כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקעקע על זרוע ימין (ממש מתחת לכתף) סימן שאלה שמורכב מטרייבלים. בעיה אחת היא שכבר חודשים אני מחפש באינטרנט איזה שהוא סימן שאלה שאני אוהב ואני לא מוצא כלום. בבקשה אם מישהו יכול למצוא את הזמן להרכיב\לעצב סימן שאלה מבוסס טרייבל שיהיה חרוט על העור שלי כל החיים (המון כבוד ). בנוסף אם מישהו ראה באינרנט\ספר דוגמא כזו לקעקוע בבקשה תשתפו. הרעיון הכללי הוא טרייבלים שחורם עבים שבתוכם יש הצללה שהופכת לצבע אדום\אדם כהה בתוך הטרייבל שיוצר סימן שאלה. המון תוודה! נ.ב בבקשה אל תכנסו לסיבה שאני רוצה סימן שאלה והאם אני מודע שאני הולך לסחוב את הדבר הזה עד סוף ימי.
-
- 7 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
במקרה תפסתי את זה... האם אפשר לחבר חיבור ישיר למחשב ;D(מקווה שכן...,חוסך כרטיס טלוויזיה ובלאגן!). לא מצאתי על זה שום דבר במדריך,ד"א זה חיבור USB סטנדרטי לחלוטין.
-
- 14 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
טוב חשבתי על זה די הרבה על לעשות הסרת שיער בישבן.. כי... נימאס לי חיפשתי באינטרנט מחירים משהו... ולא מצאתי שום דבר רק מקומות של להביא מספר פלאפון שלי ויחזרו אלי... ולא מתאים לי רציתי לדעת כמה זה יעלה לי לעשות שם את הניתוח הזה ולאיזה חברה מבין עשרות החברות שקיימות כדאי לי לפנות... אגב אני תושב צפון ככה שעדיף לי חברה שיש בצפון... סביבת קריות/נהריה ואם אפשר בלי תגובות מתחכמות או מפגרות למיניהן
-
- 27 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שירים שאני אוהב (רק בעברית הפעם אם לא אכפת לכם) משינה- רכבת לילה לקהיר איפה הילד- מישהו שומע אותי מוניקה סקס- מכה אפורה משינה- אחכה לך בשדות חמי רודנר- גאולה
-
- 12 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
איזה סוג רישיון צריך בשביל לנהוג על האמר צבאי?
-
- 12 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
השארתי להוט את פרטי הבקשה, לעבור מ-100 ל-200 וחיכיתי למענה. אחרי כמה שעות התקשרה מישהי שכלל לא קשורה לבקשה והעבירה אותי לנציג. הנציג הספיק לברך אותי בשלום והשיחה התנתקה. למחרת חזרה אלי הנציגה מהוט ועדכנה את פרטי הבקשה. כמובן שהייתי צריך גם את הוט נט לחגיגה והנציגה הבטיחה לי שהמחיר הוא 20 ש"ח לכל המהירויות והעבירה אותי. מסתבר שלא עברתי לשום מקום ונאלצתי להתקשר להוט נט ולהצטרף לתור הארוך של הממתינים. בהוט נט הודיעו לי שהמחיר הוא בכלל 30 ולא 20 כמו שסיפרו בהוט. חבל שהוט מוסרים מידע שגוי בנושא שרלוונטי לבקשה. מכאן הדרך היתה סלולה, להגיע לנקודת שרות של הוט מובייל. שם מסרתי את ההוטבוקס הישן ויצאתי עם הוטבוקס 2 ההתקנה העצמית עברה בהצלחה וההוטבוקס עשה כל מיני פעלולי אורות בשעה ש…
-
- 17 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני אתחיל, כל אחד מוזמן לרשום משפט. כל כך חם ..קיבלתי מכת שמש בתוך הבית.
-
- 76 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
http://translate.google.com/ הם הוסיפו את עברית, עכשיו ניתן לפרש טקסטים/דפים שלמים משפה X לעברית וההפך. כמובן שזה לא מושלם ואני אישית מעדיף לפרש לאנגלית, גם זה לא מושלם, אבל קצת יותר מפותח.
-
- 17 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
דיברתי עם Ewingum ב icq , הוא רצה להביא שתי מחשבים ניידים כדי שנשה טורניר טאקי , קטלנו את הרעיון מיד ואז עלה בראשו המבריק של Ewingum רעיון אחר : להביא טאקי קלפים ! אמרתי לו שיש לי לי טאקי קלפים איפה שהו ואני אחפש אותם , אבל למקרה שאני לא אבוא שעוד מישהו יביא . מה אתם מתכוונים להביא או רוצים להביא ?
-
- 81 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
טוב לא נחפור יותר מידי, תמיד אהבתי נשקים ומשחקי מלחמה, אבל יש גבול לכמה אנדרנלין אפשר לקבל ממשחק מחשב. יש לי יותר מידי זמן פנוי וחשבתי לנסות להצטרף לקבוצת איירסופט. אין לי נסיון בכלל עם התחום, למרות שיש לי אקדח ספרינג מעפן. כן שיחקתי פיינטבול מספר פעמים ונהנתי מאוד. הסיבה שנראה לי לנסות את האיירסופט דווקא זה כי בהשוואה אליו הפיינטבול די מת בארץ. רציתי לדעת אם יש קבוצות של אנשים בוגרים ולא ילדודס (אני בן 28), שמשחקים טקטית ולוקחים את התחום ברצינות. ואם אפשר מידע כללי על התחום בארץ (יותר בקטע של החוקים בתחום) ולינקים לפורומים מובילים בנושא.
-
- 16 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אנחנו עושים סיבוב מכוניות לסיום הלימודים, תנו רעיונות יצירתיים מה לעשות. תודה.
-
- 17 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
האם משתמשים במטהר אוויר רגיל של השירותים או בנרות או קטורת או פשוט מניחים סבונים ריחניים?
-
- 26 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
לא כאלה שכולם כבר ראו...
-
- 20 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
רפליקה 1 ל-1 של הנשקים מעיסת נייר(שגם יורים תחמושת).. AK47, AWS, COLT 1911 מה לא.. http://www.youtube.com/user/Tacome1942#p/u/7/wL3uaFBiuX4 http://www.youtube.com/user/Tacome1942#p/a/u/2/JZcFd9oLdSM http://www.youtube.com/user/Tacome1942#p/u/92/lSr8MKcWTdo צפיתי כבר באיזה 60 סרטונים זה חולני לגמרי...
-
- 21 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
במסגרת אחד הפרוייקטים שלי התבקשתי לחקור את נפלאות יפן. בין היתר דיברתי עם דוד שלי, מתמטיקאי גאון שהיה כבר כמעט בכל נקודה על כדור הארץ. דיברנו בערך שעה וחצי, אני בישראל, הוא בבוסטון, והוא סיפר לי על יפן. אז הינה כמה עובדות שהדהימו אותי הכי הרבה: החל מ-1980 הכניסו היפאנים לבית השימוש רכיבים אלקטרוניים ודיגיטליים. מערכת בית השימוש של חברת מצושיטה, למשל, מציעה מושב שלא רק שוטף ומאוורר את האיברים המוצנעים, אלא גם מברך את המשתמש בתנועות קצובות של המכסה, מודד את משקלו, מחשב את שיעורי השומן בגופו, בודק רמות סוכר בשתן ומנתח את הרכב הצואה - והמידע הזה מוזן למערכת שמספקת עצות תזונתיות. ביפאן יש היום בתי שימוש שזוהרים בחשכה, משמיעים מנגינות מרגיעות ומפיגים ריחות. יש בתי שימוש מדב…
-
- 41 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יש לי כמה הזמנות לחלק. מי שרוצה שיגיד אני ויצרף את האימייל שלו, כאן או בפרטי. כדי לעשות את זה מעניין, מי שמקבל הזמנה ויצטרך לשרות, ברגע שתקבלו הזמנות משלכם, צרפו גם כמה אנשים בHW. המחשה של גוגל wave: משתמשים שהזמנה נשלחה אליהם: udii, Trumpeldor, dafluff, gil_28, NocWis, realmagic
-
- 58 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
צהריים טובים ושבוע טוב לכל הגולשים! אני לומד בכיתה ט'. היום היה לנו שעתיים הרצאה על עישון, כמה שזה מזיק לבריאות, כמה לא כדי לעשן... אז בואו אני יסכם לכם קצת את כל מה שנאמר ונלמד אני ממש השכלתי משם ממש חומר למחשבה שווה לשבת לקרוא את כל מה שאני רושם אולי עוד איזה יום יפול לכל הנערים הסימון שפוזה זה לא זה! אוקיי נתחיל: התחילה ההרצאה על העישון הוא הסביר על הסיגרה. אתם יודעים מי המציא את הסיגריה? האמריקאים לא לא אמריקאים המודרנים אלא הברברים! כן מה ששמעתם הם המציאו את הטבק. ומאז התחילו להיפתח מפעלי טבק וסיגריות! יש לכם אולי מושג כמה כל מנהל מפעיל טבק מרוייח בערך בחודש? סכומים שלא יאומנים ההורים שלכם לא מרוויחים את זה בשנתיים נראה לי! $80,000,000! כן כן מה ששמעתם! הם…
-
- 73 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני מתכוון לאקדח.. סתם מעניין אותי לדעת...
-
- 59 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
רובינו כאן עובדים (או לומדים, או בצבא, תלוי בקבוצת הגיל). רובינו עובדים ביומיום עם אנשים אחרים או מולם. רוב האנשים הללו הם דיי בסדר סך הכל. אבל לפעמים איכשהו יש תמיד אידיוט אחד שחייב למרר לכולם את החיים, או סתם להיות נודנית. לכל אחד יש או היה אחד כזה איפשהו. בעבודה, בצבא, בלימודים או בצופים. אני אשמח לספר לכם על מפלצת המשרד שלי ואשמח לשמוע על שלכם ומה אתם עושים איתן. אז ככה. קוראים לה ר', היא בת 24 או 26. היא סטודנטית שנה ד' לקישקושולוגיה, עם משקפיים כמו של דרו קרי ושיניים כמו של סוס יאור, שכל הזמן מאיימת שכשהיא תסיים את התואר היא תראה לכולנו (במשרד), כאילו תזרוק לנו שקל מהלימוזינה כשהיא תעבור לידינו. בינתיים עברו להן 4 שנים שהיא עובדת שם והיא עדיין שם. התחביב הכי גדול ש…
-
- 70 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
בואו נדבר יותר עברית . אולי נבין אחד את השני יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
-
כבר הרבה זמן תיכננתי על הסקר הזה. זה מאוד מעניין אותי כי במפגש לא ראיתי הרבה משתמשים עם משקפים אבל לפי ההגיון לרוב המשתמשים אמור להיות משקפים(כי אנחנו "חרשני מחשב") בכל מקרה לצערי יש לי משקפים :'( ולמזלי לפעמים אני שם עדשות
-
- 61 תגובות
- 4.9k צפיות
-