עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by tombcatz,

יאללה,הנה לכם עוד דיון חצי מטומטם אם היו אומרים לכם עכשיו שאתם יכולים לבחור איזה פלאפון שבא לכם ולקחת אותו בחינם,איזה פלאפון הייתם לוקחים? -בפירוט שלכם תנו שם,תמונה[רצוי] ופירוט טכני קצר. אז אני אתחיל במקרה שלי,הייתי הולך על הSony Ericsson K800I פיצ'רים מרכזיים: -מכשיר דור שלישי עם שתי מצלמות -מצלמה ראשית עם 3.2 מגה פיקסל,ועדשת מקרו עם אוטו פוקוס לצילום מקצועי -המכשיר מגיע עם פלאש מקצועי XENON [כמו של מצלמה אמיתית,ולא תאורת לד רגילה] -תמיכה במותג CYBERSHOT בתוכנה שלמה לצילום דיגיטלי [מתקדם בהרבה ממצלמופונים אחרים] -תמיכה בBESTSHOT,מאפשר לך לצלם 15 תמונות בו זמנית בשניה אחת,ולבחור את התמונה הכי טובה שיצאה מבין כולם -תמיכה בכל הפונקציות הקודמות של SE,בין השאר נגן…

• 69 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. אהלן אני מחפש המלצה לנעל ריצה לאספלט ולשטח רצוי מהחברות סקוני או אסיקס כי עליהן יש את ההנחה בד"כ. יש לי פלטפוס קל ורגל צרה יחסית אז אני לא יודע כמה אסיקס מתאימות לי כי הבנתי שהן רחבות מי שמבין פה ויכול לעזור לי ,שוב אפשר גם מעל 1000 שקל לנעל ורצוי שהיא תהיה זמינה כי הקניה תבוצע רק בורטהיימר תודה מראש ושבוע טוב

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by Bose,

המשך לדיון הקודם רק שעכשיו נדע מה כולם חושבים. ועכשיו ניתן לתמונות לדבר! למבורגיני מורסיאלגו למבורגיני גאיארדו למבורגיני דיאבלו קניגסג CC אנזו פרארי פרארי 575 פיז'ו 907 מקלרן מרצדס SLR פגאני זונדה AC COBRA אסטון מרטין וואנקיש אסטון מרטין DB9 סאלין S7 מורגן אירו 8 TVR טוסקאן אסקארי KZ-1 פורשה 911 (צורה יוצאת) פורשה קאררה GT פורד GT 40 מזראטי קופה בוגאטי ווירון מקלרן F1

• 36 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. אתר הוידאו של גוגל משתכלל עם תמיכה ברזולוציה שעוד לא ממש קיימת בעולמנו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%9c%d7%a2%d7%a9%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-youtube-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92-%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99/

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. מבקש סליחה אם פגעתי במישהו. תעשו טובה תנעלו או משהו.

6. Started by DarkMoh,

Mystery מישהו שמע עליו? הוא אחד האנשים הכי ענקיים שיש. הבנאדם פשוט פיענח את המין הנשי - כרגע יש לי סדרה בשם "The Pick-Up Artist" - ריאליטי. הוא לוקח 8 אנשים שפשוט - אין להם חיי חברה והם "חנונים" והופך אותם לאנשים שהם פשוט ההפך מהם - אנשים שיודעים איך להתחיל עם בנות. הוא הוציא כמה ספרים ופיתח שיטה - שהיא פשוט ענקית, הגיונית - וגם, מדעית. אם אתם מעוניינים לצפות בסידרה, אפשר לראות כל פרק בערך יומיים-שלושה אחרי שהוא משודר באתר הסדרה הרשמי יהיה גם חלק שנקרא EXTRAS - אבל הפרק הוא בעצם מה שנקרא ה-HIGHLIGHTS - שמתי לב שהם שמים את הפרק המלא שם. אני ממליץ בחום לכל אחד לצפות בסדרה ולהשיג עותק מהספר שלו. ולא, זה לא שקר- אם זה היה שקר, לא היו נותנים לו סדרה. יש המון הו…

• 27 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by coldstorm,

ידידה שלי קנתה מחשב מ TMSFOX עקב המלצתי, לפני כשמונה חודשים. המחשב עשה בעיות והיא הביאה אותו לבדיקה ב-TMS סניף פולג. נאמר לה שספק הכח מקולקל ומאחר ומדובר ביבואן ש-TMS לא עובדים איתו, הם מסרבים לתת אחריות. היא נדרשה לשלם 200 שקלים עבור החלפת הספק. המחשב כולו בעל אחריות לשנה וכך גם הספק. אם החנות לא היתה מתפרקת זה לא היה עולה פרוטה כי הכל במסגרת האחריות. נראה שכל הדיבורים ש-TMS יקחו אחריות על המוצרים מהחנות המאוחדת היו להרגעת הרוחות ולהרדמת חברי הפורום, עד שישכחו איך השותפים האלו פגעו בכל כך הרבה לקוחות. אישית, אני אתרחק מ-TMS כמו מאש וכך גם כל מי שיבקש ממני המלצה על חנות - ויש לא מעט כאלו.

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by רומן גרוס,

חשבתי למכור את הפנטיום 4 שלי ב 550 ש"ח CPU P4 3GHZ 775 HSF ASUS 775 ABIT 775 AGP SIS MEMORY 512MBX2 = 1GB 400MHZ SONY DVDRW SATA 160GB מה אתם אומרים ? יקר ? עם התקנה מערכת הפעלה מקורית + 150 ש"ח . 550 , 700 ש"ח .

• 44 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by tustos,

שלום D: אני אחרי צו ראשון. ובדרך פלא אני יודע את הקב"א ואת הדפ"ר שלי.. רציתי לשאול.. מה אני יכול לעשות איתם? יש לי קב"א 53 ודפ"ר 80... הפרופיל שלי יכול להיות גם 45 וגם 82 תת משקל משהו... אם אני יעלה שתי קילו אז אני יהיה 82... אז תתיחסו לשתי האפשרויות... אני שאמח לדעת לאן אני יכול להגיע אם הנתונים הללו. תודה

• 36 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by stone cold,

היום שעבדתי באיזה גינה ראיתי בחורה מפוחדת היא חשבה בטעות שאנחנו הגננים שלה ואמרה לנו שהיא פוחדת שיש גנבים בדירה היא כבר טילפנה למוקד אבל ביגלל יותר מידי מישחקי RPG יפנים וסידרות מצוירות יפניות החלטתי ליתנדב ולעזור לה סך הכל אני בחור חזק ככה שכל עוד אין לגנב אקדח יש לי סיכוי מאוד טוב בקיצור ניכנסו לדירה הבית היה נקי ואחרי איזה דקה הגיעה הבחור מהמוקד כניראה שהיא ראתה יותר מידי את חיים הכת בכל מיקרה טיפשות או אומץ?

• 66 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by danny70,

שלום חברים זהו נושא דיון על עבמים וחייזרים ! אני אישית אוהב מדע בדיוני , וגם יש לי חומר על הנושא , אתם מוזמנים להגיב , כמו כן יש גם סרט וידאו שצולם ע"י המשפחה שאני מחפש על אותה משפחה שנקלעה למפגש עם חללית ומתוכה יצאו שלושה חייזרים , הסרט הזה נמצא ברשת . אם משהו שמע על זה ? זה סרט מצמרר שיכול לשנות כל דיעה של בן אדם סקפטי לגבי עבמים וחייזירים . דני

• 46 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by Yair Tz,

• 45 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. הת'רד אמור לרכז את הפריטים שחברי הפורום מעוניינים לקנות בבאר שבע במסגרת Black Friday ביומיים הקרובים. כך נוכל "לחבר" בין אנשים שמעוניינים בפריטים דומים ולנצל את המבצע כמו שצריך... על הכוונת שלי (כרגע, מתעדכן): 1. עכבר MX1100 - עולה 100 ש"ח במסגרת 1+1 בבאג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8023&perur=2&t=9&c=201 2. מסך MIMO בחיבור USB בלבד (7 אינטש) - 250 ש"ח במסגרת 1+1 בבאג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7487&perur=2&t=16&c=296 3. כרטיס SD 8G SDHC ULTRA II - עולה כ~75 ש"ח במסגרת 1+1 בבאג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7100&perur=2&t=28&c=421

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by Merrymoon,

נראה אתכם יותר תותחים ממני - 90% http://www.yoursexiq.com/questions.php?id=48836

• 61 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. סיפור קצר, הבוס שלי היה צריך לתת לי על כול יוני 1900 סה''כ, לפני שבועים הוא הביא לי אלפיה אחת, היום השותף השני הביא לי תמשכרות, כולה 1900, כנראה השני לא ידע אותו על המקדמה, קיצר איך ההיתם נוהגים? 1) מחזירים כמו צדיקים 2) מעלימים עין, שוחכים גם מהמקדמה וצוחקים כול הדרך על הבנק? ד''א אני החזרתי, כול החברים שלי משם, הסתלבטו עלי שיכולתי לקחת עוד אלפייה בשקט, שיחסית זה הרבה כסף למי שמרוויח 18 שקל בשעה

• 37 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. מישהו יודע איך עושים פרצופים במקלדת????

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. סתם משוה שככה עלה לי בראש פתאום.. אם לוקחים בחשבון שרוב המחשבים של אנשים שיקראו לך הבייתה לתיקון הם מחשבים זבל , מה אמורים לעשות בזמן המאוד מאוד ארוך הזה שהאנטי וירוס סורק ?

• 40 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by yp3,

לפני מספר ימים הזמנתי דרך האינטרנט מKSP דיסק קשיח, חזר אלי נציג וניסה לשכנע אותי לקנות את המוצר מהחנות שלהם, כשאמרתי לו שאני לא מזדמן לחנות שלהם ואני רוצה שישלח לי את זה בדואר הוא אמר לי שהם לא שולחים מעבר לקו הירוק, אמרתי לו - הרי אתם שולחים דרך דואר ישראל והדואר מגיע מעבר לקו הירוק - אז מדוע שלא תשלחו לי? הוא השיב לי שזו המדיניות שלא שולחים מעבר לקו הירוק, צעקתי עליו ואמרתי שאני רוצה לדבר עם המנהל שלו, אז הוא הלך להתייעץ עם המנהל שלו, חזר ואמר לי שלא גובש עדיין נוהל לשליחה מעבר לקו הירוק, כמובן שהתפלאתי, הרי איזה נוהל מיוחד צריך למשלוח חבילות מעבר לקו הירוק? פשוט כותבים את הכתובת וזה מגיע. הוא אמר לי שאין מה לעשות, צעקתי עליו שאני אפרסם את זה ובזה הסתיימה השיחה. חבר שלי…

• 33 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by אור כהן,

שלום חברי הפורום אתמול רכשתי זכרונות למחשב הנייד שלי מתימן דרך eBay. המוכר רשם שהוא מוכן לשלוח לכל העולם בלי יוצא מן הכלל. ברגע שרכשתי את הזכרונות גם שילמתי עליהם דרך paypal. היום שמתי לב שהמוכר הוסיף למשלוח העולמי הערה: לא שולח לעירק, ישראל ותימן. מה קורה עכשיו? אני כבר שילמתי למוכר בהבנה שהוא מסוגל לשלוח לישראל כי לא היה רשום אחרת. ברכישות שלי רשום שרכשתי את המוצר בהצלחה ושילמתי עליו. האם הוא מחוייב לשלוח לי את המוצר? אור כהן.

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by --Adidas,

אז ככה,חברה שלי קנתה לי זיפו ליום הולדת (יש לי מחר 2.8 ) אז אני לא כל כך מבין,יש לי בערכה כמו אבנים כאלה. אז ממה שהבנתי זה להחלפה אבל לא כל כך הבנתי, איך מחליפים ? תוך כמה זמן בערך צריך להחליף ? וסתם מה אפשר לעשות עם זיפו אולי יש דברים שאני לא יודע ... תודה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. אני פשוט השתנתי מצחוק, חובה לשמוע:

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by saharb14,

Pioneer DEHP7250IB דולפינים סט רמקולים סופר איכותיים JBL GTO6508 X2 פולס אדיו 1000 W מגבר מה אתם אומרים יש התאמה והאם זה ישמע טוב ?

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. סתם משהו שנזכרתי בו פיתאום... אני זוכר שטסתי לאירופה לפני חצי שנה והדיילים אמרו לי שאסור להשתמש בנגן דיסקים וכששאלתי למה אמרו לי שזה בגלל שזה מפריע לתקשורת של המטוס עם השדה תעופה או משהו כזה אני לא זוכר ממש... יש לכם מושג למה??

• 40 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. כותרת..

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3323729,00.html אני לא ארחיב הכל רשום בכתבה יש לי רק דבר אחד להגיד! מדינה זונה מדינה מוצצת

• 68 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים