עבור לתוכן

מחיר בארץ GTX1060

Featured Replies

• תגובות 180
  • צפיות 26k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עד שוולקן יתפוס את התעשייה, אם בכלל...

NV לא תשקוט על השמרים.

פורסם
ציטוט של Barel1

http://imgur.com/a/sw5u3

רק מצדיק את מה שאמרתי.

אתה מודע לזה שהמספרים בחלק מהמשחקים לא תואמים בכלל את המספרים שיש בביקורות מוכנות. אני מדבר על זה

שלמשל ה 1060 מראה פחות פריימים מ 480 ב Witcher. כנ"ל לגבי GTA.

ה STRIX של 480 שיש לו גם ביקורת או שניים מוכנות נמצא בכלל ראש בראש עם 970 ב Crysis.. איך הוא פה

עוקף 1060 בכלל ? משהו פה לא מסתדר.

ככה או ש Sapphire מצאו איזה קוסם, או שהבדיקה לא מאה אחוז בוא נגיד ככה.

הלוואי וה 480 שלהם ילך ראש בראש עם 1060 - אני הראשון שקונה.

פורסם
ציטוט של coch

אתה מודע לזה שהמספרים בחלק מהמשחקים לא תואמים בכלל את המספרים שיש בביקורות מוכנות. אני מדבר על זה

שלמשל ה 1060 מראה פחות פריימים מ 480 ב Witcher. כנ"ל לגבי GTA.

ככה או ש Sapphire מצאו איזה קוסם, או שהבדיקה לא מאה אחוז בוא נגיד ככה.

הלוואי וה 480 שלהם ילך ראש בראש עם 1060 - אני הראשון שקונה.

http://www.pcworld.com/article/3098825/components-graphics/sapphire-nitro-rx-480-review-polaris-rethought-and-refined.html

פורסם

הגרפים האלו נעשו על ידי ילד בן 12 במקרה הטוב, שימו לב לפאקינג צבעים שלא מתואמים והמספרים שנראים מומצאים לחלוטין.
בכל מקרה בהתחשב בעובדה שאפשר ב250$ להשיג 1060 שמגיע ל2000 ואת ה480 מהדגמים האלו כנראה לא תמצאו בפחות מ260$ אני ממש לא רואה סיבה ללכת על ה480.

ציטוט של Barel1

אז חוץ מהיטמן מקבלים כרטיס יקר יותר מה1060, צורך יותר חשמל ויותר חם ובסוף גם מפסיד בבנצ'מרקים.
ולמתעניינים יש עכשיו On and off באמזון gtx 1060 mini של zotac ב250 או 320 אחריי משלוח מיסים והכל שיוצא כ1250 ש"ח.
ובstartpc יש 1060 של gainward שנמכר ב1390 עכשיו.

פורסם
ציטוט של Barel1

אתה מודע לזה שברוב המבדקים שם ה 1060 רפרנס מוביל עליו ? עברת עמוד עמוד ?

זה רק מחזק את מה שאני טוען.. שהמספרים בתמונה הראשונה שפירסמת.. לא ממש מסתדרים.

כלומר גירסא מומהרת של 1060 ( או שאתה ממהיר לבד קצת ) - יותר מהירה בערך ב 10-11 אחוז מהגירסאות

צד שלישי של 480. לא הבנתי כ"כ מה הביקורת הזו באה להראות לנו.. שהכרטיס איכותי מאוד וש Sahppire

השקיעו מחשבה וכו' ? מגניב.. מה עם ביצועים ? הוא לא מגיע לרוב ל 1060 רפרנס וזה גם אחרי עדכון דרייבר

שמשפר ביצועים ל AMD ( 16.7.2 ) .

פורסם

coch משהו שגם אני לא שמתי אליו לב, אבל הם בודקים את ה4 גיגה שם והוא עולה רק 220$ מה שהופך אותו ליותר משתלם מה1060 לפחות כל עוד לא צריך יותר מ4 גיגה זיכרון.

פורסם
ציטוט של Moon-Mage

coch משהו שגם אני לא שמתי אליו לב, אבל הם בודקים את ה4 גיגה שם והוא עולה רק 220$ מה שהופך אותו ליותר משתלם מה1060 לפחות כל עוד לא צריך יותר מ4 גיגה זיכרון.

בוודאי ששמתי לב לזה אחי.. הכרטיס לא מוגבל בכלל עם זיכרון - תסתכל רק על 1080P.

שום דבר לא נפגע בביצועים ( מה שאומר ש 8GB זהה ) חוץ מבדיקות ברזו' של 1440P ומעלה בבנצ'ים כמו Ashes על Crazy Settings.

אני מסתכל אף ורק על 1080P.. שני הכרטיסים לא מעניינים אותי מעל זה.. שמתי לב שזה 4GB עוד מההתחלה  :)

אם היה פה פגיעה בביצועים היית רואה את זה ברזו' הזו. ברוב המשחקים 1060 רפרנס מוביל עליו ב 5-10 פריימים..

וזה עוד ללא שום עדכון דרייברים וללא שום המהרה. הוא יותר יעיל, יותר קריר ועולה כמעט אותו דבר ( אל מול ה 8GB ).

אני רק מחכה לסיבה מספיק טובה לעבור לאדומים.. בינתיים זה לא קורה.

פורסם

עזוב אדומים ירוקים, תקנה את המשתלם ביותר לצרכים שלך ולכיס.

פורסם

יש משהו ששווה ללכת עליו מהגרסאות הזולות, או שעדיף לחכות קצת?

מה שאני רואה שכרגע זמין - הEVGA הקטן (לא SC), הMSI הכי בסיסי (6 GT) והGAINWARD הבסיסי ואולי אפילו הפיניקס.

יש גם את הZOTAC AMP באמאזון אבל ראיתי בביקורת שהוא על טמפ' יותר גבוהים מהFE...

פורסם

תחלס ה EVGA הקטן נראה מעולה, ממש אהבתי אותו, בביקורת אפילו אחרי ה 100mhz OC של ה SC הכרטיס נשאר על 62 מעלות קרירות, נטען שהוא מאוד שקט גם.

הgainword הזול גם נראה מעניין, 70 שקל פחות, קירור גדול יותר עם שני מאוורריים אמור להיות טוב יותר אבל אין ביקורת, ובניגוד לפוניקס הוא גם לא מכוער...

פורסם

תכל'ס, הכרטיס הזה נותן על 1080p/1440p בערך 2FPS יותר מ-GTX 970 בן שנתיים שיש לו חצי מהזכרון שלו או פחות, ולא צורך פחות חשמל...

אז למה לא לקנות 970?

כי יש על המדפים 1060 שעושה הכל טוב יותר* ויותר בזול (בחו"ל). חוץ מ-SLI שאין לו. וכמובן שלמי שיש כבר 970 אין סיבה לשדרג.

(* אלא אם אתם מתעקשים לשחק ב- Hitman).

פורסם

יותר כמו 20% וצפונה

index.php?ct=articles&action=file&id=238

פורסם
ציטוט של danielzy

יותר כמו 20% וצפונה

index.php?ct=articles&action=file&id=238

מכיוון שה GTX1060 הוא אוברקלוק... אז למה שלא נשווה את זה מול GTX970 אוברקלוק?

http://www.hardwarepal.com/battlefield-hardline-benchmark/  

עובר את 1060 ב 1440p ULTRA.

פורסם

לא, אתה משווה שני מבחנים שונים, בתנאים שונים שאין שום קשר בינם.

OC של 970 ל-1500MHz יביא אותך במשחק הזה אולי קצת יותר קרוב ל1060 שמהיר ב20 אחוז, מה-970 בסטוק במקרה הזה, זה תלוי במשחק כי ה1060 לפעמים מהיר מ980 ולפעמים איטי באחוז או שניים בודדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים