כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,559 דיונים בפורום זה
-
סתם הרצתי בדיקה של ה-Direct3D בישביל ליראות כמה FPS אני יוכל להגיע. זה על Direct 9. [attachment deleted by admin]
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני אמור לקבל סכום כסף במהלך השבוע והחלטתי לקנות מסוק על שלט, ראיתי שיש כאן לא מעט אנשים שמבינים בנושא אז החלטתי לשאול כאן כמה דברים. אז ככה: אין לי שום ניסיון קודם בהטסת מסוקים אבל יש לי חוש טכני לא רע והרבה סבלנות, התקציב הוא 1300 כולל כל מה שצריך... חשבתי לקנות את הESKY Honey Bee, יש משהו עדיף בתקציב הזה? קראתי ויש לי קצת הבנה, אבל לא הבנתי מה זה סרוו וג'ירו? מה ההבדל בין בראש לבראשלס? ביחד עם המסוק חשבתי לקנות סוללה נוספת, כבל לסימולטור וצלב אימונים - יש עוד משהו שכדאי לקנות? יש חלקים שבוודאות יהרסו לי תוך כדי הלמידה וכדאי לי לקנות חלפים מראש? במידה ומשהו יתקלקל ואני אצטרך להחליף אותו, יש כלים מיוחדים או שניתן להשתמש בכלים שיש בכל בית מצוי? הסוללה המקורית היא …
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קיבךתי היום הודעה על חבילה שהתקבלה בשבילי בדואר רשום..לא ציפיתי לשום חבילה ולכן בדקתי את המספר ב "מעקב אחר דואר רשום" באתר שלהם.. צ'מעו.... הם מהירים!
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
היי לכל מי שלא מכיר אותי אני יעקב (הידוע בשם השני יאן) בן 19.5 חוקר מצ"ח והיום הבנתי שאלוהים, זה לא שאני שבוז זה שהמערכת משביזה אותי בכוח הייתי אמור לעשות לעצמי חופש לצאת היום להיות חג בבית ולחבר את זה לחמשוש קיצר שלשוש אבל... שבוע שעבר ביקשו ממני להחליף בין השבתות (קיצר, אין שלשוש) בלי הרבה ברירה הסכמתי. היום הודיעו לי שאפילו חג אין לי.... איזה עולם שנה וחצי בצבא טוחן 11/3 לוקח ימי חופש ולא רגילות כמו בן אדם כי אי אפשר חג מסכן רוצה לנוח פסח ב' - סגרתי עצמאות - סגרתי שבועות - אני סוגר איפה הצדק בעולם? אין לי זיין יותר לזה גם את ההתקדמות הקטנה שלי בפרויקט שלי שרציתי לעשות איזה פרויקט ואיזה בטיח אפילו את הת"ש 3 שלי אני לא יכול לקיים... יצאתי היום לבית (= לילה 1) כל שאר השבו…
-
- 31 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
חלום בהתגשמותו: דרים ת'יאטר בישראל - 16.06.2009 לאחר למעלה מ-6 שנים של פעילות ענפה של מועדון המעריצים, במהלכן אורגנו מספר לא מבוטל של ערבי מחווה, מפגשי פורום, צ'אט רשמי עם ג'ורדן רודס, משלחות להופעות בחו"ל ועצומה רשמית ומוצלחת להבאתה של הלהקה לישראל, מועדון המעריצים YtseJammers Israel שמח להודיע רשמית וחגיגית על הגעתה של להקת דרים ת'יאטר להופעה בישראל בתאריך 16.06.2009! פרטי ההופעה: תאריך: 16.06.2009 מקום: גני התערוכה (ביתן 1), תל-אביב לרכישת כרטיסים: http://www.hadran.co.il (עוד לא ניתן להזמין - נעדכן ברגע שיהיו זמינים!)
-
- 31 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אמאלה יש כמה דברים וכשאני אומר לא לבעלי לב חלש זה אומר לא לבעלי לב חלש http://www.youtube.com/watch?v=HkwSYHJRgZ8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=SBohmdsUXF4&feature=related האחרון דיי מפחיד סתכלו עד הסוף מפחיד אני לא יודע עם לקרוא לזה מפחיד או מגעיל תראו בעצמכם הצפיה על אחריותכם
-
- 31 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
טוב צפיתי כרגע בAliens vs Predator Requiem ויש סיבה שאני לא פותח את זה באקטואליה ותרבות הסרט פשוט מסריח אומנם הוא לא מסריח כמו הסרט הראשון אבל לעזאזל לקבל זיכיון כזה טוב ולהסריח אותו כל כך צריך כישרון מיוחד בכל מקרה בהתחלת הסרט עוד יש תיקווה רואים את החייזרים מחסלים טורפים בתוך החללית של הטורפים אבל מאז רוב הסרט גרוע כי כנראה נגמר להם התקציב או משהו קודם כל החללית מתרסקת בכדור הארץ ביער ליד עיר וכמובן רוב הסרט ביער משעמם חוץ מזה בערך שליש מהסרט מרגיש כמו סרט נעורים סוג ז ויש יותר מידי דמויות שאך אחת לא באמת מתפתחת או מקבלת מספיק זמן מסך אפילו הטורף -שהוא הדמות העיקרית בסרט לא מקבל הרבה דקות הדקות מתפזרות על יותר מידי דמויות רובם משעממות פה ושם …
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בהמשך לפוסט הקודם : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=332816.0 ברור לי שייקח זמן לא קצר עד שאני אשלוט במיומנויות לחימה ואראה תוצאות מפיתוח הגוף בחדר כושר. עד אז כפיתרון ביניים, בכוונתי לקנות את האמצעים הכי טובים שאפשר בחנויות הנשק ,יהיה מחירם אשר יהיה מפני שלא מדובר במותרות אלא בהכרח קיומי אלמנטארי. החוק שאוסר על נשיאת סכינים נותן יתרון בלתי הוגן לעבריינים ומעמיד אנשים שומרי חוק כמוני במצב נחות שלא מאפשר להם להגן על עצמם, מפני שמצד אחד ,אנחנו לא רוצים להסתבך אם בחיפוש אקראי יגלו שאנו נושאים סכין , אבל מצד שני הארסים, שלרובם כבר יש תיק פלילי מצפצפים גם על החוק וגם על המשטרה. (נו באמת ,אם לארס יש 5 תיקים ,אז מה זה באמת מזיז לו לקבל עוד אחד לאוסף ?). אם אני צרי…
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
מישהו עבר פעם עקירת שיניים ורוצה לשתף אותי בחוויה? שיני הבינה התחתונות שלי צמחו לא משהו וכמעט אין סיכוי שישאירו לי אותן שם אני לא רוצה עקירה :'( אז ספרו לי איך זה, שאני אדע להתכונן נפשית
-
- 31 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
שלום. אז ככה אני לידור בן 15 וחצי תלמיד כיתה יא' (קפצתי כיתה...) ... רציתי לדעת פרטים לגבי קבלה לעתודה בהנדסת מחשבים . קראתי והבנתי במה המקצוע עוסק. אבל מה בידיוק אני צריך לעשות ? למי לפנות ? ומה עם הממוצע בגרויות שאין לי בינתיים ? וכן אני יודע שאחר כך צריך לחתום קבע 3 שנים. [br]פורסם בתאריך: 17.10.2008 בשעה 21:57:49 אהה ו-2 המקצועות שהרחבתי 5 יח"ל זה פיזיקה ומדעי המחשב .
-
- 31 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום היום בשיעור ספורט הייתה ריצת 60 מטר . אני באתי היום עם גינס לכן לא הייתי אמור להישתתף אבל ביגלל שהמורה נחמד הוא הכניס אותי ורצתי אם גינס . הקטע הוא שהפעם זה היה שונה משנה שעברה (אני חושב בולט השפיעה עליי ) השנה הייתי ממש מהיר כאילו מהיר כל כך שהמורה שיפשף את העיניין וכל זה קרה אם גינס ונעליי אדידס שטוחות כאלה שלא טובות בשיט לריצה . רצתי את הריצה ב 7.26 שניות והוא אמר שהוא רוצה לקחת אותי לנבחרת אבל הוא אמר שאין 60 מטר אלה יש רק מאה מטר והבנתי שזה מעט שונה ואני בתור רץ של מרחקים יותר גדולים לא יודעה מה לעשות . הוא אמר שאני ירד בכיף מתחת ל 14 שניות אבל אני לא יודע אם זה טוב או לא (אני משער שכן ) ובחיים לא רצתי 100 מטר . אז אני רוצה לדעת איך להיתאמן , אמרו ש לרוץ …
-
- 31 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
שלום, כותרות עיתוני העולם מופצצות בידיעה הבאה: וויל סמית'- הכוכב האהוב על כולנו, "פלט" (זוהי ההגדרה שלי) את הפסקה הבאה: "Even Hitler didn't wake up going, 'let me do the most evil thing I can do today'," said Will. "I think he woke up in the morning and using a twisted, backwards logic, he set out to do what he thought was 'good'. Stuff like that just needs reprogramming. לוויל סמית', מסתבר, יש תפיסה כלשהי (דבילית משהו, לדעתי) כי כל אדם הוא טוב בבסיסו. הראיון המלא יותר הוא פה:http://www.dailyrecord.co.uk/entertainment/celebrity-interviews/2007/12/22/will-smith-my-work-ethic-will-make-me-a-legend-86908-20262460/ אני לא יודע אם זוהי הגרסה שגם הודפסה בעיתון. רוב העיתונים,…
-
- 31 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
-
-
הייתי שבוע שעבר בירושלים למשך כמה ימים ובואנה כמה תיירים!! אני לא זוכר כזה דבר מפעמים קודמות!! הרחובות פשוט מוצפים בתיירים זה דבר טוב שלא תבינו אותי לא נכון עוד משו לכל האנשים שביקרו בירושלים בחודש האחרון ולאנשים שעומדים לבקר שם וכמובן לאנשים שגרים בירושלים יש את המדרחוב החדש הזה שנקרא כיכר ממילא ויש שם הופעות כאלה של אש ופעלולים מה אתם אומרים על זה? למי שראה כמובן... יותר מאוחר אני יעלה תמונות...
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שאלה חדשה - אותו נושא, שאלה של EvilSt!ng למטה. שאלה בכותרת, יש איזה משהו שמאמת לי שהוא אמיתי ולא זיוף? יש על הבקבוק איזה מספר סידורי , LF228B1K ומתחת 06:37. החשד שלי זה בגלל שאין על הפקק את המדבקה ששומרת שלא יפתחו את הבקבוק לפני המכירה, הוא סגור , הברזלים הקטנים בין הפקק לבין הטבעת שנשארת על הבקבוק עדין מחוברות. אז, מישהו מכיר דרך לאמת חוץ מטעימה?
-
- 31 תגובות
- 21.1k צפיות
-
-
לפי מה שידוע לי, סיווג ביטחוני תלוי (בין היתר) בארץ המוצא של ההורים. אז אם אבא שלי עלה לארץ מאיראן, יחד עם כל המשפחה שלו, ואין להם שם עוד קרובים (בכלל, שאלתי את סבתא שלי ), או מישהו שהם בקשר איתו. זה יכול לפגוע לי בסיווג הביטחוני ? עד כמה ??? תודה.
-
- 31 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי ליידע את כולכם שכדאי לבדוק את המפרט של המחשב כדי לראות אם באמת סיפקו לכם את מה ששילמתם עליו. אני אספר לכם מה קרה לי , הלכתי ביום שישי לקנות מחשב מ ZED מחשבים וקניתי מערכת מחשב שבה הובטח לי לוח אם INTEL עם מהירות של 1600 MHZ וזכרון 2048 של קינגסטון . כשהגעתי הביתה הופתעתי לגלות שהלוח אם שקיבלתי היה עם מהירות של 1333 MHZ בלבד ובנוסף הזיכרון היה מתוצרת SAMSUNG .אני חושב שזה חמור מאוד שדברים כאלה קורים ואני מתכוון לגשת לשם על הבוקר ביום ראשון ולקבל את כספי בחזרה ולהחזיר להם את המחשב .אני מתכוון בפעם הבאה שאני קונה מחשב ( ממקום אחר כמובן ) לבקש מהטכנאי לפתוח את המארז מיד אחרי ההרכבה כדי לראות במו עיניי שלא רימו אותי שוב ואני מציע גם לכם לנהוג כך. א…
-
- 31 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
היי לדעתי מגיעה לנו לראות פיינל פור בחינם ולא בערוצי התשלום קראתי איפה שהוא באינטרנט שמשדרים את זה אונלין באיזה תוכנה אם מישו יש לו משוג איזו תוכנה או אתר שמשדר היום תמשחקים של ברצלונה נגד מסוקבה או פנא נגד אולימפיקוס אני מודה לו מאוד!!!!
-
- 31 תגובות
- 3.6k צפיות
-