כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אהלן. לאחרונה נכחתי בשלב המיונים הראשון של שחקים ("יום המבחנים הגדול"). לא יודע איך הלך לי, אבל דווקא יצאתי בהרגשה טובה. לפני כמה ימים נודע לי כי במסגרת המבחנים מויינתי למסלול חבצלות, וקיבלתי הזמנה לכנס הסברה על הנושא. אמרתי לעצמי, שאם קיבלתי לחבצלות, אז אני בטח אקבל למסלולים שונים בשחקים (כי הרי חבצלות נחשב לתוכנית מצויינות, מה שאומר שהרף קבלה למיונים לא נמוך בכלל). פתחתי תאתר וראיתי "הועברת להמשך מיונים בשחקים". אחלה. איזה מסלול בדיוק?? התקשרתי לאיתור קדם צבאי של מודיעין ושאלתי "מה עם המיונים שלי לשחקים?" וקיבלתי את התשובה המפתיעה - "אתה לא ממויין לשחקים". מישהו אי פעם נתקל בממויין לחבצלות שלא מויין לאף מסלול בשחקים? האם יש לי סיכוי להגיע למסלול כלשהו בשחקים, אם אני חות…
-
- 4 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
שלום לכם. אני רוצה לקבל המלצה לכסא מנהלים איכותי ומשתלם, וכמובן שיהיה נוח ובריא לגב גם אם יושבים בו שעות ארוכות. התקציב שלי הוא כ-700 שקל (האם אפשר למצוא משהו טוב במחיר הזה?) מה אפשר לקבל במחיר שהבאתי, ועד כמה צריך לטפס כדי לקבל מוצר יותר משתלם. וכמובן, בבקשה המלצה לחנות ספציפית. אגב, שמעתי על החברה waxman, מה אומרים עליה? איכותית? משתלמת? תודה רבה !
-
- 14 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
ברצוני לידע את כל האנשים אשר קונים מוצרי מחשב בחו"ל (בד"כ מדובר בזכרונות) לגבי התשלומים הנדרשים ע"י המכס מע"מ. בעת קבלת המוצר חזרה בדואר ישראל תתדרשו לשלם גם אם שילמתם בעבר מע"מ בעד המוצר. אני אישית ניתקלתי בבעיה זאת בעבר במיוחד עם זכרונות של CRUCIAL BALLISTIX. ע"פ תקנות המכס: http://www.mof.gov.il/customs/doar1.htm טובין המוחזרים לישראל לאחר תיקון מי שמייצא טובין לתיקון ובכוונתו להחזירם, חייב למלא לפני היצוא טופס (מכס 85, או מכס 9, לפי העניין), בבית-המכס. את הטופס עליו להציג, בפני פקיד המכס, בעת הגעת הטובין לארץ. טובין שיוצאו לחו"ל, תוקנו במסגרת תקופת האחריות של הספק, ולא שולמה כל תמורה בעבור תיקונם - פטורים ממסים. טובין כנ"ל ששולמה תמורה בעבור תיקונם - יחוייבו במסים …
-
- 0 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
ואם ביכלל אפשר לבוא בפסח לשם?
-
- 1 תגובה
- 6.5k צפיות
-
-
-
מה המצב אני יודע שרוב האנשים פה עוד צעירים ולא יודעים הרבה על הצבא, אבל בכל זאת אני אולי מישהו כן יוכל לענות לי השאלות ... אז ככה. סיימתי טירונות והיתי אמור לעלות לפלוגה המבצעית בבסיס מסווג. בכדי לשרת בבסיס הזה יש צורך לעבור סיווג בטחוני, אבל לא עשיתי את הסיווג בגלל שבאותו הרגע יצאתי לקורס נגביסטים. בקיצור אמרו לי שישלימו לי את הסיווג ובלה בלה, אבל כמו הרבה דברים בצבא לא הכל הולך כמו שמתכננים ולא הוציאו אותי מסיבות כאלה ואחרות לסיווג. בקיצור היום המ"מ מתקשר ואומר שאני יכול לצאת לקורס חובשים אם אני רוצה . בגדול זה קורס איכותי וזה, אבל השאלה שלי היא מה הסיכוי שאני יצא לקורס מ"כים אחרי זה ?? ואם מישהו פה היה חובש ... כמה משלמים משכורת בקורס עצמו ?? וכמה בשירות הסדיר …
-
- 3 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי שאלה בקשר לחום הגוף: איך אפשר להעלות את חום הגוף כך שיהיה כאילו יש לך מחלה? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אני פשוט מתחיל קורס ביום ראשון של אבטחת מידע בחיל האוויר ורציתי לדעת ממישהו שאולי משרת בתפקיד הזה כמה פרטים... אם מישהו יכול לעזור אז תודה
-
- 6 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אני מנסה להגיע לאתר של זירוקס ישראל וכל מה שאני מעלה זה כתבות ארכיון מאתרים אחרים. מישהו יודע מה כתובת האתר?
-
- 3 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב ב 10000 שח קור7 920 אסוס GTX280 6 גיגה קרוסייר דומינטור 1600 לוח אסוס P6T DELUXE ספק קרוסייר 750 הקנייה הייתה לפני 7 חודשים בוא נתחיל בהרכבה שנמצאו בה בעיות הזכרון טריפל צאנל לא הותקן בצורה נכונה במקום לשים זכרונות בצורה סימטרית בכל סלוט שני פנוי שהם הסלוטים הכתומים התקינו לי בסלוט שחור ובסלוט כתום שישר אחריו ואז שתי סלוטים פנויים ועוד זערון אחרון בסלוט שחור בנוסף הספק כוח הותקן הפוך עם המאוורר מופנה כלפי מטה מוצמד למארז בצורה חנוקה עכשיו לבעיה העכשווית המחשב לא יגיע ל פוסט תזומרת לא נדלק ואין שום ביפים האורות נדלקים המאווררים פועלים אבל אין פוסט ניסיתי להעפיל את המחשב עם סטיק זכרון אחד בלבד בכל הסלוטים ועם כרטיס מסך ובלי עדיין ללא פוסט הדבר כבר קרה כמה פעמים …
-
- 59 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי תשובה ברורה לציפוי הניקל. אז ככה: איפה אפשר ליקנות ציפוי ניקל כיאלו ספריי או צבע אם יש..? דוגמאות לציפוי ניקל:
-
- 8 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש מזגנים שיעבדו ויהיו מאוד חסכוניים, כלומר דירוג אנרגטי A ולא פחות. אילו מזגנים בשוק מומלצים?
-
- 18 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
-
אני בטוח שהיה דיון כזה כבר אבל אני מצליח למצא אותו. אז אם אפשר פעם נוספת: איזה שקעים יש בפולין? ושל כמה V? כמו בארץ?
-
- 14 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
היום ראיתי תוכנית בטלוויזיה הראו שם שמי שהמיטה שלו ממקומת ליד המטען של הסלולרי כאשר הוא ישן המטען פולט קרינה בדיוק כמו המכשיר עצמו! אצלי המעטן מעל הראש כבר שנים!!! זה נכון הדבר הזה?..
-
- 16 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אני צריך להגיע מחר לביתן חיל הים בתל השומר ב-8 בבוקר. אני מגיע מחיפה. התכנון הוא להגיע לת"א מרכז (רכבת) ומשם לקחת אוטובוס. אני יודע שיום ראשון בבוקר זה סיוט ולכן אני רוצה לדעת מתי הכי טוב להגיע. התוכנית כרגע היא להגיע ברכבת ישירה שיוצאת ב-6:11 דקות ומגיעה ב-7:08. אם אני לוקח בחשבון איחורים ברכבת, נניח שאני מגיע לת"א בשעה 7:15. משם אני צריך לקחת אוטובוס, לפי מה שהבנתי קוים 70 ו-64 של דן טובים לי. האם 45 דקות זה מספיק, בהנחה ואני צריך לחפש את התחנה, ללכת ברגל מהתחנה של תל השומר לביתן חיל הים (ואין לי מושג מאיפה לאיפה אני צריך ללכת אבל הש.ג בטח יוכל לעזור לי) והפקקים של הבוקר (ובמיוחד ביום ראשון)? אחרת אני צריך לקחת רכבת שיוצאת ב-5:40 ומגיעה לת"א ב-6:45.. אפשרות אחרת היא אוט…
-
- 3 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אהלן. רציתי לשתף אתכם בסיפורי אודות חווית הקנייה הראשונה והאחרונה שלי בKSP... ארצה לציין שמאז ומתמיד הייתי מזמין חלקים בחנויות מחשבים בעלות מוניטין חיובי גבוה, הפעם חשבתי לעבור ב KSP שנמצאת דקה מהעבודה שלי בדרך הביתה, ולצ'פר את ה 4870 שלי ב Accelero Twin Turbo.. איזו נפילה כבר יכולה להיות איתם ? נכנסתי לחנות שנראית כמו כל חנות מחשבים טיפוסית...הדבר הראשון שלכד את עיניי היה המוכר שנראה כאילו אין לו טעם לחיות. כולו חצי שוכב על הכיסא בזמן שלקוחות שהיו לפניי בתור מנסים לדלות ממנו טיפת מידע על איזה מפרט שהחברה מציעה, והוא בקושי מניד עפעף לבקשותיהם. חשבתי "ראבק, שיראה קצת רצינות..עבודה עם לקוחות פור קרייסט סייק". הגיע תורי, לא רציתי לחפור לבנאדם אז ישר הגעתי לעניין, "תביא…
-
- 32 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
לפני שבוע קיבלתי את HARRY POTTER AND THE ORDER OF THE PHOENIX וסיימתי אותו לפני יומיים...(שלוש ימים ללא שינה!) ולדעתי הוא הספר הכי מותח והכי מפתיע בסדרה.... כמו כל השאר הוא סוחף וגורם לך לא לרצות להפסיק לקרוא, ספר מעולה שווה קריאה! למרות שהוא ארוך(870 עמודים...באנגלית!)הוא פשוט ספר מדהים! יש עוד מישהו שהתחיל לקרוא אותו או סיים כבר?
-
- 77 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
רק רציתי ליידע שהגיעו ציוני הבגרות, אני אפשר להגיד דיי מרוצה (היה כמה שציפיתי קצת ליותר) ושאלה: אם בתנך, בשכלול הסופי יש לי עובר אבל בכל מבחן בנפרד יש לי אחד נכשל, עדיין הציון הכללי נחשב?
-
- 23 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-