כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
נניח שאני רוצה להתקבל לעבודה כלשהי ויש לי תואר ראשון במדעי המחשב עם ציונים דיי טובים האם המעסיק יסתכל לי על תעודת הבגרות בכלל? ואם כן, עד כמה זה ישנה? עכשיו נניח גם שהייתי בגאמא בצבא בנוסף לכל אני צריך תעודת בגרות? אני מניח שזה לא בהכרח אותו דבר בכל מקום, אבל בכל מקרה אם מישהו עונה אשמח גם לביסוס כלשהו תודה!
-
- 29 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול כשמילאתי דלק ראיתי בתחנת yellow שמוכרים מכונת תספורת babyliss במחיר טוב, אבל לא התעניינתי. היום בבוקר נפלה ונשברה לי המכונת תספורת . מישהו יודע במקרה מה הדגם של המכונה שמוכרים ב-yellow? ואם זה קיים בכל הסניפים? תודה
-
- 4 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחוף אני לחוץ רצח! שמעו פעם אחת נכנסתי לאתר של בחורה אחת שמראה תמונות וסרטונים שלה בעירום. עכשיו בשביל לראות אתה צריך לרשום את המייל שלך וזהו אתה מאשר את המייל ואז אתה יכול לצפות חופשי וזה ל30 יום. עכשיו פגו ה30 יום והנבלות האלה שלחו למייל שאני צריך לשלם להם 60 יורו והם יודעים את הספק שלי יעני הם רשמו בספק שאני שייך לבזק והם יודעים אני חושב לפי הIP שלי. קוראים לבחורה אני חושב VIVIS משהו מכיר? אני הגעתי אליה דרך משהו שפרסם פה בפורום אחד, איזה מטומטם אני יו!!!!! הם אמרו שאם אני לא אשלם תוך כמה ימים אז הם יקחו את הכסף מהספק אינטרנט! מה לעשות מה אני אומר להורים שלי אני רועד רציני אני חייב עזרה דחוף! מה לעשות בבקשה!!!!!!
-
- 64 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני יודע שמסתתרים כאן המון שפים חובבים, וחובבי מזון וג'אנק כאחד. היתי רוצה לשמוע חוות דעת על היצירה הקולינרית האחרונה שלי. מה היתם משפרים וכו'. הוכן לפי המתכון הזה. גילוי נאות: אני הכנתי ואכלתי את זה. לבד. [attachment deleted by admin]
-
- 53 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
אני בטוח שיש קו ישיר כי נסעתי עליו בעבר הרחוק, אבל אתר אגד מסרב לשתף איתי פעולה וממש רוצה שאני אסע בשני אוטובוסים(אני כמובן לא רוצה...). אשמח אם מישהו יוכל לעזור למצוא את אותו קו נשכח ואת הזמנים שלו מחר.
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני מרגיש שאני מוכן ויודע את החומר אבל עדיין, ברגע שאני רואה שאלה ואני לא יודע את התשובה תוך חצי דקה (או לפחות חושב שאני יודע אותה) אני מתחיל להילחץ אני זוכר שאמרו פה ששוקולד וכאלה דברים זה לא טוב כי זה מקפיץ את רמת הסוכר בדם זמנית ואז זה נופל יאללה, תעזרו קצת,תהיו שימושיים
-
- 23 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אז אחרי 7 לילות באיה נאפה של מנוחה ובילויים נחתתי אתמול בלילה בישראל וחזרתי למציאות הכואבת. ביום ראשון ה7.8 אני מתגייס למסלול קצונה יעודית בחיל התקשוב (שם קליט הא?) והולך לבלות את החודשיים הראשונים "בכיף ובסבבה" בבסיס שיבטה בדרום. תכננתי לעשות הקדשות אישיות לכל מיני אנשים אבל אין לי כל כך כח וחשק כרגע מלחץ הזמן וההתרחשויות אבל אולי אני אעשה את זה בהמשך. עד אז אני רק אגיד שהZONE היה לי בית חם כ4 שנים (מאז התחלת כיתה ט' בערך) והשחית לי את הנפש כמו שהוא עושה לכל אחד מכם, שחייב להסביר לאנשים שמחשבים לא מודדים לפי שמות, חנויות עשקניות שמוכרות קברים ושאר הנתונים המאוד לא רלוונטים לחיים של בנאדם. מי ששם לב (ומי שלא - ) הרגש לחומרה אצלי ירד עם הזמן עד שהוא עבר לאדישות, וכך גם פע…
-
- 64 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני לצערי מתחלק עם אחי :-\ לכל אחד יש יומיים בשבוע שהם רק שלו! וכל שאר הימים מתחלקים שעה שעה זה חלוקה מצויינת ממליץ עליה! איך אתם מתחלקים אחים או אחיות שלכם?
-
- 56 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
-
http://icebreak.zickel.net/salat/index.php כנסו ושחקו שימו פה תמונות של דברים מצחיקים אם אתם עושים... המטרה היא סתם להזיז את האותיות, ואחרים שנמצאים גם מזיזים, יש 5 חדרים למעלה שאתם יכולים לראות כמה שחקנים יש... כשאתם נכנסים בפעם הראשונה, תמתינו איזה דקה עד שכל האותיות יטענו. תהנו (ותגידו מה אתם חושבים על זה).
-
- 48 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום חברה, רכשו ממני מוצר דרך האינטרנט, התשלום הועבר דרך PAYPAL והמוצר נשלח לפני יומיים. עכשיו קיבלתי את ההודעה הזאת: Thanks for contacting PayPal, We are Sorry for the Late reply, We have Detected on Our System that the PayPal Transfer sent to you by Ebora Abolaso is an International PayPal Transfer from UNITED KINGDOM to USA , So due to this we are unable to transfer the Payment to your PayPal Account because the Amount sent to you $220.00 USD is Not Sufficient/Low for the System to Transfer/Activate it to your PayPal Account So we will like you to Contact the Buyer (Ebora Abolaso) to send to you the Sum of $180.00 USD additional so that we can be able to Transfer th…
-
- 58 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שני סטלנים בני 17 מחפשים מקומות לשבת בהם בשעות אחר הצהריים לקראת הערב באזור חיפה... מה מומלץ לעשות בחיפה בשעות האלה לשני סטלנים ? (מומלץ מקום שהעישון בו מותר...) ולמען קשיי ההבנה : הדיון הזה לגיטימי לגמריי וכל מטרת הדיון הזה הוא שתמליצו לי על פאקינג בית קפה / מסעדה / מזון מהיר / בר שאפשר לשבת בו בחיפה ולאכול קצת. תודה רבה.
-
- 45 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לסוע לעבוד בחול ,באלסקה או ב פינלנד, ;D שמעתי שהשכר משתלם מאוד שמעתי שנועה שזה איזה 15000 אלף לשלוש חודש שזה לא רע ,רציתי לדעת עם מישהו יודע אולי יותר פרטים , איך ניתן לעשות את כל התהליך הזה כלומר עם מי ליצור קשר,העם צריך איזה איושר מיוחד ,או שכל זה נעשה בעבודה לא חוקית ,כלומר צריך להגיע לשם ולחפש :s05: עם מישהו מכיר עוד מדינה שהדייג משתלם מבחינה כספית אז להמליץ. תודה לכל העונים .
-
- 33 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אחרי שהתברר לי מה עלות תיקון הגולף הענתיקה ברשותי ,החלטתי לאור עליית מחירי הדלק מצד אחד ושתיית הדלק המסורתית של הרכב מצד שני להיפטר ממנו סופית . בהתחשב שהוא אינו במצב נסיעה, אין לו כבר טסט , הוא ישן מאוד , וגם לא נראה טוב אני לא חושב שאף אחד רציני לא יהיה מעוניין בו ואין לי שום כוונה לשים עליו שלט למכירה שרק יביא לי שיחות של כל מיני ליצנים ויגרום לסתם בלבולי מוח . ככול הנראה אני אמכור אותו למגרש גרוטאות תמורת כמה מאות שקלים ושם הוא ייגרס כפסולת מתכת . עשיתי לעצמי רשימה של כל הדברים שכדאי לי לפרק לפני הפרידה ושעשויים לשמש אותי בעתיד במידה ואני אקנה רכב חלופי (אם בכלל ) . אם אתם סבורים שפספסתי משהו , תגידו לי מה להוסיף לרשימה כדלהלן : מצבר ,רדיו-דיסק,רמקולים ,גלגל רזרבי,כי…
-
- 47 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
http://home.cmaaccess.com/~knolen/PICS/DOH1.jpg http://home.cmaaccess.com/~knolen/PICS/DOH2.jpg הבחור ניסה לעשות מארז מעץ, אבל נתפסה לו האצבע במנסרה או משהו והלכה לו רבע מהאגודל: אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני גם תכנתתי לעשות מארז מעץ, אבל עכשיו אין סיכוי שאני אעשה אחד. אני מת מפחד שיקרה לי מה שקרה לו. האצבע שלו תישאר כך דרך אגב, זאת אומרת רבע ממנה ישאר תמיד חצוי. אני גם תכננתי מחר לעשות חלון עם ג'קסו לדלת המארז שלי, אבל עכשיו אני יכול לשכוח מזה, אפילו לדרמל אני לא מתקרב. אני פשוט אקנה דלת שלמה מספרספקס שתתאים בדיוק למארז (מידות אני אקח לפי דלת המארז עצמה). אין יותר מודינג בשבילי :'( :'( :'( למה הסתכלתי על ההודעה עם המודינג והאצבע ה…
-
- 70 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
בעוד יומיים אנחנו יוצאים לטיו שנתי ואנחנו צריכים זאת אומרת חייבים רעיונות מקוריים ל"שיגועים" בטיול השנתי הקרוב שלנו .... כל מיני שטויות... תנו לי רעיונות!
-
- 16 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. תראו ... אני בן 16 וחצי ומגיל 13 אני סובל מאקנה (פצעי בגרות) ברמה בינונית (אם אני לא טועה) ... איזו משחה לא ניסיתי כלום לא עובד והגעתי למסקנה שאין סיכוי שיעברו לי פצעי הבגרות ללא תרופה כמו רוקאטן . עשיתי בדיקת דם היום והתוצאות צריכות להגיע לרופאת העור שלי שתחליט איזה תרופה ובאיזה מינון אני אצטרך לקחת (לאחר שתבדוק אם הכל אצלי תקין ותמדוד לי גובה ומשקל וכל מה שצריך כדי לקבוע את המינון) . אני מניח שהיא תמליץ לי על רוקאטן אז פתחתי את האינטרנט וקראתי על הכדורים האלו והפחידו אותי התופעות לוואי שיש לה . הנה תמונה שכתובות בה כל תופעות הלוואי של התרופה http://img264.imageshack.us/img264/5117/img016fp9.jpg נבהלתי מהתופעות לוואי הנדירות . אני פוחד שיקרא לי משהו מש…
-
- 48 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני יודע שזה ממש ישן, אבל היום עשיתי למישהו את הקטע של אולגה בטלפון (אתה מתקשר, מבקש את אולגה ועונה לך אחד רוסי שמקלל אותך). בקיצור, הוא לא הכיר את זה. עשיתי לו את זה איזה 6 פעמים, והוא לא תפס את הקטע. אל תשאלו איך הוא קילל אותו בחזרה, כאילו שהוא באמת מדבר עם מישהו. אני נשפכתי, ממש קרע אותי! בסוף לא יכולתי יותר, אמרתי לו "תעזוב, אל תתקשר יותר, בסוף הוא עוד יבוא לפה". עד עכשיו הוא לא יודע שזה לא אמיתי. עשיתי את זה לעוד אנשים מזמן, וגם ראיתי אחרים שעשו להם, אבל זה היה הקטע הכי קורע. בכל מקרה, הבנתי שיש קטעים חדשים של "אולגה 2" ושל "ז'קלין". מישהו מכיר את זה? : אשמח אם תעלו אותם לפה, וגם קטעים מצחיקים אחרים שאפשר לשים בסלולארי.
-
- 23 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אז ככה, מכיון שהרישיון קרב אני מתחיל לחשוב על האוטו, ומוזיקה באוטו. באוטו של אבא יש רדיו סידי אבל אין צאנגר או משהו כזה אז כמות המוזיקה שניתן לשמוע היא מוגבלת. יש בבית מחשב נייד ישן שאף אחד לא משתמש בו, אני יכול לשים לו הרדיסק של איזה 3 גיגה למלא ב MP3. האם יהיה אפשר לחבר אותו לרדיו במחשב של אבא? ולמצת או משהו בשביל החשמל?
-
- 35 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
נשארה לי בגרות אחרונה , פיזיקה(קרינה וחומר, וחשמל). הפסדתי הרבה מאוד שיעורים, ואפילו עם מיקודית אני קצת מתקשה להדביק את הפער. בכיתה י' עשיתי יחידה אחת טכנולוגית, הוצאתי ציון 95 בערך. אני פוחד שאם אני אעשה את הבגרות בחשמל וקרינה וחומר הציון הסופי ב5 יחידות פיזיקה יהיה נמוך. רציתי לשאול אם עדיף פיזיקה 5 יחידות בציון 60-70 (לוקח את המקרה הגרוע ביותר) , או פיזיקה 1 יח"ל בציון 95 ? הרי גם ככה ה5 יחידות פיזיקה לא ייתן בונוס אם יהיה שם ציון של 60-70, ביחידה ההיא לפחות יש ציון נורמלי שיעלה את הממוצע..
-
- 21 תגובות
- 4.8k צפיות
-