עבור לתוכן

מידע חדש על מחירים וזמינות של כרטיסי RX480 בארץ

Featured Replies

פורסם

פשוט אל תקנו בארץ זה הדבר הכי פשוט לעשות.

שחנויות ויבואנים יתחילו להרגיש את זה בכיס הם יורידו מחירים צ'יק צ'ק.

אתם מרחמים יותר מידי על בעלי חנויות,אותי בתור צרכן זה ממש לא מעניין בכמה הם קונים,כמה הם מרוויחים וכמה יוצא להם חשמל בחודש.

אני מסתכל על המחיר הסופי,מתאים לי? קונה לא מתאים לי לא קונה.

אני לדוגמה מתכנן על ה1070 כרגע אם לא יהיו בלת"מים,במידה והכרטיס בארץ לא יעלה סביבות ה1900 ש"ח אני לא מתכנן לקנות אותו בארץ.

קניתי כ"כ הרבה דברים באמזון שאני כבר סומך עליהם יותר מעל רוב החנויות בארץ,1070 שם כבר נמכר ב2100 ש"ח שזה כבר 400 -500 ש"ח פחות מהארץ,ושלא יבלבלו לי את המוח על מיסים,כי גם באמזון משלמים מיסים.

אל תקנו בארץ זה הפתרון הכי טוב.

יש אחריות על חומרה DOA ויש אופציה לרכישת אחריות בכמה עשרות דולרים בודדים.

• תגובות 104
  • צפיות 21.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פשוט ביזיון

פורסם

קבל עד כמה ביזיון, מאותה חנות...

6950X עולה שם 8750. באמזון $1730. ז"א יחס של 1:5.05

קח 230$ ובאותו יחס אמור המחיר אמור להיות 1163. "גילחו" מאיתנו עוד כמעט 350 ש"ח בשביל הכיף.

פורסם

לא ממש מסכים.

שים לב שמעבדים בארץ ממש לא יקרים ביחס לחו"ל. לרוב הפרשים של 100-300 ש"ח תלוי במעבד.( כמובן + מע"מ).

כרטיסי מסך היו ותמיד יהיו יותר יקרים ביחס לחו"ל.

זה היה עם ה - 970-980TI וכנראה יהיה ככה עם 1070-1080.

אני מאמין שהמחירים עבור 1070 יתייצבו בערך ב 460-470$ מחיר עלות לחנות מה שאומר שהם ימכרו בערך ב -2200 ש"ח ברוב החנויות.

ה RX 480 יתייצב בערך ב 280$ מה שאומר 1350-1400 בחנויות...

פורסם

^^^

זה לא משנה אם אתה מסכים או לא, אפשר להזמין היום מ- AMAZON את ה- GTX 970 ב- 226 פאונד, רק 1210 שקלים חדשים (בלי איזה מבצע מיוחד) וה- RX 480 יהיה זול יותר.

בעבר בלי מבצעים המחיר הסופי בין קניה מחו"ל לקניה בארץ לא היה כזה גדול כי עלויות המשלוח והמיסוי גבוהים (למשל מתוך ה- 226 פאונד שהזכרתי מקודם כ- 51 הם משלוח ומיסים). לפני כמה חודשים השוותי בין החנות שאתה מיצג ל- AMAZON וברוב המקרים יצא לי הבדל של של 100-200 שקל, עכשיו אנחנו מדברים על הבדל של 300 שקל ויותר.

בנוסף לזה הקפיצת מחירים הזו מגיעה בתקופה שהדולר יציב ושאר המטבעות נחלשו ביחס לשקל.

פורסם

אין בעיה.

כפי שאמרתי בהרבה פוסטים. חכו כמה חודשים, היבואנים יביאו מכולה ימית במקום לשלם אקספרס על משלוח והמחירים יהיו כמו תמיד. הפרש של 100-200 ש"ח על כרטיסים של עד 2000 ש"ח.

דבר אחד אנשים לא מבינים. ביקוש יוצר מחיר גבוה, זה עובדה ואין להתווכח אתה.

יבואן שמקבל 30 הזמנות עוד לפני שבכלל נתנו הצעת מחיר מה נראה לך שהם יעשו? יעלו מחיר.

אני חוזר ואומר.... חכו סה"כ 2 חודשים... המחירים ירדו.

פורסם

וכשאני בפורום הזה אני לא מייצג שום חנות...

אם לא שואלים אותי שאלה ישירה שקשורה איכשהוא למקום העבודה שלי אני משתמש רגיל בדיוק כמוך שנמצא פה קרוב לעשור... זה שהוסיפו לי עובד חברה( גילוי נאות... יכולתי לשקר ולומר שאני לא עובד חברה) ממש לא אומר שאני בא לטובת חנות כזו או אחרת, תחליט להאמין או לא זו החלטה שלך. אני בטוח שאם תקרא פה פוסטים שלי או תגובות שלי תראה עד כמה שאני ממש חסר אינטרס כזה או אחר בקשר למקום עבודתי. 

פורסם

בקיצור להזמין מאמזון ייקח לי שבוע וחצי ויעלה לי פחות גם אם אני אחכה חצי שנה.

פורסם

כן... כמו תמיד..

זה לא חדש שכרטיסי מסך זולים יותר באמאזון

פורסם
ציטוט של Moon-Mage

בקיצור להזמין מאמזון ייקח לי שבוע וחצי ויעלה לי פחות גם אם אני אחכה חצי שנה.

מבחינת DOA אמזון נותנים חודש אחריות,  אבל מה הלאה? לא כל יצרן מוכן לתת אחריות עולמית כי זה אומר משלוח לארץ על חשבונו.

יש לכם נסיון בעניין לגבי מימוש אחריות? 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של leahd3

לא ממש מסכים.

שים לב שמעבדים בארץ ממש לא יקרים ביחס לחו"ל. לרוב הפרשים של 100-300 ש"ח תלוי במעבד.( כמובן + מע"מ).

כרטיסי מסך היו ותמיד יהיו יותר יקרים ביחס לחו"ל.

זה היה עם ה - 970-980TI וכנראה יהיה ככה עם 1070-1080.

אני מאמין שהמחירים עבור 1070 יתייצבו בערך ב 460-470$ מחיר עלות לחנות מה שאומר שהם ימכרו בערך ב -2200 ש"ח ברוב החנויות.

ה RX 480 יתייצב בערך ב 280$ מה שאומר 1350-1400 בחנויות...

זה פשוט לא נכון. חד וחלק. אני מייד אערוך ואוסיף כמה הודעות שכתבתי בעבר על זה שבדור הספציפי הזה היבואנים נהיו משמעותית חזירים יותר.

דוגמה #1

ציטוט

אמ:לק

מנסים לתפור אותנו.

ניקח דוגמה: מחיר ההשקה של GTX970 G1 ב STARTPC היה 1890 שקלים, מחיר ההשקה של אותו כרטיס בדיוק באמאזון ארה"ב היה 1416 ש"ח (לא כולל מעמ)

נוסיף 17% מעמ למחיר של ארה"ב ונקבל 1656 שקלים. כלומר הכרטיס נמכר בארץ בסה"כ ב 14% יותר ממחירו בארה"ב.

בוא נבדוק מה מצבנו היום:

מחיר ההשקה של גרסאת ה 8GB הוא 230$, לאחר המרות 880 שקלים. לאחר תוספת מע"מ נקבל 1029 שקלים.

הכרטיס ימכר בארץ ב 1500+- שקלים - 45% יותר ממחירו בארה"ב! עלייה של 30%!

דברים שצריך לקחת בחשבון: 

שערים רלוונטים בעת יציאת GTX970:

דולר: 3.695

יורו: 4.65

שערים רלוונטים בעת יציאת RX480:

דולר: 3.852

יורו: 4.34

כידוע היבואנים קונים את הכרטיסי על פי שער היורו:

מה זה אומר? לא רק שהמחירים לא היו אמורים לעלות ביחס לשוק האמריקאי - הם היו אמורים לרדת! כי הדולר התחזק והיורו נחלש!

דוגמה #2

ציטוט

אי שם בקיץ 2008 קניתי מ SkyPC ז"ל מחשב חדש שהכיל צמד של שני HD4850.

הכרטיסים נמכרו לי במחיר של 950 שקל לכרטיס. עוד נזכר שמחיר ההשקה של ה HD4850 היה 200$.

שער היורו היה 5.3 ביוני 2008 - משמעותית גבוהה מהיום.

נצא מנקודת הנחה שמחיר ה RX480 4GB יהיה כ 1250 שקלים: אנחנו רואים פה עלייה חדה במחירים בארץ למרות התחזקות השקל מול היורו והדולר

פורסם
מבחינת DOA אמזון נותנים חודש אחריות,  אבל מה הלאה? לא כל יצרן מוכן לתת אחריות עולמית כי זה אומר משלוח לארץ על חשבונו.

יש לכם נסיון בעניין לגבי מימוש אחריות? 

האחריות היא מאמזון שהיא החנות שמוכרת לך, אם המוצר תקול ושולחים לך מוצר חדש המשלוח על חשבונם.

בנוסף אני כל הזמן רואה שאתם מוסיפים על הmsrp מע"מ, מה אתם חיים בסרט שבארה"ב אין מיסים?

Msrp זה מחיר מומלץ לצרכן אחרי הכול!

תוסיפו את ההפרש בין המע"מ שלנו לבין המע"מ שם, לא עוד 17 אחוז על המחיר הכולל.

ועזבו את העניין שבכלל ברוב אירופה המע"מ גבוה יותר.

בקיצור פראיירים לא מתים.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

פורסם
ציטוט של Psychedelic

אתם מוסיפים על הmsrp מע"מ

חינוך רב שנים של היבואנים בארץ נושא תוצאות נפלאות מבחינתם.

היום כל יבואן יחשב לך MSRP + מע"מ ויקרא לזה מחיר חו"ל.

ואנחנו אוכלים את זה כמו קוטג'.

פורסם

הבעיה היא שאנשים ממשיכים לקנות, זה לא אוכל לא חייבים לקנות כרטיסי מסך.

כשיתחילו לסגור חנויות אולי מישהו יפנים.

אני משתדל כמה שפחות לקנות בארץ, יקר לי.

יש דברים שאין ברירה יש דברים שיש הרבה ברירה.

גם ככה האחריות בארץ על חומרה היא בזיון בהרבה מקומות ותצא לך הנשמה עד שתקבל משהו אם בכלל, אז התעסקות עם חנות אינטרנטית במקרה הזה זו הליכה בפארק.

במיוחד שזו אמזון.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים