עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by overload,

גם לYNET לפעמים יש כתבות טובות: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3094204,00.html זאת רק דעה של הכותב, שכנראה גם הגיוני מאוד שהיא נכונה. פעם ראשונה שחשבתי על זה אבל אם לא היה כל כך הרבה ווארז היום NVIDIA ו ATI לא היו עושים אפילו חצי מהרווחים שלהם מכרטיסי מסך. תחשבו על זה בלי ווארז מי היה משלם על כרטיס מסך 2000 שקל כשכל משחק יעלה לו 250 שקל? מי היה משדרג את המחשב כל שנתיים עם הוא היה צריך לשלם גם על המשחקים כל כך הרבה? מי בכלל היה משדרג אם הוא היה קונה 2-4 משחקים בשנה מקסימום? זה לא היה כדאי לו, היום כשגימר ממוצע משחק ב 10 משחקים בשנה זה כן כדאי. כנ"ל תוכנות אנטי ווירוס שהסיבה היחידה שהם כל כך פופולריות היום היא שיתוף הקבצים שבעצם הופך כל מחשב לפגיע מאוד. הם בטוח מפ…

• 77 תגובות
    • 5.1k צפיות
  2. Started by yair_gobani,

• 32 תגובות
    • 5.1k צפיות
  3. אם עד עכשיו השתמשתם באנטיוירוסים החינמיים של AVG או AVAST או microsoft security essentials, הגיע הזמן להחליף אותם. צ'ק פוינט פתחו את האנטיוירוס שלהם (טוב לא בדיוק שלהם, אבל בלי ספויילרים) להורדה חינם. הפרטים המלאים כאן http://www.turovsky.co.il/2012/06/check-point-zone-alarm.html

• 36 תגובות
    • 5.1k צפיות
  4. אז כן, הייתי טיפש והתחברתי לג'ימייל שלי מעמדת אינטרנט צה"לית... עכשיו אין לי יותר ג'ימייל. וגם לא פייסבוק, אבל זה פחות מעניין אותי. ניסיתי לשחזר את הסיסמא, אבל בגלל שאין לי שם שום מייל משני זה לא עוזר. גם הטופס שלהם שצריך למלא בפרטים כמו "מתי פתחת את החשבון שלך ומי הזמין אותך אליו) לא ממש עזר, כי אני לא באמת זוכר פרטים כאלה אחרי שלוש שנים. ת'כלס, יש עם מי לדבר שם בנושא? לא מצאתי שום מייל ושום דבר שאשכרה מאפשר לדבר שם עם בן-אדם, ולא מערכת תגובות אוטומטית. יש לי מיילים מהחשבון שמורים באייפון, יש לי תמונה שלי בלוג-אין לחשבון (אל תשאלו למה), יש לי את מנהל הסיסמאות של כרום שיוכיח שנכנסתי לחשבון הזה... אני יכול לשחזר כל פרט אישי, כדוגמת הסקין שבו השתמשתי ועד התוכן של המייילים. …

• 36 תגובות
    • 5.1k צפיות
  5. Started by Born2Kill,

מישהו מכיר את השיטה של שיווק רב-שכבתי? הצטרפתי ל-Nu Skin כמפיץ ושילמתי חלק מהסכום, כמו אידיוט שכחתי לשאול אנשים כי זה נראה לי סופר אמין.

• 71 תגובות
    • 5.1k צפיות
  6. צהריים טובים ושבוע טוב לכל הגולשים! אני לומד בכיתה ט'. היום היה לנו שעתיים הרצאה על עישון, כמה שזה מזיק לבריאות, כמה לא כדי לעשן... אז בואו אני יסכם לכם קצת את כל מה שנאמר ונלמד אני ממש השכלתי משם ממש חומר למחשבה שווה לשבת לקרוא את כל מה שאני רושם אולי עוד איזה יום יפול לכל הנערים הסימון שפוזה זה לא זה! אוקיי נתחיל: התחילה ההרצאה על העישון הוא הסביר על הסיגרה. אתם יודעים מי המציא את הסיגריה? האמריקאים לא לא אמריקאים המודרנים אלא הברברים! כן מה ששמעתם הם המציאו את הטבק. ומאז התחילו להיפתח מפעלי טבק וסיגריות! יש לכם אולי מושג כמה כל מנהל מפעיל טבק מרוייח בערך בחודש? סכומים שלא יאומנים ההורים שלכם לא מרוויחים את זה בשנתיים נראה לי! $80,000,000! כן כן מה ששמעתם! הם…

• 73 תגובות
    • 5.1k צפיות
  7. Started by jackhammer,

שלום לכולם. מישהו מכיר אפליקציה או שירות שנותן היסטוריה של פקקים? קורה לי הרבה שאני צריך להגיע למקום מסוים שאני לא מכיר את הדרך אליו ואני רוצה לדעת אם יהיו פקקים בשעה מסוימת. לדוגמא אם יש לי פגישה עוד ימיים בשעה 11 בבוקר ואני יוצא מפתח תקווה לבאר שבע. אני רוצה לדעת מה כמות התנועה הממוצעת במסלולים שבין כתובת X לכתובת Y בשעה מסוימת. השירות של וויז וגוגל מציגים פקקים בזמן אמת. אבל זה כבר מאוחר מידי. אני צריך לדעת לפני אם יהיו פקקים כדי לתכנן לי את היום ולדעת כמה זמן נסיעה יקח לי. מקווה שהסברתי את עצמי נכון, אשמח להמלצות.

8. Started by eido300,

קודם כל אני רוצה להקדים שאין לי מושג בכל מה שקשור לאלקטרוניקה. נהרס לי מכשיר חשמלי כלשהו פתחתי אותו ועם טסטר בדקתי אם יש זרם, גיליתי שיש זרם עד רכיב כלשהו (שלצערי אבד לי כך שאני לא יכול להעלות תמונה שלו), הרכיב הזה נראה כמו משהו בין דיודה/נגד לבין גוש מתכת אפור עם רגל מכל צד, הדבר היחיד שאני זוכר שהיה כתוב עליו זה LDCPG מתחת לזה משהו כמו ry240 מתחת לזה משהו עם tf 240c (אולי מעלות?) ובשורה האחרונה 250v10a ובעיגול היה כתוב tov או משהו כזה, חיפשתי LDCPG בגוגל הוא הביא לי כמה תשובות בסינית (אני חושב) וברוסית. הבנתי שיש רכיב שתפקידו הוא לההרס במקום המכשיר החשמלי (כנראה אם יש מתח גבוהה או משהו כזה, כמו שאמרתי אני לא ממש מבין בזה...) ושהוא בעצם מגן ב"גופו" על המכשיר, מכיוון שה…

9. Started by J0n1,

אז כמו שכמה שמו לב בפורום גאדג'טים, אני רוכש בקרוב אייפוד קלאסיק שחור. אני רוצה לחרוט עליו איזה משפט יפה משיר מטאל, ופה אני צריך את עזרתכם. שום משפט לא עולה לי בראש, אני מחפש משפט מטאל/רוק טוב, שכדאי שגם יתקשר למוסיקה. חשבתי לרשום רק משפט אחד, ואז בשורה השניה לרשום שם, אבל אם יש לכם 2 משפטים (מחוברים) טובים, אני אתפשר על זה. בינתיים מצאתי את הקטע הבא + שורה משני שירים של Manowar, הם נראים נחמדים. Fighting the world every single day Fighting the world for the right to play Heavy Metal in my brain I'm fighting for Metal 'cause it's here to stay אולי 2 השורות הראשונות, או שורה שניה ושלישית, או רק רביעית...? Blow Your Speakers with Rock And Roll אני מעדיף מ…

• 81 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. Started by LermanIsUberCool,

שלי זה 1984 אבל הכי הכי סיפורי נרניה של סי אס לואיס

• 58 תגובות
    • 5.1k צפיות
  11. כותרת

• 2 תגובות
    • 5.1k צפיות
  12. Started by IlanF,

*באמצעות פייפאל... לקנות מוצר שעולה איזה 500 ש"ח ומעלה זה קצת כבד לי לכיס

• 6 תגובות
    • 5.1k צפיות
  13. Started by BiG_BuG,

אני מחפש משהו טוב. על מה אתם ממליצים? תנו חוות דעת בקשר לריח, עמידות, ו(חוסר)השארת כתמים על הבגדים וכו' .. אה, וכל האנשים שימליצו על החלבילין הזה, אל !! ניסיתי וזה בזבוז של 35 שקלים..

• 31 תגובות
    • 5.1k צפיות
  14. Started by ליאור שמש,

יש לי אפשרות לעבוד במחשבים אפילו עם אין לי ידע קודם ...? האם ניתן ללמוד משהו לבד ולעבוד בזה אחר כך? תודה לעונים

• 57 תגובות
    • 5.1k צפיות
  15. Started by Nosh,

http://translate.google.com/ הם הוסיפו את עברית, עכשיו ניתן לפרש טקסטים/דפים שלמים משפה X לעברית וההפך. כמובן שזה לא מושלם ואני אישית מעדיף לפרש לאנגלית, גם זה לא מושלם, אבל קצת יותר מפותח.

• 17 תגובות
    • 5.1k צפיות
  16. רפליקה 1 ל-1 של הנשקים מעיסת נייר(שגם יורים תחמושת).. AK47, AWS, COLT 1911 מה לא.. http://www.youtube.com/user/Tacome1942#p/u/7/wL3uaFBiuX4 http://www.youtube.com/user/Tacome1942#p/a/u/2/JZcFd9oLdSM http://www.youtube.com/user/Tacome1942#p/u/92/lSr8MKcWTdo צפיתי כבר באיזה 60 סרטונים זה חולני לגמרי...

• 21 תגובות
    • 5.1k צפיות
  17. Started by IG,

אהלן לכולם. מעניין אותי לדעת איזה יצרני רכב כדאיים יותר מבחינת טיפולים (עלות טיפול, עלות חלקי חילוף וכמות טיפולים), זמינות מוסכים מורשים וביטוח, ברכבים מלפני 7~10 שנים מהחברות (ודגם לדוגמא): סיאט (איביזה...), סקודה (פאביה...), פולסוואגן (פולו...), או של חברה אחרת באיכות דומה...

• 22 תגובות
    • 5.1k צפיות
  18. Started by askme,

באינטל העסקים כרגיל. מכה קלה בכנף שם, מכה קלה בכנף כאן, אבל בגדול זה ממש לא מזיז ליצרנית השבבים הענקית. כמדי ארבע השנים האחרונות, גם השנה יחולק בונוס של שתיים וחצי משכורות לכל עובדי החברה, כביטוי לרווחים גם השנה. https://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3730562,00.html לבריאות לכולם !

19. Started by RayZ,

אוקיי. קודם כל, למי שלא מבין על מה הת'רד, הת'רד בעקבות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=173457.0 היום, 27 למרץ, נוסד "עיתון פנטיום 4", העיתון בו כותבים מיטב האנשים הכי גאונים במחשבים למדו מהם. העיתון: http://razup.net/uploads/RazUp_507709.jpg - גיליון שני: http://razup.net/uploads/RazUp_970580.jpg (למי שעדיין לא הבין, זה על אנשים שלא מבינים במחשבים, אבל מנסים להראות שהם יודעים, וטועים.. חזק)

• 65 תגובות
    • 5.1k צפיות
  20. Started by shloosh,

אני מחפש את הפסוק מהתנ"ך שסמאול אל ג'קסון אומר כמה פעמים בסרט...בהתחלה לפני שהו הורג את הבחור, ובסוף בקטע במסעדה עם הגנבים זה משהו ביחזקאל.... תודה לעוזרים!!

• 13 תגובות
    • 5.1k צפיות
  21. לעיתים קרובות, כשאני חוזר הביתה בשעת לילה מאוחרת, ואני לבדי, השקט והבדידות גורמים לי לעשות דברים מוזרים. כאשר אני צמא למגע אנושי, ואין לי עם מי לפרוק זאת, אני פונה אל...הדובי שלי. אומנם זו רק בובה אך בשבילי זה המון. אני מספר לו על היום שלי, המחשבות שלי וכל הדברים שאנשים נורמליים שיש להם חברים מספרים. בשבילי זה מספיק, אך ברור לי שישנם אנשים שיתייגו זאת כ''חריג'' או ''מטומטם על כל התחת'', אבל Fuck it. במילא אף אחד פה לא מכיר אותי אז אין לי בעיה שתגידו את דעתכם על ההרגל הזה.

• 63 תגובות
    • 5.1k צפיות
  22. שלום לכם חברים, רוצה לשתף אתכם במשהו שבטח שמעתם פה הרבה, אני אני בכל זאת מרגיש צורך.. אז ככה, אני בן 22, כל החיים שלי זה עבודה, אין לי חברה וקשר רציני לא היה לי, גם אין לי חברים אפשר להגיד, חבר או שניים שאיתם אני שומר על קשר ונפגשים פעם ב.. כשמשעמם להם. יכול להיות שזה באשמתי, אנערף..אני לא טיפוס שאוהב את הפלאפון, כנראה לא שמרתי על מספיק קשר..כי חברותי אני כן, אין בעיות אינטראקציה או משהו, אוהב יותר לדבר עם אנשים במציאות. מצד שני אני אוהב את השקט שלי, מספיק לי כמה חברים קרובים וזהו..לא איזה חמולה כמו שכולם אוהבים שמתקשרים אחד לשני כל היום והאוזן לא יורדת מהטלפון. כל בחורה שמוצאת חן בעיני פשוט עושה לי שיתוק ברגע שמגיע שלב ה - "לשבור את הקרח" , לדבר איתן ממש אין בעיה ו…

• 58 תגובות
    • 5.1k צפיות
  23. Started by YTZ,

בחודש האחרון הזמנתי יותר מ10 חבילות, רובן קטנות. משום מה לא קיבלתי אף חבילה, בחלק מהמקרים נאלצתי לעשות refund ולסכם עם המוכר שאשלם ברגע שאקבל את החבילה (מדובר ב10-20$) והשאר עדיין בגדר ה45 יום. אין עליהם מעקב. אתמול הגיעה פתק מהדואר והיום אספתי את החבילה שהיא נרתיק שהזמנתי לפני שבועיים בלבד... משהו פה מסריח, או שמישהו מהדואר חוגג לי על החבילות, או שגונבים מהתיבה (פחות סביר כי יש מצלמה בכניסה-לא עובדת ורק אני יודע על זה, אבל ניחא) או שיש בעיה/עיכוב איפשהו בשרשרת הדואר. מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 5.1k צפיות
  24. Started by YTZ,

כולנו מכירים את טיפות ה-HCG שנמכרות החל מ-400 ש"ח לבקבוקון ומלוות בדיאטת כאסח של 500 קל' ליום. לאחר מחקר מעמיק נמצא מדריך ליצירת הטיפות הללו באמצעים ביתיים בזיל הזול! מה שאתם זקוקים לו: 1. 100 מ"ל (1/2 כוס) מים 2. כף חומץ תפוחים 5% (חובה שיהיה תפוחים ו-5%) 3. לשים בסיר עד שמבעבע ולשפוך לקערה 4. להוסיף תמצית תה, אפשר לקחת תיון ולשים בפנים עד שמתקבל גוון חום כהה (2-3 דקות) 5. לשים במקרר לשעתיים 6. (הצעד הכי חשוב) להוסיף חצי כפית סודה לשתיה (גם סודה לאפיה זה בסדר למרות שיהיה אפקט פחות ניכר) ולערבב והנה! רואים את התסיסה? זה תוסס, זה מגניב, זה חייב לעבוד! אז זהו..שלא. במידה ורצתם להכין את המתכון, יצא לכם לא יותר ממים עם תה וקצת מלח שנוצר בתסיסה של החומץ עם הסודה, וכמו שאתם בוו…

• 3 תגובות
    • 5.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים