עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by benor,

זו שיטה שפתחתי לעצמי ואני משתמש בה כבר זמן מה והחלטתי לשתף אותכם בה. השיטה היא לחשוב על מילה או על איזה משפט בעברית, ולכתוב אותו כך שהאותיות הם באנגלית למשל: הלכתילהזמיןפיצה = vkf,hkvznhiphmv ביתמשוגעים = ch,naudgho

• 60 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. זוכרים שאמרתי שאני בתהליך לקבל פטור קבוע מנעליים צבאיות? טוב, חזרה תשובה מחר"פ פעילה. צה"ל החליט שיותר לא מחלקים פטורים קבועים מנעליים צבאיות. במקום הפטור מחלקים נעליים צבאיות אורטופדיות בהתאמה אישית. בשביל לקבל את הנעל אני צריך לנסוע לסנדלריה צבאית בתל-השומר. שמעתי מספר אנשים אמרו לי שהנעל המיוחדת יותר קלה מנעל קלה. (פס כחול) מישהו מוכן לאמת את השמועה ולספר לי קצת על הנעליים המיוחדות?

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. Started by someone,

לאחרונה הדיסק שאני שומע הרבה הוא של להקה חדשה לדעתי, ונקראת Evanescence הדיסק היחיד שלהם נקרא Fallen השיר שאני הכי אוהב מהדיסק הוא Bring Me To Life מה דעתכם? ותמליצו גם אתם על שירים ודיסקים טובים

• 47 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. Started by JohnnyBravo,

כותרת

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  5. Started by SyndromE,

מדובר ב-GOA Style (פחות או יותר). הוא כמעט גמור רק נשאר לי לעבוד עוד על percussion \ מעברים \ אפקטים \ EQ שהזנחתי לבינתיים אבל בסך הכל אני מרוצה אם בא לכם לתת חוות דעת בונה לפני סיום אני ישמח: http://www.zshare.net/audio/613763623d913266/ הטראק נכתב ב- FL Studio 8 (אז אל תצפו לאיכות סאונד ברמה מקצועית)

• 43 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. לסבתי יש מכשיר שמיעה שרכשה אותו בארץ ב-4500 שקל, אלה מכשירי השמיעה שמכניסים לתוך האוזן והם לא מורגשים. רכשתי לה 2 מכשירי שמיעה מאיביי, האחד מכשיר חיצוני והשני פנימי, שניהם עלו לי 20 דולר. סבתי החלה להשתמש בהם והיא טוענת שהם מצויינים והיא שומעת טוב מאוד. שימו לב הפרש המחירים 4500 שקל בארץ לעומת 20 דולר הזמנה מאיביי.

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. לאחר התלבטות קלה, החלטתי לשתף אתכם בערמדיות שלי... היום, בשעה 4:32 לפנות בוקר, נשלל רשיוני היקר. לאחר שנפרדתי מחברי בסנוקר בהרצליה, נכנסתי לרכב (לבד) והתחלתי לסוע. הכל טוב... הגעתי למחלף כפר-שמריהו, לקחתי את הפניה ימינה... הכביש ריק, אני מרגיש סחוט, פסי ההפרדה על הכביש, הדוושות ומד הסל"ד קורצים לי. אמרתי לעצמי "וואלק, כמה שזה לא איכותי, אבל אני עייף ואני חייב להגיע הביתה לפני שמשו רע יקרה...". תופס נתיב שמאלי ודופק את הדוושה עד הסוף. סטאגאדם סטאגאדם... 130-140-150-160-170, מגיע לצומת הסירה, עמודי התאורה הניצבים להם בין הנתיבים חולפים על פני במהירות מסחררת. ובדיוק שם, קצת אחרי הסירה, בתחנת הדלק הזו, תחנת הדלק של חברת "פז" (ככל הנראה)... יושבת לה תימניה קטנה, חמו…

• 43 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. Started by Mher Tolpin,

היי, קניתי היום ב KSP זיכרון RAM DDR4, אחרי שפתחתי את הקופסא בבית גיליתי שהלוח אם שלי בכלל לא תומך ב DDR4 אלה ב DDR3... יצאתי אכן דביל חחחח מישהו יודע אם אפשרי להחזיר את זה לחנות? המדבקה עדיין על החבילה, אבל היא קרועה באמצע. יש טעם לנסות או אין יותר מדי סיכוי ?

• 0 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. Started by lev-27,

אני לא מבין מה לעזאזל הולך במדינה הזאת. איזה חברה שוודית פותחת סניף אומלל והמדינה משתגעת. רעש בכל מקום, בתקשורת, באינטרנט, בציבור. אלפים הסתערו על הסניף כאילו מחלקים שם קוקאין טהור ומציצות מדוגמניות שוודיות בחינם. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=ht20100311_03 פשוט נורא. גם אם היו מביאים את משמרות המהפכה בטיסת VIP מאיראן עם Full Gear לפיזור הפגנות לא היו מצליחים להשליט סדר. אנחנו פשוט עם של איכרים חסרי תרבות. כל פעם שאני רואה את התמונות האלה אני חושב לעצמי "איך לעזאזל הגענו למקום ה-25 במדד הפיתוח של האו"ם?"

• 50 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. אורח athlon

טוב, מה באמת אנשים, שהם לא עושקי קברים, צריכים לעשות כשהם מוכרים חלקים יד שנייה? ואני מדבר על משתמשים פעילים מאוד בפורום.

• 39 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. Started by BoOoM2008,

אז ככה אתמול הלכתי למכללה הטכנולוגית באילת כדי להצטרף ללימודים (טכנאי PC ורשתות). הלימודים יערכו כ שנה.(טכנאי רשתות A+מאק) רציתי לשאול עם עשיתי נכון לדעתכם ללמוד את זה אני בעיקרון מאוד אוהב מחשבים ומצפה כבר להתחיל ללמוד היו לי שלושה אפשריות בחירה הראשון שבהם טכנאי LAN השני טכנאי A והשלישי טכנאי A+ מערכת הפעלה מאק הלימודים כמובן ממומנים על ידי המענק הצבאי הלימודים עולים 13,600. המחיר הוגן? שווה? תודה לעוזרים וסליחה על החפירה

• 25 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. Started by the ferret,

לא משהו ארוך , רק מי שרוצה לספר בקצרה - גיל , איפה את/ה גר , בתיכון/צבא/אחרי צבא. כמה זמן אתם משקיעים מול המחשב ??? כמה השקעתם במחשב ומסביב לו (זמן וכסף) ??? האם אתם נכנסים למונחים או רק מכירים את המילים (SATA , CAS , BUFFER וכו') THE FERRET - שזה בעצם משהו בין סמור לבונה (החיות הקטנות שנראות כמו סנאי) מחווה למנוע החיפוש הישן. בן 24 מנתניה , עובד בחברה וגם כטכנאי מהצד. מתעניין במחשבים , אלק' ו-GADGETS. מחשב חדש לאחר 3 שנים - P4 2.4C + GIGABYTE8KNXP + 2X256 GEIL 433 GOLDEN DRAGON + RADEON 9800PRO + WD RAPTOR 36.7 10K SATA + SEAGATE 120GB SATA.

• 38 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. או קיי חברה אז ככה, חבר שלי היום בא אלי לפני שיעור C ושאל אותי אם אני רוצה להבריז איתו. ממש לא היה לי כח לשעתיים מעבדת C (סתם שיעור גלישה באינטרנט) אז קראנו לעוד 2 חברים והלכנו איתם לטייל בשטח בית הספר. כבר טיילנו במקומות שביקרנו בהם פעמיים אבל עכשיו החלטתי לצלם הכל אז הנה התמונות (תהנו): פסל נחמד להתחלה: שלט נחמד: עוד אחד: מקום מוזר עם גנרטורים מוזרים וחביות כחולות או מה שזה לא יהיה: בדרך מצאנו קצת פסולת כימית: תמונה של הפסולת הכימית: שביל ברזל מוזר סגנון HALF-LIFE: תמונות של ה-SILOים שמהם יוצאים טילים גרעיניים או משהו בסגנון (חבל שלא יכולתי לצלם את החלק העליון של הדברים האלה כי זה ממש גורם להם להיראות כמו מתקני שיגור טילים): מחסנים מוזרים:…

• 45 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. Started by Shasoosh,

הטופיק אומר את הכל, המילה שאני הכי אוהב כרגע היא: ג'רגון

• 83 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. אני צריך להגיע מוקדם (מאוד!) בבוקר למחנה תל השומר, לשער שליד בית החולים... אני מתכוון להגיע ברכבת לתחנת ת"א מרכז, ומשם אין לי מושג לאיזה צד לצאת (אני מניח לצד של ת"א ולא לצד עם הסיטי טאוור וכו'... אין לי מושג גם איך קוראים לאזור שם ) אני יודע שיש קו 70 של דן שמגיע לתל השומר די מהר משם, אבל אין לי מושג איפה התחנה, ולא בא לי לחפש אותה בשעות שבד"כ אני רק מתחיל לישון בהן... יש כמה תחנות ליד היציאה מהתחנה (יש גם תחנת מוניות לייד... רק שתבינו על איזה אזור אני מדבר...), ויש מלא תחנות בארלוזורוב (אאל"ט) לכל מיני מקומות (שורה של איזה 7373451 תחנות... לא מכיר את השם של המקום ) איפה בדיוק אני יכול לתפוס את הקו הזה, והאם יש חלופות שמגיעות מהר יותר? באתר של דן כתוב גם משהו על עב…

• 34 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. אני רוצה לדעת אם זה בעיה אצלי או באתר עצמו.... AWARDSPACE.COM פשוט לא הגיוני שהוא נפל לכל כך הרבה זמן ויש לי בעיה עם עוד כמה אתרים אז.... תודה מראש.

17. האם אתם משחקים כדורסל\כדורגל\כדורעף\פיינטבול\MOHAA? אני משחק כדורסל ושנה הבאה אני אשחק בליגה(עברתי לקבוצת ליגה אתמול והחוג הקודם מסתיים עוד 2 אימונים) אני גם הולך לפיינטבול מתי שיוצא\מתארגן בגיימר יש מצב משחק כדורסל מפגש הבא? ;D

• 56 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. כל הכבוד ליאור אני חייב להודות שאתה בכלל לא ספאמר וכל הודעה שלך פה בפורום תרמה המון תמשיך כך

• 102 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. Started by SpiritKnight,

יש מצב שאני יוצא עם מישהי ביום שני. ניסיתי לחשוב על מקומות מתאימים לדייט ראשון אבל נראה לי שהכל יהיה מפוצץ והמוני. אין מה לעשות? אני בלי רכב, ומחפש מקומות באזור השרון(נתניה-הרצליה עדיף). אם למישהו יש המלצות, אני אשמח לשמוע.

• 28 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. חבר שלי קנה לפני מס' ימים מחשב כמעט מלא מ-KSP. יש לו ידע שטחי, לא יותר. הוא בחר את הרכיבים בעצמו (לצערו לא התייעץ איתי לפני). מעבד AMD XP 2000 ולוח Gigabyte GA-7VAX ועוד כמה רכיבים כולל כרטיס קול Genius 5.1 PCI !!! אתם קולטים ??! על הלוח 7VAX יש כרטיס קול (AC97) !! והבני ז***ת האלה מכניסים לו גם את הכרטיס של Genius :AR15: :AR15: הם הרכיבו לו את זה שם, אמרו לו תבוא מחר. בא למחרת, לקח המחשב הביתה. הכרטיס קול לא עובד (התנגשויות כנראה עם זה שעל הלוח - לא חשוב). פתאום הוא רואה יש לו מאחורה עוד כניסות/יציאות של סאונד (של ה-AC97). ואז נפל לו האסימון ! תוך כדי סינון קללות עסיסיות (בראשו) על איש המכירות, הוא ניתק את הכרטיס PCI. הפלא ופלא הסאונד שעל הלוח עובד בצורה …

• 32 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. Started by ag43,

זה אני או שהתשובה השבוע ממש לא קשורה למחשבים?

• 69 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. Started by aviram20,

הכותצרת אומרת הכל כל מי שיש לו כלב גדול, קטן , יפה , מכוער... מוזמן לעלות תמונה שלו ובנוסף לרשום בבקשה את השם שלו ומאיזה סוג הוא.. לי אין כלב (בקרוב מאוד רוטווילר שיגור איתי בתוך הבית) אבל בנתיים.. הנה הכלבה של חברה שלי קוראים לה בולי... אבל חברה שלי קוראת לה גם , זוקיני , חנן , סלט , זבל , מחתרית , פוצ'יני , זחלם , ועוד מלא מלא שמות שאני לא זוכר והיא פיקינז

• 59 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. Started by אהלן וסהלן יחביבי,

אני מתקשה לענות על שאלון סיווג ביטחונים ,מן הסתם אני לא אפרת יותר מדיי ,אבל מי שעבר את הנושא יודע . איך לעזאזל הם מצפים ממני לדעתי חלק מהמידע ? אם יקרה מצב שבו אני לא יהיה מדויק או לא יענה על חלק מה שאלות בגלל חוסר ידע ,האם מצב שכזה יפגע בי בכל הנושא של האמינות? אם יקרה מצב שהם יגלו עליי מידע שאני בעצמי לא ידעתי עליו, הם זה יקרא כהסתרה של פרטים? תשמעו, ההורים שלי גרושים + עליתי לארץ, לכן חסרים לי המון פיסות מידע, וספק אם אני אוכל לענות על חצי מהשאלות בצורה מדוייקת, מה אני עושה ?

• 18 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by Or ei,

אני עוד שבועיים חוזר לצבא (דח"ש ) לגיוס שיריון ואני רוצה לקנות לי איזה מכונה שתחסוך לי קצת זמן וטירחה על הבוקר חיפשתי קצת ומצאתי את זה http://www.eliashave.co.il/product.asp?productid=126 מישהו מכיר אותה או שיכול להמליץ לי על איזה מכונה אחרת שעושה את העבודה וגילוח של מכונה זה מספיק טוב כדי שלא יגידו לי משהו?

• 17 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. זהו, השתחררתי מהצבא (ביום חמישי) והגיע הזמן לחשוב על העתיד. ברצוני ללמוד כלכלה וחשבונאות. קודם כל אספר קצת על עצמי: סיימתי תיכון בשנת 2004 עם ממוצע בגרויות נמוך העומד על 90 עם בונוסים. פסיכומטרי עשיתי במועד יולי, הציונים יגיעו בימים הקרובים, אבל תחושת הבטן אומרת שלא מצפה לי ציון גבוה. בתיכון ניגשתי ל-3 יחידות מתמטיקה ו-5 אנגלית. נכון לעכשיו יש לי מספר אפשרויות: אפשרות א: לשפר בגרויות ופסיכומטרי במטרה להתקבל לאוניברסיטה/מכללה איכותית מסובסדת. באפשרות א' בוחרים רוב המשתחררים אחרי הצבא, אבל יש שלוש חסרונות משמעותיים: א. איבוד שנה ב. השקעה כספית עצומה ג. גם אחרי השקעה כספית גדולה (אין מצב שאני אוציא פחות מ-10,000 ש"ח) לא בטוח שאצליח להתקבל לאוניברסיטה ואצטרך להתפשר על מכל…

• 38 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים