עבור לתוכן

האם נהרס לי הכרטיס מסך?? :(

Featured Replies

פורסם

היי,
היום פתחתי את המחשב הנייח שלי לניקוי אבק , כמו שעשיתי כבר כמה פעמים, הכל כרגיל ואז אחרי שחיברתי הכל בחזרה כשלחצתי על כפתור ההדלקה לא קרה כלום. ממש כלום.
חשדתי שיכול להיות שזה קצר , ניתקתי את הכרטיס מסך ואז המחשב כן נדלק.
אחרכך חיברתי במקום הכרטיס מסך ההוא כרטיס מסך ישן יותר והמחשב נדלק ועבד כרגיל. יכול להיות שנגרם לו נזק מחשמל סטטי?
הכרטיס מסך הוא gtx 970 gigabyte windforce. הכרטיס נקנה באייבורי לפני כשנתיים ויש לי את הקופסא המקורית אבל נאבדה לי הקבלה.
האם נהרס הכרטיס מסך? האם יש דרך לתקן אותו איכשהו? sad.gif
תודה !!

פורסם

תאורטית הכל אפשרי. אין ספק שניקוי האבק ופתיחת המחשב הם האלמנטים שכנראה עשו משהו. השאלה מה.

חשוב להקפיד על ניתוק מחשמל, על הארקה נכונה, על ניקוי אבק שלא בתוך המחשב, אלא כאשר הכרטיס מנותק בצד,

אתה והוא מוארקים כנדרש לפני המשימה ולאחריה, וגם המחשב לפני ואחרי התקנתו מחדש עם הכרטיס. אם ככה להיות פדנטים.

ולא בטוח שהלך הכרטיס מסך, נסה לעשות את כל הסיבוב דלעיל ולהכניס הכרטיס מחדש למערכת עם כל ההארקות שהוזכרו.

אולי הכל בסדר או כך יש לקוות.

פורסם

נסה לנקות את הכרטיס כמו שצריך, וגם את הסלוט עצמו, קרה לי בעבר, הסתבר שהחיבור PCIE היה מלוכלך.

פורסם

אני לא בטוח שאתה צריך את הקבלה באייבורי, יש להם היסטוריית קניה לפי המספר טלפון.

פורסם

מה ש-shapin אמר. לרוב כשמנקים עושים פעולה הפוכה ומכניסים אבק לסלוט PCIE, לנקות כמה שאפשר. אם יש מברשת סינטטית יבשה זה גם יעזור

פורסם

נסה שוב עם הכרטיס התקול.

לא נראה לי שיש לו קשר לבעית ההדלקה.

אם יש קקצר הספק מכבה את עצמו וכדי להדליקו מחדש יש לנתק את המחשב מרשת החשמל לכ 15 שניות.

יכול להיות שעשית ניתוק כזה  בלי להיות מודע לזה בזמן החלפת הכרטיס בחזרה לישן ?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Ivan

נסה שוב עם הכרטיס התקול.

לא נראה לי שיש לו קשר לבעית ההדלקה.

אם יש קקצר הספק מכבה את עצמו וכדי להדליקו מחדש יש לנתק את המחשב מרשת החשמל לכ 15 שניות.

יכול להיות שעשית ניתוק כזה  בלי להיות מודע לזה בזמן החלפת הכרטיס בחזרה לישן ?

ניסתי הרבה פעמים הכרטיס בוודאות מונע מהמחשב להדלק,ברגע שאני מנתק את הכרטיס ומנסה להדליק המחשב נדלק. אני שוב מדגיש שבנסוף לכך כאשר אני מחבר את הכרטיס המסך הישן שלי הכל גם עובד כרגיל.

יום ראשון אני אלך לאייבורי, אני מקווה שהאחריות תכסה את זה...

מישהו יודע מה התנאי אחריות של אייבורי?

פורסם

קיים אצלך סלוט PCI-E X4/8 שתוכל לחבר אליו לבדיקה (עם כבלי החשמל כמובן)

פורסם

יש סיכוי שהכרטיס נפגם. קרה לי פעם משהו דומה וויתרתי.

נסה לתקשר עם אייבורי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים