עבור לתוכן

ווינדוס 10 לא עולה

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב לנובו נייד עשיתי שחזור מערכת של הווינדוס מנקודת שחזור ליום אחד לפני וזה איפס לי לחלוטין את כל הווינדוס מהתחלה. הגעתי לתפריטים של בחירת השפה ורשת האלחוטית ואז זה נתן שגיאה ושלח אותי למסך כחול ומאז אין אפשרות לעלות את הווינודס. עברתי שעות על מדריכים ברשת ואין פיתרון בנושא. מישהו יודע מה הבעיה שלו?

106552296_10223474644522595_2028478415690820976_o.jpg?_nc_cat=107&_nc_sid=1480c5&_nc_oc=AQlrEDyHGwD5bymWbBxCCwb7sGCb5WxNl-tKSvvY2jaz5PSDmSLjQDOJKS9-3aCcYTk&_nc_ht=scontent.fsdv3-1.fna&_nc_tp=7&oh=e47a6c59427d10f535022a3fe8ad6453&oe=5F247B9F

פורסם

יש מחיצת שחזור / כונן שחזור? לפעמים רק התקנת תיקון עוזרת.

פורסם
  • מחבר

גם אם היה לי כונן שחזור זה לא היה עוזר. נכנסתי לאפשרות של שחזור המערכת מUSB/כונן שחזור וזה נתן לי הודעה שלא ניתן לשחזר את המערכת בדרך הזאת

אני כבר מיואש

פורסם

אם יש לך התקנה מלאה של Win10 על כונן USB, תמיד אפשר להפעיל משם ולבצע התקנת תיקון. אין כזה דבר לא ניתן. במקרה הכי גרוע - עושים התקנה נקייה כולל איפוס כל הנתונים וההגדרות, אבל לפעמים אפשר להימנע מזה ולעשות התקנת תיקון במקום.

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה לעשות התקנה נקיה זה גם ככה מחשב חדש אין עליו חומר אישי. אבל כשנכנתי בחלונות הכחוולים להגדרה של שחזור מערכת הפעלה מכונן USB זה כתב לי באנגלית שלא ניתן לבצע את הפעולה. מה זה אומר?

פורסם

יש לך כונן USB חיצוני עם התקנת Win10 עליו? הכנסת אותו והפעלת את המחשב ממנו? אם לא, איך אתה מצפה לשחזר?

 

אם זה מחשב חדש, שעדיין באחריות, ייתכן שאפשר להוריד התקנת כזו עבור כונן USB מאתר לנובו.

פורסם
  • מחבר

כן זה מחשב בן חודש. יש לי כונן דיסקאון קי של 16 גיגה זה יספיק? איך אני מתקין עליו את הווינדוס 10? ומה אני אמור לעשות אחר כך? המחשב ממש חדש לא מבין איך זה הגיע למצב הזה :(

פורסם

תתחיל לקרוא כאן:

https://support.lenovo.com/us/en/solutions/ht103653

 

יש שם קישור בפנים איך לפי המספר הסידורי של המחשב אתה יכול לקבל הורדה דיגיטלית של התקנת חלונות, ובהמשך קישור לכלי שבאמצעותו מתקינים את זה על כונן USB + הוראות. כן, 16 גיגה צריכים להספיק.

פורסם
  • מחבר

תודה. וכשאני מתקין את המערכת על הUSB מה השלבים הבאים?

פורסם
  • מחבר

כשאני מתקין מחדש את הווינדוס 10 בדרך הזאת הדרייברים במחשב התקול נשמרים או שאני צריך להוריד גם אותם מחדש?

פורסם

אם זו התקנה שמגיעה מיצרן המחשב, אני מקווה שרוב הדרייברים כבר כלולים. אם לא, Windows Update יודע למצוא כמעט הכל לבד. אולי כמה מסוימים תצטרך להתקין עצמאית.

פורסם
  • מחבר

זה התקין לי את הווינדוס 10 על הUSB. איך אני מפעיל את המחשב ממנו ומתקין את הווינדוס? התיקון שאמרת?

פורסם

לפעמים אם אתה מדליק את המחשב כשכונן הUSB מחובר, הוא יעלה ממנו ישירות. במקרים אחרים, אפשר בBIOS לשנות את סדר הכוננים שממנו ייעשה BOOT.

פורסם
  • מחבר

אחי רציתי להודות לך מכל הלב על העזרה. עשיתי בדיוק מה שאמרת והצלת אותי ואת המחשב. הצלחתי להעלות את הווינדוס אחרי המון כשלונות במדריכים ברשת ורק הפתרון שלך עזר! אז שוב תודה :)

פורסם

בשמחה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים