פורסם 2018 ביוני 57 שנים יצרנית השבבים מספקת לנו הצצה לפרויקט המפלצתי הבא שלה לצרכנים פרטיים - מעבד 28 ליבות הפועל בתדר מירבי מדהיםלכתבה
פורסם 2018 ביוני 57 שנים הבשורה הגדולה היא התחרות, שתאפשר יותר ביצועים באותו כסף לשוק הביתי הרגיל (רינדור, גיימינג וכו')
פורסם 2018 ביוני 57 שנים השימחה שלכם תהיה קצרת מועד בשביל לחלק תוכנה ל 20 ליבות ויותר ושתהיה יעילה זה עבודה לא מהעולם הזה והעבודה קשה הרבה יותר מאשר בלתכנת אותה התוכנות יעלו פי 5 ואפילו פי 10 יותר (או שאולי למזלי יציעו 2 גירסאות)
פורסם 2018 ביוני 57 שנים היום זה כבר לא נכון. בטח לא בשוק המקצועי בו התוכנה כבר מזמן עברה הסבה. תביא כמה ליבות שאתה רוצה לא מספיק. רק מזרז את העבודה.
פורסם 2018 ביוני 57 שנים לא נראה לי צריך לכתוב תוכנה ספציפית לכל מספר של ליבות... אבל הגיוני שלא יהיה לזה המון יעילות.
פורסם 2018 ביוני 57 שנים רק משחקי מחשב ושימוש ביתי שוטף אולי לא מרוויחים מזה. כל דבר אחר בערך כן. שרתים, רינדור, AI על ענפיו ועוד רבים טובים התחומים.
פורסם 2018 ביוני 57 שנים הקרדיט שלי. הייתי הראשון כאן באתר לדווח על המעבד הזה. ולדברים הפחות חשובים - אכן, ההגדרה "שוק ביתי" עושה צחוק מהמונח . אבל היי, השוס ללא ספק הוא הרווח משני העולמות ! גם מספר ליבות וגם התדר שבו הן פועלות. וואלה, פעמי משיח ! נערך 2018 ביוני 57 שנים על-ידי askme
פורסם 2018 ביוני 57 שנים המעבד הזה הוא מחוץ להישג ידם של רוב הצרכנים, אבל הבשורה האמיתית שלאט לאט זה יירד לשאר השוק. עכשיו השאלה מתי נראה עשר ליבות בתג מחיר של 350-400דולר.
פורסם 2018 ביוני 67 שנים בשביל לחלק תוכנה למספר ליבות צריך לציין בקוד איזה חבלק יעשה איזו תוכנה תבדקו את solidworks (איך התגאו בזה שהתוכנה שלהם רצה באופן אחיד על 8 ליבות autocad אותו סיפור) שרתים ולימוד מכונה אתם צודקים הם לבד כל חלק מחלקים למספר מקסימאלי של ליבות ואם אין להם מחכה שה thread process הקודם יסיים
פורסם 2018 ביוני 67 שנים זה שהתוכנות ללא תחליף הללו כתובות חרא זה גם ידוע. ובאמת תיב"מ מסתמך יותר על כרטיס המסך גם ככה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.