כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
עברתי תאונה ואני תקוע בבית, נשאר לי כנראה עוד שבוע עד שאוכל לצאת מהבית ונהיה מאוד חם. אין לי מזגן ואחרי שאני יושב הרבה על הכיסא.. טוב אתם יודעים מה קורה. חיפשתי אבל מצאתי רק אחד עם מאוורר, אני מחפש שיוציא אוויר קר או מן פלטה קרה. עכשיו לא התכוונתי למשהו קפוא, רק קריר שלא יעשה לי נזק.
-
- 34 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הי, שלום לכולם. הרבה זמן לא נכנסתי לפורום, אני לפני גיוס ואני בדילמה מה לעשות. אז...אני פרופיל 64, הציעו לנו לעשות לימודים קדם-צבאיים י"ג-י"ד בתחום המחשבים במכללה. אחרי לימודי י"ג אני יוצא עם טכנאי ובסיום לימודי י"ד כהנדסאי. במהלך לימודי יג אני יכול לנסות להתקבל לממרם או למשהו ב8200-אם אני מתקבל לאחד מאלה אז זה מעולה. כמובן שנדרשת חתימת קבע לשנתיים(שנה אם אני יוצא רק טכנאי) ואפשר לצאת לקצונה. לפי מה שנאמר לי, אם אני יוצא לימודי יד, הנדסאי, ככל הנראה ייקחו אותי ליחדיה בתחום המחשבים, לא ידוע איפה. הדילמה שלי היא כזו: האם לעשות את זה ולהרוויח כביכול את הניסיון ביחידה של מחשבים+הלימודים יג ו יד. או לעשות איזה תפקיד מבוזבז בצבא(נהג או משהו דפוק אחר) לצאת בגיל 21 ולעשות תואר רא…
-
- 17 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
היום נתקלתי ברשומת הבלוג הבאה (דרך "שיתוף" בפייסבוק): http://adhdshop.blogspot.co.il/2014/11/20-adhd_10.html עברתי על זה ואני מוצא את כל העניין מגוחך לחלוטין. הרי כל הדברים שיש ברשימה הזו אלו הם דברים שכמעט כל בן אדם שקיים יכול להגיד על עצמו. אני רואה את זה כאילו אנשים שכן נמצאים בגבולות הנורמה - סוג של מנסים לקחת כל מני תכונות כלליות, שלא ניתן גם לאבחן או להגדיר בצורה מדוייקת ("חשיבה מחוץ לקופסה") - להפוך אותן ל"הפרעה", ולתרץ באמצעותן את העצלנות ואת הטמבליות שלהם. בואו נקח לדוגמה את כל עניין ה"הקלות" שיש לאנשים בלימודים. הרי זה לא הגיוני ש"הפרעה" זה משהו שקיים אצל מעבר לאחוזים בודדים באוכלוסיה. הרי שאם כך, זוהי לא "הפרעה" בהגדרה, אלא הנורמה. והנורמה היא, הרי, לא נקודה …
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
בהנחה שיש לי "חבר" שלא הולך לו טוב במקצוע מסוים ו"נניח" שהוא רוצה שמישהו אחר יגש בשמו למבחן בגרות. מה מונע ממשרד החינוך לעלות על זה שהוא העתיק? הרי לא מבקשים ממך תעודת זהות במבחן ואין איך לזהות אותך (אלא אם הרכז נכנס אבל זה לא קורה כמעט כי זה אסור לפי הנהלים.. אבל גם אז אם הוא מכיר את התלמיד הוא לא רואה מי רשום לו במחברת)... יש מצב שמישהו יקלוט שהכתב יד שונה או משהו כזה? שמעתם על "מישהו" שעשה את זה או אתם יכולים לשתף? תודה
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
-
-
לא נראה לי שזה מתאים לפורום צרכנות, אז פתחתי בכללי. יש לי מוצר מאיביי שאני רוצה להזמין, המוכר מאפשר לבחור משלוח בין economy ל- standard. מה ההבדל בינהם? אמנם המחיר למשלוח standard לא בשמיים, אבל הוא כמעט חצי ממחיר המוצר. ה- standard שווה את זה?
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
איזה דברים יכול תכנת משמין לעשות בשביל לשמור שהגוף שלו לא יתנוון לחלוטין? כיום אני עובד במשרד בקומה רביעית והתחלתי לעלות במדרגות במקום במעלית. אני עולה שתי מדרגות בצעד אחד בשביל להקשות על עצמי ואני שם לב שקומה הרביעית הרגליים שלי נהיות ממש חלשות... בא נניח שאני עולה את ה4\4 וחצי קומות(יש קומת ביניים אחת) לפחות שלושה פעמים ביום. זה תורם משהו או שברמה כזו זה כאילו לא עשיתי כלום? איזה דברים כאלה לספורטאים עצלנים שעובדים בהיי טק אפשר לעשות מדי יום?
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
המיזם IL-IX מבטיח לחבר בין ספקיות, גופי תוכן, בנקים ושירותי ענן - ולשנות את מפת האינטרנט בישראל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך אתרים באינטרנט שמוכרים נעלים או שאפשר לראות בהם מחירים ודגמים של נעלים מבית TIMBERLAND. תודה רבה. לא ראיתי שיש אתר רשמי שלהם בארץ, רק COM
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מכיוון שהצ'אטים של נענע, תפוז, וואלה, וכו' מאוסים עליי ונותנים הרגשה שזה שייך לילדים בלבד אני מעוניין לעבור לשפה האנגלית. מישהו מכיר צ'ט אמריקאי טוב? ניסיתי את Yahoo Messenger אבל יש שם יותר bots מאשר אנשים, אז ככה שזה לא רלוונטי. תודה.
-
- 22 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
אני די בטוח שיש כאן המון חברה שמכירים את כבר הטיפ, ומכירים את הקישור שיש מתחת לחלק מהסרטונים לצפיה באיכות משופרת, אבל אפילו אני לפעמים שוכח שהקישור הקטן הזה נמצא שם לעתים, ומפספס את האופציה לצפות באיכות טיפה טובה יותר. אז לצורך העניין: נ.ב. מי שמגיב בתגובות כגון "זה ישן, אני מכיר את זה מלפני 96 שנים כבר" -יגורש מהפורום לצמיתות ודמו יימרח בכניסה לטריידזון כאזהרה לעוברים ושבים.
-
- 34 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אותה שאלה גם לגבי נורות בצבעים שונים
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מעונין לתבוע את בזק בבית משפט לתביעות קטנות, בשביל שיתנו להתנתק בשקט כי הם לא מספקים לי את המוצר. איך אני עושה את זה ?
-
- 30 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה באוטו הוא שורף שמן אני נגיד נותן גז הוא מוצא עשן לבן כזה מההגזוז השאלה שלי מה אפשר לעשות ? איך מתרנים דבר כזה ואל תגידו לי לאחליף מנוע כי זה שטויות איפה נמצאת הבעיה מה אני צריך לעשות בדיוק ?
-
- 24 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לי, ול-DNA יש בעייה חמורה עם התאריך ה-12\12... לכן לא נוכל להגיע אלה אם נעביר אותו... הצעות...
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
אז לכל מי שניגש, על כמה אתם ניגשים? אני ניגש על 78 וזה כי המורה שלי מפגרת במתכונת היא רשמנה לי שקיבלתי 71, משהו לא הסתדר לי כי ידעתי שהלך לי ממש לא טוב, ספרתי את הנקודות לבד כמה פעמים ואני רואה שזה 56 מקווה שילך לי טוב, כי האמת אני שונא את המקצוע הזה, הוא מעצבן מאוד.
-
- 69 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אז ככה...הכל מתחיל לפני איזה 5-10 דקות..(20.01.05 19:35).... אני אמא שלי החלטנו להכין עוגה...סבבה..מה לגיטימי לא?.. אז החלטנו על עוגת תפוזים...אז התחלנו להוציא את המצרכים מהמקרר...ומהארונות... בקיצור...צריך איזה 4 ביצים...וצריך להחלמון יהיה לבד והחלבון... אמא שלי אמרה לי לפתוח את הביצים (לא שלי.!! ) אז זה מה שעשיתי...פתחתי אחת..הפרדתי חלבון וחלמון....עוד אחת ועוד אחת...עכגשיו ביצה אחרונה...אני פותח....אני רוצה בחלמון (הצהוב)...משהו שחור כזה..עם אדום...אני מתחיל להיגעל כבר...(אני חשבתי אני בסרט הנוסע השמיני)....אני בא מוציא את הכרום של החלמון...ומה שאני רואה שם... זה זוועה...אני רואה התפתחות של גוזל...אין ראש או משהו...זה מעיין גוש גדול כזה...אני בא עם הסכין....וזה ב…
-
- 46 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
איזה מידע לדעתכם ניתן למצוא באינטרנט ואיזה סוג מידע לא נמצא?
-
- 24 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מחפש ספר אקורדים לועזי להורדה חינמית כמו זה שמפרסמים ב-MP3MUSIC.CO.IL מישהו יודע אולי איפה אני אוכל למצוא אחד כזה ?
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-