כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
יצאתי עם מישהי אתמול ,נסענו לחוף ירושלים מרוב שהייתי מרוכז בבחורה לא שמתי לב שאני חונה באדום לבן... ירדנו לחוף עשינו מעט גוד טיים במשך שעה וחצי . אנחנו עולים למעלה בחזרה לכביש מהחוף ועיניי מחפשות את הרכב, שוב ושוב אני בודק איפה שמתי אותו ואני לא מוצא. ??? שאלתי מאבטחים שעובדים במועדון ממול אם הם ראו את הרכב שלי ?... הביטו מעט סביב ואמרו לי שהרכב שלי נגרר, הייתי לרגע בשוק ומחשבות רבות רצות לי במהירות בראש "מעולם לא גררו לי את הרכב איזה מצב מביך :-[ מה אני פאקינג עושה עכשיו באמצע הלילה בלי רכב?!" שאלתי את המאבטחים איך אני יכול להגיע לרכב שלי? הם השיבו לי שעלי לצעוד 2 קילומטר עד למגרש הגרירות. הסברתי לבחורה את המצב והתחלנו לצעוד לשחרור הרכב, הליכה מייגעת באמצע הלילה…
-
- 31 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום אני לומד כרגע (שנה ראשונה) הנדסת חשמל. ראיתי בהרבה מדורי דרושים שלפעמים רוצים מהנדס חשמל ולפעמים אלקטרוניקה. בשנה ג ו-ד יש לנו 4 מסלולי התמחות של מיקרואלקטרוניקה,עיבוד אותות,תקשורת ואלקטרואופטיקה. האם יש הבדל בין זה לבין הנדסת אלקטרוניקה ?
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני ובערך 5 חברים נסענו על סקייט בראשון לציון....וכשהתיישבתי לנח ראיתי בשמיים עצם שחור טס לאט ויחסית נמוך וטס בצורה יציבה.. נכנסתי לפאניקה וברחתי מהמקום עם חבר ורק כשהגענו לבית שלי ונרגעתי אמרתי לו לצאת ולראות את השמיים....בנתיים צלצלתי לחברים שעוד היו שם(במגרש)ואמרתי להם להציץ לשמיים...גם הם ראו ונלחצו....ה"עצם" הזה היה באויר שם לפחות 15 דקות...ובצורה ברורה...כולנו נלחצנו וברחנו אליי... צעקתי עליהים שירדו לצלם אותו ואמרו לי לרדת אבל אני פחדתי אפילו להציץ מהחלון.....(ועכשיו זה אוכל אותי כי יש לי מצלמת וידיאו טובה) למחרת חבר שלי מזכרון יעקוב שלח לי במסן הודעה על זה שב9 הוא ראה עב"מ והוא תיאר אותו בדיוק כמו שאנחנו ראינו אותו..... יש לציין שהשמש הייתה בחוץ כשראיתי את העצם וה…
-
- 33 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר לגבי אילו סוגים של מבחנים או בדיקות לקביעת מנת המשכל יש בארץ ואיפה אפשר לעשות אותם. בעבר עשיתי מבחן פסיכוטכני של מכון קרני ועברתי גם כמה מבחנים של "high iq societies" ורציתי לראות איך זה בא לידי ביטוי במבחן "אמיתי". תודה מראש!
-
- 26 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
יש מספר תשתיות וספקיות אנטרנט נכון להיום ורציתי לדעת מיהן החברות המומלצות ביותר ראיתי את הת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396641.0 ואולי משהו התעדכן מאז איזו תשתית טובה היום? מישהו יודע על מחירים וחבילות? איזה מהירות גלישה מומלצת?
-
- 41 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שני סטלנים בני 17 מחפשים מקומות לשבת בהם בשעות אחר הצהריים לקראת הערב באזור חיפה... מה מומלץ לעשות בחיפה בשעות האלה לשני סטלנים ? (מומלץ מקום שהעישון בו מותר...) ולמען קשיי ההבנה : הדיון הזה לגיטימי לגמריי וכל מטרת הדיון הזה הוא שתמליצו לי על פאקינג בית קפה / מסעדה / מזון מהיר / בר שאפשר לשבת בו בחיפה ולאכול קצת. תודה רבה.
-
- 45 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש לי הרבה ניסיון עח מחשבים, חומרה, תוכנה, התקנת רשתות ביתיות וכל מני דברים קטנים כאלה. אבל לא יצא לי עדיין לצאת עם זה לשוק, אלא בעיקר לשכנים, חברים, חברים של חברים וחברים של דודים של שכנים של חברים, ודברים כאלה אבל בגדול, יצא לי להתעסק עם המון מחשבים ונתקלתי בהמון תקלות חומרה / תוכנה ואני די בטוח שאני יכול להתמודד עם כל מה שאני יתקל בו. אז חשבתי (אני ועוד חבר) להוציא פלאיירים של טכנאי מחשבים ולהתחיל לצאת לשוק הרחב |: אני לא מצפה להרויח מליונים, אבל סתם כהכנסה צדדית (לא יכול להזיק). אז יש לי כמה שאלות לאלה שכבר עשו את הפריצה שלהם. 1. קודם כל, מה כדי לעשות, לפאיירים שירוצו בדואר, בתוספת של מדבקות שיהיה אפשר להדביק בכניסות וכאלה. או שאולי עדיף להוציא מגנטים ולפזר על …
-
- 30 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
ברצוני להתייעץ אתכם בקשר לסיפור שכרגע היה. קצת רקע, אני מחנה את רכבי אצל חברה שלי כבר הרבה זמן ואף פעם לא היו בעיות, לאחרונה היו לחברה שלי בעיה עם שכנים חדשים שרק הגיעו. החניה שם לא פרטית ולא רשומה בטאבו וכל רכב מבחוץ יכול לחנות חופשי. מה שקרה זה ככה, יום אחד השכנה הבעייתית גלתה שמישהו שרט לה את האוטו וישר חשבה שזה הרכב של ההורים של חברה שלי אז אמא של חברה שלי יוצאת החוצה ושואלת מה קרה? השכנה הבעייתית ישר מקללת את אמא של חברה שלי זונה ומתחילה מהומה גדולה.(שימו לב עם איזה אנשים יש לנו עסק) השכנה הבעייתית שהחניה כלל לא שלה תפסה בעלות על מקום חניה ספציפי והיא לא מרשה לאף אחד לחנות שם. לי כמה ימים קודם כן חניתי את הרכב שלי וגיליתי שמישהו דפק לי אותו. בהתחלה לא ידעתי מי זה אבל…
-
- 69 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני רוכש מחשב חדש ויש לי חבר שעובד שם ואני מכיר את זה שיש לעובדים אפשרות לרכוש מוצרים של אינטל בעלות זולה משמעותית. למישהו יש גישה והוא יכול לשלוח צילום מסך של המעבדים הנפוצים (6300, 6400) בכדי שאני אדע לגבי אומדן מחיר? נ.ב. חבר שלי לא יהיה בארץ שבועיים ולכן הוא לא יכול לשלוח לי צילום מסך בעצמו
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
דיברתי עם Ewingum ב icq , הוא רצה להביא שתי מחשבים ניידים כדי שנשה טורניר טאקי , קטלנו את הרעיון מיד ואז עלה בראשו המבריק של Ewingum רעיון אחר : להביא טאקי קלפים ! אמרתי לו שיש לי לי טאקי קלפים איפה שהו ואני אחפש אותם , אבל למקרה שאני לא אבוא שעוד מישהו יביא . מה אתם מתכוונים להביא או רוצים להביא ?
-
- 81 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------- Tech Support: "I need you to right-click on the Open Desktop." Customer "Ok." Tech Support: "Did you get a pop-up menu?" Customer: "No." Tech Support: "Ok. Right click again. Do you see a pop-up menu?" Customer "No." Tech Support:: "Ok, sir. Can you tell me what you have done up until this point?" Customer: "Sure, you told me to write 'click' and I wrote 'click'." -------------------------------------------------------------------- Customer: "I received the software update you sent, but I am still getting the same error message." Tech Support:: "Did you install the update?" Customer: "No. Oh, am I suppos…
-
- 62 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
שלום חברים. אני ג'ובניק בחיל-אוויר... יש לי קעקוע גדול על הזרוע של היד... לפני שנתיים עשיתי אותו... לא אמרו לי כלום... לפני שבוע ברגילה שלי עשיתי עוד אחת יותר קטן בזרוע של יד השניה. ופיתאום אני מגלה שאני רכוש צהל ועל הקעקוע יכולים לשפוט אותי ולהכניס לכלא. על השחטת רכוש... אני חיפשתי בפורומים רבים אבל לא מצאתי שום פקודה שאומרת משהו על קעקועים בצבא. חוץ מזה מצאתי כאן בפורום : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=449803.10 ואומרים שם שאין פקודה לגבי קעקועים. אם אני לא מוציא גימלים ומבצע את התפקיד שלי כמו שצריך - עדיין יכולים לשפוט אותי על הקעקוע.?? אני לא יכול להגיד שהוא ישין למה קצין שלי מכיר שיש לי רק אחד... מה שאני מבין שרק בתנאי שחייל מוציא גימלים או אמר שהוא …
-
- 26 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
http://icebreak.zickel.net/salat/index.php כנסו ושחקו שימו פה תמונות של דברים מצחיקים אם אתם עושים... המטרה היא סתם להזיז את האותיות, ואחרים שנמצאים גם מזיזים, יש 5 חדרים למעלה שאתם יכולים לראות כמה שחקנים יש... כשאתם נכנסים בפעם הראשונה, תמתינו איזה דקה עד שכל האותיות יטענו. תהנו (ותגידו מה אתם חושבים על זה).
-
- 48 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
למה למרות שהם קיימים כבר המון זמן , עדיין יש שוטרים גם עם המדים הישנים ?? הם רוצים להראות שהם פזמנקים או משהו ?
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
אז אחרי 7 לילות באיה נאפה של מנוחה ובילויים נחתתי אתמול בלילה בישראל וחזרתי למציאות הכואבת. ביום ראשון ה7.8 אני מתגייס למסלול קצונה יעודית בחיל התקשוב (שם קליט הא?) והולך לבלות את החודשיים הראשונים "בכיף ובסבבה" בבסיס שיבטה בדרום. תכננתי לעשות הקדשות אישיות לכל מיני אנשים אבל אין לי כל כך כח וחשק כרגע מלחץ הזמן וההתרחשויות אבל אולי אני אעשה את זה בהמשך. עד אז אני רק אגיד שהZONE היה לי בית חם כ4 שנים (מאז התחלת כיתה ט' בערך) והשחית לי את הנפש כמו שהוא עושה לכל אחד מכם, שחייב להסביר לאנשים שמחשבים לא מודדים לפי שמות, חנויות עשקניות שמוכרות קברים ושאר הנתונים המאוד לא רלוונטים לחיים של בנאדם. מי ששם לב (ומי שלא - ) הרגש לחומרה אצלי ירד עם הזמן עד שהוא עבר לאדישות, וכך גם פע…
-
- 64 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום! כיום אני בן 16. אמא שלי ואני התחלנו להתווכח לגבי השפעת הבירה על גוף האדם. בהתחלה היא טענה שזה מזיק לכל גיל. אחרי שהראיתי לה את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-729488,00.html היא אמרה שזה עדיין מזיק לבני גילי. לפי הכתבה, כוס בירה אחת ביום עדיפה על כלום, 2 עוד יותר טוב, אך 4 זה לא בריא לאף אחד. אני אומר לה ש-16 זה מזמן כבר לא ילד, זה יותר קרוב לגבר. אנא, עזרו לי איכשהו לשכנע את אמא שלי לשתות בירה מדי פעם זה לא רק נחמד, אלא גם בריא! זה לא שאני בא ושותה כל יום 5 כוסות, ככה כשיש מדי פעם מפגש עם חברים, פעם - פעמיים בחודש... תודה! ;D
-
- 86 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לסוע לעבוד בחול ,באלסקה או ב פינלנד, ;D שמעתי שהשכר משתלם מאוד שמעתי שנועה שזה איזה 15000 אלף לשלוש חודש שזה לא רע ,רציתי לדעת עם מישהו יודע אולי יותר פרטים , איך ניתן לעשות את כל התהליך הזה כלומר עם מי ליצור קשר,העם צריך איזה איושר מיוחד ,או שכל זה נעשה בעבודה לא חוקית ,כלומר צריך להגיע לשם ולחפש :s05: עם מישהו מכיר עוד מדינה שהדייג משתלם מבחינה כספית אז להמליץ. תודה לכל העונים .
-
- 33 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני בהתלבטות קשה... אני עומד להתגייס ויש לי אפשרות לעתודה בצבא... עכשיו הבעיה היא שאני מתנגד ללימודים ולתפיסה הרווחת שחייבים ללמוד ולקבל משכורת... לכן הייתי מעדיף אחרי הצבא לפתוח עסק פרטי ולהרוויח כסף בצורה הזאת ולא לרדוף אחרי משכורות ותנאי עבודה טובים... מה אתם אומרים... עדיף ללמוד לתואר שני ולקבל משכורת או לפתוח עסק? זה נשמע נורא כללי אבל בא לי לדעת את הבעד ונגד של שתי האפשרויות.
-
-
היי נזכרתי בפרסומת של BSA התופסת ומענישה עסקים המשתמשים בתוכנות לא חוקיות. חשבתי על זה שכל האנשים שאני מכיר יש בבית מותקנת על המחשב שלהם מערכת הפעלה שהיא נחשבת לא חוקית כי הם הורידו אותה מהאינטרנט או שטכנאי מחשבים פרטי התקין להם אותה תמורת סכום של 200 שקל. אני חושב שהם לוקחים סיכון מסוים.. אז עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי כתבות על הנושא שכולם התייחסו לעסקים אבל חלק גם לטכנאי מחשבים פרטיים שכן נענשו בחומרה, זאת משום ששיתפו פעולה עם חנויות. השאלה היא מה הסיכון שטכנאי מחשבים פרטיים לוקחים, האם הוא גדול? בתאכלס מי שיודע להתקין וינדוס זה לא בעיה, וגם ילדים עושים את זה לפעמים, השאלה מה הסיכון ומה יכול לקרות? החלטתי אפילו לעשות סקר, התקשרנו לכל הטכנאים מהמודעות בעיתון באיזור. שאלתי …
-
- 27 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את הנתב: Edimax BR-6478AC AC1200 ויש לו שני סוגים שונים של קרינה 2.4G ו 5G. השאלה שלי, בגלל שעכשיו זה יותר קרינה ממה שהיה קודם לכן, כמה זה מסוכן לעבוד עם מוצר כזה בשותף? איפה כדי לשים את המוצר? כמה רחוק מחדרי השינה וכו' והאם באמת יש סכנה של קרינה כמו שראיתי לא מזמן בתוכנית "כלבוטק" עם המיטות החשמליות אם ניקח בחשבון בניין דירות שלכל בית יהיה מוצר כזה או דומה כמה זה הופך את הסכנה ליותר גדולה? תודה רבה על התשובות אשמח לשמוע כל דעה שלכם בנושא..
-
- 23 תגובות
- 4.6k צפיות
-