עבור לתוכן

הסבר למחיר RX480 בארץ

Featured Replies

פורסם
ציטוט של shapin

לפי החישוב שלך היבואן והחנות לא צריכים להרוויח?, הם אמורים לעבוד בחינם בשביל שתהיה מרוצה?
אחרי זה אנשים מתפלאים למה אין יבוא של שום דבר לארץ.

מה הקשר? עשיתי חישוב ביחס לדור כרטיסים הקודם, השוואתי את המחירים אז למחירים היום (כאשר מחיר הבסיס, הנתון שלא משתנה - הוא מחיר הכרטיס בחו"ל)

מחיר הכרטיסים בדור הקודם היה כ 15% מעל מחיר ארה"ב וכיום הוא 55% יותר.

כמובן שלקחתי בחשבון את כל המשתנים: שער הדולר, שער היורו, מע"מ וכו'

עוד משהו מעניין:

אי שם בקיץ 2008 קניתי מ SkyPC ז"ל מחשב חדש שהכיל צמד של שני HD4850.

הכרטיסים נמכרו לי במחיר של 950 שקל לכרטיס. עוד נזכר שמחיר ההשקה של ה HD4850 היה 200$.

שער היורו היה 5.3 ביוני 2008 - משמעותית גבוהה מהיום.

נצא מנקודת הנחה שמחיר ה RX480 4GB יהיה כ 1250 שקלים: אנחנו רואים פה עלייה חדה במחירים בארץ למרות התחזקות השקל מול היורו והדולר.

• תגובות 73
  • צפיות 14.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
ציטוט של shapin

לפי החישוב שלך היבואן והחנות לא צריכים להרוויח?, הם אמורים לעבוד בחינם בשביל שתהיה מרוצה?
אחרי זה אנשים מתפלאים למה אין יבוא של שום דבר לארץ.

לעבוד בחינם?

בארצות הברית המחיר הוא 229 דולרים.
הכרטיסים לא מיוצרים בארצות הברית ואגלה לך סוד, ליצרניות גם אין טלפורטר כמו במסע בין כוכבים ככה שעלויות ייבוא יש שם בדיוק כמו עלויות ייבוא לארץ.
ומי זו אמזון? היא לא חנות? אתה חושב שהיא לא מרוויחה? מספקת סחורה מטוב ליבה?
בנאדם פה נותן לך מחיר שכולל משלוח מארץ הייצור לארה"ב, משלוח מארה"ב לארץ במחיר יקר באופן משמעותי! מהמחיר שיבואנים משלמים וכמובן מע"ם.
היבואן והחנות משלמים רק משלוח מארץ הייצור לארץ ומע"ם. ועדיין הם יקרים ב300 שקלים!!!
זה לא רווח, זה גזל.

פורסם

לי יש הסבר למחיר הגבוהה...

מה לדעתכם אמורים לעשות עם כל המלאי של הכרטיסים כמו 380X GTX970 R9 390?

הרי הRX 480 גניראה הולך לבטל אותם ולהפוך אותם לקנייה טיפשית, לכן הם מציבים אותו במחיר גבוהה שלא יבטל את הכרטיסים האחרים ויתקע אותם עם המלאי.

בקיצור תזמינו מחו"ל :-).

פורסם

TheHwGeek

אם כך אז אולי משתלם לקנות את GTX970 ן GTX980 מחו"ל.

בחו"ל המחירים שלהם ירדו , וביננו רק מעטים חייבים כרטיסים מתקדמים יותר

פורסם

מזדהה עם מה שכתוב פה... ראיתי את המחיר בארץ וחטפתי חררה.

הרי כל הקטע עם ה RX480 זה עניין המחיר המצחיק ביחס לכוח שהוא נותן.

יכול לומר לכם שזה נגמר עבורי דווקא בסבבה... קרוב משפחה שלי מגיע מארה"ב עם הכרטיס שקנינו מ NewEgg היום... 943 ש"ח כל הסיפור.

פורסם
ציטוט של Idanh

מזדהה עם מה שכתוב פה... ראיתי את המחיר בארץ וחטפתי חררה.

הרי כל הקטע עם ה RX480 זה עניין המחיר המצחיק ביחס לכוח שהוא נותן.

יכול לומר לכם שזה נגמר עבורי דווקא בסבבה... קרוב משפחה שלי מגיע מארה"ב עם הכרטיס שקנינו מ NewEgg היום... 943 ש"ח כל הסיפור.

הרעיון של הכרטיס הוא להביא PRICE\PERF גבוהה מאוד. גם אם בביצועים הוא שווה לGTX970 בישביל 943ש"ח זה ממש מעולה, אבל בישביל 1500ש"ח ממש לא !

פורסם

אני מוכרח לציין מס' עובדות שאנשים כל הזמן מתעלמים מהם או לא מודעים לכך שהם קיימים ברכישה מח"ול:

1) המחירים בארהב אליהם כולם משווים ומייחלים לא כוללים מעמ. בפועל גם הצרכן האמריקאי משלם מעמ שנע בין 8 ל-13 אחוז.

2) המחירים בארהב לא כוללים אחריות. התוספת שלה לרוב מסתכמת בעוד כ-30-40 דולר.

אם תיקחו את כל אלה בחשבון תראו שהמצב פה לא כזה נורא כפי שנדמה לכם.

פורסם

למה אתה חושב שהמחירים בארה"ב לא כוללים אחריות?

פורסם

1. יצא לי 243$... כולל משלוח מהיר, כולל מסים, כולל הכל... ב Newegg למשל אז יש מסים רק אם מזמינים ממדינות מסויימות:

"Newegg only charges tax in California, New Jersey and I think Tennessee because they have warehouses in those states. "

2. המחיר בארץ (לא מדבר על אילת) הוא 1440 ש"ח - שזה  372$ ואם תעשה חישוב קליל... תמצא ש 239$ + 40$ לא שווה ל 372$.

פורסם
ציטוט של xcalibur

אני מוכרח לציין מס' עובדות שאנשים כל הזמן מתעלמים מהם או לא מודעים לכך שהם קיימים ברכישה מח"ול:

1) המחירים בארהב אליהם כולם משווים ומייחלים לא כוללים מעמ. בפועל גם הצרכן האמריקאי משלם מעמ שנע בין 8 ל-13 אחוז.

2) המחירים בארהב לא כוללים אחריות. התוספת שלה לרוב מסתכמת בעוד כ-30-40 דולר.

אם תיקחו את כל אלה בחשבון תראו שהמצב פה לא כזה נורא כפי שנדמה לכם.

לא יודע באיזה חנויות אתה קונה אבל בד"כ יש אחריות. אני עכשיו קניתי מאמזון וקיבלתי שנה אחריות. אפשר לשלם עוד כדי להרחיב את האחריות, אבל שנה אחת לפחות אתה מקבל בכל מקרה.

פורסם

איזה שטויות , כמובן שיש אחריות בכל רכישה בארה"ב.

ולרוב יש גם אחריות יצרן בין לאומית שברוב המקרים לא ניתן לממש בארץ אבל כן ניתן לשלוח ליצרן לחול.

פורסם
ציטוט של Idanh

1. יצא לי 243$... כולל משלוח מהיר, כולל מסים, כולל הכל... ב Newegg למשל אז יש מסים רק אם מזמינים ממדינות מסויימות:

"Newegg only charges tax in California, New Jersey and I think Tennessee because they have warehouses in those states. "

2. המחיר בארץ (לא מדבר על אילת) הוא 1440 ש"ח - שזה  372$ ואם תעשה חישוב קליל... תמצא ש 239$ + 40$ לא שווה ל 372$.

אתה כנראה מדבר על הדגם של ה-4GB.
בארץ נמכר כרגע רק הדגם של ה-8GB לפי מה שראיתי.

ועדיין...
איך יצא לך 243 דולר?

המס בארץ הוא 18 אחוז, כלומר כבר הגעת לבערך 240 דולר.
ניואג לא שולחים לארץ.
לשלוח באמצעות בלדר כמו SHOPTO בוודאות גמורה יצא לך יותר מלשלוח ישירות דרך אמזון שלוקחים כ-20 דולר למוצרים כאלה.

כלומר הגעת כבר ל-280 דולר וזה עבור הדגם של ה-4 גיגה.

פורסם

אתה מוזמן לקרוא את התגובה שלי למעלה... מביאים לי מחו"ל.

דגם ה 4GB נמכר בארה"ב ב 199.99$, ה 8GB נמכר ב 239.99$, עם משלוח מהיר (לא סופר מהיר) יצא עוד 4 דולר.

תראה בעצמך..

http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=100007709 601203818&IsNodeId=1&bop=And&Order=PRICE&PageSize=30

פורסם

^ עדיין מתקשה להבין איך התמזל לך להשיג הכרטיס בשבוע שעבר מהם.

שים לב שכבר שבוע לאחר ההשקה בערך, ועדיין הכל ב- out of stock שם ב- newegg.

הצליח להם הפעם מאד חזק הכרטיס הזה, למרות הפיאסקו של משיכת זרם יתר מסוקט PCI , עדיין הצרכנים מצביעים בארנק ובענק

פורסם

^ הגעתי הביתה אחרי יום עבודה מפרך :bash: פתחתי את האינטרנט ונכנסתי ל Newegg, ראיתי שיש מלאי ברמה שיכולתי גם לבחור את ה Brand, כל ה XFX כבר היו SOLD OUT, היה PowerColor, Sapphire, VisionTek..

התקשרתי לבחור שלי מארה"ב ועשיתי את הרכישה באתר עם הויזה שלו (הם לא מקבלים כרטיסים מישראל). זה לא שלקח 5 דקות להכל להיחטף, זה לקח הרבה יותר.. גם אחרי שקניתי ראיתי שעוד היה מלאי, רק לקראת הלילה כבר הכל היה SOLD OUT, אני מאמין שאם גם לך היה קרוב שמגיע לארץ בזמן הממש קרוב והיית יכול להזמין דרכו - היית מצליח לתפוס בלי שום בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים