עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אוקיי... ובכן אני מניח שהייתה וריאציה כזו או אחרת של הדיון הזה....ובכל זאת אני מבקש מהמנהלים לא לסגור את הדיון כי זה פשוט מציק לי...ואני מניח שזה מפריע לכמה אנשים אחרים... ובכן הלכתי לתומי היום ליוניברס לקניות...הייתי צריך לקנות כרטיס רשת,ומכיוון שזה מקום די זול וזה עלה בערך כמו בחנות מחשב רגילה אז החלטתי לקנות כשלפתע ראיתי איך איש הולך לקנות שם מחשב... המוכר מכר לו אינטל סלרון 1700 , 533 מגה הרץ, 256 אס די ראם,כרטיס ג'י פורס אם אקס 64, 40 ג'יגה בייט, ומסך 17 אינץ בש"ח... והוא מכר לו את כל הזבל הזה ב3500 שקל והאיש הזה היה בטוח שהוא קיבל את עסקת חייו...אני לא האמנתי שזה קורה...וניסיתי לספר לאיש הזה מה עושים לו...אבל המוכר העיף אותי משם ולא רצה להביא לי את מה שביקשתי... ביצ…

• 66 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. Started by arkady,

היי אני מעוניין בקורס פסיכומטרי. אין לי מושג איזה קורס לבחור, כמה המליצו לי על קידום וכמה על יואל גבע. אין לי מושג על מה ללכת, אני אשמח אם תמליצו לי על הקורס הכי טוב, שיכין אותי בצורה הכי טובה למועד הבא [כמובן לא בספטמבר]. תודה רבה למי שיציע לי קורסים! [אני צריך קורס באזור ראשון לציון ] חשוב, הייתי רוצה להרשם למועד דצבמר, זה עדיין אפשרי בלי להפסיד חומר?

• 14 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. או קיי חברה אז ככה, חבר שלי היום בא אלי לפני שיעור C ושאל אותי אם אני רוצה להבריז איתו. ממש לא היה לי כח לשעתיים מעבדת C (סתם שיעור גלישה באינטרנט) אז קראנו לעוד 2 חברים והלכנו איתם לטייל בשטח בית הספר. כבר טיילנו במקומות שביקרנו בהם פעמיים אבל עכשיו החלטתי לצלם הכל אז הנה התמונות (תהנו): פסל נחמד להתחלה: שלט נחמד: עוד אחד: מקום מוזר עם גנרטורים מוזרים וחביות כחולות או מה שזה לא יהיה: בדרך מצאנו קצת פסולת כימית: תמונה של הפסולת הכימית: שביל ברזל מוזר סגנון HALF-LIFE: תמונות של ה-SILOים שמהם יוצאים טילים גרעיניים או משהו בסגנון (חבל שלא יכולתי לצלם את החלק העליון של הדברים האלה כי זה ממש גורם להם להיראות כמו מתקני שיגור טילים): מחסנים מוזרים:…

• 45 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. Started by eladbu,

הלך לנו!לכולנו הביטורנט!ולמה האתר סופרנובה הידוע לשימצה מוצא כרגע ומעתה והילך רק בתשלום אז מה היה לנו?אנשים שמביאים לינקים למשחקים פרוצים סרטים מוזיקה והכל חינם אין כסף!כי טנחנו נילחם בכל התעוזה נגד מי שעושק אותנו עברו היאך לצד של גובה התשלום איפה חופש הבחירה אני שואל את עצמי לנוכח ההתמסדות של סופרנובה.אורג.נט.קום האם כולנו רודפי כסף!מסתבר שכן גם אביב גפן התחיל בתור המורד ותראו איפה הוא היום?

• 62 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. Started by ag43,

זה אני או שהתשובה השבוע ממש לא קשורה למחשבים?

• 69 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. Started by Kukishin,

האם ההבדל בין גוני ווקר אדום לשחור הוא משמעותי?

• 21 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. לאחרונה ירדתי במשקל. אני מעוניין במסגרת אימונים קבועה בחדר כושר באזור חולון בת-ים לצורך חיטוב הגוף (מבוגרים). מישהו מכיר ויכול להמליץ על מכון / קאנטרי קלאב ? תודה למסייעים

8. בשעה טובה, קיבלתי צו ראשון. מסתבר, שזה לא ראשון שהם שלחו אליי, כנראה נעלם בדואר או משהו (מצוין עליו "התראה לפני מעצר :s05: ). בכל אופן, בתוך המכתב, הגיע רק צו ההתיצבות, בלי השאלון הרפואי מצאתי את הטופס, באיכות מגעילה ביותר, באתר של צה"ל: http://www.aka.idf.il/giyus/general/?CatID=23065 יש אולי משהו באיכות יותר טובה? כי זה די מעצבן לשבת ולמלא דבר כזה. לא לחוץ לי לקבל משהו אחר, מקסימום אני יסבול 3 דקות וימלא בזה, אבל יהיה נחמד למצוא משהו אחר. ולבסוף, מחיפוש קצר גיליתי שכבר חרשו על הנושא הזה פה, אבל בכל זאת, טיפים יתקבלו בברכה .

• 0 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. Started by alex.turovsky,

החל מהבוקר (יום ב') נכנס לתוקפו החוק המחייב הדלקת אורות בנסיעה גם במהלך היום. חובת הדלקת האורות ברכב בכבישים הבין-עירוניים חלה על כל סוגי הרכב והיא תהיה בתוקף במשך חודשי החורף עד 31.3.2011. על פי התקנה, אוטובוסים מוניות ורכב משא כבד חייבים לנסוע באורות דולקים במשך חודשי החורף בשעות היום גם בכבישים עירוניים . והמוטיבציה? הקנס הכספי עומד על 100 שקלים ו-2 נקודות.

• 41 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. Started by Gimel,

אני מקווה שמסתדרים פה בלעדי. http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/590/696.html בבקשה כנסו ותגיבו. זה מאד יעזור לנו לקדם את הספורט.

• 78 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. Started by michaelr,

איזה מישהו החליט ללכת לזונה טוב הגיעה הם מכבים את האור הזונה מתחיל למצוץ לו אחרי דקה הוא שומע אותה מתחילה לשיר אז הוא שואל אותה תגידי איך זה שאת מוצצת לי ואת יכולה לשיר . הזונה עונה לו , מה לא סיפרתי לך שאין לי עין...

• 31 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. זהו, השתחררתי מהצבא (ביום חמישי) והגיע הזמן לחשוב על העתיד. ברצוני ללמוד כלכלה וחשבונאות. קודם כל אספר קצת על עצמי: סיימתי תיכון בשנת 2004 עם ממוצע בגרויות נמוך העומד על 90 עם בונוסים. פסיכומטרי עשיתי במועד יולי, הציונים יגיעו בימים הקרובים, אבל תחושת הבטן אומרת שלא מצפה לי ציון גבוה. בתיכון ניגשתי ל-3 יחידות מתמטיקה ו-5 אנגלית. נכון לעכשיו יש לי מספר אפשרויות: אפשרות א: לשפר בגרויות ופסיכומטרי במטרה להתקבל לאוניברסיטה/מכללה איכותית מסובסדת. באפשרות א' בוחרים רוב המשתחררים אחרי הצבא, אבל יש שלוש חסרונות משמעותיים: א. איבוד שנה ב. השקעה כספית עצומה ג. גם אחרי השקעה כספית גדולה (אין מצב שאני אוציא פחות מ-10,000 ש"ח) לא בטוח שאצליח להתקבל לאוניברסיטה ואצטרך להתפשר על מכל…

• 38 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. Started by UltraWaveMUSA,

רציתי לדבר איתכם בקשר לזיופים של המותגים המובילים בעולם שהם כמובן - תומי הלפינגר, לאקוסט, בוס, ארמני, פולו ראלף לורן ואפילו ורסצ'ה. איך מבדילים בין זיוף למקורי? לפולו יש את הסימנים הבאים -http://www.shopster.co.il/UploadProductFiles/3%20סימני%20זיהוי.jpg ולאקוסט יש סימן בו בטיקט המקורי בחולצה רשום רק לאקוסט ובתנין לא רשום כלום אלא רק מצויירים קווים באצבעות וכדומה ובצד העליון השמאלי יש את המידה של החולצה במספר. כמו כן, לאקוסט לא מיוצרים בצרפת אז אם רשום בצרפת זה זיוף. הם מיוצרים בפרו. איך מבדילים בזיופים של האחרים? עוד משהו - אני צריך עוד צבעים של פולו ותומי מקוריים. תכננתי לקנות מהאינטרנט ב375 לשתי החולצות [פולו+ תומי]. האם זה משתלם ואיפה אפשר להשיג בזול יותר? אל תגידו לי…

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. התחלנו השנה ללמוד בעע שחכתי את השם זה עם האוטומטים והעיגולים והחצים קיצר בשיעור הראשון עשינו את התרגיל של להעביר את הזאב הכבשה והחסה מצד אחד של נהר לצד שני שאסור להשאיר את הכבשה עם החסה ואת הזאב עם הכבשה שיעור אחרי זה תקעה לנו בחן כי היא אישה רעה מאוד והייתה השאלה כדלקמן אב ושני בנים נמצאים בצד אחד של הנהר ובידיהם סירה רעועה שיכולה לסחוב את האב בן אחד או את שני הבנים אוקי אז צריך לפתור את זה שזה דיי בדיחה ולתת דוגמא למצב מלכודת (מצב השקול ללהשאיר את הכבשה עם החסה או את הזאב עם הכבשה) אז אמרתי לה שאין לשאלה הזו מצב מלכודת אז היא אמרה סתום את הפה אתה טיפש ואז בסוף השיעור פתרנו את השאלה והיא החליטה שהמצב מלכודת זה כשעולים לסירה האב ובן ואז הסירה קורסת וקפוט לפי דעתי זה ממש מ…

• 64 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. היום אני סוף כל סוף מזמין את הION DRUM ROCKER מeBay. למען האמת הסיבה היחידה שחיכיתי היא שראיתי שהדולר מאוד לא יציב, חשבתי אולי יצא לי חיסכון של איזה 100 ש"ח. בסוף הוא בכלל אתמול עלה ל3.88 וקיצר הבנתי שאני סתם מבזבז זמן עכשיו השאלה שלי תוך כמה ימי עסק המוצר אמור להגיע אם שולחים לי את החבילה דרך USPS EXPRESS MAIL INTERNATIONAL (מארה"ב לישראל כמובן). משקל החבילה הוא 14.98 ק"ג (אולי יוצא טיפה יותר אחרי שאורזים את זה למשלוח). את הגודל לא הצלחתי למצוא אבל פה אפשר לראות באיזה גודל בערך מדובר. מעבר לזמן הגעה, מישהו יודע אם יש סבירות גבוהה שזה יתקע במכס ואני אצטרך לנסוע לת"א ולחכות בשביל לקבל את זה, או שזה יגיע עד אליי (גר ביישוב ליד ראש העין. עד עכשיו כל דבר בערך (חוץ מEEE ש…

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. Started by SyndromE,

מדובר ב-GOA Style (פחות או יותר). הוא כמעט גמור רק נשאר לי לעבוד עוד על percussion \ מעברים \ אפקטים \ EQ שהזנחתי לבינתיים אבל בסך הכל אני מרוצה אם בא לכם לתת חוות דעת בונה לפני סיום אני ישמח: http://www.zshare.net/audio/613763623d913266/ הטראק נכתב ב- FL Studio 8 (אז אל תצפו לאיכות סאונד ברמה מקצועית)

• 43 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. Started by idan1836,

מישהו מכיר סרטים (קומדיה) כאלו כמו american pie, almost legal, love dont cost a thing ?? סרטי נעורים כאלו יפים.

• 35 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. Started by IG,

הי לכולם. יש לי שאלה לגבי תמחור של סקודה פאביה מול WV פולו משנת 2002. עד כמה שידוע לי, שתי המכוניות הן בעיקרון אותו הדבר מבחינת מנוע, הילוכים, אביזרים וכו' וכו', אז למה הסקודה מתומחרת כמעט חצי מהWV? (לפי המחירון של יד2...)

• 54 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. שלום לכולם, בניתי רמקול נייד (שנפתח עליו פה כבר איזה שרשור או שניים) ויש לי מספר שאלות לגבי המשך הדרך : _אני יודע שזו חפירה, גם מתן עזרה על חלק מהשאלות תתקבל בברכה, תודה מראש!_ 1. הרמקול הזה מבוסס מגבר 2.1. את הסאב התקנתי בתחתית הרמקול ויש לו חלל גדול ואטום מבפנים שמשמש כתיבה גם בשבילו וגם בשביל 2 הרמקולים הנוספים (רמקולים של רכב 4' פשוטים). האם אני צריך להפריד את החללים? 2.כמה חשוב ובמה ישפר הוספת צמר סלעים לחלל הקופסא? ובהנחה ואני מוסיף, איך, איפה וכמה בדיוק צריך להוסיף? (אני לא בבית, אעלה תמונות אם צריך מאוחר יותר) 3. הרמקולים של ה 4' בווליום גבוה גורמים לדפיקות כלות בבאסים ולזיופים. אני חושב שיש קרוס מובנה כלשהו (לא יודע אם יש ובאיזו איכות) אבל חשבתי בכל זאת לחתוך קצ…

• 20 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. היי יש לי שאלה שסתם מעניינת אותי. אני בחייל המשטרה הצבאית מד'כ. בקיצור מפה לשם שמעתי שאין דבר כזה במשטרה צבאית נפקדות כמו בכל חייל אחר,הכוונה היא שיש אצלנו פקודת מעצר של 48 שעות שהם הזמן שבהם אתה נחשב לנפקד,ואחרי 48 שעות אתה כבר נחשב לעריק. מה זה אומר בעצם?,שאם אני אהיה עריק אז יהיה לי רישום פלילי מתי שאני ארצה תעודת יושר? באיזה עבודות בידיוק רוצים תעודת יושר?(נגיד אחד שרוצה להיות מאבטח בבית חולים,סתם דוגמא שעלתה לי לראש) הבנתי גם שרישום פלילי מקבל רק מי שהיה עריק מעל 60 יום,אותו דבר תקף לגבי חיילים ממשטרה צבאית? אשמח לתשובות שיעשו לי קצת סדר בראש.

• 19 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. היי חבר'ס!! תחרות החיוכים של אורביט מתקרבת לסיומה, ואני מנסה לעלות לגמר שלהם, כאשר היום זה יום ההצבעה האחרון! פתאום שמתי לב שכן אישרו את התמונה שלי והיא משתתפת!! כל מי שמוכן ורוצה לעזור מוזמן לבוא ולהצביע לי בלינק הבא: http://orbit.msn.co.il/vote.asp?UserID=NDA4MDI1NjM אם אני זוכה במכונית אני מבטיח לכולם סיבוב.. חחחח עד כמה שיכנסו במיני!! תודה מראש לכל מי שמוכן לעזור! :-* אגב הם מגרילים פרסים גם בין המצביעים..

• 69 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך כותבים "מהיר ועצבני 2" באנגלית? תודה.

• 7 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. מישהו יכול להסביר לי בצורה הכי פשוטה ?

• 5 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. Started by Chen Shany,

אני מחפש פתרון אלקטרוני שיפתור אותי מלהדפיס מסמכים ולרשום עליהם הערות בעט. כלומר לרשום הערות בעט על קובץ WORD ישירות בטאבלט או משהו כזה ואז לשמור את הקובץ עם ההערות שרשמתי. משהו פשוט וקל לתפעול שמונע הדפסות מיותרות. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  25. Started by avivlevy,

ראיתי באיזה תרק תמונה של תקיה עם משהו כמו חמש אלף שירים אז רציתי לדעת אם לכולם יש אלפי שירים במחשב או שרק כמה סרוטים לא צריך במדיוק בעערך: כמה שירים יש לכם במחשב?

• 99 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.