כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
מדובר ב-GOA Style (פחות או יותר). הוא כמעט גמור רק נשאר לי לעבוד עוד על percussion \ מעברים \ אפקטים \ EQ שהזנחתי לבינתיים אבל בסך הכל אני מרוצה אם בא לכם לתת חוות דעת בונה לפני סיום אני ישמח: http://www.zshare.net/audio/613763623d913266/ הטראק נכתב ב- FL Studio 8 (אז אל תצפו לאיכות סאונד ברמה מקצועית)
-
- 43 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!אני מעוניין לרכוש אופניים לטיולים ושטח, אך הבעיה היא שאין לי מקום בדירה. אין לי מחסן, ואין אפשרות לקשור את האופניים בחוץ \ חדר מדרגות. ראיתי כל מיני פתרונות לתלייה על הקיר.האם למישהוא יש ניסיון? המלצות למתלים? האם תלייה כזאת פוגעת באופניים \ שלדה?תודה ושבוע נפלא!
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שזה נשמע קצת מיושן, אבל איפה קונים ברזלים כאלה. אני צריך משהו כמו 20-30. אני יודע שיש באתרים בחו"ל, אבל חשבתי שאולי יהיה מישהו שמוכר בארץ. גם ברגים כמו ברגים משושים או ברגים למארז מעניין אותי לדעת איפה לקנות.
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
חוץ מהגיר הנוראי וזה שאין 6 כריות אוויר וזה שאין בקרת יציבות(ESP), עכשיו, הסוכנים של טויוטה מתקשרים לאנשים שקנו אותה, ושואלים אם היא טובה והיא לסבירות רצונם. ואם לא, אז מה תקחו אותה חזרה....חחחח.... נראה לי שמשהו פה מסריח. אז אני זזתי להתקלח, וביינתיים, תעדכנו אותי בנושא(מי שנתקל בתופעה המוזרה). נ.ב. טויוטה טויוטה, אבל לא נראה לי שהחברה עד כדי כך דואגת ללקוחות שיהיו מרוצים ובגלל זה הם מתקשרים... חושבים שיהיה כך :auto: ובסוף זה כך:
-
- 51 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היי אני בדיוק צריך לשלוח מחשב נייד מארה"ב לארץ. (השלמתי עם תוספת המע"מ ) קראתי פה שממליצים להשתמש במשלוח PRIORITY ולא Express Mail International מה ההבדל בין השניים? ראיתי שלא ניתן לבטח את הPRIORITY, שזו גם בעיה. תודה
-
- 2 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
ברכות. אני מחפש כיסא חדש לישיבה מול המחשב וכבר חיפשתי ברוב החנויות הידועות (Office Depot, Ace וכו') ולא מצאתי כלום. התקציב הוא בערך 600 ש"ח, אבל אם יש איזה hidden gem איפשהו בארץ לא אכפת לי להשקיע אפילו 1K, העיקר שלא יהיה flimsy ושיהיה נוח. הצעות?
-
- 26 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
כותרת
-
- 17 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היי אנשים. אני מניחה שרובכם תרמתם דם אי פעם בחייכם. אם בצבא / עקב ארוע כלשהו (למשל פיגוע גדול) או בארוע / מסגרת אחרת. (למי שלא, הסברים כאן http://www.mdais.org/365/) אני מניחה גם שאתם גם יודעים שברגע שאתם תורמים דם במבצע כזה או אחר אתם לא רק עוזרים למישהו זר, אלא גם מסדרים ביטוח דם לשנה לכם ולבני משפחתכם הקרובים ביותר (קרבה ראשונה). http://www.mdais.org/361/ עדיין, יש אנשים שמסיבה כזו או אחרת חסרי ביטוח / הביטוח לא מספיק או שקיימת בעיה אחרת. כאשר אנשים אלה נזקקים לתרומת דם (או רכיבי דם) הם עלולים להיות בבעיה. לשם כך הוקם האתר הבא.מטרתו לרכז תורמי דם פוטנציאלים (לפי סוגים, אם רוצים גם אזורים בארץ) מכיוון אחד, ומהכיוון השני להוות מקום אליו יוכלו לפנות נזקקים לתרומות דם להסב…
-
- 33 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
הכול התחיל מקצת זמן פנוי ושעמום. יש לי מגבר סטריאו נחמד שהחלטתי להחליף בו את כול הקבלים. לאחר שפירקתי אותם ומדדתי אותם הזמנתי, חבילה של בערך 27 קבלים. דאגתי מראש שסכום החבילה כולל עלויות השילוח לא יעבור את ה75$. עלות הקבלים הסתכמה ב28.29$. עלות השילוח דרך Fedex(חברת השילוח שדרכה האתר שולח), הסתכמה ב40$. כן כן יקר לחבילה שלא שוקלת 300 גרם ובעלת נפח קטן, אבל זו לא הנקודה זה מחיר שהייתי מוכן לשלם. סך הכול השווי הכולל עמד על 68.29$, אפילו בחרתי קבל אחר ממה שרציתי כי לא הייתי מוכן שהשווי יהיה יותר מ75$. אתמול קיבלתי טלפון מFedex שמבשר לי שהחבילה הגיע ואני צריך לתאם אתם זמן שבו אני יוכל לקבל את החבילה. עד כאן הכול מצוין והשירות מהיר. אמרתי לטלפנית שכרגע אני לא יכול לתת לה זמן ו…
-
- 24 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
לא היו לי שידורי טלויזייה בכבלים, אני פיצלתי את החוט וחיברתי גם לטלויזייה וגם למחשב וראיתי את הערוצים הבסיסיים, מישהו גם שם לי כזה מכשיר, "מגבר אנטנה" או משהו כזה והם גילו איכשהו, הם התקשרו אלי והתחילו לשאול אותי אם אני צופה בטלויזייה, אמרתי שאני לא יכול לדבר באותו זמן השאלה שלי אם זה לא חוקי לעשות את זה? או האם זה לגמרי לא חוקי או חלקית? ואם מישהו יודע איך הם גילו את זה? האם זה היה בגלל המכשיר והאם בלעדיו הם לא יגלו, אגב מסתבר שלא צריך אותו בכלל בבקשה מי שמבין או מניסיון לא ניחושים תודה מראש
-
- 54 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתנדב כבר בבי"ס יסודי, ולאחרונה המאמן שלי בהאבקות הציע להביא לי טופס שפוטר אותי מההתנדבות. (שכן אני לא עושה שם שום דבר וזה סתם בזבוז זמן כי רוב הזמן אני וחבר שלי יושבים ומשחקים קלפים :) על הטופס רשום שאני נמצא אצלו בימים א'-ה' בשעות 5-8 (שזה נכון), הבעיה שאני מתנדב ביום שישי בבוקר... השאלה שלי פה, האם זה פוטר אותי מההתנדבות, או שזה כביכול אני "מתנדב" אצלו? אני שואל את זה פה כי האחראי למחוייבות האישית מגיע פעם ב...והמחנך שלי לא מעוניין לענות (?!) שכן "שיגעו אותו כבר עם זה".
-
- 49 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש לנו רכז שכבה כזה מטומטם. והוא כל הזמן נטפל אלי. למשל אם יש לכיתה שלי שיעור חופשי הוא רוצה שנישב בחוץ לא משנה גשם שמש או כל דבר אחר. אני רק דורך בשכבה הוא מתקשר לאבא שלי... לא קשור שזה שאבא שלי כבר נמאס לו מתחיל לקלל אותו בטלפון , רק חבל עליו אם הוא מזמין את אבא שלי על השטויות האלה לבית ספר אבא שלי מחלע אותו. למשל היום לא היה אף אחד בקומה השניה של השכבה (לכל שכבה יש ביניין וכולו חלונות ממילא) אז לחצתי על הכפור של הכיבוי אור...בכל מקרה זה לא הפריע וכמעט לא שמים לב לשינוי בתאורה משום שיש מלא אור רוב השכבה חלונות... אני ממשיך לרדת במדרגות כזה הוא קורא לי אומר לי אתה נשאר ליד זה כל היום דואג שאף אחד לא יגע אז אמרתי לו שאין מצב שאני נשאר ליד זה על זה שכיביתי את האור והלכ…
-
- 25 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
תראו את יצירת האומנות שלי: ענקודר והערנב
-
- 17 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
או קיי חברה אז ככה, חבר שלי היום בא אלי לפני שיעור C ושאל אותי אם אני רוצה להבריז איתו. ממש לא היה לי כח לשעתיים מעבדת C (סתם שיעור גלישה באינטרנט) אז קראנו לעוד 2 חברים והלכנו איתם לטייל בשטח בית הספר. כבר טיילנו במקומות שביקרנו בהם פעמיים אבל עכשיו החלטתי לצלם הכל אז הנה התמונות (תהנו): פסל נחמד להתחלה: שלט נחמד: עוד אחד: מקום מוזר עם גנרטורים מוזרים וחביות כחולות או מה שזה לא יהיה: בדרך מצאנו קצת פסולת כימית: תמונה של הפסולת הכימית: שביל ברזל מוזר סגנון HALF-LIFE: תמונות של ה-SILOים שמהם יוצאים טילים גרעיניים או משהו בסגנון (חבל שלא יכולתי לצלם את החלק העליון של הדברים האלה כי זה ממש גורם להם להיראות כמו מתקני שיגור טילים): מחסנים מוזרים:…
-
- 45 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
לפי מקורות לא רשמיים ופורום רוטר, 17 הרוגים וכנראה גם 4 חטופים,(בערבון מוגבל מאד), ב-2 תקריות אש היום בג'נין... 11 הרוגים בארוע של מארב מחבלים ואש צולבת, ועוד 6 הרוגים בארוע אחר של מחבל מתאבד ו/או בית ממולכד. כנראה ש-4 החטופים הם מתוך מניין 17 ההרוגים. נא לקחת כל זאת בערבון מוגבל. זהו לא מידע רשמי. יום עצוב. מאד. :'(
-
- 51 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
רבאק, לפני שנה בערך חבר שלי הדביק אותי בכינים המסריחות שלו, ומאז אני איתן... אלא שלאחרונה אני ממש מתחיל לשים לב לנוכחות הסולידית שלהן בשיער (ראש) שלי. אני כבר לא יכול איתן, ואין לי זמן ללכת לבית מרקחת (גם לא למשפחה שלי, ובטח שלא לחברים...) לכן אני חייב, בעזרתכם, להרכיב נוסחת מחץ כנגד המכה הנוראית הזאת... ואגב, לגלח את הראש ממש לא בא בחשבון. תודה לכולם. :'(
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
זה אני או שהתשובה השבוע ממש לא קשורה למחשבים?
-
- 69 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
היי יש לי שאלה שסתם מעניינת אותי. אני בחייל המשטרה הצבאית מד'כ. בקיצור מפה לשם שמעתי שאין דבר כזה במשטרה צבאית נפקדות כמו בכל חייל אחר,הכוונה היא שיש אצלנו פקודת מעצר של 48 שעות שהם הזמן שבהם אתה נחשב לנפקד,ואחרי 48 שעות אתה כבר נחשב לעריק. מה זה אומר בעצם?,שאם אני אהיה עריק אז יהיה לי רישום פלילי מתי שאני ארצה תעודת יושר? באיזה עבודות בידיוק רוצים תעודת יושר?(נגיד אחד שרוצה להיות מאבטח בבית חולים,סתם דוגמא שעלתה לי לראש) הבנתי גם שרישום פלילי מקבל רק מי שהיה עריק מעל 60 יום,אותו דבר תקף לגבי חיילים ממשטרה צבאית? אשמח לתשובות שיעשו לי קצת סדר בראש.
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
ישמח לקבל קצת אינפורמציה לגבי הדבר הזה חייב אשראי בין לאומי? ואם כן מה עלי לארגן רק ישראכרט בין לאומי ואיך יוצרים יוזר? ישמח עם תוכל לתת לי קצת מידע,מיכוון שאני חדש בזה הבנתי גם שאפשר לקנות דרך PAYPAL הרבה דברים באינטרנט זה אמין?מובטח? תודה מראש eliran23
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכוללללללם. אני מחפש תרגום לשר הטבעות הראשון (fellowship of the ring) אבל לא מדובר בגירסה המקורית אלא בגירסה מיוחדת שנערכה מחדש וכוללת קטעים שלא הופיעו בקולנוע, אנא למי שיש את התרגום (עדיפות לעברית אבל גם אנגלית יהיה בסדר) שיפנה אותי ללינק או שישלח לי הודעה פרטית. מדובר בשני קבצים של 696 מגה כל אחד וזה נקרה THE LORD OF THE RINGS- THE FELLOWSHIP OF THE RING EXTENDED CUT תודה מראש, עקרב. עריכה: רק לתשומת ליבכם- שלא תחשבו להסיט את הדיון לכיוון ווארז או משהו כזה. אין לינקים להורדת הסרט עצמו או משהו כזה, רק כתוביות נטו.
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
-