עבור לתוכן

רף ביצועים חדש? פרטים חדשים על כרטיסי המסך החדשים של AMD

Featured Replies

פורסם

פרטים טריים על סדרת הכרטיסים הגרפים \"Radeon 3XX\" של AMD חושפים את האסטרטגיה המעניינת של החברה בדרך לכיבוש מחדש של השוק

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%a3-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-%d7%94%d7%9e/

• תגובות 70
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האם שווה עדיין לרכוש את ה980 או 70?

פורסם

לפי הוואט אפשר לראות שהוא כפול מ 970\980 מה שמעיד שלא מדובר פה על טכנולוגיה אלגנטית אלא יותר בגישה של ברוט פורס?

פורסם

לזרות מלח בפצעיה, לא לזרוע..

פורסם

הלוואי,אני מעדיף לרכוש כמה שיותר מהר אני מעוניין בטכנולוגיה אלגנטית שייתן הצדקה לרכישה מוקדמת :)

פורסם
לפי הוואט אפשר לראות שהוא כפול מ 970\980 מה שמעיד שלא מדובר פה על טכנולוגיה אלגנטית אלא יותר בגישה של ברוט פורס?

לא מחייב ברוט פורס, הם כן פחות יעילים (לא סוד גדול, בדרך כלל זה חיסרון של AMD) אבל כניראה גם יותר חזקים...

פורסם

מעניין יהיה לראות איך תתפתח התחרות ביניהם, איך נוידיה תגיב.

פורסם
האם שווה עדיין לרכוש את ה980 או 70?

בחודש הקרוב, לדעתי כן. לאחר מכן זה יהיה קרוב\בזמן ההשקה.

ייקח כחודש עד שהם יצאו וע"פ ההיסטוריה של סדרת 290 נצטרך לחכות עוד כמה שבועות טובים עד לכרטיסים עם קירור שאינו רפרנס ועל זה תוסיף את הדליי הקבוע של ארץ הקודש+התאזנות המחירים (כשבועיים-חודש נוספים).

גם אם אתה קונה מאתרים בחו"ל, לא ברור מה יהיה היחס ביקוש\היצע ועלול להיות קשה להשיג חתיכה כמו שהיה עם 970.

ובכל מקרה, אם לא בוער לך עכשיו - אל תקנה.

פורסם

ממה שהבנתי AMD הפעם למדה מהעבר וכרטיסי מסך שיצרכו הרבה חשמל יגיעו כבר ביום ההשקה עם קירורים מתקדמים, כל יצרנית והקירור שלה.

פורסם

נראה שNVIDIA פתחו פער בצריכת החשמל.

פורסם

אפשר להשפיל את AMD במילה אחת! : PASCAL!

אנא קראו תגובה 3!

ולמי שעדיין לא הבין, זו בדיוק אותה שיטה עליה בנוי ה 290X _ (רק שעכשיו יהיה HBM ואצל NVIDIA זה STACKED RAM)

זה כמו לקחת מכונית רגילה ולהרכיב לה מנוע F1 ולצפות ממנה שתתפקד ממש כמו מכונית מרוץ _ (בגלל זה הכרטיסים הללו יגעו עם קירור משולב) _ (פחחח.... 300W)

פורסם

קצת לא מסתדר לי יחס צריכת החשמל לחום שמפיק הכרטיס.

צריכת החשמל שלו בן הגבהות ברשימה ואילו טמפ' בעומס בין הנמוכות.

מישהו מוכן להסביר את זה?

פורסם

בודאי, הנה הסבר מפורט:

יש לו גוף קירור מתקדם יותר.

1stcowgirl, אני לא יודע אם יש לי עיוותים מתוכן ההודעה או מהשימוש בסימנים אקראיים לצורך פיסוק.

פורסם

למה ציפיתם?! 300W זה נורמאלי לגמרי... הכרטיס עוד לא יצא ועדיין אין לא דרייברים נורמאליים והוא עוקף את ה 980 ב 50%! והצריכת חשמל שלו היא רק 50% יותר גבוהה... ועוד יש לו קירור נוזלי, אז טכנית הוא יותר יעיל (מבחינת צריכת חשמל) מה-980...

פורסם

הרגע הסברת איך יש לו צריכת חשמל גבוהה ב-50% וגם ביצועים גבוהים ב-50%, אז טכנית הוא יעיל יותר?

אם אני לא טועה היחס שבין 50% יותר בצריכת החשמל ו-50% יותר בביצועים ליעילות הוא 1:1.

ואגב, אם הוא בממוצע חזק ב-50% מ-GTX980 תמורת 300W בפועל או פחות, אני צנצנת פלפלים בחומץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים