כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
-
-
רציתי לקנות את המחשב החדש שלי שהרכיבו לי כאן, ב- TMS FOX אבל ממש לא בא לי לשלם 50 שקל על משלוח במקרה של תקלה כל פעם. יש איזה שהיא חנות אמינה מאוד באיזור באר שבע והסביבה שאוכל לקנות ממנה? עם שירות מעולה ומגוון רחב של חלקים? תודה רבה, גל
-
- 34 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מכונת תספורת ואני מאוד אשמח לשמוע המלצות. התקציב הוא בערך 400 ש"ח. תודה !
-
- 12 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
מהי האפשרות המועדפת?! הצעות נוספות יתקבלו בברכה... [glow=gold, 4, 700]KILL YOAV9!!![/glow] :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :hanged: :hanged: :hanged: :lsvader: :lsvader: נ.ב למי שלא הבין, יואב הוא חבר שלי ולכן אני מרשה לעצמי לפתוח כזה ת'רד. אני פשוט חושב שהוא טיפש מושלם וכותב שטויות רבות בפורומים. לכל מי שדורש הוכחה יש לי רק דבר אחד לומר: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=;action=usersrecentposts;userid=352;user=yoav9.
-
- 31 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
שני סטלנים בני 17 מחפשים מקומות לשבת בהם בשעות אחר הצהריים לקראת הערב באזור חיפה... מה מומלץ לעשות בחיפה בשעות האלה לשני סטלנים ? (מומלץ מקום שהעישון בו מותר...) ולמען קשיי ההבנה : הדיון הזה לגיטימי לגמריי וכל מטרת הדיון הזה הוא שתמליצו לי על פאקינג בית קפה / מסעדה / מזון מהיר / בר שאפשר לשבת בו בחיפה ולאכול קצת. תודה רבה.
-
- 45 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. יש לי שאלה בקשר לתוספי המגנזיום התחלתי לא מזמן להתאמן בקרוספיט, ואחרי אימונים שמתי לב שלוקח לי הרבה זמן להתאושש, השרירים תפוסים וכואבים כמעט לאורך שבוע, דיברתי קצת עם אנשים ואמרו לי שכדאי לקחת מגנזיום שיכול לעזור בקיצור זמני התאוששות. יש איזה המלצות למוצר ספציפי? האם יש עד דברים שאפשר לעשות כדי לזרז התאוששות? אשמח לעצות.
-
- 7 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
בדיוק כמו אותו פרק בסיינפלד גם IQPC כנראה לא יודעים מה ההגדרה של "הזמנה" בסוף השבוע שעבר ביצעתי הזמנה דרך האתר למארז CM 690 (אפילו פתחתי על זה נושא) אז חיכיתי לאישור הזמנה שלהם (טלפונית וגם דרך האתר) וביום שני אחר הצהריים מתקשרים אליי (אני מזכיר, זה ערב חג) אומרים לי שיהיה אפשר לאסוף אותו רק ביום חמישי או שישי עד 12 עבר ראש השנה וביום חמישי לא הייתה לי אפשרות להגיע לאשדוד אז האבא עשה טובה ונסע בעצמו לאשדוד ביום שישי(היום) הוא מגיע לחנות, והפתעה! המארז שלי נמכר למישהו אחר כי עבר יותר מידי זמן והם הציעו לי 590+משלוח בחינם עד הבית ואמרו שה690 לא יגיע עד החודש הבא (אנחנו ב3 לחודש היום לעזאזל) אז אולי צריך לתקן את ההגדרה של "הרבה זמן"? עברו בדיוק 2 ימי עבודה (אפילו לא 2 שלמים)…
-
- 46 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
שלום חברים. אני ג'ובניק בחיל-אוויר... יש לי קעקוע גדול על הזרוע של היד... לפני שנתיים עשיתי אותו... לא אמרו לי כלום... לפני שבוע ברגילה שלי עשיתי עוד אחת יותר קטן בזרוע של יד השניה. ופיתאום אני מגלה שאני רכוש צהל ועל הקעקוע יכולים לשפוט אותי ולהכניס לכלא. על השחטת רכוש... אני חיפשתי בפורומים רבים אבל לא מצאתי שום פקודה שאומרת משהו על קעקועים בצבא. חוץ מזה מצאתי כאן בפורום : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=449803.10 ואומרים שם שאין פקודה לגבי קעקועים. אם אני לא מוציא גימלים ומבצע את התפקיד שלי כמו שצריך - עדיין יכולים לשפוט אותי על הקעקוע.?? אני לא יכול להגיד שהוא ישין למה קצין שלי מכיר שיש לי רק אחד... מה שאני מבין שרק בתנאי שחייל מוציא גימלים או אמר שהוא …
-
- 26 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
הייתי רוצה לשאול באופן כללי, איזה דברים מפריעים לכם כשאתם מוסרים את המחשב לתיקון \ כשמחשב חוזר מתיקון. מהדברים הכי קטנים, כמו שלא מנקים אותו מאבק או לא מגדירים את ההתקשרות לאינטרנט\אימייל, ועד לדברים גדולים כמו מחיקת חומר בלא רשות או שהפתרון לא תאם לתקלה. שפכו, כל מה שיש לכם לומר על הבעיות השירותיות או המקצועיות עם טכנאי המחשבים בישראל.
-
- 54 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני ובערך 5 חברים נסענו על סקייט בראשון לציון....וכשהתיישבתי לנח ראיתי בשמיים עצם שחור טס לאט ויחסית נמוך וטס בצורה יציבה.. נכנסתי לפאניקה וברחתי מהמקום עם חבר ורק כשהגענו לבית שלי ונרגעתי אמרתי לו לצאת ולראות את השמיים....בנתיים צלצלתי לחברים שעוד היו שם(במגרש)ואמרתי להם להציץ לשמיים...גם הם ראו ונלחצו....ה"עצם" הזה היה באויר שם לפחות 15 דקות...ובצורה ברורה...כולנו נלחצנו וברחנו אליי... צעקתי עליהים שירדו לצלם אותו ואמרו לי לרדת אבל אני פחדתי אפילו להציץ מהחלון.....(ועכשיו זה אוכל אותי כי יש לי מצלמת וידיאו טובה) למחרת חבר שלי מזכרון יעקוב שלח לי במסן הודעה על זה שב9 הוא ראה עב"מ והוא תיאר אותו בדיוק כמו שאנחנו ראינו אותו..... יש לציין שהשמש הייתה בחוץ כשראיתי את העצם וה…
-
- 33 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא קשור אבל זה בכללי ^^^
-
- 23 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אז אחרי 7 לילות באיה נאפה של מנוחה ובילויים נחתתי אתמול בלילה בישראל וחזרתי למציאות הכואבת. ביום ראשון ה7.8 אני מתגייס למסלול קצונה יעודית בחיל התקשוב (שם קליט הא?) והולך לבלות את החודשיים הראשונים "בכיף ובסבבה" בבסיס שיבטה בדרום. תכננתי לעשות הקדשות אישיות לכל מיני אנשים אבל אין לי כל כך כח וחשק כרגע מלחץ הזמן וההתרחשויות אבל אולי אני אעשה את זה בהמשך. עד אז אני רק אגיד שהZONE היה לי בית חם כ4 שנים (מאז התחלת כיתה ט' בערך) והשחית לי את הנפש כמו שהוא עושה לכל אחד מכם, שחייב להסביר לאנשים שמחשבים לא מודדים לפי שמות, חנויות עשקניות שמוכרות קברים ושאר הנתונים המאוד לא רלוונטים לחיים של בנאדם. מי ששם לב (ומי שלא - ) הרגש לחומרה אצלי ירד עם הזמן עד שהוא עבר לאדישות, וכך גם פע…
-
- 64 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אוקיי, זה הולך להיות רשמי ב-20/6/07 משתחררים מהכלא. מישהו יודע אם יש אירועים/תערוכות יפות בחופש שאפשר ללכת אליהם אני אשמח לקבל הצעות. עד עכשיו שמעתי על ה-Motor Extreme, רק תגידו לי מתי זה ובאיזה שעה וכמה עולה כרטיס?
-
- 84 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
אני ממש רוצה לעשות עגיל בגבה אבל ההורים לא ממש שמחים מזה... הם אומרים שזה פוגע בראייה, האם זה באמת פוגע? אשמח מאוד אם תוכלו להביא לי מאמרים או דברים כאלה בשביל להראות להורים שלי תודה...
-
- 15 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! על אריזות הסיגריות מופיעה לעתים אזהרה, על-פיה 85% מכלל מקרי סרטן הריאות נגרם מעישון בטבק. שימו לב - הסיכוי הוא לא 85% לחלות בזה, אלא ש-85% ממקרי סרטן הריאות הוא מעישון סיגריות, אז מהו הסיכוי לחלות בסוג זה של סרטן, אצל אדם שמעשן 20 סיגריות ביום? תודה לעונים!
-
- 105 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
קרה פעם שקניתם חומרה למחשב וכאשר ניסיתם לממש את האחריות שהחנות כביכול מספקת היא לא הייתה לכם למענה?, או שפשוט רציתם לדעת מתי רכיב חדיש יגיע לחנויות,והחנות לא נתנה לכם תשובה הולמת לבקשתכם? לפני מספר ימים עלתה הצעה בין חברי צוות האתר על בניית מאגר מידע שיכיל פרטי חברות המייצגות/משווקות/מפיצות או מייבאות רכיבי חומרה, על-מנת שלצרכן יהיה לאן לפנות במקרה והחנות היא לא המענה בשבילו. הכתובת למאגר המידע היא - https://docs.google.com/View?docid=dgqxpgnm_2gj6k3ctz&hl=iw נכון לכרגע,המאגר מכיל חברות המספקות מענה לשוק החומרתי. אם נראה שהמידע מועיל,ויש גם הצורך בחברות המספקות ציוד היקפי,נרחיב את המאגר. אם הנכם מעוניינים למסור מידע שלא נוכח במאגר, עזרו לנו להגדילו ושלחו את הפרטים ל-Q…
-
- 8 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
http://home.cmaaccess.com/~knolen/PICS/DOH1.jpg http://home.cmaaccess.com/~knolen/PICS/DOH2.jpg הבחור ניסה לעשות מארז מעץ, אבל נתפסה לו האצבע במנסרה או משהו והלכה לו רבע מהאגודל: אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני גם תכנתתי לעשות מארז מעץ, אבל עכשיו אין סיכוי שאני אעשה אחד. אני מת מפחד שיקרה לי מה שקרה לו. האצבע שלו תישאר כך דרך אגב, זאת אומרת רבע ממנה ישאר תמיד חצוי. אני גם תכננתי מחר לעשות חלון עם ג'קסו לדלת המארז שלי, אבל עכשיו אני יכול לשכוח מזה, אפילו לדרמל אני לא מתקרב. אני פשוט אקנה דלת שלמה מספרספקס שתתאים בדיוק למארז (מידות אני אקח לפי דלת המארז עצמה). אין יותר מודינג בשבילי :'( :'( :'( למה הסתכלתי על ההודעה עם המודינג והאצבע ה…
-
- 70 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
חשבתי, לשם שינוי, לנסות לפתוח ת'רד קצת יותר אינטיליגנטי בפורום "כללי" - ת'רד שהנושא שלו הוא חידות היגיון, מתמטיקה וכו'... ראיתי שת'רדים כאלה דווקא הולכים יפה מאוד בפורומים אחרים וחשבתי שזו יכולה להיות תוספת נחמדה לפורום "כללי"... אני אתחיל, בחידה ל"חימום הקנה": איש אחד הולך במדבר ורואה עץ מולו,על העץ יש ציפורים רבות.. האיש פונה אל הציפורים ושואל "כמה אתם? 100 ציפורים?" הציפורים עונים לו "אנחנו ועוד אנחנו ועוד חצי מאיתנו ועוד רבע מאיתנו ועוד אתה זה 100,כמה אנחנו"? אז אכן - כמה?
-
- 41 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
https://www.youtube.com/user/Lomak1581/videos
-
- 24 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-