פורסם 2015 במרץ 1610 שנים ^ לא ממש. "וואלה"= אני מופתע שהיית במזרח ירושליםבכפרים היית? = שאלה 2 כי על מזרח ירושלים דפקת אותי אז בוא נראה כמה רחוק הלכת
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים לא הבנתי את החלק הראשון של דבריך. בכפרים מן הסתם אין לי מה לעשות (חוץ מבמילואים).
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים חלק מהכפרים "שייכים" לירושלים . אני לא זוכר בדיוק איזה , כי עברו שנים מאז שהייתי שם .. ענתא , שועפט , גבל-מוכבר , צור בהאר .... - - - תגובה אוחדה: - - - חלקם מחוץ לחומות אבל נחשבים לירושלים .. למה ?. לביבי ולבנט הפתרונים .. - - - תגובה אוחדה: - - - אגב , אני לא יודע למה הפלסטינאים מתכוונים באומרם "מזרח ירושלים" , אבל מי שם עליהם בכלל ?. מבחינתי שועפט יכולה להיות הבירה של המדינה שלהם .. נערך 2015 במרץ 1610 שנים על-ידי Second Edition
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים בחייאת, מאיפה הבאת עכשיו את זה שהרצוג או לבני יתנו את מעלה אדומים?אם אנחנו בקטע של זריקות "עובדות" לאוויר - ביבי ימסור את פתח תקוה.(השאלה מי ירצה את המקום הזה)
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים לא אמרתי שיתנו את מעלה אדומים, אמרתי ששועפט (שהוזכרה קודם) נמצאת בין ירושלים למעלה אדומים.
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים אם אנחנו בקטע של זריקות "עובדות" לאוויר - ביבי ימסור את פתח תקוה.(השאלה מי ירצה את המקום הזה)מה זאת אומרת? בפתח-תקווה יש חניה!
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים נו מה עם מעלה אדומים ?.מכיר גם את עטרות , חיזמה , רמאללה , שכם , עופרה ..מה הנקודה שלך ?.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.