עבור לתוכן

רכישה קבוצתית ל-1070, יש מי שימכור - מארגן קבוצה. (סטטוס - 6 נרשמו)

Featured Replies

פורסם
ציטוט של David_K

הTitan המקורי שהיה עם יכולת DP כמו כרטיסי הQuadro רק עם הרבה יותר כח מאחוריו, לא הTitanX שהפך לנטו כרטיס גיימינג. בכל מקרה, להגיב עם המילה דמגוגיה עם כל פוסט שני שלך, ועכשיו המילה Noob? מה אתה.. בן עשר שהפסיד הרגע בCS GO בקטע של 0/30 ועוד מעט תתחיל עם "ירידות אמשלך". יצא לי לראות אנשים לא בוגרים, אבל הם לרוב לא ניסו להציג את עצמם כבוגרים ורציונליים שאפשר לנהל איתם שיחה סוג של מתורבתת .. 

ברמה האישית תחשוב עלי משתרוצה זה לא מעניין.

אותי מעניין עובדות

Geforce Titan X זה Geforce 980TI  עם כפול זיכרון. אותם ביצועים במשחקים בדיוק. אחד לאחד. על הפריים לפעמים.
איפה צריך כפול זיכרון אתה יודע? אני אלמד אותך: בתוכנות תלת מימד שמרנדרות בקודה.

טיטאן הם לא כרטיסי גיימינג. המחיר שלהם פונה לשוק המקצועי. והם מציעים זיכרון, שזו הבעיה ****היחידה*** שיש לכרטיסי מסך עם רינדור בקודה. 

• תגובות 297
  • צפיות 67.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפני חודש חשבתי לקנות טיטאן לרינדור בעבודה. 

אחרי פשפוש קצר ברשת גיליתי כי הביצועים של טיטאן מחווירים לאומת ביצועים של כרטיסים מסדרת QUADRO באותו מחיר אז... זה כרטיס גיימינג עם אופציה לשוק המקצועי מבחינת תמיכה אבל מצד שני הוא כרטיס בעל ביצועים לא מבצעים לשוק המקצועי אז הוא לא מומלץ. 

בתכלס, כרטיס לאף אחד. אבל למי שיש כסף ורוצה אותו למשחקים אז פצצות לגבות, רק לא היום כי ה-1070 יותר חזק. 

פורסם

לא, Titan X זה לא 980Ti עם כפול זכרון, Titan X זה כרטיס עם ליבת GM200 פתוחה לגמרי *ו* כפול זכרון. Clocks per clocks הX חזק יותר. כשהTitan יצא זה היה גולת הכותרת שלו, כרטיס Compute שבגיימינג לא הציע כמעט דבר נוסף, עם ביצועים הCompute של Maxwell והמסחור בביצועי DP היתרון היחיד נעלם וזה הפך לכרטיס גיימינג במחיר מופצץ, להתעלם ממנו זה כמו להגיד שה980Ti זה 980 חזק יותר כי הם כוללים את אותו המספר..

בכל מקרה, גם אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה, אבל כשרואים מי אתה מאחורי המקלדת ואיך אתה מתנהג ומגיב לאנשים שמנהלים איתך שיחה רצינית לגמרי, זה גולש גם לנושא השיחה עצמה.. אז תהנה, ואם בא לך לדרדר את התראד עוד יותר, תמשיך להשתמש במונחי "יורד על אמשלך כי אין לי שום דבר חכם להגיד" מעולם משחקי הרשת..

פורסם
ציטוט של HunterVee

לפני חודש חשבתי לקנות טיטאן לרינדור בעבודה. 

אחרי פשפוש קצר ברשת גיליתי כי הביצועים של טיטאן מחווירים לאומת ביצועים של כרטיסים מסדרת QUADRO באותו מחיר אז... זה כרטיס גיימינג עם אופציה לשוק המקצועי מבחינת תמיכה אבל מצד שני הוא כרטיס בעל ביצועים לא מבצעים לשוק המקצועי אז הוא לא מומלץ. 

בתכלס, כרטיס לאף אחד. אבל למי שיש כסף ורוצה אותו למשחקים אז פצצות לגבות, רק לא היום כי ה-1070 יותר חזק. 

לא אתה מתבלבל

ביצועי ה VIEWPORT בחלק מהתוכנות גבוה יותר בקוואדרו.

ביצועי הרנדרינג של הקודה גבוהים יותר בהרבה גם בTITAN וגם ב 980TI מאשר בקוואדרו שהוא כרטיס מאוד לא משתלם ורק נובים מבזבזים עליו כסף, כאלה שלא יודעים לחלק שכבות בתלת כדי להרוויח ביצועים בחלון.

DAVID K אתה לא מעניין אותי ברמה האישית שוב אני חוזר על זה. 

מבחינת העובדות, הביצועים במשחקים וגם ברנדרינג תלת זהים לחלוטין בין TITAN X ל 980TI, רק שבסצנות רנדרינג שיש דרישה לזיכרון גבוהה יותר ה TITAN X עובר את ה980TI משמעותית בגלל העודף זיכרון.  כל עוד המנוע לא ניגש לראם וכתוצאה מזה ל CPU, אין הבדל בין הכרטיסים, אחרת,  ה TITAN X מכפיל או משלש את הביצועים מול ה 980TI כאשר המנוע רנדר מסיים לשפוך לזיכרון את כל ה 6GB על פוליגונים וטקסטורות

תדבר לעניין במקום לדקלם את הדף שיווק של אנוידיה בבקשה

פורסם
ציטוט של Yoram_gini

לא אתה מתבלבל

ביצועי ה VIEWPORT בחלק מהתוכנות גבוה יותר בקוואדרו.

ביצועי הרנדרינג של הקודה גבוהים יותר בהרבה גם בTITAN וגם ב 980TI מאשר בקוואדרו שהוא כרטיס מאוד לא משתלם ורק נובים מבזבזים עליו כסף, כאלה שלא יודעים לחלק שכבות בתלת כדי להרוויח ביצועים בחלון.

DAVID K אתה לא מעניין אותי ברמה האישית שוב אני חוזר על זה. 

מבחינת העובדות, הביצועים במשחקים וגם ברנדרינג תלת זהים לחלוטין בין TITAN X ל 980TI, רק שבסצנות רנדרינג שיש דרישה לזיכרון גבוהה יותר ה TITAN X עובר את ה980TI משמעותית בגלל העודף זיכרון.  כל עוד המנוע לא ניגש לראם וכתוצאה מזה ל CPU, אין הבדל בין הכרטיסים, אחרת,  ה TITAN X מכפיל או משלש את הביצועים מול ה 980TI כאשר המנוע רנדר מסיים לשפוך לזיכרון את כל ה 6GB על פוליגונים וטקסטורות

תדבר לעניין במקום לדקלם את הדף שיווק של אנוידיה בבקשה

תקשיב, אתה עובר כל גבול, אתה מדבר בצורה שחצנית, חוצפנית, ילדותית ועוד. 

דבר ראשון, נתחיל מזה שחומרתית הTitan X חזק יותר Clock Per clock, זה מה שמתרחש כשיש לך יותר ליבות CUDA, כל אין הגבלה אחרת = עוד ליבות עוד ביצועים, יש מספיק אנשים ברשת עם Titan X מקוררים על מים שבתדרים שאליהם הם מגיעים בהחלט עוקפים את ה980 Ti, ההפרש יחסית זניח, אבל הוא שם, להגיד ש"ההבדל היחיד הוא בזכרון וידה ידה ידה" זה טעות, גם אם ההבדל הוא 5% אחוז, או 10% ההבדל הוא שם, והוא קיים..

עוד דבר שאתה לא מודע אליו, זה הביצועים של כרטיסי Quadro ולנוכח העניין כרטיסי FirePro, מי שצריך אותם לWorkload שבו הוא משתמש יקבל שיפור ביצועים של עשרות אחוזים עם הדרייברים של הכרטיסים האלו, דרייברים שמתפקדים שונה לגמרי מהדרייברים של כרטיסי הגיימינג. עם תמיכה מצד התוכנה ומצד היצרן שמבטיחה שתקבל תמיכה וביצועים אופטימליים מהתוכנה שבא אתה משתמש. יש לך בעיה ספיציפית עם כרטיס ה980 Ti שלך ? לך חפש תחברים שלך ותבכה בפורום, כי מבחינה רשמית זה לא בעיה שלהם. 

ציטוט

SpecViewPerf includes a variety of tests, so we've chopped them up to make the results easier to read. These tests are true workstation CAD, rendering and modeling tests.

image: http://hothardware.com/ContentImages/Article/2459/content/Radeon-Pro-Duo-SPECViewperf-1.png

Radeon Pro Duo SPECViewperf 1

Here we see a very different picture of the Radeon Pro Duo which is out-classed in all tests except for the Autodesk Showcase, Catia, and Siemens NX tests. In Siemens NX (snx-02) the Pro Duo actually offers 2X the performance of a pair of GeForce GTX 980 Ti cards. However, in that same test, when you enabled the same base Maxwell GPU in a single GPU powered Quadro M6000, with pro graphics optimized drivers, you can see that a truly optimized driver and hardware stack for pro graphics applications will lay to waste consumer or "pro-sumer" configurations. 

So, on one hand the Radeon Pro Duo offers serious rendering horsepower for content creation workloads, but it's not a "big iron" type workstation card either. Rather, the Pro Duo is something in between, at least for now. But never mind this "workstation" stuff, we know you want look at the Pro Duo's gaming chops.

Read more at http://hothardware.com/reviews/amd-radeon-pro-duo-benchmarks#ymCl4bufTL1XJmTr.99

אם אתה רוצה להמשיך לקרוא לאנשים "נובים" כמו ילד בן עשר מציעה לך לעבור ל - www.fxp.co.il, אולי שם יעריכו את ה"ידע" שלך, אבל בעיקר את צורת הביטוי שלקוחה מהשוק המקומי.

פורסם
ציטוט של David_K

תקשיב, אתה עובר כל גבול, אתה מדבר בצורה שחצנית, חוצפנית, ילדותית ועוד. 

דבר ראשון, נתחיל מזה שחומרתית הTitan X חזק יותר Clock Per clock, זה מה שמתרחש כשיש לך יותר ליבות CUDA, כל אין הגבלה אחרת = עוד ליבות עוד ביצועים, יש מספיק אנשים ברשת עם Titan X מקוררים על מים שבתדרים שאליהם הם מגיעים בהחלט עוקפים את ה980 Ti, ההפרש יחסית זניח, אבל הוא שם, להגיד ש"ההבדל היחיד הוא בזכרון וידה ידה ידה" זה טעות, גם אם ההבדל הוא 5% אחוז, או 10% ההבדל הוא שם, והוא קיים..

עוד דבר שאתה לא מודע אליו, זה הביצועים של כרטיסי Quadro ולנוכח העניין כרטיסי FirePro, מי שצריך אותם לWorkload שבו הוא משתמש יקבל שיפור ביצועים של עשרות אחוזים עם הדרייברים של הכרטיסים האלו, דרייברים שמתפקדים שונה לגמרי מהדרייברים של כרטיסי הגיימינג. עם תמיכה מצד התוכנה ומצד היצרן שמבטיחה שתקבל תמיכה וביצועים אופטימליים מהתוכנה שבא אתה משתמש. יש לך בעיה ספיציפית עם כרטיס ה980 Ti שלך ? לך חפש תחברים שלך ותבכה בפורום, כי מבחינה רשמית זה לא בעיה שלהם. 

אם אתה רוצה להמשיך לקרוא לאנשים "נובים" כמו ילד בן עשר מציעה לך לעבור ל - www.fxp.co.il, אולי שם יעריכו את ה"ידע" שלך, אבל בעיקר את צורת הביטוי שלקוחה מהשוק המקומי.

רק מחזק כל מה שאני אומר, ביצועי VIEWPORT יותר טובים. חזרת על מה שאמרתי אבל דיברת כאילו אמרתי משו אחר. יש לך בעיות הבנת הנקרא. אמרתי שהוא טוב יותר בביצועי ויופורט, אמרת שאני טועה, ואז הבאת טבלה שמראה שהוא טוב יותר בביצועי ויופורט, שזה מה שאמרתי. ואו. 

והינה משו שמראה שגם החלק השני של התגובה שלי נכון, שהג'יפורס טוב יותר ברינדור קודה:

פורסם
ציטוט של Yoram_gini

ועכשיו:
אם אתה גיימר ויש לו מסך גדול, וכגיימר אתה רוצה לשחק במה שמוגדר סטנדרט ב 2016, שזה אומר 4K+ MAX + AA אתה לא יכול ב 2000 שקל. פעם יכולת.

הפסקתי לקרוא ברגע שקראתי את זה.

איך קבעת שסטנדרט פירושו "MAX + AA"? ובכלל, לפי מה אתה קובע ש-4K הוא סטנדרט? הוא רחוק מאוד מלהיות סטנדרט, אפילו מסכי 1440P לא כ"כ נפוצים היום (רוב הגיימרים עושים שימוש במסכים בעלי רזולוציה של 1080P). 

פורסם

don-t-feed-the-troll-organic-soft-tee_design.png

פורסם

מה הצפי שלנו לקנייה? סביבות אוגוסט-ספטמבר? אני חושב ש-1900-2000 יהיה סביר לקנייה קבוצתית.

(גם מקפיץ כדי שהדיון לא ילך לאיבוד)

פורסם

אני בכל מקרה בחוץ אבל קח בחשבון שעד ספטמבר המלאי כבר אמור להתייצב ואז המחירים יגיעו ל-400 דולר או פחות. זה קצת פחות מ-1900 ש"ח בארץ כולל מסים ומשלוח. אם קונים דרך אמזון יש גם אחריות מסודרת אז אין יותר מדי הצדקה להוציא יותר כסף על מוצר זהה בארץ... קיצר מה שאני אומר זה שאם גם ככה מדובר על כמה שבועות קדימה - 2000 ש"ח לא נשמע כזה דיל לקבוצתית.

פורסם

מזל שהזמנתי את ה Gaming X משם באותו המחיר בדיוק...

פורסם
ציטוט של SyndromE

מזל שהזמנתי את ה Gaming X משם באותו המחיר בדיוק...

מה ההבדל? באמת שוקל להזמין. 2050 זה מחיר סביר.

אה, ואיפה אני משלם את המע"מ כדי לשחרר את הכרטיס? אני גם רואה שהם שולחים רק בחודש הבא, פשוט אמתין. מיותר להזמין עכשיו.

נערך על-ידי lalamor123

פורסם

ל Gaming X קירור משופר, פלטה אחורית, עוד כניסת מתח, לדים, תדרים גבוהים יותר מהקופסא. האמת ההבדלים מינוריים יחסית. הדגמים צפויים לספק ביצועים דומים ב OC.

לגבי מע"מ, אני מניח שחברת השילוח משחררת מהמכס וגובה ממך את התשלום. אלא אם כן זה דואר רשום ואז יש סיכוי שלא תשלם כלל (תקנו אותי אם אני טועה).

אגב שים לב שה-drop הזה ישלח רק ב-12 לאוגוסט.

נערך על-ידי SyndromE

פורסם

זה לא מחיר זול ביחס לשוק, אני הזמנתי אסוס (כזה) ב-450 דולר עם 17 דולר משלוח. זה יוצא הבדל של 12 דולר סה"כ והריטייל של האסוס מלכתחילה גבוה מה-MSI ככה שזה לא נראה לי ממש 'דיל'. 

כמו שאמרתי, אם מחכים עד אמצע אוגוסט כבר יתחדשו מלאים גם בחנויות הרגילות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים