כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
יש לי מדפסת משולבת HP עם ראש דיו שחור 21 (זה מספר הדגם). מכיוון שהראש הישן לא עבד דיברתי עם החברה והם שלחו לי ראש חדש במקומו, אבל מה, גם החדש לא עובד והמדפסת לא מוציאה דיו שחור בהדפסות. השתמשתי בפונקציית ה"העתקת מסמך" ככה שלא היה צורך בדרייברים או תוכנות כאלה ואחרות ככה ששללתי את האופציה הזאת. הראש עצמו חדש לחלוטין אבל כשאני מוציא אותו מהמדפסת הוא לא מוציא צבע, כלומר אם אני נוגע בו עם חתיכת נייר הוא יבש לחלוטין. הראש הצבעוני לעומתו כן מוציא צבע אם נוגעים בו עם נייר. אז איך בעצם אני יודע אם הבעייה במדפסת או בראש? האם הבדיקה שעשיתי (לגעת בראש עם נייר) מספיק טובה כדי לדעת בוודאות שזה הראש דפוק?
-
- 4 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
האם יש חנות מחשבים טובה ואמינה באשדוד? אני רוצה לקנות מחשב חדש..
-
- 4 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני צריך להגיע מחר לביתן חיל הים בתל השומר ב-8 בבוקר. אני מגיע מחיפה. התכנון הוא להגיע לת"א מרכז (רכבת) ומשם לקחת אוטובוס. אני יודע שיום ראשון בבוקר זה סיוט ולכן אני רוצה לדעת מתי הכי טוב להגיע. התוכנית כרגע היא להגיע ברכבת ישירה שיוצאת ב-6:11 דקות ומגיעה ב-7:08. אם אני לוקח בחשבון איחורים ברכבת, נניח שאני מגיע לת"א בשעה 7:15. משם אני צריך לקחת אוטובוס, לפי מה שהבנתי קוים 70 ו-64 של דן טובים לי. האם 45 דקות זה מספיק, בהנחה ואני צריך לחפש את התחנה, ללכת ברגל מהתחנה של תל השומר לביתן חיל הים (ואין לי מושג מאיפה לאיפה אני צריך ללכת אבל הש.ג בטח יוכל לעזור לי) והפקקים של הבוקר (ובמיוחד ביום ראשון)? אחרת אני צריך לקחת רכבת שיוצאת ב-5:40 ומגיעה לת"א ב-6:45.. אפשרות אחרת היא אוט…
-
- 3 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
-
אני בטוח שהיה דיון כזה כבר אבל אני מצליח למצא אותו. אז אם אפשר פעם נוספת: איזה שקעים יש בפולין? ושל כמה V? כמו בארץ?
-
- 14 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצות לסרטי אקשן טובים כמו: חטופה, b13, המשלח 1-3 ועוד.... תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אהלן. רציתי לשתף אתכם בסיפורי אודות חווית הקנייה הראשונה והאחרונה שלי בKSP... ארצה לציין שמאז ומתמיד הייתי מזמין חלקים בחנויות מחשבים בעלות מוניטין חיובי גבוה, הפעם חשבתי לעבור ב KSP שנמצאת דקה מהעבודה שלי בדרך הביתה, ולצ'פר את ה 4870 שלי ב Accelero Twin Turbo.. איזו נפילה כבר יכולה להיות איתם ? נכנסתי לחנות שנראית כמו כל חנות מחשבים טיפוסית...הדבר הראשון שלכד את עיניי היה המוכר שנראה כאילו אין לו טעם לחיות. כולו חצי שוכב על הכיסא בזמן שלקוחות שהיו לפניי בתור מנסים לדלות ממנו טיפת מידע על איזה מפרט שהחברה מציעה, והוא בקושי מניד עפעף לבקשותיהם. חשבתי "ראבק, שיראה קצת רצינות..עבודה עם לקוחות פור קרייסט סייק". הגיע תורי, לא רציתי לחפור לבנאדם אז ישר הגעתי לעניין, "תביא…
-
- 32 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
7 בנות, מחפשות מקום לחגוג ערב רווקות לפני שאחת מהן מתחתנת. ניסינו מלון, לא מסכימים. רעיונות יתקבלו בברכה. תודה
-
- 28 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
הורידו לי החודש מהמשכורת ניכוי של מס הנסה ,חודשים קודמים לא הורידו לי כלום , השתחררתי ב OCT 06 ....לזכרוני לא אמורים לנקות לי מס הכנסה לפחות שנתיים . אשמח לקצת יותר ידע בעניין תודה .
-
- 13 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
-
איך אני מגיע מתחנה מרכזית ת"א לבה"ד 7 (צריפין?) הייתי שם כבר פעם אחת אבל הקפיצו אותי, ככה שאין לי מושג לגבי קווי אוטובוס שמגיעים לשם ומשם. אני צריך להגיע בעיקרון לצומת שם, איפה שיש גשר כזה להולכי רגל, שאפשר לעבור לצד השני כשיורדים ליד המין קניון הזה או מה שזה לא יהיה.. איזה קווים מגיעים לשם? וחזרה לתחנה מרכזית אפשר לעשות עם אותם קווים?
-
- 7 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
איזה כיף אחרי 28 שיעורים בדיוק! עריכת הפורשה: גאד דמיט! כ"כ קשה לעשות Ctrl+C Ctrl+V לניק?... :-\
-
- 102 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
-
http://hachizol.co.il/product.aspx?pid=318&rd=tavo
-
- 33 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
הייי בהמשך לת'ארד הישן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=190953.10 תתחילו להפציץ בתמונות
-
- 61 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד או איך זה ניקרה באנגלית הצפירה שמשגרים פצצת אטום (NUCLEAR) אבל ארוכה?
-
-
כל המחירים שם הם לשטרות כסף בלבד! יש לי כמה עצים בגינה אבל לאף אחד מהם אין כסף בין הענפים,רוב האנשים שקונים דברים יקרים (1000 שקל פלוס) משלמים בכרטיס אשראי ובתשלומים,אז בעיקרון KSP מחביאה את המחירים האלו ונותנת מחירים רק למזומן. מה הלאה? "מחירים הם לשטרות של 50 בלבד לא מקופלים ולא משומשים"? זה ממש צחוק בפנים של הלקוחות. אני מקווה שהם ישנו את האסטרטגיה שם ומהר. באמת חבל.
-
- 32 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
או מישהו באמת נדיב יכול להביא לי בוק ריפורט
-
- 8 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אז ככה, לפני כחצי שנה רכשתי מכשיר GPS דגם c320 עם מפה Igo6 מבאג. לאחרונה אורו עייני בנוגע לעידכוני מפות והתחלתי לחקור קצת את העניין. חברת Igo נותנת עדכון אחד קדימה בחינם. תאריכי העדכון האחרונים שלהם הם: יולי 2006 יולי 2007 ינואר 2008 המכשיר נרכש אחרי יולי 2007 אך הגיעה עם מפה של 2006 כלמר אני יכול לעדכן את המפה ל2007 ללא תשלום ואליו ל 2008 אני יצטרך לשלם בסביבות ה 400 שקלים. טענתי היא שאני צריך לקבל עדכון ל 2008 ללא תשלום. באג מאשימה את היבואן (רונלייט) וטוענת שהיא רק משווקת (על שירות כנראה שהם לא שמעו) רונלייט מצידם אומרים שבאג האחראים והם נותנים אחריות על החומרה. ניסיתי לאיים בתביעה בבית משפט ולבקש מנהל מבאג אך הם סרבו ("רק חלק מהבקשות אנו מעבירים למנהל") מה דעתכם? מי…
-
- 4 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
איך לעזאזל אפשר לקבל פטור מהמילואים האלו??? 3 פעמיים כבר הייתי עריק ולאחר מכן כלא... מה הם לא מצליחים להבין שיש מקרים חריגים מידי פעם שעדיף להם לתת פטור מאשר לריב ולהילחם איתם שנים??? נדפק לי כבר השכל מזה, אובד עצות ולא יודע מה לעשות... אשמח לקבל פתרונות מעניינים...
-
- 22 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכם, איני יודע אם זה הפורום הנכון,אבל יש לי בהחלט בעיית LOW LEVE... אני צריך לצרוב באופן חד-פעמי EPROM של פסנתר/סינטיסייזר אלקטרוני בתוכנת המעבד שלו. קיבלתי את הקובץ לצריבה מהיצרן בארה"ב. האם מישהו יודע היכן ניתן "לקבל שירות צריבה" באזור המרכז או ירושלים? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 6.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לשלוח פקס דיי דחוף לסוכן ביטוח עכשיו שאני מחבר את הפקס ל HOTBOX לחיבור TAL 1 \ TAL 2 הפקס משתגע, מקבל "שיחה" לכמה שניות ושאני מנסה לשלוח פקס אני שומע צליל חיוג וכלום לא קורה צריך לדבר עם הוט במידה ורוצים לחבר פקס או מה ? עריכה: ניסיתי לשלוח פקס אליי דרך גוגל וזה מה שקיבלתיי למייל שידור הפקס למספר 077******** נכשל. השידור הסתיים בתאריך : 01-04-2012 בשעה 14:39 עמודים ששודרו : 0 משך נסיון השידור היה : 0:01:17 (הערכה) מידע מורחב : No carrier detected ; too many attempts to dial Fax ID : 3319519 הפקס לא צלצל בזמן הזה
-
- 6 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני פשוט מתחיל קורס ביום ראשון של אבטחת מידע בחיל האוויר ורציתי לדעת ממישהו שאולי משרת בתפקיד הזה כמה פרטים... אם מישהו יכול לעזור אז תודה
-
- 6 תגובות
- 6.4k צפיות
-