עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום אני מחפש לקנות נרגילת שולחן ככה קוראים לזה כנראה כמו בתמונה עכשיו מצאתי אתר DR NARGILA אבל הוא נראה כאילו האתר עובר שיפוץ או שהזניחו אותו...מישהו קנה משם? חיפשתי אתרים שמוכרים נרגילה בסגנון הזה אבל לא מצאתי....לא ממש בא לי לנות באיזה שוק או באסטה.... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 5k צפיות
  2. הייתי במגמת מחשבים(10 יחידות מחשבים +5 פיסיקה), ואני בן יחיד, עם פרופיל 97, באמצע כיתה י"ב קיבלתי זימון לממר"ם-לזימון לא הלכתי כי באותו זמן החלטתי שאני רוצה ללכת לקרבי ..ביום הגיוס הייתי מיועד להתגייס לכפיר ואמא שלי בסופו של דבר לא חתמה לי על הטופס שאני בן יחיד והיא מרשה לי להיות בקרבי, ולכן ישר עברתי מקצין מיון של קרביים לקצין מיון כלל צה"לי, שם שובצתי בחיל תקשוב, בקורס מת"מ(מפעיל תקשוב מבצעי), מחר מתחיל לי הקורס ואני מתנגד לקורס כי אני יודע שהוא לא בשבילי ואני מסוגל לתרום הרבה יותר לצבא(לדוגמא בממר"ם או בקורס בחיל תקשוב/בסמ"ח שהוא יותר טוב ממת"מ שנחשב לקורספחות טוב בחיל תקשוב) השאלה שלי היא איך אני עובר לקורס אחר, לדוגמא מר"ם, או ממר"ם(יותר בעיה כי זה קדם צבאי)?

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  3. צהריים טובים ושבוע טוב לכל הגולשים! אני לומד בכיתה ט'. היום היה לנו שעתיים הרצאה על עישון, כמה שזה מזיק לבריאות, כמה לא כדי לעשן... אז בואו אני יסכם לכם קצת את כל מה שנאמר ונלמד אני ממש השכלתי משם ממש חומר למחשבה שווה לשבת לקרוא את כל מה שאני רושם אולי עוד איזה יום יפול לכל הנערים הסימון שפוזה זה לא זה! אוקיי נתחיל: התחילה ההרצאה על העישון הוא הסביר על הסיגרה. אתם יודעים מי המציא את הסיגריה? האמריקאים לא לא אמריקאים המודרנים אלא הברברים! כן מה ששמעתם הם המציאו את הטבק. ומאז התחילו להיפתח מפעלי טבק וסיגריות! יש לכם אולי מושג כמה כל מנהל מפעיל טבק מרוייח בערך בחודש? סכומים שלא יאומנים ההורים שלכם לא מרוויחים את זה בשנתיים נראה לי! $80,000,000! כן כן מה ששמעתם! הם…

• 73 תגובות
    • 5k צפיות
  4. Started by Ghosthunter,

אני מעוניין לקנות טלפון סלולרי עד 2K. חשוב לי שיהייה בו MP3 ומצלמה דיגיטלית. יתכן שאקח את הטלפון לטיולים וכו ולכן צריך להיות לו זמן השמעה ארוך. בנוסף, למכשיר צריך להיות חיבור USB, ואם קיים טלפון כזה, שיהייה גם עם חיבור רגיל של אוזניות. אם יהייה למכשיר אינפרא אדום זה יעזור מכיוון שאולי ארצה להעביר קבצים בין טלפונים. תודה.

• 85 תגובות
    • 5k צפיות
  5. היום נתקלתי באתר הזה והשיטה שלהם, האם זה עוד בלוף או שיכול באמת להיות שזה באמת עובד ? http://www.naturalpe.co.il/ אולי יש מישהו באתר שכבר ניסה את זה ויכול לתאר בכמה מילים מה זה בדיוק ?

• 36 תגובות
    • 5k צפיות
  6. לעיתים קרובות, כשאני חוזר הביתה בשעת לילה מאוחרת, ואני לבדי, השקט והבדידות גורמים לי לעשות דברים מוזרים. כאשר אני צמא למגע אנושי, ואין לי עם מי לפרוק זאת, אני פונה אל...הדובי שלי. אומנם זו רק בובה אך בשבילי זה המון. אני מספר לו על היום שלי, המחשבות שלי וכל הדברים שאנשים נורמליים שיש להם חברים מספרים. בשבילי זה מספיק, אך ברור לי שישנם אנשים שיתייגו זאת כ''חריג'' או ''מטומטם על כל התחת'', אבל Fuck it. במילא אף אחד פה לא מכיר אותי אז אין לי בעיה שתגידו את דעתכם על ההרגל הזה.

• 63 תגובות
    • 5k צפיות
  7. שלום לכם חברים, רוצה לשתף אתכם במשהו שבטח שמעתם פה הרבה, אני אני בכל זאת מרגיש צורך.. אז ככה, אני בן 22, כל החיים שלי זה עבודה, אין לי חברה וקשר רציני לא היה לי, גם אין לי חברים אפשר להגיד, חבר או שניים שאיתם אני שומר על קשר ונפגשים פעם ב.. כשמשעמם להם. יכול להיות שזה באשמתי, אנערף..אני לא טיפוס שאוהב את הפלאפון, כנראה לא שמרתי על מספיק קשר..כי חברותי אני כן, אין בעיות אינטראקציה או משהו, אוהב יותר לדבר עם אנשים במציאות. מצד שני אני אוהב את השקט שלי, מספיק לי כמה חברים קרובים וזהו..לא איזה חמולה כמו שכולם אוהבים שמתקשרים אחד לשני כל היום והאוזן לא יורדת מהטלפון. כל בחורה שמוצאת חן בעיני פשוט עושה לי שיתוק ברגע שמגיע שלב ה - "לשבור את הקרח" , לדבר איתן ממש אין בעיה ו…

• 58 תגובות
    • 5k צפיות
  8. תראו באיזו יבשת נמצאת תאילנד על פי ישראייר [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 5k צפיות
  9. חבר'ה, אני משתגע, אני התחלתי לעשות ריצות... לקראת צבא.... אני כבר הרבה זמן מחפש שירים ממהירים ל"אדרנלין" כדי שלא יהיה משעמם ויהיה קל יותר לרוץ. חיפשתי כל מיני טראנסים או DJ Mixes אבל יש שם חלקים ארוכים שהם רגועים וקשה לרוץ איתם... אז בואו תציעו שיר שיר ובסוך תיהיה לי [ולכם ] רשימת שירים המתאימים לריצה... תודה רבה מראש *לא פסיכודלי מטורף או ראפ [תודה ]

• 30 תגובות
    • 5k צפיות
  10. Started by Libby,

במסגרת אחד הפרוייקטים שלי התבקשתי לחקור את נפלאות יפן. בין היתר דיברתי עם דוד שלי, מתמטיקאי גאון שהיה כבר כמעט בכל נקודה על כדור הארץ. דיברנו בערך שעה וחצי, אני בישראל, הוא בבוסטון, והוא סיפר לי על יפן. אז הינה כמה עובדות שהדהימו אותי הכי הרבה: החל מ-1980 הכניסו היפאנים לבית השימוש רכיבים אלקטרוניים ודיגיטליים. מערכת בית השימוש של חברת מצושיטה, למשל, מציעה מושב שלא רק שוטף ומאוורר את האיברים המוצנעים, אלא גם מברך את המשתמש בתנועות קצובות של המכסה, מודד את משקלו, מחשב את שיעורי השומן בגופו, בודק רמות סוכר בשתן ומנתח את הרכב הצואה - והמידע הזה מוזן למערכת שמספקת עצות תזונתיות. ביפאן יש היום בתי שימוש שזוהרים בחשכה, משמיעים מנגינות מרגיעות ומפיגים ריחות. יש בתי שימוש מדב…

• 41 תגובות
    • 5k צפיות
  11. Started by love-its-my-name,

ואיך לעזעזל הקוסם הצליח לנחש על מה חשבתי... ואיך... מה? אני היתי המום... חשבתי על ידידה שלי והוא אמר לי ביוק מי היא איזה צבע שער יש לה והכול... ואחרי זה חשבתי על מגדל איפל והוא ידעעעעעעעעע איך????? ואיך הוא עיקם את הכפית ואחרי זה ניסיתי להעקם בחזרה ולא הצלחתי! ושלא תבינו אותי לא נכון אני בן 15 וסתם הביאו לנו אחד כי היה יום אומנויות... לא זה עם טריקים אלה זה עם דברים שמשאירים אותה המום! וגם היה קטע ששמו לו מגבת ובתוכנה משהו והוא ידע מה היה! וכשחבר שלי רצה לשים את הפלטה שלו בפנים בלי שהוא ידע אז הוא בא לשים והוא אמר אתה שב [העיניים שלו היו מכוסות בדבק שחור מכול הצצים מטבעות מתחת לדבק ועל זה את מסכה שחורה שממש אין מצב שהוא רואה!!!! והוא אמר אתה שב לא שמים דברים כאלה. ואחר כ…

• 31 תגובות
    • 5k צפיות
  12. נישרף לי כמעט כל המחשב :ספק לוח אם זיכרון מעבד.. זיכרון קניתי..ספק קניתי..לוח אם היתה אחריות.. ורק מעבד..שיש לו :אחריות "לכל החיים" אלק..שלחו ל"בדיקה" ואמרו בחנות שאם זה ניגרם כתוצאה מקצר משהו כזה..הם "פותחים" בודקים הכל אם מגלים שזה ניגרם כתוצאה מקצר משהו כזה אין אחריות..והוא יחזור ככה שרוף.. מה הקטע ?!

• 53 תגובות
    • 5k צפיות
  13. Started by Born2Kill,

מישהו מכיר את השיטה של שיווק רב-שכבתי? הצטרפתי ל-Nu Skin כמפיץ ושילמתי חלק מהסכום, כמו אידיוט שכחתי לשאול אנשים כי זה נראה לי סופר אמין.

• 71 תגובות
    • 5k צפיות
  14. לאחרונה שמעתי על שירות הענן בשם leap computing השאלה היא האם עצם העובדה שהשירות מציע את החומרה החדישה ביותר בתמורה ל30$ לחודש הורג את הטעם בלקנות מחשב גיימינג?

• 32 תגובות
    • 5k צפיות
  15. רפליקה 1 ל-1 של הנשקים מעיסת נייר(שגם יורים תחמושת).. AK47, AWS, COLT 1911 מה לא.. http://www.youtube.com/user/Tacome1942#p/u/7/wL3uaFBiuX4 http://www.youtube.com/user/Tacome1942#p/a/u/2/JZcFd9oLdSM http://www.youtube.com/user/Tacome1942#p/u/92/lSr8MKcWTdo צפיתי כבר באיזה 60 סרטונים זה חולני לגמרי...

• 21 תגובות
    • 5k צפיות
  16. Started by JONathan144,

מתגייס מחר להנדסה קרבית עם עוד כמה חברים, שיהיה בהצלחה לככככללל החברים שלי שהתגייסו/יתגייסו בגיוס מרץ10 ישר כח !!!!!! וקרבי זה הכי אחי : )

• 57 תגובות
    • 5k צפיות
  17. Started by BloodyW,

אני צריך לבה"ד 12 אם זה משנה. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 5k צפיות
  18. Started by Nosh,

http://translate.google.com/ הם הוסיפו את עברית, עכשיו ניתן לפרש טקסטים/דפים שלמים משפה X לעברית וההפך. כמובן שזה לא מושלם ואני אישית מעדיף לפרש לאנגלית, גם זה לא מושלם, אבל קצת יותר מפותח.

• 17 תגובות
    • 5k צפיות
  19. אני בדילמה קשה כיתה יוד ואצלי בתיכון עושים את כול המקצועות הפנימיים השנה (בגיוליה כימיה פיזיקיה והמ לא) קיצר עוד לא חשבתי מה לעשות בחיים אז אני לא יודע מה אני רוצה ממני בנתיים אני לומד בקבוצות האלה 5 אנגלית - אני עושה על בטוח 5-4 מטמטיקה - שעל בטוח 5 5 כימיה - על בטוח כי זה קל ממש 10 טכ''מ - זה משעמם וזה פסקל ו vb ו אקסס וזה משעממם רצח ואני רוצה לפרוש 4 פיזיקיה - אני לא יודע מה אני רוצה והשאר רגיל לשון,הסטוריה,תנך.ספרות קיצר יש לי בעייה קטנה עצם היותי בטכ''מ אני עושה 10 יחידות ובעצם מקזז את הביולגיה\כימיה + פיזיקיה ובכך ב י''א אני לא יצטרך ללמוד את זה אבל מצד שני ראיתי שבאוניברסטיה\טכניון דורשים 5 פיזיקה ? זה נכון ? האם כדאי להשאר בטכ''מ ? מה זה יתן לי ? האם יש מש…

• 98 תגובות
    • 5k צפיות
  20. יש לי חברה...אוטוטו בת 20 מה אתם מצעים לעשות? יש מספר דברים שניתן לעשות... 1) צניחה...(איפה זה ממש יקר...) 2) מסעדה(נדוש) 3)לקנות לה אופניים 4) לזרוק אותה ולחסוך את הכסף 5)לעשות לה משהו מיוחד...(מה\איך\למה)

• 64 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. Started by J0n1,

אז כמו שכמה שמו לב בפורום גאדג'טים, אני רוכש בקרוב אייפוד קלאסיק שחור. אני רוצה לחרוט עליו איזה משפט יפה משיר מטאל, ופה אני צריך את עזרתכם. שום משפט לא עולה לי בראש, אני מחפש משפט מטאל/רוק טוב, שכדאי שגם יתקשר למוסיקה. חשבתי לרשום רק משפט אחד, ואז בשורה השניה לרשום שם, אבל אם יש לכם 2 משפטים (מחוברים) טובים, אני אתפשר על זה. בינתיים מצאתי את הקטע הבא + שורה משני שירים של Manowar, הם נראים נחמדים. Fighting the world every single day Fighting the world for the right to play Heavy Metal in my brain I'm fighting for Metal 'cause it's here to stay אולי 2 השורות הראשונות, או שורה שניה ושלישית, או רק רביעית...? Blow Your Speakers with Rock And Roll אני מעדיף מ…

• 81 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. טוב לא נחפור יותר מידי, תמיד אהבתי נשקים ומשחקי מלחמה, אבל יש גבול לכמה אנדרנלין אפשר לקבל ממשחק מחשב. יש לי יותר מידי זמן פנוי וחשבתי לנסות להצטרף לקבוצת איירסופט. אין לי נסיון בכלל עם התחום, למרות שיש לי אקדח ספרינג מעפן. כן שיחקתי פיינטבול מספר פעמים ונהנתי מאוד. הסיבה שנראה לי לנסות את האיירסופט דווקא זה כי בהשוואה אליו הפיינטבול די מת בארץ. רציתי לדעת אם יש קבוצות של אנשים בוגרים ולא ילדודס (אני בן 28), שמשחקים טקטית ולוקחים את התחום ברצינות. ואם אפשר מידע כללי על התחום בארץ (יותר בקטע של החוקים בתחום) ולינקים לפורומים מובילים בנושא.

• 16 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. עוד חודשיים ב1.6 אני בן 17 ואני עדיין לא התחלתי ללמוד אפילו לתאוריה... הקטע הוא שתכננתי שעכשיו כל הקטע של הלמידה יהיה בין המבחנים לבגרויות ומחר המבחן האחרון שלי אז שבוע הבא אני אעשה תאוריה. בינתיים צריך לחשוב על להתחיל ללמוד נהיגה ופה יש לי כמה שאלות - לעשות על גיר אוטומטי או ידני? כמה שיעורים צריך? אם אני נוהג מצויין [נהגתי ממש המון פעמים בקרטינג ויש לי דיי שליטה ברכב ממונע, לפחות כך אני חושב], האם יש מצב שאני לא אצטרך לעשות את מספר השיעורים הדרוש להוצאת רשיון? שיעורים כפולים - האם כדאי? בקשר לתאוריה - יש לי ספר ויש אתרים - איך אתם ממליצים ללמוד? תודה מראש :-) נ.ב. חשוב לי פה הזמן. אני חייב כמה שיותר מהר להוציא רישיון ולא לדחות את זה יותר מידי כי אני נוסע הרבה ועדיף שאני…

• 81 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. Started by david32,

אני בעל חשבון חייל בלאומי. בקיצור בגלל טעות בחישוב (שמסתבר שיצאה די קריטית) יוצא שאני איכשהו עברתי את המסגרת אשראי שלי ב 107.4 שקל . מה שמוזר לי זה שאאל"ט אם החיוב שאני הולך לעשות הולך לעבור את המסגרת שלי - אי אפשר לחייב. מוזר לי שהצלחתי לשלם באשראי למרות שעם הסכום הזה עברתי את המסגרת. יש פה למישהו ניסיון עם זה? מה הולך לקרות (יבטלו לי את העסקה או שיורידו לי פשוט יותר מהמסגרת בחודש הבא?)?

• 11 תגובות
    • 4.9k צפיות
  25. Started by Biatch,

כתוב באתר שמהרגע שהחבילה נשלחה לוקח לה 14 יום .. עשו לי Split להזמנה אלו התאריכים: Shipment Date 2/10/2011 5:53:03 AM 2/19/2011 5:03:58 AM למישהו יש ניסיון מהזמנות משם ? כמה זמן לוקח לחבילה להגיע ?..

• 25 תגובות
    • 4.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים