עבור לתוכן

1060 - יש ביקורות דיון מרוכז

Featured Replies

פורסם
ציטוט של עידן פ.

איזה הבדל במחיר ? בארץ גם בפלונטר וגם ב TMS ה1060 זול יותר ואתה מקבל כרטיס עם ביצועים טובים יותר, גם שקט יותר וגם קר יותר.

רק בKSP אפשר למצוא 480 בפחות מ1400 שקל וזה רק 40 שקל פחות מה1060 הכי זול.

הוא הביא 480 ב-900 או משהו שקלים מחו"ל, לזה התכוונתי..

• תגובות 46
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגידו התמחור הדפוק של ה Asus STRIX זה רק בארץ ככה, או שבכל מקום הוא בעשרות אחוזים יקר יותר?

לא מבין מה גורם להם לחשוב שהם יכולים למכור בכזה מחיר כרטיס רגיל עם קירור אוויר... אז יש עליו כמה לדים, אז מה?

פורסם

ועל זהdjelectric אמר שהפרט (idanh) לא מיצג את הכלל, בטח לא פה בארץ, ושבעצם פרט למי שיכול להביא 480 במחיר כזה (ומה יהיה המחיר של 1060 באותם תנאים?) ה 1060 עדיף.

פורסם
  • מחבר

ועדיין.. שמישהו יתקן אותי בבקשה אם לא הבנתי נכון. מבלי להיכנס לתכנות כי זה לא העולם שלי.

Vulkan בעצם מאחורי הקלעים דורש יותר עבודה ברמת המתכנת אבל עובד בפועל יותר יעיל מ OpenGL ?

אני מנסה להבין פשוט ( ממה שקראתי ) אם זה אמור להחליף או לבוא כתוספת או להתחרות..

זה שזה יותר יעיל - ברור לי. אני גם רואה מספרים.. ההבדל הוא חתיכת הבדל שמריצים את זה עם 480..

הביצועים של 1060 מחווירים ב Doom ביחס ל 480 שזה לא על OpenGL.

הסבר פשוט יעשה את זה. תודה.

פורסם

Vulkan הוא השלב האבולוציוני הבא שאחרי OpenGL בדומה ל-DX12 מול DX11

כרגע לא ידוע אם Doom פועל טוב משמעותית על AMD בגלל שהוא יותר מוכשר ב הרצת Vulkan או פשוט בגלל ש-AMD האכילה את המתכנתים שם בכפית על איך להפוך את המשחק לחובב AMD

יכול מאוד להיות ששניהם יחד.

אני ממתין לעוד משחקים מבוססי Vulkan ליצור בריכה שממנה אפשר לקחת דגימה מייצגת לגבי התמודדות של חומרת NV מול AMD בצורה הוגנת.

כך או כך המצב כרגע בפועל הוא שמי שמשחק בדום יכול להינות הרבה יותר עם חומרה אדומה, וזהו בינתיים.

פורסם
ציטוט של DimRah

לפי הסרטון הזה ב DX12 ה AMD די אוכל את ה 1060 ב DX12, ופה יש גם בדיקה מול VULKAN ב DOOM...
http://www.hardocp.com/article/2016/07/19/nvidia_geforce_gtx_1060_founders_edition_review/1

ה 1060 הוא כרטיס מצויין, סביר להניח שאם הייתי יכול להביא אותו במקום ה RX480 במחיר של 249$ בטח הייתי לוקח,

מצד שני לקנות מסך עם Gsync (ובמיוחד פה בארץ) זה מכה לארנק :( נו טוב..

אבל אין לי ספק שה RX480 יסגור את הפער בקלות ודי בקרוב, דרייברים, וקירור מוצלח יותר..

פורסם

רע זה לא, אבל אני אישית הייתי מוסיף עוד מאה שקלים ולוקח את גרסת הsc של evga- קומפקטית קרירה ומומהרת.

או לכל הפחות את הגרסה הרגילה של evga ב1500. שגם היא קומפקטית וקרירה אך לא מומהרת.

פורסם
  • מחבר

שאלה קטנה. עד שאחליט אם אני רוכש 480 או 1060 אני סוגר פינות בשביל שזה יהיה סופי.

הכרטיס האחרון עם קירור צד שלישי שהיה לי - 5870VX של Sapphire. בזמנים ההם לא היה את העניין שכאשר הכרטיס מסך

במצב מנוחה אז המאווררים בעצם לא פועלים. עכשיו בגדול יצרניות שונות ( לפי הביקורות ) שמות טמפרטורות לתחילת עבודה

ולי אישית זה משהו שמפריע.. אז אני מעוניין לדעת דבר פשוט ( למי שיש ניסיון עם זה ) כי אני כבר כמה שנים טובות עובד אך

ורק עם כרטיסי מפוח.

במידה ואחליט ללכת על כרטיס מהסדרות האלה של אחת היצרניות.. האם יש דרך לשים באופן קבוע ( מאמץ \ מנוחה \ מאמץ מלא \ הכול ) את

המאווררים בצורה ידנית ? אני שואל כי בזמנו ה 5870 שלי עבד קבוע על איזור ה 30 אחוז RPM וזה היה ה sweet-spot מבחינתי של

טמפרטורת עבודה ורעש. השאלה האם אפשר לעשות את זה היום נניח עם דגמים כמו STRIX. תודה מראש.

פורסם

אתה לא רוצה שהשאלה תשאל - אבל אני לא יכול שלא לשאול אותה

השאלה שלך מבחינתי דומה לשאלה האם אפשר לשבור מאוורר אחד ולהשאיר אחד, פשוט מהסיבה שבביוס של הכרטיס מוטמעת תוכנית עבודה מסודרת לדברים האלה, ב60 מעלות צלזיוס המאווררים מתחילים להסתובב כי צריכת החשמל של GTX 1060 במנוחה היא מגוחכת לחלוטית, מדובר על 4-6 וואט, ממש כמו הצ'יפסט המקורר פסיבית שלך.

הרקורד מאז שפעולה פסיבית במנוחה נמצא מאז השקת GTX 980 לפני שנה וחצי. מאז דווחו פחות או יותר אפס תקלות בנושא הפעלת מאווררים.

אם אתה רוצה לגמור את המאווררים מהר יותר, Be my guest, אתה יכול לקבוע תוכנית עבודה ב-MSI Afterburner או EVGA Percision X

אגב, נחש מה, גם AMD מצטרפת לחגיגת המאווררים הנחים במנוחה עם דגמים מסויימים של יצרניות צד שלישי.  מאז כניסת התוכנית יש ירידה מאסיבית בכמות כרטיסי המסך התקולים בשוק.

פורסם
  • מחבר

אז אני ירחיב, למרות שלא כל כך קיבלתי ממך תשובה אם זה אפשרי או לא.

יש לי מארז של Lian Li שבזמנו היה שווה 2400 שקל. יש לי 8 מאווררים של Noctua במארז עצמו שהחלפתי כאשר קניתי

שילוש חדש לפני פחות מחצי שנה ( i7 6700k ). היום אין לי סבלנות להתעסק עם קירורי מים ו OC שנחשב מעל גבול הטעם טוב.. פעם

הייתי עושה הרבה מזה. אז אני משאיר את המארז שלי אצלי (רציתי למכור ), הוא שודרג ויש לי קירור אוויר מפה ועד למצרים.

בכל מקרה לעניין - אם אני מביא כרטיס בעל TDP כזה מעולה כמו 1060 שהוא לא מפוח, אין לי עניין שהמאווררים שלו יעבדו\ינוחו יעבדו\ינוחו.

יש לי עניין לשים אותם על איזור ה 15-20 אחוז ידני באופן קבוע. האוויר במארז שלי זה לא הבעיה, אצלי הבעיה היא בראש - זה מפריע לי

גם אם זה נראה הזוי. זו האמת.

פורסם

כמו שנאמר בתגובה שמעליך , אתה יכול להפעיל את המאוורים בצורה ידנית בעזרת אחת מהתוכנות של היצרניות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם
  • מחבר

כן משום מה האתר קרס לי ולא עלה.. אז כן אפשר לעשות את זה, מעולה.

עדיין הרדאונים אני מניח שזה דרך הדרייבר עצמו ?

פורסם

בנצ'ים אודות גרסת הניטרו של 480 בהשוואה ל-1060

w8NAN3k.png

Sapphire RX  Nitro - בנצ'מרקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים