כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני רוצה לסוע לעבוד בחול ,באלסקה או ב פינלנד, ;D שמעתי שהשכר משתלם מאוד שמעתי שנועה שזה איזה 15000 אלף לשלוש חודש שזה לא רע ,רציתי לדעת עם מישהו יודע אולי יותר פרטים , איך ניתן לעשות את כל התהליך הזה כלומר עם מי ליצור קשר,העם צריך איזה איושר מיוחד ,או שכל זה נעשה בעבודה לא חוקית ,כלומר צריך להגיע לשם ולחפש :s05: עם מישהו מכיר עוד מדינה שהדייג משתלם מבחינה כספית אז להמליץ. תודה לכל העונים .
-
- 33 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
המדינה שלנו במצוקה - תשלומי ההעברה (דוסים וכו') כבדים מנשוא, הח"כים שלנו נעשים יקרים מיום ליום (עכשיו גם צריכים גישה לטרקליני אח"מים במלונות) וצריך לממן כמובן את הממשלה הגדולה ביותר בעולם (כבוד!) על כן מיטב המוחות במדינה טרודים יומם וליל בניסיונות למלא את הקופה המדלדלת כאשר בנתיים הם העלו מס' רעיונות מבריקים שיכניסו המון כסף למדינה - אגרת החבילות הבאה עלינו לטובה - גם כסף לקופת הדואר וגם עידוד ליבואני ישראל המסכנים - שיוכלו להמשיך ולמכור כבל תקשורת לסלולרי ב-80 ש"ח. מצלמות המהירות שבנוסף להמון כסף גם יביאו לחיסכון בחיי אדם, כן בסדר... החלת אגרת הטלוויזיה גם על חסרי טלוויזיה ובנוסף העלאתה באופן משמעותי. ביטול הורדת המס ההדרגתית על הרכב (והעלאה קלה שנה הבאה). ועוד ועוד ועו…
-
- 34 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה לגבי צפייה בסרטים, בחדר שינה. לפני כמה שנים קניתי מיטה מתכווננת לחדר, מיקמתי אותה בדיוק מול המסך של המחשב, וכך כשאני רוצה לראות סרטים, אני מרים אותה למצב ישיבה. אחרי התנסות עם מיטה מתכווננת, אני חייב לציין שזה לא הפתרון האידאלי, משתי סיבות: 1) זה לא מאפשר ישיבה הכי נוחה לאורך זמן 2) המנגנון החשמלי של המיטה, שנמצא מתחת למיטה, מקשה מאד על ניקוי מתחת למיטה. (במיטה רגילה אין את הבעיה הזו, כי הכל מתחת למיטה ריק) בקיצור, אני הייתי שמח להפטר מהמיטה המתכווננת הזו, לשמור רק את המזרון שלה(שהוא ממש נוח), ואז לקנות מסגרת מיטה חדשה - לא מתכווננת. אבל אז נשארה לי בעיה אחת לא פתורה: מה אעשה עבור צפייה בסרטים? ההגיון שלי אומר דבר כזה: יש הרבה מאד אנשים שלא קנו מיטה …
-
- 29 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
ברצוני להתייעץ אתכם בקשר לסיפור שכרגע היה. קצת רקע, אני מחנה את רכבי אצל חברה שלי כבר הרבה זמן ואף פעם לא היו בעיות, לאחרונה היו לחברה שלי בעיה עם שכנים חדשים שרק הגיעו. החניה שם לא פרטית ולא רשומה בטאבו וכל רכב מבחוץ יכול לחנות חופשי. מה שקרה זה ככה, יום אחד השכנה הבעייתית גלתה שמישהו שרט לה את האוטו וישר חשבה שזה הרכב של ההורים של חברה שלי אז אמא של חברה שלי יוצאת החוצה ושואלת מה קרה? השכנה הבעייתית ישר מקללת את אמא של חברה שלי זונה ומתחילה מהומה גדולה.(שימו לב עם איזה אנשים יש לנו עסק) השכנה הבעייתית שהחניה כלל לא שלה תפסה בעלות על מקום חניה ספציפי והיא לא מרשה לאף אחד לחנות שם. לי כמה ימים קודם כן חניתי את הרכב שלי וגיליתי שמישהו דפק לי אותו. בהתחלה לא ידעתי מי זה אבל…
-
- 69 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות... כמה זמן חופש יש? אם הזמנתי משהו מהאינטרנט מחול מאנגליה (הם גם חוגגים את החג..) האם הם עובדים רגיל/לא עובדים בכלל/חלקית? אני יודע שהחג התחיל ב-31 אבל מתי הוא נגמר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 4.7k צפיות
-
-
-
-
-
היי חבר'ה, התחלתי ממש לא מזמן להשתקע בעולם האופניים. קניתי GT Avalanche 4.0. אשמח לקבל ממכם עצות לרכיבה נכונה, טיפים וכו'. ויש לי על הדרך שאלה, באיזה תדירות זה 'בריא' לרכב? כל יום? כל יומיים? כמה ק"מ? איך לשלב תזונה אחרי/לפני רכיבה? תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, שמעתי שלא מומלץ להוסיף סוכר לתה ירוק. מדוע? האם זה פוגם ביתרונות הבריאותיים של התה לגוף האדם? אם כן, האם ניתן להוסיף דבש? תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
נניח שאני רוצה להתקבל לעבודה כלשהי ויש לי תואר ראשון במדעי המחשב עם ציונים דיי טובים האם המעסיק יסתכל לי על תעודת הבגרות בכלל? ואם כן, עד כמה זה ישנה? עכשיו נניח גם שהייתי בגאמא בצבא בנוסף לכל אני צריך תעודת בגרות? אני מניח שזה לא בהכרח אותו דבר בכל מקום, אבל בכל מקרה אם מישהו עונה אשמח גם לביסוס כלשהו תודה!
-
- 29 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
קראתי באתר מסוים שלא מומלץ ללכת עם פלפון בכיס בגלל קרינה אני הולך עם הסמארטפון בכיס כל הזמן בעבודה מה האופציות ? אם אני ישאיר אותו בתיק אני מפחד שיקחו לי את הסמארטפון מהתיק
-
- 31 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כואב לי מאוד הצוואר שאני עושה כפיפות בטן מישהו יודע למה זה? ואיך אפשר לפתור אתזה? יש לי עוד מבעיה ממש מעצבנת: לפני חצי שנה ככה התאמנתי, והייתי עושה קצת כפיפות בט הצידה, הבעיהש אי כמו מטמטם היינו עושה 20 לכייון אחד ו5 -10 לכיוון שני כי הייתי ממש עייף(הייתי עושה 150 רגיל ברצף) ועכשיו אני סם לב ששני הצדדים של הבטן אל תואמים, צד אחד יותר גובהה איך אני יכל לדעת איזה צד אי צריך לפתח?
-
- 7 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
אז זהו, 70 יום של חופש (או יותר נכון בשבילי 60~ יום, בגלל הבגרות בהיסטוריה ב') נגמרו. ממחר השגרה של ביה"ס. אז איזה כיתה אתם עולים? (אם בכלל) ואיך עבר אליכם החופש? אני עולה עכשיו ל-י"ב. החופש ניסתי לבלות כמה שיותר עם חברים, מכיוון שזה החופש הגדול של כולנו ביחד (רוב הסיכויים). היה פול דאחקות, וחבל שנגמר. :'( שנת לימודים מוצלחת לכולם! :-*
-
- 86 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני יודע שמסתתרים כאן המון שפים חובבים, וחובבי מזון וג'אנק כאחד. היתי רוצה לשמוע חוות דעת על היצירה הקולינרית האחרונה שלי. מה היתם משפרים וכו'. הוכן לפי המתכון הזה. גילוי נאות: אני הכנתי ואכלתי את זה. לבד. [attachment deleted by admin]
-
- 53 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי אנשים, אני צריך להגיע מחר ב-9:30 למלון מטרופולין בתל אביב, שנמצא ברחוב טרומפלדור מס' 15. אני מגיע בעקרון מירושלים, אבל אני אגיע לתל אביב למרכז עזריאלי או לרכבת מרכז (ארלוזרוב) ואני מחפש קו אוטובוס נחמד וחביב (ועדיף מהיר, כמובן) שיגיע מעזריאלי או מרכבת מרכז לאותו מלון. כמובן שהוא לא צריך להגיע עד הדלת של המלון אלא מספיק טוב לי איפשהו קרוב למלון (נגיד עד 500 מטר בערך ממנו). ניסיתי להיעזר באתר otobusim וגם באתר החדש של משרד התחבורה (bus.gov.il) ושניהם איכזבו אותי... תודה לכל מי שיעזור...
-
- 1 תגובה
- 4.7k צפיות
-
-
אז ככה פינגוין הוא עוף...(ויש לו כנפיים...לא פעילות אבל כנפיים) מה האיסורים על אכילת עופות..??.. אז האם לפי זה פינגוין כשר?? שעות של ויכוחים היה על זה בארוחה עם כל המשפחה...אני אומר לכם..כמעט מכות היה שם..!!.. תודה לרב שעונה..!!
-
- 11 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שני סטלנים בני 17 מחפשים מקומות לשבת בהם בשעות אחר הצהריים לקראת הערב באזור חיפה... מה מומלץ לעשות בחיפה בשעות האלה לשני סטלנים ? (מומלץ מקום שהעישון בו מותר...) ולמען קשיי ההבנה : הדיון הזה לגיטימי לגמריי וכל מטרת הדיון הזה הוא שתמליצו לי על פאקינג בית קפה / מסעדה / מזון מהיר / בר שאפשר לשבת בו בחיפה ולאכול קצת. תודה רבה.
-
- 45 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
כמעט ניצול מקסימלי ב P2P אחרי סבל ממושך ב 012 מקסימום הורדה על 20...... ואחרי 7 מדור גהנום להתנתק מהם..... הגיע הספק הכי נורמלי לנקודות זמן זו 014. מכל הבחינות קרעתי אותם...ובדקתי ואכן הם הדהבסט כרגע. http://img2.tapuz.co.il/forums/1_94031586.jpg והגעתי גם ליותר מ 600KB/S . ועוד פרט הגבלת מהירות בעת ההורדה ל30 . בדרך כלל מעלה על 65-67.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2007 בשעה 00:52:36 איטי להחריד......http://img2.tapuz.co.il/forums/1_94031876.jpg
-
- 85 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
http://icebreak.zickel.net/salat/index.php כנסו ושחקו שימו פה תמונות של דברים מצחיקים אם אתם עושים... המטרה היא סתם להזיז את האותיות, ואחרים שנמצאים גם מזיזים, יש 5 חדרים למעלה שאתם יכולים לראות כמה שחקנים יש... כשאתם נכנסים בפעם הראשונה, תמתינו איזה דקה עד שכל האותיות יטענו. תהנו (ותגידו מה אתם חושבים על זה).
-
- 48 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
קיצר, אני מחפש רעיונות מקוריים ל-1 באפריל, לא משהו נדוש כמו "המכונית שלך נשרפה!!!!!" או "אבא שלך מת!!!" ודברים שקופים בסגנון.. רעיונות, מישהו? סיפורים משנים קודמות? (אני מניח שעוד אין סיפורים מעניינים מהשנה הזאת..)
-
- 51 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
יש כאן רוכבי אופנועים/קטנועים? הוצאתי רישיון ואני מת כבר לקנות לי אופנוע. אני מתלבט בין כמה דגמים ואני צריך חוות דעת והמלצות: הונדה CBR125, היוסאנג GT125R והקימקו קוואנון 125. תודה לממליצים
-
- 14 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
קטע אמיתי מתוך תוכנית סטייל ג'רי ספרינגר שמתעלה על כל הפרודיות הכי הזויות על הג'אנר... פשוט לראות ולא להאמין כמה נמוך אפשר לרדת http://www.youtube.com/watch?v=zaXPxxk3sKg לדעתי צריך לחסל אותה . וכל מי שראה את הסרט המעולה Idiocracy יבין למה.
-
- 67 תגובות
- 4.7k צפיות
-