עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Judas Iscariot,

יש לי מחר ב11 וחצי תור לרופא תעסוקתי בירפ"א 112, אני לא כ"כ בטוח איך להגיע לשם. זה מה שמצאתי: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=3040613 אם אני חונה ב"חניית אורחים"(ליד הרחבת מתגייסים), זה קרוב, או שזה בכלל לא באזור?

• 3 תגובות
    • 6.7k צפיות
  2. Started by Guy950,

אני מניח שלא מעט אנשים פה נתקלים לסיכסוכים עם השכנים, ובסופו של דבר רוצים רק למצוא מקום אחר אבל חבל להפסיד דירה כ"כ טובה. אז במקום לעבור לדירה הבאה ולהפסיד את הדירה הכי טובה בחייך, מה עושים? התשובה היא שלא משנה מה תעשו, הם עדיין יעלו לכם על העצבים! אני גר בדירה עם המשפחה שלי מהילדות, דירה שממוקמת קרוב לכל מקומות הבילוי בעיר ורחוק ממקומות בעלי "חינוך רע" (אלימות ברחובות), כבר יותר מעשר שנים אנחנו גרים פה! לפני כ4 שנים עברו לכאן, דירה מתחתנו, שכנים חדשים ומאותו יום שהדירה רשמית הייתה שלהם, השקט לא נחת עלינו אפילו לא לדקה. התחילו בשיפוצים בדירתם שהוביל לנזק פיזי של הבניין שתיקון הנזק עלה כ4000 ש"ח לשאר דיירי הבניין, התחילו בשפה אלימה כלפי כל דיירי הבניין, התחילו לחנות כ…

• 27 תגובות
    • 6.7k צפיות
  3. זה ממש לא נוח לחפש אותם מחדש. תודה

• 12 תגובות
    • 6.7k צפיות
  4. Started by morans,

היי חברים! אני סטודנטית ואני רוצה לשלב עבודה גם, אבל אני רוצה למצוא עבודה מהבית וזאת מפני שיהיה לי מאוד קשה לשלב עבודה רגילה עם הלימודים. מישהו מכיר עבודות טובות מהבית? אני לא מחפשת הכנסה כל כך גדולה 1000-1500 שקל בחודש ואולי אפילו פחות. הרצון הוא שגם תהייה לי הכנסה וגם שאני לא אצטרך לשלם לביטוח לאומי את התשלום של מי שלא שכיר. כמו כן אני אשמח לדעת אם מישהו כאן עובד בעבודה של פעמיים בשבוע שאולי גם תעזור לי בעניין אשמח לתגובות! מורן

• 59 תגובות
    • 6.7k צפיות
  5. שלום לכולם אתמול ראיתי את אפקט הפרפר סרט ענק אבל מה לא הבנתי מה הקשר לשם של הסרט לסרט עצמו? מישהו יכול להסביר זאות ? למרות שאני יודע שזה סרט ישן??

• 60 תגובות
    • 6.7k צפיות
  6. ^^ קראתי בעיתון של שבת. המבצע עד יום ה (21.10). הפעם האחרונה ששמעתי על מבצע כזה הייתה לפני כמה שנים, כאשר אופיס דיפו חיסלו עודפי מלאי ונתנו 40% הנחה. והיו הרבה דילים טובים אז. מה דעתכם, שווה לבדוק? מה כדאי לקנות?

7. Started by alexgez,

אנשים יש לי בעיה שאני אוהב מישהי שהיא ידידה שלי אבל אני רוצה מעבר , הקשר שלנו טוב מאיי פעם אני לא ידוע מה לעשות אני לא רוצה לדפוק את מה שיש עכשיו אבל מצד שני זה אוכל אותי מבפנים תביאו עצות ותגידו את דעתכם על הנושא בכללי

• 103 תגובות
    • 6.7k צפיות
  8. Started by nzehavi,

ביום שני סוף סוף נגמר לי המלווה כתוב לי ברישיון עד ה 18/5/09 זה אומר שביום שני אני כבר יכול לטייל עם האוטו?

• 39 תגובות
    • 6.7k צפיות
  9. אני צריך את עזרתכם חברים, לי ולחברתי יהיו עוד שבוע 5 חודש. עד היום קניתי לה בשמים ותכשיטים אבל אני רוצה לעשות משו רומנטי ולא סתם לקנות לה חפץ, חשבתי על להכין איתה בבוקר איזה מאכל(כמו רבילוי לדוגמא) כי שנינו מעריכים אוכל טוב, ואז לקחת אותה לרכיבת סוסים\השטת סירה\הטסת מטוס. אני בן 17 כרגע, מה האפשרויות שלי? מה מן הפעיליות שהזכרתי באמת מותר לי לעשות? ומה סביבות המחרים? אשמח לעזרה ורעיונות ממכם.

• 12 תגובות
    • 6.7k צפיות
  10. אני צריך לגמור עד מחר בערב ספר באנגלית בשביל בוק ריפורט (אבל יש רק 2 שאלות- המלצה ועוד שאלה מתוך רשימה) ועדיין אין לי ספר לקריאה.. אז יש למישו פה המלצה חמה לאיזה ספר טוב באנגלית? מז'אנר מעניין (עדיפות להרפתקאות ולדברים אחרים מעניינים ) ושהספר יהיה לפחות 100 עמודים.. ובקשה אחרונה חשובה!!- אין לי זמן ללכת לקנות ספר אז עדיפות לספר שקיים בגירסת אודיו או אם אין ברירה אז בPDF.. תודה רבה רבה רבה מראש..

• 4 תגובות
    • 6.7k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

שלום, אני מעוניין לקנות מגזינים מחו"ל (נדירים כאלה, שלא רואים בדר"כ בכל חור בסופר), אני בטוח שקיימת חנות כזאת באיזשהו חור בתל אביב. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 6.7k צפיות
  12. Started by DJPOWER,

יש לי בבית עכשיו 7 מחשבי פנטיום 1... חלק SOCKET 7 וחלק פנטיום 1 133MHZ... דבר ראשון... מה מתאים לסוקט 7 מבחינת חלקים? אם אפשר מפרט(לא מחנות כמובן) דבר שני...יש רעיונות מה לעשות איתם? אני גם מוכר תודה יונתן

• 73 תגובות
    • 6.7k צפיות
  13. Started by newpc,

שלום אני צריך עזרה באיתור של היבואן של antec בארץ אם למשהוא יש אתר או טלפון או סתם רעיון אך למצוא אותו בבקשה תגיב פה תודה.

• 6 תגובות
    • 6.7k צפיות
  14. Started by Bah_gots_pIII_450,

זה אני או שהמון סניפי דואר נסגרו לאחרונה והתורים באלו שנותרו פשוט ענקיים?

• 105 תגובות
    • 6.7k צפיות
  15. Started by gshhar,

תודה.

• 32 תגובות
    • 6.7k צפיות
  16. אני פשוט מתחיל קורס ביום ראשון של אבטחת מידע בחיל האוויר ורציתי לדעת ממישהו שאולי משרת בתפקיד הזה כמה פרטים... אם מישהו יכול לעזור אז תודה

• 6 תגובות
    • 6.7k צפיות
  17. חבריי טוענים שלאחר מעבר לסכין גילוח Fusion של גילט הם הרגישו גילוח פחות טוב/נח מאשר השימוש בסכין מאך 3 טורבו לכן רציתי לערוך סקר מורחב יותר.

• 40 תגובות
    • 6.7k צפיות
  18. הדבר הזה ממש יכול לעזור לי. נמאס לי כבר לחשב על הדף. אולי אתם יכולים להגיד לי איפה יש את התוכנה הזאת? עוד דבר מוזר במחשבון הסטנדרטי - Casio FX-82TL יש סימנים לאותיות של בסיס 16. אני חפשתי בספר הוראות, אבל החיפוש לא עלה בשום דבר שימושי מדיי. אתם יכולים להגיד לי באיזה מחשבון אני כן יכול למצוא את זה (לא להגזים, אני לא רוצה מחשבונים גרפיים ושאר הדברים היקרים הללו).

• 12 תגובות
    • 6.7k צפיות
  19. Started by Ran B,

אתמול ב7 וחצי היה לי טסט (הטסט התחיל בערך ב7, ואני הייתי שני). הלך לי כל כך טוב! כל הזינוקים יצאו פרפקט! כל הזכות קדימה הכל, לאט, בטוח, זהיר! יותר מטוב אני לא יודע איך אפשר לקרוא לזה, הבוחן פשוט ישב רגוע לא נלחץ לא כלום! רק העיף מבט מידי פעם! אבל שהמניאק אמר לי לחנות במקום שאף פעם לא לימדו אותי (כי שמלמדים לחנות, מלמדים בשביל טסט, ולא בשביל לדעת לחנות. ואז יוצא שמלמדים אותך שיטה עם 2~3 שלבים שהשיטה "תקפה" רק למקרה מסויים של חניה, שבדר"כ נותנים בטסט), ואת החניה הצלחתי חצי בערך, והוא ראה שזה משו באמת כנראה קשה, אז הוא אמר "נוותר על החניה, נמשיך לנסוע" שלא נדבר על זה שבקשתי לעשות חניה חוזרת, כי המורה שלי אמר לבקש עוד חניה אם לא הולך טוב. והוא אמר שנוותר. בסוף הסיבה היחידה! ה…

• 46 תגובות
    • 6.7k צפיות
  20. היי, הצלחתי לצאת מהמערך הטכני וביום ראשון אני הולך לימ"מ בשדה דב להצבה ואני מאוד אשמח לעצות להצבות ודברים להגיד בוועדה שיוכלו לעזור לי. אני מאוד מעוניין במקצוע שמשתמשים בו בראש [ולא ללמוד דברים כמו תוכי כמו במערך הטכני - אלא הסקת מסקנות, פיתוח מערכות, פיענוח וכד'] או במשהו שקשור באומנות [אני מנגן, מצייר, מפסל, מעצב בפוטושופ]. קחו בחשבון שההצבה סביר להניח תהיה בתוך חייל האוויר, אז אם אני מבקש משהו אז כדאי שזה יהיה מקצוע בתוך החייל. תודה

• 22 תגובות
    • 6.7k צפיות
  21. אהלן חברים. אכן זה פורום מחשבים, אבל אולי יש פה אנשים שעשו טיול או שניים ויוכלו לעזור לי. אני מתכוון לטוס לדרום אמריקה לחצי שנה בערך ולעשות טרקים בכמויות. הבנתי שמומלץ שאני אקח איתי חולצה טרמית איתי. בחנויות המטיילים אני רואה חולצות במחירים מטורפים (איזור ה300 שקל לחולצה של lowe alpine או חברות מוכרות אחרות) ומצד שני אני מסתכל בזאפ ורואה חולצות של חברות אחרות פחות מוכרות ב100 שקל לחולצה. יש הבדל מהותי בחולצה מעבר לתג המחיר המטורף?..

• 25 תגובות
    • 6.7k צפיות
  22. Just sound like monster :ylsuper: (My golf vr6 with alot of tuning)D http://rapidshare.de/files/15888256/NEW_HP.avi.html

• 79 תגובות
    • 6.7k צפיות
  23. [poll]איזה יותר טעים ?! [opt] מקדונלד'ס[/opt] [opt] ברגר קינג[/opt] [opt] בורגר ראנץ[/opt] [/poll]

• 30 תגובות
    • 6.7k צפיות
  24. שלום אנשים אני גם חדש בפורום. נראה פורום טוב. קיצר סיימתי תיכון ביוני האחרון והתחלתי בספטמבר מסלול עתודה טכנולוגית במקצוע הנדסת תוכנה. (בעמל ב פתח תקווה) כרגע אני בשלב של המבחנים החיצוניים האחרונים לפני פתיחת שנת ההנדסאי. אני יודע שבעיקרון מי שרוצה את המסלול היה אמור להירשם עד פברואר פלוס מינוס. אני כאן ומוכן לענות על שאלות לאנשים שטרם החליטו סופית אם הם עושים את המסלול.

• 19 תגובות
    • 6.7k צפיות
  25. Started by darkman,

שלום. בזמן האחרון התמכרתי למשקה. הבעיה שאני לא מוצא מאיפה אפשר לקנות את האבקה. לצערי מצאתי רק באתרים מחו"ל כולל EBAY אשר מוכרים את האבקה ובהרבה כסף! האם מישהו נתקל במקום שמוכר בארץ? בתודה

• 7 תגובות
    • 6.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים