כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
שלום פתחתי FACEBOOK לא מזמן כדי להכיר בחורות בין השאר אז השאלה שלי היא אם יש בFACEBOOK איזה דרך להכנס לאיזה "קבוצה של אנשים שמחפשים להכיר בני זוג" אני יודע שאפשר פשוט לחפש אנשים בFACEBOOK ואז לעשות ADD FRIEND, אבל את זה אני לא רוצה.. אני רוצה להכנס ישירות לאיזה קבוצה של מחפשי קשר אם יש דבר כזה.. ואם יש אפשרות אחרת אז אשמח לשמוע.. תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
ההורים נסעו לחופשה ואני פה לבד בבית.. נמאס לי לאכול פלאפל כל יום... רציתי לגוון קצת והחלטתי להכין ג'חנון - מוכן (שמכינים בתנור לא במיקרוגל) אך אני לא יודע בדיוק את ההוראות הכנה , הפכתי את האריזה והיה רשום לשים בטמפ' של 100 למרוח מרגינה וכו' וכו'... ורשמו למשך כל הלילה לשים בתנור...איך אני יודע בערך כמה שעות מאיזה שעה עד איזה שעה..?
-
- 18 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, היום ניסיתי בספורט לעשות מתח ולא הצלחתי אפילו אחד, המשקל שלי תקין מה שאני עושה בבית הוא להתאמן במשקולות (20 הרמות בערך).... תוכלו לתת לי עצה כדי שאני אצליח לעשות מתח? תודה לעוזרים!
-
- 70 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
רפליקה 1 ל-1 של הנשקים מעיסת נייר(שגם יורים תחמושת).. AK47, AWS, COLT 1911 מה לא.. http://www.youtube.com/user/Tacome1942#p/u/7/wL3uaFBiuX4 http://www.youtube.com/user/Tacome1942#p/a/u/2/JZcFd9oLdSM http://www.youtube.com/user/Tacome1942#p/u/92/lSr8MKcWTdo צפיתי כבר באיזה 60 סרטונים זה חולני לגמרי...
-
- 21 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שבת שלום ... אם אתם זוכרים לפני חודש ככה פתחתי דיון לאן כדאי ללכת , קיצר שיבצו אותי בתובלה לקורס נהג משאית ( עשיתי שם טירונות שכונה אש .. שבועיים וחצי , בלי ריצה או פקל אחד ... ) בעקרון השבוע יש לי ועדה רפואית השבוע ואני אמור להיפלט לבקום ולקבל שיבוץ מחדש , הקטע שהצבא לא ממש שם זין על מה שאתה מבקש ואני יכול לקבל מקום יותר חרא מאיפה שהייתי , קיצר אני מיואש כבר .. בכל מקרה , איזה תפקידים נורמלים יש ? אני ממש לא רוצה להיות פקיד שטוחן כל יום יומיות כמו מניאק .. אגב אני פרופיל 45 ... הראש שלי כרגע זה להגיע לתפקיד של 5-9 יומיות , איזה תפקידים יש ?
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
צהריים טובים ושבוע טוב לכל הגולשים! אני לומד בכיתה ט'. היום היה לנו שעתיים הרצאה על עישון, כמה שזה מזיק לבריאות, כמה לא כדי לעשן... אז בואו אני יסכם לכם קצת את כל מה שנאמר ונלמד אני ממש השכלתי משם ממש חומר למחשבה שווה לשבת לקרוא את כל מה שאני רושם אולי עוד איזה יום יפול לכל הנערים הסימון שפוזה זה לא זה! אוקיי נתחיל: התחילה ההרצאה על העישון הוא הסביר על הסיגרה. אתם יודעים מי המציא את הסיגריה? האמריקאים לא לא אמריקאים המודרנים אלא הברברים! כן מה ששמעתם הם המציאו את הטבק. ומאז התחילו להיפתח מפעלי טבק וסיגריות! יש לכם אולי מושג כמה כל מנהל מפעיל טבק מרוייח בערך בחודש? סכומים שלא יאומנים ההורים שלכם לא מרוויחים את זה בשנתיים נראה לי! $80,000,000! כן כן מה ששמעתם! הם…
-
- 73 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
האם הוא חיי - למה? האם הוא מת - למה? אם הוא מת - מי יירה בו?
-
נכשלתי במועד א' (גם אחרי מגן) קיבלתי 0 התחלתי להתכונן רק היום למועג ב שזה בעוד יומים שלוש....אם אני נכשל גם פה יורידי אותי שנה הבאה מחמש יחידות ל4? או שאני נשאר חמש ורק השאלון הזה נשאר חרה עד שאני אתקן אותו מתישהו?
-
- 32 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי. אתמול התחפש"שתי מהצבא (אבל כמו שזה נראה, לא לאורך זמן) אני רוצה להכנס לעולם הIT וכבר נרשמתי לקורס ניהול הרשתות של מכללת HackerU והתחלתי לקרוא את הספר Comptia A+ certification exam guide בחינות 801 ו802, רק כדי לקבל בסיס טוב יותר. עכשיו כמה שאלות: - HackerU מבטיחים עבודה בסוף הקורס. הבנתי שלא כדאי לבנות על זה, אז אני לא. מה שאני מתכנן לעשות זה לעבוד תוך כדי הקורס בשירות טכני של לקוחות (כמו בזק למשל) ולהתקדם בתוך החברה עד לניהול רשת לאחר שאני מסיים את הקורס. הגיוני לעשות דבר כזה? ואם לא, מהי הדרך הטובה ביותר להתחיל? -אני קורא את הספר של Comptia A+ רק כדי לקבל בסיס טוב יותר (יש משהו, אבל אני רוצה קצת יותר), לא כדי לעבור את המבחנים. אבל אם כבר, מה הסיכוי לקרוא את הספר, ל…
-
- 28 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
איפה אפשר לקנות חולצות של להקות מטאל כמו IRON MAIDEN באינטרנט בארץ! או במקרה אחרון איפה יש בנתניה או בסביבה
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
דבר ראשון אני ממש אודה למי שיצליח להבין לשיר שאני מתכוון אליו. 1)זה שיר בלי מילים , רק מנגינה והוא מוכר לכולם ! פשוט אין בנאדם שלא שמע את זה .. 2)אני זוכר שכשראיתי את הקליפ של זה ביוטיוב (המנגינה ברקע ויש סתם קליפ לא קשור) היה שם צילום של ים ! אני זוכר שהיה ים .. לא היו עוד דברים חוץ מזה. 3)השם של המלחין\יוצר או שם השיר היה משהו עם X .. אני כמעט בטוח בזה ! 4) זה סאונד טראק חלש כזה .. לא משוגע מידיי אבל אני פשוט לא מצליח להיזכר ביותר מזה.. עריכה- לא יודע אם זה ממש עוזר - אבל אם זכרוני אינו מטעה אותי היה פסנתר בשיר (אוליי לפחות בהתחלה ) אבל אל תתפסו אותי במילה .. תזרקו כל מה שעולה לכם לראש ! ממש ממש תודה למי שיצליח להבין למה אני מתכוון .. אני פשוט חייב את המנגינה הז…
-
- 8 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
זכור לי שמותר מאט, או שאני מתבלבל?
-
- 19 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
http://translate.google.com/ הם הוסיפו את עברית, עכשיו ניתן לפרש טקסטים/דפים שלמים משפה X לעברית וההפך. כמובן שזה לא מושלם ואני אישית מעדיף לפרש לאנגלית, גם זה לא מושלם, אבל קצת יותר מפותח.
-
- 17 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני בטוח שיש קו ישיר כי נסעתי עליו בעבר הרחוק, אבל אתר אגד מסרב לשתף איתי פעולה וממש רוצה שאני אסע בשני אוטובוסים(אני כמובן לא רוצה...). אשמח אם מישהו יוכל לעזור למצוא את אותו קו נשכח ואת הזמנים שלו מחר.
-
- 6 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום אני קניתי טייפ מנהלים להקליט את ההרצאות הוא מקליט מקרוב די טוב, מרחוק גרוע אני יושב 3 שורות מאחורה פעם אחרונה הרגשתי גרוע לא מרוכז עכשיו הכל נראה לי סינית האם יש דגם שאתם מכירים עם יכולות הקלטה טובות/מצוינות גם למרחק?
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני בן 17 והזרימה של הכסף איטית מדי. אני מחפש דרך להכפיל/להשליש את הכסף שלי במעט זמן. מה הדרכים הכי טובות שיש? חשבתי על השקעה באינטרנט, אבל זה גם מסוכן וגם לטווח ארוך מדי. בורסה אי אפשר. הרעיון היחיד שעולה לי בראש זה פוקר באינטרנט.. ולגבי זה יש לי שאלה אני יכול להשתמש בכרטיס אשראי שלי, למרות שהאתר בחו"ל? אני חושב שצריך כרטיס אשראי בינלאומי, אבל בגיל 17 אפשר להוציא כזה? יש רעיון אחר? ונצא מנקודת הנחה שיש לי 1,500-2,000 ש"ח כנראה שזה לא היה ברור, אני כן עובד, בגלל זה רשמתי "הזרימה של הכסף איטית מדי". אני צריך להגיע לכמה אלפים טובים עד סוף החופש
-
- 66 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
אני מתכוון לאקדח.. סתם מעניין אותי לדעת...
-
- 59 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני רואה את התגובות במלא אשכולות בפורום ותמיד אני רואה שיש לך הסתכלות קצת שונה על מלא דברים, ואחרי כמה זמן ששמתי לב לתג' שלך התחלתי לחכות שתגיבי לכל מיני אשכולות רק כדי שאוכל לקרוא את מה שיש לך להגיד. לקח לי הרבה זמן להבין את זה, אבל אני חושב שאני יודע למה הייתי עושה את כל הדברים האלה: כי אני אוהב אותך דריה!!!!, אני מרגיש שאני מאוהב בך, ואני יודע שאין סיכוי לכלום אבל חשבתי שתרצי לדעת שיש לך מעריץ בפורום.
-
- 78 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
סיפור מפגר אבל אמיתי שהיה כך היה אתמול בלילה שאני מתקלח להנתי צץ לו מקק מגודל נימחץ על ידי בקבוק שמפו ריק שאיך שהוא מחץ אותו בכח ;D ונעזב שם כי לא היה לי חשק לנקות והיום "דבר מופלא " קרה יצורים קטנים ושחורים מפרקים את המקק המבחיל לחלקים קטנים ומפנים אותו משם מי יודע לפעמים זה טוב שהבית מוצף בנמלים אז זה דפוק ? כן ובכל זאת קראתם את זה ? כן אז מה זה אומר אליכם ? ...
-
- 30 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי נתקלתי ברקע הזה,אבל אינני מוצא אותו לצערי http://img413.imageshack.us/img413/903/dragonplochaos3.jpg אשמח לעזרה ^^
-
- 15 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני אתחיל, כל אחד מוזמן לרשום משפט. כל כך חם ..קיבלתי מכת שמש בתוך הבית.
-
- 76 תגובות
- 4.7k צפיות
-