עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by RoyShefy,

קודם כל, אני מתנצל אם חלקכם חושבים שזה לא הפורום הנכון לשאלות כאלו, אבל זה שאנשים מבינים במחשבים לא אומר שאין להם הבנה חבריתית ומספיק אינטליגנציה רגשית כדי להזדהות ולעזור בטאקל הפסיכולוגי שיש לי, או שהם מכוערים. אה, ואם עוד מישהו חושב לתת לינק לתמונה שלי מכיתה ח' כדי לצחוק עלי, אני אדקור אותו בפנים עם מזלג. בקיצור, כשאני מול המצלמה יותר מכמה שניות וצילומים, ושמבקשים ממני לחייך חיוך אמיתי ולהסתכל לתוך קיר, אני פשוט נכנס ללחץ, והפנים שלי נכבות, והבטחון שלי בורח, מה שבדרך כלל לא קורה, אני מאוד אוהב להצטלם ומאוד אוהב את איך שאני נראה. אבל כשאומרים לי לחייך, אני לא מצליח לחייך חיוך אמיתי שנמשך יותר מכמה שניות וגם הוא לא באמת אמיתי. רק שעוברות בנות ברחות ועושות שלום אז הצלם קופ…

• 46 תגובות
    • 5.1k צפיות
  2. היי, השיעורים הם בני 4-5 שעות שאני רוצה לשמוע אחרי השיעור , על כן אני מעוניין לרכוש מכשיר הקלטה **איכותי** על מנת שאוכל להוריד את השיעורים למחשב ולהאזין להם במידת הצורך שוב. המכשיר צריך להיות קטן ובעל יכולת קליטת קול טובה. אני יושב בשורה ראשונה אז המרחק לא משחק כאן משתנה היות ואני די קרוב למרצה תודה מראש,

• 11 תגובות
    • 5.1k צפיות
  3. Started by b3ta0,

מהי הדרך הטובה או הנוחה ביותר לחבר כבל חשמל או כל כבל אחר, לאורך של קיר גבס? ניסיתי עם תופסנים אך המסמר לא מחזיק אני לא רוצה לשים סיליקון או משהו כזה כי אני רוצה משהו שלא יהיה קבוע ושאוכל להוריד אותו כשארצה ניסיתי לשים תופסנים עם דבק בצד האחורי, אך המשקל של הכבלים מפיל את התופסנים יש הצעות ?

• 3 תגובות
    • 5.1k צפיות
  4. Started by SweeT_EviL,

במכון כושר שלי התזונטאית שם אמרה לי כחלק מהתפריט שהיא בנתה לי בין דבר לדבר שהיא רשמה לי אני יכול לאכול חמאת בוטנים כי זה לא משמין... והיום אני מסתקל ואני רואה שרשום שם ש15 גרם זה 80+ קלוריות.... עכשיו מה זה 15 גרם זה כלום.. בכל אופן רציתי לדעת ,אם אתם יודעים, האם זה משמין?(לא דעתכם רק אם אתם יודעים)

• 15 תגובות
    • 5.1k צפיות
  5. Started by alexrta,

קבוצת Fairlight (או בקיצור FLT) הודיע היום שהיא פורשת מהסצנה למי שלא יודע קבוצה זו היא הקבוצה הפעילה ביותר בתחום פריצת משחקי המחשב ופרישתה של קבוצה זו+ תפיסת מנהיגה של RAZOR ע"י החוק גורם לדעתי לפחות לקיצוץ רב בכמות ה WAREZ שאנשים יכולים להשיג http://www.nforce.nl/nfos/index.php?do=2&id=34223 אכן מכה קשה לחלקינו אך שמחה לאחרים.... למנהלים: בבקשה לא לנעול אין פה שום דבר שאינו חוקי ואם כן אז אני מצטער....

• 69 תגובות
    • 5.1k צפיות
  6. Started by Chymes,

יש לנו ביחידה מחשבים שחורים של IBM. נגיד אני מנתק את המחשב מהרשת של צה"ל, מנתק את הכונן הקשיח ומחבר כונן קשיח מהבית עם XP. זה יעבוד? אוכל לשחק במשחקים על המחשב? זה די דחוף כי אני סוגר שבת.

• 24 תגובות
    • 5.1k צפיות
  7. Started by iem,

שלחתי מייל למישהו אחר מחשבון הג'ימייל שלי לשלו (יש לו גי'מייל גם כן). אני חייב לאחזר את המייל במיידי ! האם ניתן ? אני רק יודע כי לא אני ולא הוא משתמשים באאוטלוק בשביל להשתמש בג'ימייל אלא רק דרך ה- HTTP הרגיל. אבקש התחשבות המנהלים בכותרת כי זה עניין מאוד רציני !! תודה !! :-[

8. שוטטתי באינטרנט ולהפתעתי אני מגלה לי אתר חמוד ביותר שמחלק דברים בחינם כמו דוגמיות בשמים פוסטרים סטיקרים וכו... ברוב המקרים גם שולחים לישראל אמרתי לעצמי נרשם לכמה דברים ונראה אם נקבל היום אני ניגש לתיבת הדואר ומגלה בין המכתבים דואר אוירי שבתוכו נמצאות מדבקות של פרארי שהזמנתי כמה ימים לפני כן כמה ימים קראתם נכון כמובן שהתלהבתי והתחלתי להירשם לכל דבר שם כמו מטורף מה אכפת חינם נו כסף וללא דמי משלוח אפילו שזה לא חייב להיות מעניין תמיד כיף לקבל בחינם אז בלי ל**** בשכל הינה הקישור http://www.teenfreeway.com

• 51 תגובות
    • 5.1k צפיות
  9. שלום, אני אמור לעשות בקרוב קורס ניהול רשתות בטכני אך לאחר בירור גיליתי שקיימים מספר קורסים של ניהול רשתות קורס 1409, קורס 1205 ויש גם קורס 1802 הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים העיקריים בינהם וכנראה שאני אעשה קורס 1409 והוא נקרא "איש סיסטם" האם למישהו יש מושג לגבי הקורסים הללו והוא יוכל להרחיב מעט?

• 3 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. Started by klayman,

שלום רב ! בימים האחרונים מצאתי אתר מסחר אשר מוכר מוצרים ב LOT (סטוק של כמה יחידות אשר מוגדר ע"י המוכר), ומקור האתר הוא סין. כתובת האתר היא : http://www.aliexpress.com/ מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגבי האתר , האם ביצע הזמנות וקיבל מוצרים כפי שהזמין. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 5.1k צפיות
  11. Started by Shoko,

טורקיה? אני לא קונה את זה! בדוק חשמל:Beko - מוצרי חשמל Amcor - מקררים Frigidair - חלק ממקררי פריגי'דר רכב:Honda - מדגם סיוויק החדשה, Fiad Doblo - פיאט מדגם דובלו Toyota - טויוטא מדגם אואריס Goodyear - צמיגים טואליטיקה / כביסה:Glade - מבשם אוויר גלייד Crema - ג'ל גילוח לגבר Dove - שמפו וסבונים בדין אקסטרא - מרכך כביסה L'oreal - מרכך שיער לוריאל Ariel - אבקת כביסה אריאל Tide - אבקת כביסה טייד Family - סבון נוזלי של חברת פמילי Palmolive - סבוני פלמוליב הלבשה: H & M - חלק גדול מהביגוד Zara - חלק ניכר מבגדי מבגדי זארה Bagir - חליפות של חברת בגיר אוכל ומטבח:Willi Food - כל מוצרי ווילי פוד!!!! Lipton - תה ליפטון באריזה הצהובה קמח של חברת מגה שמן זית רמי …

• 25 תגובות
    • 5.1k צפיות
  12. השאלה בכותרת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 5.1k צפיות
  13. Started by NuXeR,

שלום ! אני עולה ל-יא'.... ואממ אמרו לי שהתוצאות לבגרויות היסטוריה\לשון\מיתוג אמורות להגיע באמצע עד סוף אוגוסט... מישהו יודע מתי זה אמור להגיע ?

• 71 תגובות
    • 5.1k צפיות
  14. Started by Shnig0,

How's the Schecter c1 plus guitar? especially for Metal Metallica,Pantera etc... thx all

• 56 תגובות
    • 5.1k צפיות
  15. אני מעוניין לקנות רחפת מ hovercraft.com אין שום בעיה עם ההזמנה, ואפילו יש משלוח לכל העולם (כולל ישראל ) דרך הים. (לוקח כחודש, אבל חפיף) עכשיו רציתי לשאול- האם יש בעיות חוקיות מסוימות עם כלי תחבורה שכזה? *חשוב לציין שהרחפת מגיעה בצורת קיט לבניה. בעיקרון, התכנון העיקרי שלי היא הרחפת הזו: http://www.hovercraft.com/content/index.php?main_page=index&cPath=45 אבל אם יהיו יותר מדי בעיות, אני אתפשר על זו: http://www.hovercraft.com/content/index.php?main_page=index&cPath=33_40 ואם אין ברירה, אז על זו- http://www.hovercraft.com/content/index.php?main_page=index&cPath=33_39 אני יכול להקציב לעניין כ 15 אלף ש"ח (ואפילו יותר, אבל רצוי שלא) יש למישהו מושג מה המצב לגבי זה באר…

• 79 תגובות
    • 5.1k צפיות
  16. אז אחרי שגיליתי שהנעלי טיולים הישנות שלי כבר די לוחצות וגם לא סקסיות במיוחד, החלטתי לקנות נעלי טיולים חדשות, מעור הפעם. הסוג האהוב עליי הוא מעור הפוך- אבל אמא שלי אומרת שמכל שריטה קטנה זה יכול ממש להתלכלך ולהפגם ושקשה עד בלתי אפשרי לנקות אותן. אני לא רוצה שתוך חודש וטיול אחד או שניים הנעליים שלי יראו כאילו שמצאתי אותן בזבל ליד דיסק של טוקיו הוטל, ואני רוצה לדעת אם עור הפוך באמת נעשה מגעיל שרוט ודהוי אחרי כל כך קצת זמן ומגע, ואם כן, איך אפשר לשחזר אותו כדי שייראה כמו שצריך. אני מתכוון לקנות נעלי טיולים של CATERPILLAR אגב. לא משהו ממש רציני במחיר מופרז לטפס על האוורסט, אלא משהו שיתאים לי למסלולים בארץ(אני מדריך בנוער העובד והלומד ועושה הרבה מסלולים בסגנון) בתודה, רן

17. הממיר נכבה ונדלק בלי להפסיק כל פעם שהוא חוזר למצה הרגיל תוך שתי שניות הוא שוב נכבה וככה זה כל היום

• 2 תגובות
    • 5.1k צפיות
  18. Started by idofr,

אוקי אז דבר ראשון אני רק יגיד שהודעה הועלתה לכללי ולא למפרטים לניידים בגלל שאני עוד לא מחפש משהו ספציפי. עכשיו ככה נרשמתי לעתודה ואז קפץ לי לראש שלהרבה סטודנטים יש לפטופ. עכשיו מגניב הכל סבבה אבל השאלה האם זה באמת שווה את עצמו? כאילו אני היום לומד בבית ספר אז נכון שזה שונה לגמרי אבל עדיין הבסיס אותו הדבר ויש לי מחברות והכל זורם מצויין. כמה שימוש באמת יהיה לי עם לפטופ? אני לא יודע כמה סטודנטים יש פה אבל אם יש כאלה שיכולים באמת לכתוב לי מניסיון זה מאוד יעזור. עכשיו בהנחה שהחלטתי לקנות אז 2 שאלות קטנות. 1. המחשבים של apple יפים ומגניבים לי האם יש משמעות לעבוד עם מערכת הפעלה של מיקרוסופט? או שגם הסאפרי או מה שהם לא עובדים עליו יהיה טוב (בהנחה שהתקנתי באמת אופיס של מיקר…

• 20 תגובות
    • 5.1k צפיות
  19. Started by ran19,

מחפש טראנסים יפים עם קצב טוב! מי שיודע שיכתוב. תודה. עוד משהו מי שמכיר שירים נדירים באנגלית שיביא.

• 50 תגובות
    • 5.1k צפיות
  20. Started by -yooy-,

מה הנוזל היקר ביותר (מהנוזלים שאפשר לקנות בחנות ברשתות כמעוניות כצרכן רגיל) ? וויסקי איכותי? מים כבדים? אולי תרופה מסויימת? תשובה כאן: כמה מהדברים החשובים ביותר בעולם מגיעים במצב נוזלי. מים, שבלעדיהם איננו יכולים להתקיים, נחשבים למשאב בסכנה; נפט ותוצרי הזיקוק שלו, שמשמשים מקור האנרגיה הנפוץ ביותר בתעשייה ובתחבורה, גם הוא בסכנת הכחדה; תרופות מסוימות מוזרקות לווריד או נשתות ומצילות את חיינו; וכדי ליהנות, אנחנו מוכנים לעתים לשלם מחיר גבוה על משקאות כמו שמפניה, יין או ויסקי. הנוזלים היקרים ביותר בתבל הם כנראה זרע של סוס מרוצים גזעי או יין אספנים - הם יכולים להגיע למחיר של מאות אלפי דולרים לליטר. ואולם מתוך הנוזלים שניתן לקנות כצרכנים, ברשתות קמעוניות או מספקים סטנדרטיי…

• 30 תגובות
    • 5.1k צפיות
  21. Started by Nikiller,

היי! לפני כחודש נדפק לי הלוח-M57SLI-S4 בזמנו (לפני כשנה) הלוח עלה 120$ שנכון לאז זה היה 580-600 שקל... שחתי אותו למור-לוי (יבואני GIGABYTE ו ASUS) עם מכתב מפורט של מה דפוק...במקרה הזה זה היה סלוט 0 של הזיכרון והPCI-E הראשון. לאחר כשבוע קיבלתי מהשליח קופסה חומה הייתי בטוח שזה הלוח שלי ואני מבסוט פותח את הקופסה ואז נפלו פניי... מה שהיה בפנים זה זבל שעונה לשם-GA-M61VME-S2 הייתי בשוק! אמרתי לשליח שיקח את זה ומהר וצירפתי מכתב לנציגה שלנו שאני הבאתי לה לוח ברמה פי 1000 יותר גבוהה וקיבלתי לוח ב 180 שקל בלחץ. והשליח נסע.. יומיים אחריי אני מקבל את אותו לוח רק באריזה מקורית(לא חומה מעפנה)..ואז התעצבנתי עלייה... ואמרתי לבוס שלי שיתקר אליה.. הוא מתקשר אליה והיא אומרת שאין את הלוח של…

• 32 תגובות
    • 5.1k צפיות
  22. טוב, הגיעה הזמן לבחור נעליים לריצה ובעקבות מבצע ב"מגה ספורט" מצאתי לנכון לקפוץ על המציאה. יצא לי לראות שיש פה לא מעט ספורטאים ומצאתי לנכון להעזר בכם לנושא. בין הנעליים שהיו באתי עם ראש לקנות את הסאקוני הנ"ל - http://www.shoppydoo.co.uk/price-sport_shoes-saucony_grid_fusion_3_lc.html עולות 350 כעת, עם בולם אחורי בלבד. http://img217.imageshack.us/f/photo02233442.jpg/ מנגד המוכרת שם המליצה גם על זוג של דיאדורה, דגם חדש עם בולם אחורי וקידמי והם עולים 200 (זול מאוד!). סרטון פרסום של החברה- http://img691.imageshack.us/f/photo31175630.jpg/ עכשיו, רכשתי את הסאקוני ואני לא סגור על כך שביצעתי את הבחירה הנכונה לאור כך שהזוג השני- א) יותר זול (אומנם לא קריטי, אך גם כן פר…

• 32 תגובות
    • 5.1k צפיות
  23. Started by menihen16,

שלום לכולם.. כמו שכולם יודעים, עידן נחום הלך לעולמו לפי כחודש וחצי. שמעתי עליו הרבה דברים, כמו למשל שהיה אדם נפלא ועזר לכולם תמיד. ואחד הדברים שסיקרנו אותי מאוד, היה שלפי מה שאומרים, עידן זכרו לברכה, היה אדם עם ידע רב בתחום המחשבים. רציתי לדעת קצת פרטים, אם אפשר. מי הוא היה? במה הוא עסק? איך הוא התחיל את דרכו? סיבת המוות? אולי מישהו הרעיל אותו? ועוד הרבה דברים שאנשים רוצים לדעת על עידן(אתם מוזמנים לשאול אם יש לכם שאלה אל משתמשי הפורום) אני יודע שיש לא מעט אנשים בפורום שהכירו אותו אישית, הייתי רוצה לקבל קצת פרטים עליו. אלו השאלות שיש לי בינתיים, אני אערוך את הנושא אם יהיו לי עוד שאלות..כל מי שרוצה מוזמן גם לשאול שאלות! תודה לעונים. אני מקווה שתתיחסו לנושא זה ברצינות! מני ח…

• 10 תגובות
    • 5.1k צפיות
  24. וואלה אנשים לפני יומים החלטתי שאני עושה לזה סוף ! אני מעיף תסיאס המעפן הזה שגזל לי 4 שנים מהחיים וגרם לי להיות תקוע בבית וככה לריב עם המשפחה ולדפוק תלימודים ! מחקתי הכול !!! וזהו לא השארתי לזה זכר ! אתמול היה לי די קשה לא לשחק וכול הזמן חשבתי על זה אבל וואלה היום היה סבבה :\ תמיד לא האמנתי למי שאמר שזה באמת דופק תחיים ואמרתי bull shit אבל אחרי שבאמת מתחילים לחשוב על זה רואים שזה סה''ב משחק מחשב מפגר שגורם לך להשאר בבית כמו תפוח אדמה ולא לעשות כלום ! מה אתם חושבים על זה?

• 86 תגובות
    • 5.1k צפיות
  25. Started by e-r-a-n,

מישהו יודע אם יש אפשרות לברר זמני טיסות נכנסות של שדה התעופה בן-גוריון ? אם יש אתר או מקור מידע אחר ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 5.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים