עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

LG G4 נכבה פתאום ולא נדלק

Featured Replies

• תגובות 159
  • צפיות 114.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש למישהו מושג מה עלויות ההחלפה בתשלום?

פורסם
ציטוט של ag43

יש למישהו מושג מה עלויות ההחלפה בתשלום?

500-850 כמובן שאין הגיון לבצע את זה בתשלום כי

1. ניתן לרכוש G2 ב800 מיד שניה וזה מכשיר מדהים

2.המכשיר באחריות גם מקביל גם רשמי חייב החלפת לוח בחינם גם 5 פעמים אם צריך

פורסם

אא"כ קנית אותו בחו"ל כמוני ואז חפש את החברים שלך. אני מתלבט אם למכור אותו או להשאר ולראות אם זכיתי בלוטו המכשירים.

פורסם
ציטוט של ag43

אא"כ קנית אותו בחו"ל כמוני ואז חפש את החברים שלך. אני מתלבט אם למכור אותו או להשאר ולראות אם זכיתי בלוטו המכשירים.

אם יש לך אפשרות

1.פנה אל המוכר שקנית ממנו או הרשת/חנות
2.פנה אל LG העולמית

3.פנה אל הנציגות הישראלית רונלייט, הם הנציג של החברה ולא רק היבואן ולכן יש להם חובת משפטית, וכן הם ינסו לנפנף אותך כמו לא יודע מה
ואל תשכח שאם 'תתקפל' ותהיה מוכן להשקיע סכוםכ זה בתיקון, אין אף מסמך משפטי שיכול להגן עליך מחיוב כפול בעקבות מוות 'חוזר ונשנה' בגלל שתביעה הייצוגית שהגשנו רק לאחרונה התברר שלקוחות ספגו 4 פעמים את תופעת המוות (בכל ה3 פעמים הלוח הוחלף)

http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/lg-finally-acknowledges-g4-boot-loop-problem-and-it-s-offering-a-fix-1313769

נערך על-ידי iSolt

פורסם

בינתיים אין לי בעיה, אני מתכונן ל"יום הדין".

פורסם

אני במקומך לא הייתי לוקח את הסיכון, אם זה מכשיר ממקור שאתה יודע שכמעט בלתי אפשרי לממש אצלו את האחריות - תמכור. עלות התיקון היא עלות החלפת לוח אם, אני אישית ראיתי מחירים של 1,000ש"ח וצפונה. 

פורסם
  • מחבר

עבר כבר חודש וחצי, וכלום לא השתנה..

הפלאפון במעבדה כבר שלושה שבועות מהחנות שקניתי ממנה, הם לא יודעים מה לעשות עם התקלה ומאיפה להביא לוח אם.

כבר יומיים אני מנסה להגיע לLG הארצית, והם מפנים אותי לרונלייט, ששם אין להם איך לעזור לי כי הם רוצים כסף על תיקון.

יש פה מחדל חמור של LG

פורסם
  • מחבר

עבר כבר חודש וחצי, וכלום לא השתנה..

הפלאפון במעבדה כבר שלושה שבועות מהחנות שקניתי ממנה, הם לא יודעים מה לעשות עם התקלה ומאיפה להביא לוח אם.

כבר יומיים אני מנסה להגיע לLG הארצית, והם מפנים אותי לרונלייט, ששם אין להם איך לעזור לי כי הם רוצים כסף על תיקון.

יש פה מחדל חמור של LG

פורסם
  • מחבר

אז אין מי שיעזור כאילו, רק לריב עם החנות.

מחדל חמור, מכשירים של LG אני כבר לא אקנה יותר, עקב השירות המחפיר.

פורסם

השרות של מי בדיוק?

היבואן לא חייב לך כלום אם לא קנית דרכו, זה לא יהיה שונה עם שום חברה אחרת.

אם המכשיר הבא שלך יהיה של סמסונג נניח (שתקנה מחנות ולא מהיבואן הרישמי) ופתאום תהיה תקלה דומה אתה חושב שהיבואן יטפל בך בחינם? שכח מזה.

מימוש האחריות שלך צריך להתבצע מול החנות. החנות צריכה לטפל בך גם אם זה אומר להביא לך מכשיר חדש - אם היא לא יכולה להשיג חלפים זו בעיה שלה.

פורסם

יוצאת מהכלל היא אפל, שבמקרה שלהם אתה יכול לקבל שירות בארץ גם למכשיר שנקנה בחו"ל.

פורסם
  • מחבר

לא הבנת אותי נכון, הבעיה שלי לא עם רונלייט, אלא עם LG.

פורסם

הבנתי אותך מצויין, פשוט הבהרתי לך שאתה מפנה את הבעיה שלך לכיוון הלא נכון.

שוב, אתה חושב שאם במקום LG זאת היתה סמסונג, או סוני, או לא יודע מי - זה היה שונה?

מה בדיוק אתה רוצה ש-LG יעשו, שהם לא עשו? אני לא מבין... הם מתקנים את הטלפונים לכל הלקוחות שלהם בחינם. בכל מדינה זה מבוצע דרך היבואן שדרכו קנית (במקרה של חנות ביבוא פרטי - היא היבואן, גם מבחינת החוק הישראלי). אתה צריך לפנות למי שקנית ממנו את הטלפון ולדרוש שיתקן לך אותו. האמת, גם בלי קשר להצהרה של LG בכלל. ההצהרה של LG לצורך העניין בכלל לא רלוונטית עבורך אלא היא באה לטובת היבואן - במקום לתקן לך את הטלפון על חשבונו, LG מממנת לו את התיקון.

שוב, בפעם השלישית - מי שצריך לתקן לך את הטלפון זו החנות שממנה קנית. היא חייבת לעשות את זה בלי קשר להכרה של LG בבעיה בכלל, אלא פשוט בעקבות החוק הישראלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.