עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by iib,

BMW Z4: Ferrari 355:

• 60 תגובות
    • 4.9k צפיות
  2. Started by Mishmish,

תנו הצעות.... לא משנה איזה סוג של מוזיקה..... מראובן המלאך ועד Pennywise - Lets Go Smoke Some Pot ..... רוק /שחור /מזרחית /נורבגית שבדית וכו ... הבנתם ת'קטע....

• 60 תגובות
    • 4.9k צפיות
  3. Started by OmEr8,

מהי האפשרות המועדפת?! הצעות נוספות יתקבלו בברכה... [glow=gold, 4, 700]KILL YOAV9!!![/glow] :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :hanged: :hanged: :hanged: :lsvader: :lsvader: נ.ב למי שלא הבין, יואב הוא חבר שלי ולכן אני מרשה לעצמי לפתוח כזה ת'רד. אני פשוט חושב שהוא טיפש מושלם וכותב שטויות רבות בפורומים. לכל מי שדורש הוכחה יש לי רק דבר אחד לומר: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=;action=usersrecentposts;userid=352;user=yoav9.

• 31 תגובות
    • 4.9k צפיות
  4. Started by Griffin,

קרה פעם שקניתם חומרה למחשב וכאשר ניסיתם לממש את האחריות שהחנות כביכול מספקת היא לא הייתה לכם למענה?, או שפשוט רציתם לדעת מתי רכיב חדיש יגיע לחנויות,והחנות לא נתנה לכם תשובה הולמת לבקשתכם? לפני מספר ימים עלתה הצעה בין חברי צוות האתר על בניית מאגר מידע שיכיל פרטי חברות המייצגות/משווקות/מפיצות או מייבאות רכיבי חומרה, על-מנת שלצרכן יהיה לאן לפנות במקרה והחנות היא לא המענה בשבילו. הכתובת למאגר המידע היא - https://docs.google.com/View?docid=dgqxpgnm_2gj6k3ctz&hl=iw נכון לכרגע,המאגר מכיל חברות המספקות מענה לשוק החומרתי. אם נראה שהמידע מועיל,ויש גם הצורך בחברות המספקות ציוד היקפי,נרחיב את המאגר. אם הנכם מעוניינים למסור מידע שלא נוכח במאגר, עזרו לנו להגדילו ושלחו את הפרטים ל-Q…

• 8 תגובות
    • 4.9k צפיות
  5. זכור לי שמותר מאט, או שאני מתבלבל?

• 19 תגובות
    • 4.9k צפיות
  6. כשתמותו מה תרצו שיעשו בגופתכם המתה? השאלה הזאת עלתה לי היום שמשפחתי ואני דנו היום בסלון על התערוכה שמגיעה לארץ. מה אתם מעדיפים? אני אישית מעדיף לתרום את גופי שתהייה תועלת לפחות אחרי שאמות.

• 45 תגובות
    • 4.9k צפיות
  7. ברצוני להתייעץ אתכם בקשר לסיפור שכרגע היה. קצת רקע, אני מחנה את רכבי אצל חברה שלי כבר הרבה זמן ואף פעם לא היו בעיות, לאחרונה היו לחברה שלי בעיה עם שכנים חדשים שרק הגיעו. החניה שם לא פרטית ולא רשומה בטאבו וכל רכב מבחוץ יכול לחנות חופשי. מה שקרה זה ככה, יום אחד השכנה הבעייתית גלתה שמישהו שרט לה את האוטו וישר חשבה שזה הרכב של ההורים של חברה שלי אז אמא של חברה שלי יוצאת החוצה ושואלת מה קרה? השכנה הבעייתית ישר מקללת את אמא של חברה שלי זונה ומתחילה מהומה גדולה.(שימו לב עם איזה אנשים יש לנו עסק) השכנה הבעייתית שהחניה כלל לא שלה תפסה בעלות על מקום חניה ספציפי והיא לא מרשה לאף אחד לחנות שם. לי כמה ימים קודם כן חניתי את הרכב שלי וגיליתי שמישהו דפק לי אותו. בהתחלה לא ידעתי מי זה אבל…

• 69 תגובות
    • 4.9k צפיות
  8. https://www.youtube.com/user/Lomak1581/videos

9. אני יודע שזה לא קשור אבל זה בכללי ^^^

• 23 תגובות
    • 4.9k צפיות
  10. שלום לכולם, רציתי לשאול תיאורטית, האם אפשר להרכיב מחשב ולעולם לא להתעסק עם החומרה? לאו דוקא 3 שנים, אלא כוונתי למשך תקופה ארוכה. תודה.

• 38 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. Started by MDK,

אני בחרתי את זה....לא מגלה למה... ;D מה איתכם?

• 69 תגובות
    • 4.9k צפיות
  12. א. 25% ב. 50% ג. 60% ד. 25% (זאת חידה)

• 15 תגובות
    • 4.9k צפיות
  13. בהמשך לדיון הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425675.40 צולם מעיתון ידיעות אחרונות של יום שישי 17/09/2010 דף 5 מחלק הכותרות. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. Started by ^DaRk-MiNd^,

אז אחרי 7 לילות באיה נאפה של מנוחה ובילויים נחתתי אתמול בלילה בישראל וחזרתי למציאות הכואבת. ביום ראשון ה7.8 אני מתגייס למסלול קצונה יעודית בחיל התקשוב (שם קליט הא?) והולך לבלות את החודשיים הראשונים "בכיף ובסבבה" בבסיס שיבטה בדרום. תכננתי לעשות הקדשות אישיות לכל מיני אנשים אבל אין לי כל כך כח וחשק כרגע מלחץ הזמן וההתרחשויות אבל אולי אני אעשה את זה בהמשך. עד אז אני רק אגיד שהZONE היה לי בית חם כ4 שנים (מאז התחלת כיתה ט' בערך) והשחית לי את הנפש כמו שהוא עושה לכל אחד מכם, שחייב להסביר לאנשים שמחשבים לא מודדים לפי שמות, חנויות עשקניות שמוכרות קברים ושאר הנתונים המאוד לא רלוונטים לחיים של בנאדם. מי ששם לב (ומי שלא - ) הרגש לחומרה אצלי ירד עם הזמן עד שהוא עבר לאדישות, וכך גם פע…

• 64 תגובות
    • 4.9k צפיות
  15. Started by Natan_Rozen,

אני מודה ומתוודא, אני לא יודע לשחק ששבש... :-\ :-X HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך משחקים ששבש חברים? תסבירו לי בבקשה. קבעתי עם חברים לשחק ששבש ואני הולך למות אם הם מגלים שאני לא יודע ששבש :o :o

• 65 תגובות
    • 4.9k צפיות
  16. http://home.cmaaccess.com/~knolen/PICS/DOH1.jpg http://home.cmaaccess.com/~knolen/PICS/DOH2.jpg הבחור ניסה לעשות מארז מעץ, אבל נתפסה לו האצבע במנסרה או משהו והלכה לו רבע מהאגודל: אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני גם תכנתתי לעשות מארז מעץ, אבל עכשיו אין סיכוי שאני אעשה אחד. אני מת מפחד שיקרה לי מה שקרה לו. האצבע שלו תישאר כך דרך אגב, זאת אומרת רבע ממנה ישאר תמיד חצוי. אני גם תכננתי מחר לעשות חלון עם ג'קסו לדלת המארז שלי, אבל עכשיו אני יכול לשכוח מזה, אפילו לדרמל אני לא מתקרב. אני פשוט אקנה דלת שלמה מספרספקס שתתאים בדיוק למארז (מידות אני אקח לפי דלת המארז עצמה). אין יותר מודינג בשבילי :'( :'( :'( למה הסתכלתי על ההודעה עם המודינג והאצבע ה…

• 70 תגובות
    • 4.9k צפיות
  17. זה פשוט גאוני, אין לי מילים: http://tinyurl.com/3722bho

• 67 תגובות
    • 4.9k צפיות
  18. Started by wrecker,

היי, אני רוצה להזמין מחו"ל קיט קסנון (H4 6000K) והייתי רוצה עזרה איפה אפשר או מומלץ להזמין? ראיתי ביוטיוב עד כמה קל להתקין דבר כזה ואמרתי שאני חייב לנסות.. המחירים בארץ יקרים סתם, ראיתי בEBAY שמוכרים ב50-80$ הבעיה שלא נראלי שהם שולחים לארץ (או לא הבנתי איך כן) בחלק מהקיטים ראיתי שהם מגיעים עם ריפלקטור שחותך את האור ואני מעדיף כזה בשביל לא לסנוור.. אה וכמובן שיהיה אור חלש וחזק.. אני מוכן להשקיע עד 100$ אם מישהו קנה או הזמין אשמח לחוות דעת ועזרה תודה רבה

• 28 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. Started by Drx,

חשבתי, לשם שינוי, לנסות לפתוח ת'רד קצת יותר אינטיליגנטי בפורום "כללי" - ת'רד שהנושא שלו הוא חידות היגיון, מתמטיקה וכו'... ראיתי שת'רדים כאלה דווקא הולכים יפה מאוד בפורומים אחרים וחשבתי שזו יכולה להיות תוספת נחמדה לפורום "כללי"... אני אתחיל, בחידה ל"חימום הקנה": איש אחד הולך במדבר ורואה עץ מולו,על העץ יש ציפורים רבות.. האיש פונה אל הציפורים ושואל "כמה אתם? 100 ציפורים?" הציפורים עונים לו "אנחנו ועוד אנחנו ועוד חצי מאיתנו ועוד רבע מאיתנו ועוד אתה זה 100,כמה אנחנו"? אז אכן - כמה?

• 41 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. שלום לכולם! על אריזות הסיגריות מופיעה לעתים אזהרה, על-פיה 85% מכלל מקרי סרטן הריאות נגרם מעישון בטבק. שימו לב - הסיכוי הוא לא 85% לחלות בזה, אלא ש-85% ממקרי סרטן הריאות הוא מעישון סיגריות, אז מהו הסיכוי לחלות בסוג זה של סרטן, אצל אדם שמעשן 20 סיגריות ביום? תודה לעונים!

• 105 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. Started by ScreameR,

האם הוא חיי - למה? האם הוא מת - למה? אם הוא מת - מי יירה בו?

• 29 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. Started by *NightMare,

אני ממש רוצה לעשות עגיל בגבה אבל ההורים לא ממש שמחים מזה... הם אומרים שזה פוגע בראייה, האם זה באמת פוגע? אשמח מאוד אם תוכלו להביא לי מאמרים או דברים כאלה בשביל להראות להורים שלי תודה...

• 15 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. http://icebreak.zickel.net/salat/index.php כנסו ושחקו שימו פה תמונות של דברים מצחיקים אם אתם עושים... המטרה היא סתם להזיז את האותיות, ואחרים שנמצאים גם מזיזים, יש 5 חדרים למעלה שאתם יכולים לראות כמה שחקנים יש... כשאתם נכנסים בפעם הראשונה, תמתינו איזה דקה עד שכל האותיות יטענו. תהנו (ותגידו מה אתם חושבים על זה).

• 48 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. Started by ORrrr,

שלום חברה, רכשו ממני מוצר דרך האינטרנט, התשלום הועבר דרך PAYPAL והמוצר נשלח לפני יומיים. עכשיו קיבלתי את ההודעה הזאת: Thanks for contacting PayPal, We are Sorry for the Late reply, We have Detected on Our System that the PayPal Transfer sent to you by Ebora Abolaso is an International PayPal Transfer from UNITED KINGDOM to USA , So due to this we are unable to transfer the Payment to your PayPal Account because the Amount sent to you $220.00 USD is Not Sufficient/Low for the System to Transfer/Activate it to your PayPal Account So we will like you to Contact the Buyer (Ebora Abolaso) to send to you the Sum of $180.00 USD additional so that we can be able to Transfer th…

• 58 תגובות
    • 4.9k צפיות
  25. תקראו לי הישראלי המניאק ומה לא, מה שבא לכם. אבל בבקשה, אם מישהו מכיר שיטה, מוזמן לדבר איתי.

• 12 תגובות
    • 4.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים