כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
אוקיי... ובכן אני מניח שהייתה וריאציה כזו או אחרת של הדיון הזה....ובכל זאת אני מבקש מהמנהלים לא לסגור את הדיון כי זה פשוט מציק לי...ואני מניח שזה מפריע לכמה אנשים אחרים... ובכן הלכתי לתומי היום ליוניברס לקניות...הייתי צריך לקנות כרטיס רשת,ומכיוון שזה מקום די זול וזה עלה בערך כמו בחנות מחשב רגילה אז החלטתי לקנות כשלפתע ראיתי איך איש הולך לקנות שם מחשב... המוכר מכר לו אינטל סלרון 1700 , 533 מגה הרץ, 256 אס די ראם,כרטיס ג'י פורס אם אקס 64, 40 ג'יגה בייט, ומסך 17 אינץ בש"ח... והוא מכר לו את כל הזבל הזה ב3500 שקל והאיש הזה היה בטוח שהוא קיבל את עסקת חייו...אני לא האמנתי שזה קורה...וניסיתי לספר לאיש הזה מה עושים לו...אבל המוכר העיף אותי משם ולא רצה להביא לי את מה שביקשתי... ביצ…
-
- 66 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
או קיי חברה אז ככה, חבר שלי היום בא אלי לפני שיעור C ושאל אותי אם אני רוצה להבריז איתו. ממש לא היה לי כח לשעתיים מעבדת C (סתם שיעור גלישה באינטרנט) אז קראנו לעוד 2 חברים והלכנו איתם לטייל בשטח בית הספר. כבר טיילנו במקומות שביקרנו בהם פעמיים אבל עכשיו החלטתי לצלם הכל אז הנה התמונות (תהנו): פסל נחמד להתחלה: שלט נחמד: עוד אחד: מקום מוזר עם גנרטורים מוזרים וחביות כחולות או מה שזה לא יהיה: בדרך מצאנו קצת פסולת כימית: תמונה של הפסולת הכימית: שביל ברזל מוזר סגנון HALF-LIFE: תמונות של ה-SILOים שמהם יוצאים טילים גרעיניים או משהו בסגנון (חבל שלא יכולתי לצלם את החלק העליון של הדברים האלה כי זה ממש גורם להם להיראות כמו מתקני שיגור טילים): מחסנים מוזרים:…
-
- 45 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי קניתי אוטו ומצב המרכב שלו דיי טוב יש כמה מכות קטנות שצריכות בונדו מעבר לזה אני רוצה לצבוע את הרכב בשחור(מה שמחייב עבודת פחחות טובה מאוד) מוסך לא בא בחשבון כי הוא רוצה 3 אלף שקל אז חשבתי לעשות את זה בעצמי יש למישהו מושג כמה עולה פח צבע לאוטו של נגיד 3 ליטר וצפוי שקוף בערך 3 ליטר? חשבתי לעשות שחור מאט ועליו ציפוי מבריק זה יצא שחור מבריק אגב , מה לגבי פח בונדו מה המחירים ?
-
- 35 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי חבר'ס!! תחרות החיוכים של אורביט מתקרבת לסיומה, ואני מנסה לעלות לגמר שלהם, כאשר היום זה יום ההצבעה האחרון! פתאום שמתי לב שכן אישרו את התמונה שלי והיא משתתפת!! כל מי שמוכן ורוצה לעזור מוזמן לבוא ולהצביע לי בלינק הבא: http://orbit.msn.co.il/vote.asp?UserID=NDA4MDI1NjM אם אני זוכה במכונית אני מבטיח לכולם סיבוב.. חחחח עד כמה שיכנסו במיני!! תודה מראש לכל מי שמוכן לעזור! :-* אגב הם מגרילים פרסים גם בין המצביעים..
-
- 69 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
מה זה אומר ? דבר הדואר האמור נתקבל למשלוח ביחידת הדואר במיקדו סנטר בתאריך 01/03/2010 בשעה 18:03 האם הפריט נשלח ? מתי זה יגיע ? (דואר שליחים - שליח עד הבית)
-
- 10 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
אני חושב ש Deep Space Nine הכי טובה, אחריה The Next Generation ואחריה כל שאר הקראפ... נ.ב: למי שיש Yes, נכון Voyager סדרה מה זה מתרוממת? נ.ב2: למי שלא יודע מה זה Enterprise זה לא הדור הבא ולא הקודם אלא זו הסדרה הכי חדשה של סטאר טרק שמדברת על האנטרפרייס הראשונה (לא משהו, חרא שחקנים )
-
- 57 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
לאחר התלבטות קלה, החלטתי לשתף אתכם בערמדיות שלי... היום, בשעה 4:32 לפנות בוקר, נשלל רשיוני היקר. לאחר שנפרדתי מחברי בסנוקר בהרצליה, נכנסתי לרכב (לבד) והתחלתי לסוע. הכל טוב... הגעתי למחלף כפר-שמריהו, לקחתי את הפניה ימינה... הכביש ריק, אני מרגיש סחוט, פסי ההפרדה על הכביש, הדוושות ומד הסל"ד קורצים לי. אמרתי לעצמי "וואלק, כמה שזה לא איכותי, אבל אני עייף ואני חייב להגיע הביתה לפני שמשו רע יקרה...". תופס נתיב שמאלי ודופק את הדוושה עד הסוף. סטאגאדם סטאגאדם... 130-140-150-160-170, מגיע לצומת הסירה, עמודי התאורה הניצבים להם בין הנתיבים חולפים על פני במהירות מסחררת. ובדיוק שם, קצת אחרי הסירה, בתחנת הדלק הזו, תחנת הדלק של חברת "פז" (ככל הנראה)... יושבת לה תימניה קטנה, חמו…
-
- 43 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום חברים, איני בטוח אם זה המקום הנכון לכן אם טעיתי אנא נתבו אותי לדרך הישר. אז ככה יש לי ידיים מזיעות (כפות הידיים עצמן), בזמן האחרון זה התחיל ממש להפריע לי, יש איזושהי דרך לעצור את התופעה? מישהו בעל ניסיון עם מלחמה בזעת ידיים? תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
שלום היום בשיעור ספורט הייתה ריצת 60 מטר . אני באתי היום עם גינס לכן לא הייתי אמור להישתתף אבל ביגלל שהמורה נחמד הוא הכניס אותי ורצתי אם גינס . הקטע הוא שהפעם זה היה שונה משנה שעברה (אני חושב בולט השפיעה עליי ) השנה הייתי ממש מהיר כאילו מהיר כל כך שהמורה שיפשף את העיניין וכל זה קרה אם גינס ונעליי אדידס שטוחות כאלה שלא טובות בשיט לריצה . רצתי את הריצה ב 7.26 שניות והוא אמר שהוא רוצה לקחת אותי לנבחרת אבל הוא אמר שאין 60 מטר אלה יש רק מאה מטר והבנתי שזה מעט שונה ואני בתור רץ של מרחקים יותר גדולים לא יודעה מה לעשות . הוא אמר שאני ירד בכיף מתחת ל 14 שניות אבל אני לא יודע אם זה טוב או לא (אני משער שכן ) ובחיים לא רצתי 100 מטר . אז אני רוצה לדעת איך להיתאמן , אמרו ש לרוץ …
-
- 31 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
תראו את הדבר הזה מוזר לא? אני בטוח שזה לא קולט הרבה ערוצים כי יש הרבה ערוצים שהם מקודדים. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
זה אני או שהתשובה השבוע ממש לא קשורה למחשבים?
-
- 69 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
בשבוע האחרון וגם בקרוב אני עובד וכשאני חוזר אין לי כוח לצאת עם חברים או לשחק כדורגל אבל משעמם לי תחת על המחשב צריך המלצות לשירים שכול אחד ירשום את חמשת השירים שהוא הכי אוהב מהרשימה שלו ככה: שם השיר - להקה (באנגלית כמובן). חדשים ישנים לא אכפת לי מה שאתם אוהבים תרשמו אני כבר יבדוק ויחליט לפי הטעם. תודה.
-
- 39 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אנחנו נמצאים בבצורת. החורף הקודם היה חלש, החורף היוצא היה מאד חלש. המדינה אסרה על השקיית הגינות הציבוריות ועיריית אשדוד באמת אכפה את הגזירה. הגינות הציבוריות באשדוד צהובות. אבל לבעלי מגרש כדורגל באשדוד זה לא מפריע. באשדוד, לא רחוק מתחנת המשטרה, יש מגרש כדורגל. הבעלים של המרגש משקה את המגרש כל יום בשיא החום. שמעתם נכון. אני נוסע לעבודה בערך בשעה 10:00 והממטרות עובדות בשיא המרץ. היום חזרתי מירושלים בשעה 12:00, עברתי לידה המגרש ואני רואה את הממטרות עובדות בשיא השרב. משום מה יש לי תחושה שהוא לא משקה את המגרש על חשבונו. מה אפשר לעשות? למי אפשר להתלונן?
-
- 75 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
הכותצרת אומרת הכל כל מי שיש לו כלב גדול, קטן , יפה , מכוער... מוזמן לעלות תמונה שלו ובנוסף לרשום בבקשה את השם שלו ומאיזה סוג הוא.. לי אין כלב (בקרוב מאוד רוטווילר שיגור איתי בתוך הבית) אבל בנתיים.. הנה הכלבה של חברה שלי קוראים לה בולי... אבל חברה שלי קוראת לה גם , זוקיני , חנן , סלט , זבל , מחתרית , פוצ'יני , זחלם , ועוד מלא מלא שמות שאני לא זוכר והיא פיקינז
-
- 59 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
מדובר ב-GOA Style (פחות או יותר). הוא כמעט גמור רק נשאר לי לעבוד עוד על percussion \ מעברים \ אפקטים \ EQ שהזנחתי לבינתיים אבל בסך הכל אני מרוצה אם בא לכם לתת חוות דעת בונה לפני סיום אני ישמח: http://www.zshare.net/audio/613763623d913266/ הטראק נכתב ב- FL Studio 8 (אז אל תצפו לאיכות סאונד ברמה מקצועית)
-
- 43 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אחרי שראיתי KILL BILL נדלקתי על חרבות של סמוראים ;D ;D ;D מישהו יודע כמה הן אמורות לעלות ואיפה אפשר לקנות אותם?? תודה... ;D
-
- 13 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי אנשים. אני מניחה שרובכם תרמתם דם אי פעם בחייכם. אם בצבא / עקב ארוע כלשהו (למשל פיגוע גדול) או בארוע / מסגרת אחרת. (למי שלא, הסברים כאן http://www.mdais.org/365/) אני מניחה גם שאתם גם יודעים שברגע שאתם תורמים דם במבצע כזה או אחר אתם לא רק עוזרים למישהו זר, אלא גם מסדרים ביטוח דם לשנה לכם ולבני משפחתכם הקרובים ביותר (קרבה ראשונה). http://www.mdais.org/361/ עדיין, יש אנשים שמסיבה כזו או אחרת חסרי ביטוח / הביטוח לא מספיק או שקיימת בעיה אחרת. כאשר אנשים אלה נזקקים לתרומת דם (או רכיבי דם) הם עלולים להיות בבעיה. לשם כך הוקם האתר הבא.מטרתו לרכז תורמי דם פוטנציאלים (לפי סוגים, אם רוצים גם אזורים בארץ) מכיוון אחד, ומהכיוון השני להוות מקום אליו יוכלו לפנות נזקקים לתרומות דם להסב…
-
- 33 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
ערב... שקט בבית... אני מתחיל את העונה הרביעית של Boston Legal ולוגם תה קר, ובעודי נהנה מהנאות העצלנות, אני שומע רחש קל באזור הדלת. משום שהחדר חשוך ברובו אני מתקשה לראות מה יש שם, אך כאשר אני ממקד את מבטי אני רואה יצור כהה מטפס על הדלת. אני אומר לעצמי "אוו, רק התחיל הקיץ ושוב המקקים הטיפשים האלו, רק שלא יתחיל להתעופף לי בחדר" אני ממשיך לראות בוסטון ופוזל מדי פעם לבדוק לשלומו של המקק, ופתאום אני קולט, זה לא מקק! זה פאנטום! מן גו'ק שחור דק עם כנפיים רחבות מטייל לי על הרצפה ובריחופים קלים מתקרב אלי, האימה גוברת, ישר קפצתי, שמתי נעלי בית ועצרתי את הסדרה, ופתאום קלטתי: אני לכוד! הוא עומד לפני הדלת ומסתכל אלי במבט זועם, איך אצא מהחדר? מה אעשה? האם לזעוק לעזרה? או שמא להתמוד…
-
- 41 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
היי, קניתי היום ב KSP זיכרון RAM DDR4, אחרי שפתחתי את הקופסא בבית גיליתי שהלוח אם שלי בכלל לא תומך ב DDR4 אלה ב DDR3... יצאתי אכן דביל חחחח מישהו יודע אם אפשרי להחזיר את זה לחנות? המדבקה עדיין על החבילה, אבל היא קרועה באמצע. יש טעם לנסות או אין יותר מדי סיכוי ?
-
- 0 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, אני היום תלמיד י"ב, אני מאוד אוהב ומתעניין בתחום המחשבים, אני כבר כמה שנים מתקן מחשבים , פותר בעיות,מתקין וכו'.. אז אני מעוניין להמשיך ולעשות קורס, ואולי לפתוח עסק משלי.. אז אני אשמח אם תמליצו לי על מסלולים.. והאם כדאי ושווה ללמוד? ויש לי שאלה, זה שאני עדיין תלמיד י"ב ואין כרגע בגרות מלאה, זה משפיע ? מקווה שתענו לי בהקדם האפשרי, תודה
-
- 30 תגובות
- 4.5k צפיות
-