עבור לתוכן

הטירוף של אינטל: מעבד 28 ליבות לשוק הביתי בחשיפה ראשונית

Featured Replies

פורסם

יצרנית השבבים מספקת לנו הצצה לפרויקט המפלצתי הבא שלה לצרכנים פרטיים - מעבד 28 ליבות הפועל בתדר מירבי מדהים

לכתבה

• תגובות 32
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מחיר כזה הוא בשום אופן לא "ביתי". אבל מרשים בכל מקרה ברמה הטכנולוגית.

פורסם

הבשורה הגדולה היא התחרות, שתאפשר יותר ביצועים באותו כסף לשוק הביתי הרגיל (רינדור, גיימינג וכו')

פורסם

השימחה שלכם תהיה קצרת מועד בשביל לחלק תוכנה ל 20 ליבות ויותר ושתהיה יעילה זה עבודה לא מהעולם הזה והעבודה קשה הרבה יותר מאשר בלתכנת אותה התוכנות יעלו פי 5 ואפילו פי 10 יותר (או שאולי למזלי יציעו 2 גירסאות)

פורסם

היום זה כבר לא נכון. בטח לא בשוק המקצועי בו התוכנה כבר מזמן עברה הסבה. תביא כמה ליבות שאתה רוצה לא מספיק. רק מזרז את העבודה.

פורסם

לא נראה לי צריך לכתוב תוכנה ספציפית לכל מספר של ליבות... אבל הגיוני שלא יהיה לזה המון יעילות.

פורסם

רק משחקי מחשב ושימוש ביתי שוטף אולי לא מרוויחים מזה. כל דבר אחר בערך כן. שרתים, רינדור, AI על ענפיו ועוד רבים טובים התחומים.

פורסם
  • מחבר

הכתבה עודכנה עם פרטים שמעט משנים את התמונה

פורסם

סוף סוך רואים תחרות אמיתית בין 2 החברות האלה

פורסם

הקרדיט שלי.

הייתי הראשון כאן באתר לדווח על המעבד הזה.

ולדברים הפחות חשובים - אכן, ההגדרה "שוק ביתי" עושה צחוק מהמונח .

אבל היי, השוס ללא ספק הוא הרווח משני העולמות !

גם מספר ליבות וגם התדר שבו הן פועלות.

וואלה, פעמי משיח !

פורסם

המעבד הזה הוא מחוץ להישג ידם של רוב הצרכנים, אבל הבשורה האמיתית שלאט לאט זה יירד לשאר השוק. עכשיו השאלה מתי נראה עשר ליבות בתג מחיר של 350-400דולר.

פורסם

בשביל לחלק תוכנה למספר ליבות צריך לציין בקוד איזה חבלק יעשה איזו תוכנה תבדקו את solidworks (איך התגאו בזה שהתוכנה שלהם רצה באופן אחיד על 8 ליבות autocad אותו סיפור)

שרתים ולימוד מכונה אתם צודקים הם לבד כל חלק מחלקים למספר מקסימאלי של ליבות ואם אין להם מחכה שה thread process הקודם יסיים

פורסם

AMD הראתה היום מעבד עם 32ליבות

פורסם

בדקת הודעות פרטיות בין שאר המשתמשים וצוות האתר? :O

פורסם

זה שהתוכנות ללא תחליף הללו כתובות חרא זה גם ידוע. ובאמת תיב"מ מסתמך יותר על כרטיס המסך גם ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים