כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
היי, יש לי ADHD ואני פשוט לא יודע איך להתמודד. אני לעיתים קרובות פתאום בוהה במהלך שיחה עם מישהו, גם בשיעור, ממש קשה לי להקשיב בלי פתאום ליפול לתוך בור של מחשבות בתוך מחשבות, מיליון אסוציאציות, ועשר דקות/רבע שעה לוקח לי פתאום לקלוט איפה אני (בד"כ שקוראים בשם שלי אני "מתעורר"). כמו כן התופעה קורת לי גם כשאני קורא ספר, אני קורא פסקה ופתאום מגלה שאני לא יודע מה קראתי לפני רגע, או שהדמיון שלי מוביל אותי למה אני רוצה שיקרה ולא מה שבאמת קורה בספר.. 5 תרגילים של כל תרגיל 5 דקות יכולים לקחת לי מעל שעתיים לעשות, החדר שלי מבולגן ברמות חולניות ולא הגיוניות ואני לא יודע לארגן את הזמן... וכל אלה הם רק חצי. בקיצור, האם למישהו נוסף יש כאן את הבעיה שלי, ויודע איך להתמודד איתה? כי אני…
-
- 65 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה באיתור של היבואן של antec בארץ אם למשהוא יש אתר או טלפון או סתם רעיון אך למצוא אותו בבקשה תגיב פה תודה.
-
- 6 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
היי, הצלחתי לצאת מהמערך הטכני וביום ראשון אני הולך לימ"מ בשדה דב להצבה ואני מאוד אשמח לעצות להצבות ודברים להגיד בוועדה שיוכלו לעזור לי. אני מאוד מעוניין במקצוע שמשתמשים בו בראש [ולא ללמוד דברים כמו תוכי כמו במערך הטכני - אלא הסקת מסקנות, פיתוח מערכות, פיענוח וכד'] או במשהו שקשור באומנות [אני מנגן, מצייר, מפסל, מעצב בפוטושופ]. קחו בחשבון שההצבה סביר להניח תהיה בתוך חייל האוויר, אז אם אני מבקש משהו אז כדאי שזה יהיה מקצוע בתוך החייל. תודה
-
- 22 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
-
שלום , רק כדי להיות בטוח של יעשו לי בעיות ... האם הצגת צילום של תעודת זהות + רשיון הנהיגה + רשיון רכב , מכסה על מקרה של חוסר בתעודות המקוריות למקרה ששוטר תנועה מבקש הצגת מסמכים ?
-
- 27 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אהלן חברים. אכן זה פורום מחשבים, אבל אולי יש פה אנשים שעשו טיול או שניים ויוכלו לעזור לי. אני מתכוון לטוס לדרום אמריקה לחצי שנה בערך ולעשות טרקים בכמויות. הבנתי שמומלץ שאני אקח איתי חולצה טרמית איתי. בחנויות המטיילים אני רואה חולצות במחירים מטורפים (איזור ה300 שקל לחולצה של lowe alpine או חברות מוכרות אחרות) ומצד שני אני מסתכל בזאפ ורואה חולצות של חברות אחרות פחות מוכרות ב100 שקל לחולצה. יש הבדל מהותי בחולצה מעבר לתג המחיר המטורף?..
-
- 25 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אם יש תקו בין קבוצה X לקבוצה Y ו90 דקות לא היו שערים היה זמן הארכה וקבוצה X הבקיעה שער. אז איך הולכת תוצאת ההימור מי שניצח בסוף אחרי כל ההארכות? אני מדבר על משחק רגיל X VS Y כי אני יודע שבאנדר\אובר זה בלי הזמן הארכות. אז השאלה שלי אם השער נחשב במשחק רגיל כן \ לא. כי אני מנסה לעשות את שיטת ההכפלה אז שלא יהיו פאקים
-
- 2 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
-
אני פשוט מתחיל קורס ביום ראשון של אבטחת מידע בחיל האוויר ורציתי לדעת ממישהו שאולי משרת בתפקיד הזה כמה פרטים... אם מישהו יכול לעזור אז תודה
-
- 6 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אני מניח שלא מעט אנשים פה נתקלים לסיכסוכים עם השכנים, ובסופו של דבר רוצים רק למצוא מקום אחר אבל חבל להפסיד דירה כ"כ טובה. אז במקום לעבור לדירה הבאה ולהפסיד את הדירה הכי טובה בחייך, מה עושים? התשובה היא שלא משנה מה תעשו, הם עדיין יעלו לכם על העצבים! אני גר בדירה עם המשפחה שלי מהילדות, דירה שממוקמת קרוב לכל מקומות הבילוי בעיר ורחוק ממקומות בעלי "חינוך רע" (אלימות ברחובות), כבר יותר מעשר שנים אנחנו גרים פה! לפני כ4 שנים עברו לכאן, דירה מתחתנו, שכנים חדשים ומאותו יום שהדירה רשמית הייתה שלהם, השקט לא נחת עלינו אפילו לא לדקה. התחילו בשיפוצים בדירתם שהוביל לנזק פיזי של הבניין שתיקון הנזק עלה כ4000 ש"ח לשאר דיירי הבניין, התחילו בשפה אלימה כלפי כל דיירי הבניין, התחילו לחנות כ…
-
- 27 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אתמול ב7 וחצי היה לי טסט (הטסט התחיל בערך ב7, ואני הייתי שני). הלך לי כל כך טוב! כל הזינוקים יצאו פרפקט! כל הזכות קדימה הכל, לאט, בטוח, זהיר! יותר מטוב אני לא יודע איך אפשר לקרוא לזה, הבוחן פשוט ישב רגוע לא נלחץ לא כלום! רק העיף מבט מידי פעם! אבל שהמניאק אמר לי לחנות במקום שאף פעם לא לימדו אותי (כי שמלמדים לחנות, מלמדים בשביל טסט, ולא בשביל לדעת לחנות. ואז יוצא שמלמדים אותך שיטה עם 2~3 שלבים שהשיטה "תקפה" רק למקרה מסויים של חניה, שבדר"כ נותנים בטסט), ואת החניה הצלחתי חצי בערך, והוא ראה שזה משו באמת כנראה קשה, אז הוא אמר "נוותר על החניה, נמשיך לנסוע" שלא נדבר על זה שבקשתי לעשות חניה חוזרת, כי המורה שלי אמר לבקש עוד חניה אם לא הולך טוב. והוא אמר שנוותר. בסוף הסיבה היחידה! ה…
-
- 46 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
-
-
^^ קראתי בעיתון של שבת. המבצע עד יום ה (21.10). הפעם האחרונה ששמעתי על מבצע כזה הייתה לפני כמה שנים, כאשר אופיס דיפו חיסלו עודפי מלאי ונתנו 40% הנחה. והיו הרבה דילים טובים אז. מה דעתכם, שווה לבדוק? מה כדאי לקנות?
-
- 38 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אחרי שהגשתי את המסמכים בביטוח לאומי אחרי כמה זמן אמור להיכנס לי הכסף? כבר עברו שלושה שבועות ועדיין כלום...
-
- 2 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
פעם היה את http://the-track-is-done.blogspot.com/ שהיה בעיקר לטראנס טוב היום הוא הרוב האוס וזה די מאוס עלי אני מחפש איזה אתר ל dark progressive progressive psy trance goa מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
חבריי טוענים שלאחר מעבר לסכין גילוח Fusion של גילט הם הרגישו גילוח פחות טוב/נח מאשר השימוש בסכין מאך 3 טורבו לכן רציתי לערוך סקר מורחב יותר.
-
- 40 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום שירתתי בשנים שבין 2007-2010 בתותחנים כקרבי, כל השירות חוץ מאיזה 5-6 חודשים של גימלים בכל מקרה לא נכנס לסיפור אני רק מעוניין לדעת אם אני יכול למשוך את הכסף מהפיקדון הצבאי למרות שיש לי חוב בחשבון בנק של בערך 20 אלף כבר הגעתי להסדר עם הבנק על תשלומים מהלוואה שלקחתי לסגור את החוב אבל אני לא רוה שיקחו לי את הכסף על כך שאני ריך לסגור את המינוס. אני פשוט רוצה למשוך את כל הכסף במזומן אלי, ושום אגורה לא לבנק. הסתכלתי בחוקים, באתר של משרד הבטחון, בטופס שאתה ממלא שאתה מושך את הכסף וכל מיני אתרי חיילים ולא ראיתי שציינו משהו על כך. מישהו יכול לסגור לי את הפינה? חשוב לי בנוסף הבנתי שיש רק שני בנקים בארץ שמתעסקים בזה ואני באחד מהם, השאלה אולי כדאי פשוט ללכת לבנק השני ואז להיות עוד …
-
- 30 תגובות
- 6.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי, אני רוצה לרכוש את ה Asus eee 1005HE. בKSP הוא עולה 1730: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8479 ויש חנות בת"א שנקראת Hi-Fi, ששם הוא עולה 1569 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?PID=1005HAA&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=36&Rnd=03/06/2010%2022:54:56 אם אגיע לסניף ת"א מחר עם הפרסום של החנות, האם הם ישוו לי את המחיר, או שהם עושים בעיות? מה צריך להגיד להם כדי לקבל את המחיר הזה? (אין לי אפשרות לקנות בHI-FI, רק בKSP). תודה! אורי
-
- 2 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
-
בתחבורה כמובן... איך אני מגיע בצורה הכי מהירה שיכולה להיות ? רכבת מה שהבנתי צריך להחליף רכבת ואחר כך מונית או אוטובוס לסלקום .. נשמע לי קצת בלגן יש פתרון יותר קל ומהיר ?
-
- 10 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
היי,אני מעוניין להתחיל לעשות קורס בודק תוכנה QA שמתחיל בקרוב,אני מתלבט בין מספר מקומות לימוד,הייתי בכולן ושמעתי הצעות מחיר/קיבלתי סילובס וכו'אבל למעט ההצעות וחוות הדעת שניתנות מכל מקום רלוונטיות,אשמח לשמוע אם מישהו עבר קורס באחד מהמקומות הבאים,ומה דעתו עליהם:ג'ון ברייס סניף ת"אהאקר יו סניף רמת גןמכללת סלע - בני ברקNESS - שמה חשבתי לעשות SAP משולב עם QA,אבל השירות והמענה הטלפוני שלהם זוועה..מה שגורם לרתיעה מבכלל להתקרב לשמה.ג'ון ברייס עשו את הרושם הטוב ביותר,כשהאקר יו נשמעו לחוצים על "מכירה" וכמה שיותר לדחוף אותך אליהם..לא מרגיש מוסד איכותי ורציניאני מודע לכך שכולם מבטיחים לשלב את אלה שמסיימים את הקורס בהצלחה בעבודה וכו'וכל התעודות שמביאים ברור שלא שווים כלום..אבל עד כמה ה…
-
- 5 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אני הייתי רוצה של פיטר חעחע הייתי בא אליכם הביתה ולומד את כל הכוחות שלכם סתם, הייתי רוצה את הכוח של השוטר, יו לקרוא מחשבות זה גדול, לשים מחשבות בראש של אנשים זה ענקקק!!! יותר טוב מלעצור את הזמן! מה צריך לעצור את הזמן באמצע מבחן שאפשר להגיד למורה להביא לך 100? ;D מה אתם הייתם?
-
- 58 תגובות
- 6.6k צפיות
-