כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני צריך עזרה באיתור של היבואן של antec בארץ אם למשהוא יש אתר או טלפון או סתם רעיון אך למצוא אותו בבקשה תגיב פה תודה.
-
- 6 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
-
אני צריך את השלט הזה. המחיר שלהם באמת מגיע לעשירית מהמזגן?
-
- 13 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
-
-
שלום. פתחתי חנות מחשבים.עכשיו יאני מחפש יבואנים של חלקים למחשב, דיסקים לצריבה , ומדפסות . באיזור המרכז בלבד . אם משהוא מכיר שיגיב. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
-
-
ערב טוב חברי פורום, שאלה קטנה, נתקלתי כרגע במצב שאני צריך לצאת לעבודה עוד כמה שעות, אני חייב להיות מגולח. סכין גילוח יש לי, אבל הקצף נגמר. מישהו יודע מה יכול להחליף את הקצף הזה? איזשהו אילתור חד פעמי? תודה
-
- 17 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
ישמע אולי קצת טיפשי אבל : יש לי רשיון החל משנת 1999 ועד היום לא נהגתי (כלומר מאז שהוצאתי את הרשיון, לא יכולתי להרשות לעצמי רכב לצערי עד עכשיו) הרשיון עצמו בתוקף אבל אחרי 8+ שנים שבהן לא נגעתי ברכב האם יש לפי הכירות מישהו כאן עם החוק, משהו על זה בחוק ? או שזכותי לנהוג ? אני חושב או לקחת רכב ולהסתובב קצת בכבישים צדדיים לתפוס בטחון או אולי אפילו שיעור נהיגה אחד או שניים או שלושה... בשביל עצמי. אם אני עושה "פאדיחה" על הכביש, לא תאונה או משהו חס ושלום, אבל שוטר עוצר אותי והתגובה שלי היא "לא נהגתי 8 שנים" , מה הוא יכול לומר לי ? (שוב, הרשיון בתוקף...) תודה.
-
- 11 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אהלן. רציתי לשתף אתכם בסיפורי אודות חווית הקנייה הראשונה והאחרונה שלי בKSP... ארצה לציין שמאז ומתמיד הייתי מזמין חלקים בחנויות מחשבים בעלות מוניטין חיובי גבוה, הפעם חשבתי לעבור ב KSP שנמצאת דקה מהעבודה שלי בדרך הביתה, ולצ'פר את ה 4870 שלי ב Accelero Twin Turbo.. איזו נפילה כבר יכולה להיות איתם ? נכנסתי לחנות שנראית כמו כל חנות מחשבים טיפוסית...הדבר הראשון שלכד את עיניי היה המוכר שנראה כאילו אין לו טעם לחיות. כולו חצי שוכב על הכיסא בזמן שלקוחות שהיו לפניי בתור מנסים לדלות ממנו טיפת מידע על איזה מפרט שהחברה מציעה, והוא בקושי מניד עפעף לבקשותיהם. חשבתי "ראבק, שיראה קצת רצינות..עבודה עם לקוחות פור קרייסט סייק". הגיע תורי, לא רציתי לחפור לבנאדם אז ישר הגעתי לעניין, "תביא…
-
- 32 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לדעת בידיוק בתור מש"ק מחשב בצה"ל? אילו נושאים ז"א.. ומה לעשות בידיוק. תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
הייתה כתבה בחדשות בערוץ הראשון או השני (ביום שבו בוצעה החשכה בתל אביב כהזדהות עם איכות הסביבה ) שבה צוין שעלות הדלקה של מחשב במשך שעה עולה 0.8 ¤ . אני לא יודע מה איתכם ,אבל אותי זה ממש הפתיע (בהנחה כמובן שלא מדובר בטעות ). שימו לב שמחיר החשמל עלה לאחרונה בצורה קיצונית , כך שהכדאיות הכלכלית של חלק גדול מההורדות הכבדות והארוכות שמחייבת השארת המחשב דולק רצוף לאורך ימים ולפעמים של שבועות, מוטלת בספק. (כמובן שמדובר בהפעלה רצופה ולא במצב של standby ) אם אני אמצא את הלינק לכתבה ,אני אצרף אותו כאן בהמשך.
-
- 54 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
-
אהלן חברה אני בדילמה ענקית... ואני צריך להחליט בימים הקרובים. סיימתי יב מגמת אלקטרוניקה, ורוב חבריי לכיתה ממשיכים ללמוד יג יד לתואר הנדסאי לפני הצבא, עד לפני כמה חודשים היה ברור לי שאני ממשיך.. אבל עכשיו כשאני צריך לקבל תשובה חד משמעית אני לא יודע.... היתרונות ברורים - קל יותר להמשיך ללמוד ישר אחרי סיום יב, לא דורש הרבה.. במידה ואני מסיים יש לי כבר תואר כלשהו ביד ולא צריך להתרוצץ אחרי הצבא לחפש עבודות מזדמנות ולהתחיל ללמוד. מה גם שהמשכורות בתקופה הראשונה בשנה וחצי קבע שאני מחויב לעשות אחרי הסדיר נעה בסביבות ה 6k+ אני מודע ליתרונות של יג יד ולפי דעתי הם רבים יותר מהחסרונות. אבל שואל אותכם בנאדם ששונא אלקטרוניקה, כל קשר לו ולאלק' הוא מקרי בהחלט. אם תשאלו אותי מה אני…
-
- 15 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
כמה אחוז מכס (חוץ ממע"מ 16.5%) ייקחו לי על אביזרים של תופים אלקטרונים? (מוח, PADים למיניהם, מצילות...) מדובר בטווח מחירים של סביבות ה120-250 דולר. זה נופל לקטגוריה של כלי נגינה לא? משום מה לא הצלחתי למצוא בגוגל על זה
-
- 4 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
עד כמה לפי דעתכם קשה לפרוץ לפייסבוק ?? והאם הגיוני שילד בן 15 יצליח לעשות את זה??
-
- 36 תגובות
- 6.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי צריך אישור רפואי כדי לקבל פטור. האם אפשר לקבל אותו רק בצבא או שאפשר ללכת לרופא משפחה שלי להוציא אישור ולתת להם? ושאלה נוספת, אם אני מגיע ביום הגיוס לא מגולח, אני מקבל 45 יום פטור או מכריחים לגלח בכל מקרה? יש אומרים שמקבלים 45 יום אבל יש כמה דעות בנושא.. תודה.
-
- 23 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אני בטוח שהיה דיון כזה כבר אבל אני מצליח למצא אותו. אז אם אפשר פעם נוספת: איזה שקעים יש בפולין? ושל כמה V? כמו בארץ?
-
- 14 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
עד לאחרונה הייתי חייל קרבי בגולני, לצערי קיבלתי פרופיל 45 עורפי (רפואי) ואני בדרך החוצה. התחלתי להתעניין בכל מיני קורסים שקשורים למחשבים ולא דורשים מיון קד"צ ומצאתי את שלושת הקורסים הבאים. אשמח אם תוכלו לפרט עליהם קצת יותר: מפעיל מערכות מחשב טמ"מ, טכנאי מערכות מחשב נתמ"מ, ניהול תשתיות מערכות מחשב דיברתי עם חייל אצלנו מהפלחי"ק שיצא לקרוס טמ"מ והוא אמר לי שבמידה ואם אני אגיע לשם, אוכל לעבור את הקורס. הקטע זה שהטמ"מניקים אצלנו לא עושים הרבה והעבודה לא כזאת מעניינת. אם אני לא טועה אנחנו נחשבים ברמת ה"אוגדה", והעבודה היא די אפורה. בנוגע לנתמ"מ, אני לא יודע אם אפשר להגיע לקורס הזה אחרי גיוס, ובמידה אם כן אז עד כמה הוא רלוונטי לחייל במצבי ? בנוסף, כל מידע אודות קורסים מעניינים…
-
- 14 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
השנה אני מתחיל שנה א' בלימודי פיזיקה והנדסת אלקטרוניקה באונ' תל אביב ורציתי לשאול אם ישנם כאן אנשים נוספים שלמדו או לומדים בחוגים האלה? בכל מקרה אשמח לקבל טיפים לקראת תחילת הלימודים: מה העומס בשנה הראשונה (צריך להכין את החברה מראש... : )? מה לקנות ומה מיותר? קלסרים מול מחברות? האם באמת יש צורך במחשב נייד ועד כמה הוא מקל על החיים? קיצר כל טיפ ייתקבל בברכה, אשמח לשמוע על עוד אנשים שלומדים בתל אביב או למדו... שנה טובה לכולם!
-
- 46 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
בסוף פרשתי ממצ"ח (כמו שאתם יודעים אני זה שפתח את הדיון הקודם על המ.צ) והלכתי לכיוון של מעברים (כמה שיותר קרבי) למי ששירת במעברים איזה גדוד כדי יותר ארז או תעוז? יציאות : תעוז - .7-3-7-4 ארז - 10-4. מה כדי יותר? אפיה התנאים טובים יותר?
-
- 8 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-