עבור לתוכן

הספירה לאחור מתחילה: כרטיסי המסך מבית אינטל יגיעו בשנת 2020

Featured Replies

פורסם

התחרות ל-GeForce ול-Radeon זוכה למסגרת זמן בדרך להשקה - אבל כולנו נצטרך להתאזר בהרבה סבלנות

לכתבה

פורסם

קודורי + "הצגת הנפל" האחרונה של אינטל בקומפיוטקס, לא ממש מבשרים משהו טוב / יוצא דופן בתחום כרטיסי המסך. נחיה ונראה .......

פורסם
ציטוט של askme

קודורי + "הצגת הנפל" האחרונה של אינטל בקומפיוטקס, לא ממש מבשרים משהו טוב / יוצא דופן בתחום כרטיסי המסך. נחיה ונראה .......

וואלה, זאת הייתה ממש פדיחה לתאגיד כמו אינטל, מה הם חשבו לעצמם.

פורסם

וואלה.. הלוואי ויצא משהו טוב מזה. 

הם נכנסים למקום עם שחקנים חזקים. האחת בעשור האחרון קצת מנגבת לשנייה רוב הזמן את הטוסיק.. אבל 

כולי תקווה שאינטל מוכנה. NVIDIA ו AMD לא פראייריות.

פורסם

אני סמוך ובטוח שלאינטל יש יכולת טובה משמעותית היום ממה שהיה לה בנסיון הראשון של 2007-2009

היעילות והעוצמה הגרפית שיש לה היום במיוחד בליבות Iris Pro יכולה להתברג בקלות כשמגדילים אותה לתוך כרטיס מסך משכמו ומעלה.

פורסם

אני מאוד מקווה שהמהלך ישתלם לנו כצרכנים, בסופו של דבר. תחרות אמנם טובה בדרך כלל, אבל במקרה הזה היא עלולה להותיר את AMD מהר מאוד מחוץ למשחק, ואז נזכה לדואופול קרטליסטי לא רשמי. אינטל תשאף מהר מאוד לאותת ל NVIDIA שכדאי לאמץ מדיניות הדדית של שיפור באחוזים בודדים כמו שהיא יודעת ולא מלחמת פיתוח. בנוסף שתיהן יודעות למכור ביוקר. 

פורסם

האמת נפגעתי. הוא מוציא לנו ההדים שם רע ולא תורם לרושם. הוא גם נראה כמו אופוטורניסט כושל. עזבו זה סתם מהצטברות של כעס.

פורסם

אני רק מקווה שהפרוייקט לא יגמור כמו לוחות האם לשוק הביתי.

פורסם

גם אם הם יכנסו רק לשוק הביניים (כמו AMD) זה יעשה טוב לכולם. שם נדרשת ירידת המחיר הרצינית.

פורסם

סתם בשביל הסקרנות...לפני יומיים פרסמתי פוסט דומה לזה על היומרה של אינטל להיכנס לתחום והאם הם יוכלו להתמודד מול שחקניות ותיקות בתחום.

ומחקו לי את הפוסט 😆

חוץ מזה..ממש לא איכפת לי.

שימחקו. 🤠

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים