כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
אני וחברים שלי תכננו לטוס לפני צבא לתאילנד ואז באו עוד שני חברים שלי ושכנעו את חלקנו לטוס איתם לאמסטרדם.. עכשיו כשאני חושב על אמסטרדם אני לא יודע כמה אני מתלהב. לאן עדיף? מי שהיה באמסטרדם או תאילנד אני אשמח לשמוע איך היה ומה דעתכם בכללי
-
- 9 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
יש משהו שלא תפסתי בנרגילה, בעצם הצינור עובר לתוך הכד, לאיזור שאין בו מים? ואז בעצם שואבים אוויר מהצינור וזה יוצר לחץ, אז האוויר מהראש יורד למטה דרך הצינור מתכת דרך המים לתוך הצינור שבפה? אני אנסה להסביר את עצמי: האוויר יורד מהראש עם הטבק למטה ואין לו איפה לצאת אלא בקצה הצינור מתכת שבתוך המים, משם האוויר עולה למעלה דרך החור בראש הכד ודרך החור מגיע לפי הצינור שבפה? זה בעצם כמו באנג? או שיש עוד זרימות אוויר שאני לא יודע לגביהן?
-
- 12 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
חבר שלי קנה לפני מס' ימים מחשב כמעט מלא מ-KSP. יש לו ידע שטחי, לא יותר. הוא בחר את הרכיבים בעצמו (לצערו לא התייעץ איתי לפני). מעבד AMD XP 2000 ולוח Gigabyte GA-7VAX ועוד כמה רכיבים כולל כרטיס קול Genius 5.1 PCI !!! אתם קולטים ??! על הלוח 7VAX יש כרטיס קול (AC97) !! והבני ז***ת האלה מכניסים לו גם את הכרטיס של Genius :AR15: :AR15: הם הרכיבו לו את זה שם, אמרו לו תבוא מחר. בא למחרת, לקח המחשב הביתה. הכרטיס קול לא עובד (התנגשויות כנראה עם זה שעל הלוח - לא חשוב). פתאום הוא רואה יש לו מאחורה עוד כניסות/יציאות של סאונד (של ה-AC97). ואז נפל לו האסימון ! תוך כדי סינון קללות עסיסיות (בראשו) על איש המכירות, הוא ניתק את הכרטיס PCI. הפלא ופלא הסאונד שעל הלוח עובד בצורה …
-
- 32 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מנסים בעבודה לשכנע אותי להתנדב במשטרה אזרחית משום מה. מישהו מתנדב או התנדב שיכול להגיד אם זה לעניין? יש מסלולים ? למי פונים? שעות סבירות? בשלב מסוים צריך ללבוש מדים\נשק או שהכל בלבוש אזרחי?
-
- 15 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
הציונים לא בדיוק פורסמו, אבל יש דרך לראות אותם: http://rotter.name/nor/study/14805.shtml
-
- 42 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
או קיי חברה אז ככה, חבר שלי היום בא אלי לפני שיעור C ושאל אותי אם אני רוצה להבריז איתו. ממש לא היה לי כח לשעתיים מעבדת C (סתם שיעור גלישה באינטרנט) אז קראנו לעוד 2 חברים והלכנו איתם לטייל בשטח בית הספר. כבר טיילנו במקומות שביקרנו בהם פעמיים אבל עכשיו החלטתי לצלם הכל אז הנה התמונות (תהנו): פסל נחמד להתחלה: שלט נחמד: עוד אחד: מקום מוזר עם גנרטורים מוזרים וחביות כחולות או מה שזה לא יהיה: בדרך מצאנו קצת פסולת כימית: תמונה של הפסולת הכימית: שביל ברזל מוזר סגנון HALF-LIFE: תמונות של ה-SILOים שמהם יוצאים טילים גרעיניים או משהו בסגנון (חבל שלא יכולתי לצלם את החלק העליון של הדברים האלה כי זה ממש גורם להם להיראות כמו מתקני שיגור טילים): מחסנים מוזרים:…
-
- 45 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי, קניתי היום ב KSP זיכרון RAM DDR4, אחרי שפתחתי את הקופסא בבית גיליתי שהלוח אם שלי בכלל לא תומך ב DDR4 אלה ב DDR3... יצאתי אכן דביל חחחח מישהו יודע אם אפשרי להחזיר את זה לחנות? המדבקה עדיין על החבילה, אבל היא קרועה באמצע. יש טעם לנסות או אין יותר מדי סיכוי ?
-
- 0 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שגעון הקניות ברשת ממשיך במלוא העוצמה לכתבה
-
- 28 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לקחנו לביקורת את מחשב הנוק של אינטל, ונדהמנו כמה עוצמתי מחשב זעיר יכול להיות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%93%d7%a7%d7%a0%d7%95-%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%94-%d7%91%d7%9b%d7%a3-%d7%94/
-
- 24 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
כמו שפעם היה במבצע עם שישייה. או כמו אלו שיש בפאבים. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כוס כזאת? תודה
-
- 11 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי אנשים. אני מניחה שרובכם תרמתם דם אי פעם בחייכם. אם בצבא / עקב ארוע כלשהו (למשל פיגוע גדול) או בארוע / מסגרת אחרת. (למי שלא, הסברים כאן http://www.mdais.org/365/) אני מניחה גם שאתם גם יודעים שברגע שאתם תורמים דם במבצע כזה או אחר אתם לא רק עוזרים למישהו זר, אלא גם מסדרים ביטוח דם לשנה לכם ולבני משפחתכם הקרובים ביותר (קרבה ראשונה). http://www.mdais.org/361/ עדיין, יש אנשים שמסיבה כזו או אחרת חסרי ביטוח / הביטוח לא מספיק או שקיימת בעיה אחרת. כאשר אנשים אלה נזקקים לתרומת דם (או רכיבי דם) הם עלולים להיות בבעיה. לשם כך הוקם האתר הבא.מטרתו לרכז תורמי דם פוטנציאלים (לפי סוגים, אם רוצים גם אזורים בארץ) מכיוון אחד, ומהכיוון השני להוות מקום אליו יוכלו לפנות נזקקים לתרומות דם להסב…
-
- 33 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
ערב... שקט בבית... אני מתחיל את העונה הרביעית של Boston Legal ולוגם תה קר, ובעודי נהנה מהנאות העצלנות, אני שומע רחש קל באזור הדלת. משום שהחדר חשוך ברובו אני מתקשה לראות מה יש שם, אך כאשר אני ממקד את מבטי אני רואה יצור כהה מטפס על הדלת. אני אומר לעצמי "אוו, רק התחיל הקיץ ושוב המקקים הטיפשים האלו, רק שלא יתחיל להתעופף לי בחדר" אני ממשיך לראות בוסטון ופוזל מדי פעם לבדוק לשלומו של המקק, ופתאום אני קולט, זה לא מקק! זה פאנטום! מן גו'ק שחור דק עם כנפיים רחבות מטייל לי על הרצפה ובריחופים קלים מתקרב אלי, האימה גוברת, ישר קפצתי, שמתי נעלי בית ועצרתי את הסדרה, ופתאום קלטתי: אני לכוד! הוא עומד לפני הדלת ומסתכל אלי במבט זועם, איך אצא מהחדר? מה אעשה? האם לזעוק לעזרה? או שמא להתמוד…
-
- 41 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
איפה לא חיפשתי? בכל חור בת"א הייתי , בקניון , באאוטלט ואני פשוט לא מוצא (לא שזה לא למידה שלי , אלא פשוט אין בכלל ! אני מחפש מעיל לגברים (ד"א משום מה ממשיכים למכור רק לנשים ולא ברור לי למה . זה ממש יפה גם לגברים) מישהו יודע איפה משיגים ? אני מחפש משהו בסביבות 300-400 שקל לא יותר .. משהו פשוט כזה..
-
- 24 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מדובר ב-GOA Style (פחות או יותר). הוא כמעט גמור רק נשאר לי לעבוד עוד על percussion \ מעברים \ אפקטים \ EQ שהזנחתי לבינתיים אבל בסך הכל אני מרוצה אם בא לכם לתת חוות דעת בונה לפני סיום אני ישמח: http://www.zshare.net/audio/613763623d913266/ הטראק נכתב ב- FL Studio 8 (אז אל תצפו לאיכות סאונד ברמה מקצועית)
-
- 43 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
אחרי שראיתי KILL BILL נדלקתי על חרבות של סמוראים ;D ;D ;D מישהו יודע כמה הן אמורות לעלות ואיפה אפשר לקנות אותם?? תודה... ;D
-
- 13 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
וגם כמה עולה חולצה באיכות טובה של לקוסט אבל זיוף ? וגם האם ניתן להשיג באיסטנבול בשוק חולצות מקוריות של לקוסט,בילאבונג פולו וכו''??
-
- 23 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
זה אני או שהתשובה השבוע ממש לא קשורה למחשבים?
-
- 69 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אנשים אתם חייבים לעזור לי בזה,יש לי כלבה שהיא קטנה מאוד ואין לה כוח או אפשרות להפחי איך שהוא חתולים שבאים לגינה,הם באים בדרך כלל אוכלים לה את האוכל והיא לא יכולה לעשות שום דבר נגדם אם היא מנסה לא יהיה לה טוב ראיתי פעם אחת שאיזה חתול בא לשרוט אותה בדיוק...וזה נהיה חמור מרגע לרגע...אני חושד שהגיע איזה כנופיה של חתולים לשכונה (אני רציני) הגדלים שלהם הם עצומים... וזה כבר מפחיד...אני מחפש פתרון בשביל שלא יבוא לגינה או איך שהוא שלא יתקרבו לכלבה שלי מצידי אפילו תמצאו לי פתרון איך להרוג אותם לא איכפת לי כבר כי הם פשוט נוראיים...אחד החתולים מת לא מזמן כי הוא פעם אחת נכנס לגינה של השכנים שלי ויש להם שני כלבים רצחניים חחחחחח אחד פעם אחת ראיתי על החומה שלי ובלי פחד דחפתי אותו לכלבים …
-
- 45 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, אני היום תלמיד י"ב, אני מאוד אוהב ומתעניין בתחום המחשבים, אני כבר כמה שנים מתקן מחשבים , פותר בעיות,מתקין וכו'.. אז אני מעוניין להמשיך ולעשות קורס, ואולי לפתוח עסק משלי.. אז אני אשמח אם תמליצו לי על מסלולים.. והאם כדאי ושווה ללמוד? ויש לי שאלה, זה שאני עדיין תלמיד י"ב ואין כרגע בגרות מלאה, זה משפיע ? מקווה שתענו לי בהקדם האפשרי, תודה
-
- 30 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אין חשודים - יתכן שכן מעצבן, ויתכן ילדים משועממים. רעיונות?
-
- 21 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אממם כשהייתי בגרמניה אז שיחקתי שם את המשחק הידוע UNO זה כמו טאקי רק עם כמה חוקים שונים הקיצר אני מת להשיג את המחשק הזה במחשב כמו שיש את היאקי טאקי מישהו יכול למצוא לי אותו כי כל מה שמצאתי זה משחקים מגעילים שנראים כמו לבבות פליז אם מישהו יכול למצוא לי משהו שנראה כמו יאקי טאקי אז תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין לדרמן מאיביי, זה אפשרי/חוקי? יש מצב שזה יעצר במכס?
-
- 17 תגובות
- 4.5k צפיות
-