פורסם 2015 במרץ 1710 שנים העם חכם, הוא לא נכנע למסע הפרופוגאנדה של השמאל.בבחירות הבאות הימין יהיה יותר מוכן.
פורסם 2015 במרץ 1710 שנים ההגדרה שלך את המתנחלים כרודפי תקציבים. האמת - אחרי מה שלפיד עשה לחרדים אני יכול להבין דרישות תקציביות שלהם.
פורסם 2015 במרץ 1710 שנים יותר מוכן? הימין החליט על בחירות יהזוי.הבעיה עם החרדים זה לא שהם לא הולכים לצבא, אלה שהם לא עובדים ולא לומדים(ליבה לא תורה).אין לי בעיה לשלם להם קצת ג'ובות ו לעשות יותר מילואים, רק שיתחילו לעבוד וללמוד. נערך 2015 במרץ 1710 שנים על-ידי FARKASH7
פורסם 2015 במרץ 1710 שנים מוכן מהבחינה שהשמאל התכונן לבחירות האלה כבר מסוף הבחירות הקודמות. נראה לך שV15 הוקם תוך יומיים?
פורסם 2015 במרץ 1710 שנים מה לעשות שבשני המגזרים האלה יש את הכי הרבה עסקנים .. (ע"ח הציבור שלהם).ראה החטיבה להתיישבות וכל הברדק שהיה שם . כנ"ל לגבי התקציבים לישיבות וכוללים ..
פורסם 2015 במרץ 1710 שנים מוכן מהבחינה שהשמאל התכונן לבחירות האלה כבר מסוף הבחירות הקודמות. נראה לך שV15 הוקם תוך יומיים?ברור ועל הכל ניצח הכריש של המוסד.
פורסם 2015 במרץ 1710 שנים עובדי חברת חשמל , לא לוקחים את הסכומים שהחטיבה לקחה ..אגב , עובדי ח"ח אשכרה עובדים ...
פורסם 2015 במרץ 1710 שנים זה שהם מקבלים משכורת לא אומר שהם עובדים. מי יכול היה בכלל לפטר אותם או לייעל אותם בזמנו?כמובן שחלק עובדים, אבל יש מקום לייעול ולחסכון...
פורסם 2015 במרץ 1710 שנים הם עובדים .אין עובד אחד בחברת חשמל שיושב בבית ומאות אלפים זורמים לחשבונו ..לך ומצא .
פורסם 2015 במרץ 1710 שנים "לעבוד" זה לא ערך בינארי.אם אי אפשר לפטר ולייעל יש סיכויי טוב שחלק מהם שם לא בגלל שהם הכרחיים אלא בגלל שזה "המשפחה".לא כזה מפריע לי האמת, רק רוצה להראות לך שמקסימום יעילות זה לא תמיד גישה נכונה.
פורסם 2015 במרץ 1710 שנים שלי יחימוביץ: "הרצוג ירכיב את הממשלה".אמנון אברומוביץ(!): "בודאי, הוא רק צריך להתקשר לכחלון ולהציע לו ראשות ממשלה ברוטציה כשכחלון ראשון..."אתה יודע שהעניין סגור כשהתקשורת מרימה ידיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.