל זאת.. איפה אפשר למצוא חנויות שמוכרות קורקינטים על מנוע בנזין אבל חדשים, לא רוצה יד שניה באזור המרכז ,ראשון לציון ,תל אביב. התקציב שלי הוא בסביבות ה 2000 שקל +- תודה.
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
איזה דברים יכול תכנת משמין לעשות בשביל לשמור שהגוף שלו לא יתנוון לחלוטין? כיום אני עובד במשרד בקומה רביעית והתחלתי לעלות במדרגות במקום במעלית. אני עולה שתי מדרגות בצעד אחד בשביל להקשות על עצמי ואני שם לב שקומה הרביעית הרגליים שלי נהיות ממש חלשות... בא נניח שאני עולה את ה4\4 וחצי קומות(יש קומת ביניים אחת) לפחות שלושה פעמים ביום. זה תורם משהו או שברמה כזו זה כאילו לא עשיתי כלום? איזה דברים כאלה לספורטאים עצלנים שעובדים בהיי טק אפשר לעשות מדי יום?
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני חייב להגיד לכם שהיה פיצו... לא, סליחה, אדיר! ;D (צריך להיזהר בימינו) , בכל אופן, מציגים מכונית CONCEPT של פיז'ו פשוט מדהימה - "FELINE" (אני מקווה שבצרפתית זה נשמע יותר טוב). סרקתי תמונה, שווה ללכת לראות בתערוכה, טיפ קטן, מחלקים מספר מאוד מוגבל של פוסטרים שלה, אז תלכו ישר לקחת, (אני לקחתי בשיניים) חוץ מזה יש כמובן את ה Z8, אופל SPEEDER, מאזדה RX8 , ועוד המון ספורטיביות. כמובן ששווה להציץ גם על הביתן והרכב המדהים של ROKFORD FOSGATE.. לכל אלו שדואגים שמא אני מייחצן את אוטומוטור, אז תרגעו, אני לא, וכהוכחה אני מוכן להגיד שפעם שעברה היה יותר טוב... אבל עדיין שווה.
-
- 44 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה ב2 שאלות שלא הבנתי כ"כ. הנושא הוא משפט פיתגורס 1)טרפז שווה שוקיים שבסיסיו a ו b חוסם מעגל שרדיוסו R. הוכח: ab=4R^2 (4R בריבוע) הדרכה: הורד גבהים מקצוות הבסיס בקטן 2) ABCD הוא ריבוע שצלעו a והנקודות C ו-D הן בהתאמה המרכזים של רבעי מעגל שהרדיוס שלהם הוא a. המעגל שבציור משיק לשני רבעי המעגל ולצלע DC של הריבוע. הבע באמצעות a את רדיוס המעגל
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ערב טוב ,לצערי הרב מוקדם יותר היום נפרץ לי חשבון הפייפל , ונשלחו ממנו 2 תשלומים לחו''ל. הסרתי את הכרטיס מהחשבון , ובנתיים עד ששירות הלקוחות חו''ל של קאל יפתח מחר בבוקר , חסמתי את הכרטיס. שלחתי "תשלום אינו מזוהה" בפייפל על 2 העסקאות, והחקירה תתבצע ( בנוסף מחר אתקשר לשירות שלהם ). מה עוד ניתן לעשות ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לצערי התפוצץ לי הדוד מים בדירה. בעלת הדירה הקמצנית לא רוצה לשלם על דוד חדש ומצאה "פתרון" זול, זה נקרא "אטמור", הבנתי שזה מין מכשיר שמחובר לברז המים הקרים במקלחת ומחמם אותם , מישהו מכיר את המוצר ויכול לומר לי אם זה טוב או רע ולמה? לי אישית זה נשמע כחארטה ולא פרקטי לחלוטין, אבל אשמח לקבל תגובות ממי שיש לו נסיון עם המוצר אודה מאוד לכל מי שיכול לתת לי מידע על העניין, כדי שאם מדובר בבזבוז זמן אוכל לטרפד את העניין לפני שהיא סוגרת עסקה
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים תהייה שביתה ? לי מתאים כמה ימי חופש
-
- 64 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
רכשתי מהם מחשב לפני 3 חודשים סיכמתי איתם את פרטי התשלום שזה היה 3 תשלומים ללא קרטיד! בדקתי פעמיים עם הנהלת חשבונות שזה לא קרדיט והכל מסודר.. מגיע החשבון כ 36 תשלומים עם קרדיט! דיברתי איתם הם מכחישים הכל ואומרים שזה מה שבחרתי! אחרי שהבהרתי לנציגה של הנהלת חשבונות שאם אני משלם בקרדיט אני לא קונה את המחשב! הם אמרה לי שאין לי מה לדאוג . מציע לכם לשכוח מהחנות הזאת! זאת הפעם האחרונה שאני אי פעם יקנה משם! ודווקא תכננתי לקנות משם מחשב ורמקולים אבל זה הפסד שלהם! רמאים!
-
- 48 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אז ככה...הכל מתחיל לפני איזה 5-10 דקות..(20.01.05 19:35).... אני אמא שלי החלטנו להכין עוגה...סבבה..מה לגיטימי לא?.. אז החלטנו על עוגת תפוזים...אז התחלנו להוציא את המצרכים מהמקרר...ומהארונות... בקיצור...צריך איזה 4 ביצים...וצריך להחלמון יהיה לבד והחלבון... אמא שלי אמרה לי לפתוח את הביצים (לא שלי.!! ) אז זה מה שעשיתי...פתחתי אחת..הפרדתי חלבון וחלמון....עוד אחת ועוד אחת...עכגשיו ביצה אחרונה...אני פותח....אני רוצה בחלמון (הצהוב)...משהו שחור כזה..עם אדום...אני מתחיל להיגעל כבר...(אני חשבתי אני בסרט הנוסע השמיני)....אני בא מוציא את הכרום של החלמון...ומה שאני רואה שם... זה זוועה...אני רואה התפתחות של גוזל...אין ראש או משהו...זה מעיין גוש גדול כזה...אני בא עם הסכין....וזה ב…
-
- 46 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אז ככה, יש כמה סדרות שאני הייתי רוצה להוריד. מישהו יכול לתת לי הדרכה קטנה על מי, מה, איך, מאיפה. אני מאוד אשמח. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
בהנחה שיש לי "חבר" שלא הולך לו טוב במקצוע מסוים ו"נניח" שהוא רוצה שמישהו אחר יגש בשמו למבחן בגרות. מה מונע ממשרד החינוך לעלות על זה שהוא העתיק? הרי לא מבקשים ממך תעודת זהות במבחן ואין איך לזהות אותך (אלא אם הרכז נכנס אבל זה לא קורה כמעט כי זה אסור לפי הנהלים.. אבל גם אז אם הוא מכיר את התלמיד הוא לא רואה מי רשום לו במחברת)... יש מצב שמישהו יקלוט שהכתב יד שונה או משהו כזה? שמעתם על "מישהו" שעשה את זה או אתם יכולים לשתף? תודה
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בראשית בראשית הייתה מילה. והיו במילה שני בייתים ושום דבר אחר. והפריד אלוהים אחד מאפס וראה כי טוב.אמר אלוהים: ויהיו נתונים והיה כך. ויאמר אלוהים ויתאספו נתונים במקום אחד ויצר הארדים, דיסקטים וסידי. ויאמר אלוהים ויהיו מחשבים כדי לדחוף לשם את כל ההארדים, הדיסקטים הסידי האלה, ויצר את המחשב. סופט עדין לא היה אך אלוהים תיקן מהר את הטעות ויצר תוכנות, קטנות וגדולות, ויאמר פרו ורבו ותמלאו את כל הזכרון. אך נמאס לאלוהים ליצור תוכניות בעצמו ואמר, נעשה תכניתן בצלמנו ובדמותנו וישלוט התכניתן על כל התוכנות, הנתונים והמחשבים. ויצר האלוהים את התכניתן וישכן אותו במשרד שלו ויוביל אותו אל עץ הספריות ויאמר לו- תתקין מכל ספריה שתחפוץ, רק בספריית Windows אל תיגע, פן תמות. ויאמר אלוהים לא טוב תכ…
-
- 31 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
יש לי חור במזרן כזה חור דיי קטן יש איזה שהיא דרך לתקן אותו?
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, לצורך עבודה קטנה שאני עושה לאוני' , ספרו נא על הרגלים מגונים שלכם ואיך התגברתם עליהם אם בכלל. הכל כמובן יחסי בהגדרה של המושג "הרגל מגונה". למשל בשביל מישהו, לאכול ליד המחשב זה סבבה בשביל מישהו אחר זה הרגל מגונה. הרגל מגונה שלי: במקום לסגור את הדלת בעדינות, הייתי טורק אותה. אני לא עושה את זה יותר כי: 1. הדלת נדפקה 2. מפריע לאחרים וכך "נאלצתי" לוותר על ההרגל הזה
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אז זה הולך ככה : לאחר שנים שהרסתי את הגב שלי עם כיסא מסכן ועלוב שעומד להתפרק כל רגע וכבר שברתי את הגב שלו משהו כמו עשרים פעם אני מרשה לעצמי לקנות כיסא מחשב חדש ולהתפנק קצת . התקציב עומד על 380 שקל פלוס מינוס . רק כיסא מנהלים מעור (אמיתי או סינטטי , זה לא עקרוני למרות שאני מניח שעור אמיתי זה יותר נוח , לא ?) יתקבל . אז עשיתי את החיפוש שלי בזאפ . והגעתי לכמה מסקנות/שאלות : 1. רוב כיסאות המנהלים בתקציב שלי הן למעשה אותו דבר חוץ ממראה חיצוני קצת שונה ומידות שונות...ולמעשה אני בטוח שרוב הכיסאות אם לא כולם הם אותודבר בכל דבר אחר חוץ משני המאפיינים שציינתי . 2. אפשר למצוא כיסא מנהלים נורמלי מעור בתקציב שלי נכון ? 3. כי אני חשבתי על אחד מהכיסאות הבאים (אלו הממצאים מהחיפוש שלי …
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום יש לי חבר אוקראיני ואני רוסי . אז שנינו רוצים לטוס ביחד. קודם כל לאוקרינה למשפחה שלו לשבועיים ואז משם לרוסיה למשפחה שלי המשפחה שלי גרה בסיביר . השאלה שלי אם אוקראינה וסיביר קרובות או שצריך לקחת מטוס מאוקראינה כדי לטוס לסיביר ועוד שאלה אם טסים לשבועיים אז צריך לעשות ויזה או לא תודה לעוזרים
-
- 54 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
בזמן האחרון אני מקבל כל יום ולפעמים כמה בפעמים ביום טלפונים ממספרים חסויים עם בקשה לתרומות לכל מיני עמותות חרדיות או נסיונות לתת לי הלוואה. זה תמיד תקליט שחוזר על עצמו מעניין אם אפשר לתבוע את האנשים האלה לפי חוק הספאם, ואם זה בכלל חוקי ההטרדה הזאת... בכל מקרה מניח שיהיה קשה להתחקות אחריהם, ואולי הפתרון צריך להיות דרך חברות הטלפון שלא יאפשרו שיחות כאלה ללא הסכמה מראש של המנוי.
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
אני די בטוח שיש כאן המון חברה שמכירים את כבר הטיפ, ומכירים את הקישור שיש מתחת לחלק מהסרטונים לצפיה באיכות משופרת, אבל אפילו אני לפעמים שוכח שהקישור הקטן הזה נמצא שם לעתים, ומפספס את האופציה לצפות באיכות טיפה טובה יותר. אז לצורך העניין: נ.ב. מי שמגיב בתגובות כגון "זה ישן, אני מכיר את זה מלפני 96 שנים כבר" -יגורש מהפורום לצמיתות ודמו יימרח בכניסה לטריידזון כאזהרה לעוברים ושבים.
-
- 34 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
זהו נשבר לי סופית ,אני ניפטר מהרכב . הקש ששבר את גב הגמל היה מחיר הדלק שכבר מגרד את ה- 7 ש"ח לליטר. הלך לי ראש המנוע בגולף הישנה וחשבתי לתקנו אבל בהתחשב שצריכת הדלק של רכבים כבדים כמו הגולף שלי , עומדת על 7-8 קילומטר לליטר ( בעיר ) ושהתחזית הכלכלית של המומחים מדברת על כך שבתוך מספר חודשים המחיר יגיע ל-10 ¤ לליטר ,החלטתי שחלס , יש גבול . לא , לא, בהחלט לא מדובר רק על כסף ,מדובר קודם כל בעצבים ,בתיסכול ובהרגשה המשפילה שכול העולם ואשתו מחזיקים אותך בביצים וסוחטים אותך מתי שהם רוצים וכמה שהם רק רוצים . למרות שאני מחשיב את עצמי כאזרח שומר חוק , במציאות של כבישי הארץ ומצב החנייה אי אפשר שלא להיות עבריין במידה מסוימת ולא לקבל דוחות בסכומים גבוהים (שחלקם מוצדקים וחלקם הגדול הם סח…
-
- 36 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שבוע טוב אני עם כאבי עקב כבר תקופה ארוכה,הלכתי לאורתופד ונשלחתי לצילום רנטגן לא נמצא כלום,לאחר מכן צילום אולטרסאונד לא נמצא כלום. השלב הבא מבחינתו זה לעשות לי זריקת סטרואידים שאם יש דלקת היא תעלם. קצת מלחיץ אותי הקפיצה לטיפול בלי מציאת הבעיה באמת ורציתי לשאול אם יש פה מישהו שקיבל טיפול כזה בעבר לאו דווקא בעקב אם יש תופעות לוואי,ואם זה מומלץ בכלל... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-