עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by מנחם,

אני צריך למזג את הדירה (כי חם). הדירה היא דירת ארבעה חדרים, בערך 110מ', בניין ישן. הבנתי שאני צריך מזגן נפרד לכל חדר. יש לכם המלצות למזגנים? דגמים, חברות, מתקינים מומלצים, הערכת עלויות, וכו? חשוב לי שיהיה שקט ויצרוך מעט חשמל. תודה!

• 29 תגובות
    • 5.3k צפיות
  2. שלום! קצת רקע: זה לא הפעם הראשונה שאני נתאמן, במצטבר יש לי כשנה וחצי של אימון. הפעם התחלתי לפני כחודשיים, אחרי הפסקה של כחצי שנה. המטרה שלי זה לעלות במסת שריר ולהתחזק. היום אני עושה תוכנית מחולקת: א. רגליים, חזה, יד אחורית, בטן ב. גב, כתפיים, יד קדמית, בטן עד היום הייתי הולך 4 פעמים בשבוע בצורה של: x-a-b-x-x-a-b אבל אין זמן, אין מוטיבציה, ואני רוצה לרדת ל 3 פמעים בשבוע. השאלה שלי האם כדי להישאר על תוכנית AB או לעבור לתוכנית FBW? מצד אחד אני רואה היגיון ב FWB כי ככה השירים יפגעו יותר במהלך השבוע, מצד שני העומס של התוכנית יהיה קטן יותר (כי נניח במקום 3 תרגילים על חזה ב AB, כנראה יהיה רק תרגיל אחד על חזה ב FBW, ואותו דבר על שאר השרירים). אני יודע שזה לא מדע מדוייק, ויש דעות …

• 4 תגובות
    • 5.3k צפיות
  3. אני מעוניין לקנות רחפת מ hovercraft.com אין שום בעיה עם ההזמנה, ואפילו יש משלוח לכל העולם (כולל ישראל ) דרך הים. (לוקח כחודש, אבל חפיף) עכשיו רציתי לשאול- האם יש בעיות חוקיות מסוימות עם כלי תחבורה שכזה? *חשוב לציין שהרחפת מגיעה בצורת קיט לבניה. בעיקרון, התכנון העיקרי שלי היא הרחפת הזו: http://www.hovercraft.com/content/index.php?main_page=index&cPath=45 אבל אם יהיו יותר מדי בעיות, אני אתפשר על זו: http://www.hovercraft.com/content/index.php?main_page=index&cPath=33_40 ואם אין ברירה, אז על זו- http://www.hovercraft.com/content/index.php?main_page=index&cPath=33_39 אני יכול להקציב לעניין כ 15 אלף ש"ח (ואפילו יותר, אבל רצוי שלא) יש למישהו מושג מה המצב לגבי זה באר…

• 79 תגובות
    • 5.3k צפיות
  4. Started by Shay17,

איך זה ? http://www.usexport.co.il/product.asp?productid=452

• 40 תגובות
    • 5.3k צפיות
  5. Started by RoyShefy,

קודם כל, אני מתנצל אם חלקכם חושבים שזה לא הפורום הנכון לשאלות כאלו, אבל זה שאנשים מבינים במחשבים לא אומר שאין להם הבנה חבריתית ומספיק אינטליגנציה רגשית כדי להזדהות ולעזור בטאקל הפסיכולוגי שיש לי, או שהם מכוערים. אה, ואם עוד מישהו חושב לתת לינק לתמונה שלי מכיתה ח' כדי לצחוק עלי, אני אדקור אותו בפנים עם מזלג. בקיצור, כשאני מול המצלמה יותר מכמה שניות וצילומים, ושמבקשים ממני לחייך חיוך אמיתי ולהסתכל לתוך קיר, אני פשוט נכנס ללחץ, והפנים שלי נכבות, והבטחון שלי בורח, מה שבדרך כלל לא קורה, אני מאוד אוהב להצטלם ומאוד אוהב את איך שאני נראה. אבל כשאומרים לי לחייך, אני לא מצליח לחייך חיוך אמיתי שנמשך יותר מכמה שניות וגם הוא לא באמת אמיתי. רק שעוברות בנות ברחות ועושות שלום אז הצלם קופ…

• 46 תגובות
    • 5.3k צפיות
  6. Started by NuXeR,

שלום ! אני עולה ל-יא'.... ואממ אמרו לי שהתוצאות לבגרויות היסטוריה\לשון\מיתוג אמורות להגיע באמצע עד סוף אוגוסט... מישהו יודע מתי זה אמור להגיע ?

• 71 תגובות
    • 5.3k צפיות
  7. יש כזה הסכם? ואם כן באילו תנאים?

• 14 תגובות
    • 5.3k צפיות
  8. Started by Kurt,

אם אני מזמין שעון יד מאייבי ב400$ בערך, יעשו איתו בעיות במכס? יכולים לפתוח את החבילה גם אם השולח ירשום ערך נמוך מאוד בטופס?

• 27 תגובות
    • 5.3k צפיות
  9. שלום לכולם, אני חייל משוחרר ואני מקבל טלפונים והצעות מה ללמוד ואיפה, בחרתי מחשבים והפנו אותי לג'ון ברייס הייתי שם היום ועברתי את המבחן קבלה לקורס טכנאי PC מישהו מכיר את הקורס? עשה אותו יכול לתת את דעתו בנושא? האם כדאי? התעודה שמקבלים בסוף שווה?

• 6 תגובות
    • 5.3k צפיות
  10. ביטוח לאומי חייב לי כסף, לא הרבה... 500 שקל, אבל זה יעזור הרבה עם קניית המחשב החדש... עכשיו איך מוציא ממנו את הכסף הכי מהר? נא להפגין רצינות

• 21 תגובות
    • 5.3k צפיות
  11. ההארד דיסק שלי היה בן שנה שהוא התחיל לגסוס IBM 46 GB הארד דיסק דיי נחמד עם 3 שנות אחריות עכשיו ההארד דיסק התחיל לעשות בעיות ואני כמו כל אדם אחר ניצלתי את האחריות שלחתי אותו לחנות ממנה קניתי .... המוכר הוציא לי את ההארד דיסק ואני הלכתי עם קופסא שעלתה לי כמה אלפי שקלים אך מאותו רגע היא הייתה חתיכת פח חסרת שימוש אוקיי ... עבר שבוע עברו שבועיים אני מתקשר מה קורה ? "עוד לא הגיע שיהיה משהו אני אתקשר" אמר המוכר עבר שבוע עבר עוד שבוע וחצי אני הולך אל החנות דיי זועף .... ולאחר ויכוח למוכר לא הייתה ברירה הוא לא רצה שאני יפחיד את הלקוחות בחנות שעמדו לעשות את טעות חייהם ולקנות ממנו אז הוא פרק לי הארד דיסק סיגייט 20 ג'יגה שאלוהים יודע מה עבר עליו 5400 סל"ד איטי ביותר ואיתו אני עובד ע…

• 55 תגובות
    • 5.3k צפיות
  12. הממיר נכבה ונדלק בלי להפסיק כל פעם שהוא חוזר למצה הרגיל תוך שתי שניות הוא שוב נכבה וככה זה כל היום

• 2 תגובות
    • 5.3k צפיות
  13. Started by spike_staff,

שלום חברה', בקרוב אני מתכוון לקנות רכב, הונדה סיויק שנת-96-98, ובינתיים לא הצלחתי למצוא חברת ביטוח שתהיה מוכנה לעשות ביטוח מקיף לרכב הזה. אני יודע שזה לא כל כך שווה לעשות מקיף על רכבים משנים האלה, אבל בגלל שזה הונדה ואני גר בבאר שבע, הסיכוי שידפקו לי אותו יותר גבוה, ואני לא רוצה לקום איזה בוקר ולראות שהלך לי 15-18 אלף לאיזה כפר בדואי... אשמח אם מישו יוכל להמליץ לי על חברת ביטוח שתהיה מוכנה לעשות מקיף לרכב זה

• 47 תגובות
    • 5.3k צפיות
  14. Started by ran19,

מחפש טראנסים יפים עם קצב טוב! מי שיודע שיכתוב. תודה. עוד משהו מי שמכיר שירים נדירים באנגלית שיביא.

• 50 תגובות
    • 5.3k צפיות
  15. Started by pixilated,

היום הזמנתי מחשב ממישהו שגר בעיר שלי (מעלה אדומים) ואני אמור לקבל אותו עד יום שישי. את המפרט אני אכתוב לכם ברגע שאני אקבל את המחשב עצמו ;D אני יודע שזה לא מעניין אותכם שקניתי אבל אני סתם משתף אתכם

• 107 תגובות
    • 5.3k צפיות
  16. Started by chris_u16,

איפה התראד על בעלי החיים כשצריכים אותו? יש לי אפרוח ברווז קטן ואח שלי הקטן והמטומטם ניסה להרים אותו והפיל אותו (כשהוא היה לבד), הברווזון לא יכול להזיז בכלל את רגל שמאל, אני חושב שהרגל שלו נשברה אפשר לראות שממש כואב לו, לפעמים הוא בכל זאת מנסה ללכת והוא לפעמים מתגלגל על הרצפה, ברוב הזמן הוא פשוט יושב לו שם ללא מעש, איזה מסכן :-[ ואני ממש לא יודע מה לעשות :-[ תכף אצרף תמונה

• 60 תגובות
    • 5.3k צפיות
  17. שלום אני טס לארה"ב באוגוסט ורציתי לקבל מכם כמה שיותר טיפים על מה כדאי לעשות ולקנות אציין שאני נוסע לניו יורק-פלורידה ואולי אורלנדו אז אם אפשר אטרקציות באיזור. אשמח לקבל כל טיפ שיכול להנעים ולהוזיל את הטיול...גם דברים שלא שאלתי עליהם. אז ככה בכמה תחומים- ביגוד והנעלה:הבנתי שהמחירים ברצפה בכל מה שקשור בביגוד,אני מחפש מקום לכל הבגדים פחות או יותר,טומי וחבריו במחירים זולים..המליצו לי על שני outlet אחד שמו אליזבט בניוג'רזי ואחד סיקוקס שעליו אין לי מידע ממש. אני מעוניין לקנות נעלי ריצה ונעלי הרים אם אפשר המלצה על מקום כזה או שבאווטלט מוצאים הכל.. אלקטרוניקה ומחשבים:כרגע מה שנראה לי אני הולך לקנות שם מחשב נייד זה בטוח גם אם אני לא כל כך צריך אותו כרגע. שאלתי חבר איפה כדאי הוא אמ…

• 68 תגובות
    • 5.3k צפיות
  18. וואלה אנשים לפני יומים החלטתי שאני עושה לזה סוף ! אני מעיף תסיאס המעפן הזה שגזל לי 4 שנים מהחיים וגרם לי להיות תקוע בבית וככה לריב עם המשפחה ולדפוק תלימודים ! מחקתי הכול !!! וזהו לא השארתי לזה זכר ! אתמול היה לי די קשה לא לשחק וכול הזמן חשבתי על זה אבל וואלה היום היה סבבה :\ תמיד לא האמנתי למי שאמר שזה באמת דופק תחיים ואמרתי bull shit אבל אחרי שבאמת מתחילים לחשוב על זה רואים שזה סה''ב משחק מחשב מפגר שגורם לך להשאר בבית כמו תפוח אדמה ולא לעשות כלום ! מה אתם חושבים על זה?

• 86 תגובות
    • 5.3k צפיות
  19. אז אני מתגייס עוד שבוע וקצת לטירונות קרבית. ככל הנראה אני אהיה בשבטה-השאלה היא מה לקחת איתי? יש המון רשימות באינטרנט כל אחד שבצבא אומר לי משהו אחר..אפשר לרכז הכול לרשימה אחת?

• 50 תגובות
    • 5.3k צפיות
  20. Started by kinggil,

שלום רב! אני רוצה לקנות ממיר דגיטלי נוסף, יש לי רק אחד בסלון ואני רוצה לשים אחד בחדר שלי. כמה עולה ממיר? תודה, האתר של HOT נפל בגלל זה אני שואל פה, יום ראשון אני יתקשר.

• 7 תגובות
    • 5.3k צפיות
  21. Started by noambaum,

אני צריך המלצות על מה לקנות עד 100$ בארה"ב,יכול להיות כל דבר אבל אני מעדיף משהו שקשור למחשבים.

• 12 תגובות
    • 5.2k צפיות
  22. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

למה יש אנשים פה שכותבים באנגלית? אין לי כוח לשבת שעה שלמה ולתרגם מילה במילה בבבילון אז בבקשה כול מי שכותב באנגלית יכול בבקשה ליכתוב בעברית? הבנו שאתם יודעים ליכתוב באנגלית ורוצים להראות שאתם הכי טובים בעולם אבל בישביל זה יש פורמים של אמריקה פה זה פורום\אתר של ישראל.

23. Started by OgANDi_BoY,

שלום חברים , אני מעוניין לגשת לבחינת CCNA רק לבחינה בלי לימודים , מישהו יודע איפה אפשר לגשת בפחות מאלף כמו בג'ון ברייס אני יודע על האתר Pearson VUE שדרכו ניתן לרכוש וואוצר , מישהו במקרה נעזר באתר ויודע אם רוכשים שם את זה ניתן לגשת איפה שאני רוצה או שזה מכללות ספציפיות ? תודה.

• 19 תגובות
    • 5.2k צפיות
  24. אהלן חברה!! לאחר ויכוח קטן עם חבר החלטתי לפתוח את הדיון הזה. שיניתי קצת את הנושא והתמקדתי דווקא על זכיה בלוטו בסכום של 10 מיליון. אפשרות 1 : הפקדת כל הכסף בבנק, ולחיות רק על ה 3-5% (תקנו אותי אם אני טועה) שנתיים שמקבלים. אפשרות 2 : בזבוז הכסף ללא התפשרות. אפשרות 3 : לפלצנים, זה בצחוק. אפשרות 4 : כתבו את הרעיון שלכם, למשל לפתוח עסק, להיות משקיע וכו', תהיו יצירתיים לי דווקא האפשרות הראישונה נראית הכי טובה. 3-5 אחוזים מה 10 מיליון זה 300-500 אלף שח בשנה, ז'א 25-40 אלף בחודש. לדעתי זה מאוד מספיק, לא צריך להסחף ולקנות בתים במיליונים, להחליף מכונית כל יום וכו', אפשר לחיות גם ב"צניעות". כמובן שלא צריך להתקמצן ובעת הצורך לקחת סכום גדול יותר. מה דעתכם?

• 92 תגובות
    • 5.2k צפיות
  25. עוד לא לחצת become a fan of hwzone.co.il בפייסבוק?! DO IT NOW http://www.facebook.com/HWzone

• 60 תגובות
    • 5.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים