עבור לתוכן

ת'רד בחירות 2015

Featured Replies

פורסם

מצחיק שאיראן וחמאס מצהירים בפה גלוי שהם מפנטזים על להשמיד את ישראל אז השמאל נהיה הפסיכולוג שלהם ולא באמת מאמינים למה שהם אומרים פשוטו כמשמשעו.

מה שהליברלים לא מבינים זה שהם מנתחים מדינות ערביות על פי התרבות המערבית. הם לא מבינים שהתרבות של המדינות הערביות לא מאמינה באותם ערכים שמדינות מערביות מאמינים בהם.

הנה כולנו חיים בישראל ומשום מה אצל הערבים עדיין יש נקמת דם על רקע חילול כבוד המשפחה. מה אם לפיד ישכב עם הבת של אחמניגדאן? אתם לא חושבים שהוא יישגר טיל? xD

לא צריך שהם יהיו מסוגלים להשמיד אותנו בלי שנחזיר להם, מספיק שהם יאמינו שהם מסוגלים בשביל באמת לעשות את זה.

זה מזכיר קצת איך עיתונאים ואנשים חשבו שהשנאה של היטלר ליהודים זה רק הצגה בשביל להשיג קולות. ההיסטוריה חוזרת על עצמה.

חוץ מזה שגם אם נדמיין שאיראן היא מדינה אחראית ושוחרת שלום מספיק שהמשטר באיראן יפול כדי שהנשק הגרעיני שלהם יפול לידיים הלא נכונות.

• תגובות 1.2k
  • צפיות 642.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי ניתח את איראן במושגים של מדינה מערבית?

כל שטענתי היא שהגישה שלכם שמדובר במוסלמים פנאטיים שברגע שתהיה להם פצצה הם השתמשו בה היא מגוחכת.

כפי שרשמתי קודם אלפי טילים כרגע מכוונים לישראל, חלקם למתקנים שפגיעה בהם תביא למוות של עשרות אלפים. בנוסף למדינות ציר הרשע המדוברות הייתה כמות אדירה של נשק כימי, הכי גדולה בעולם, על טילים מבצעיים.

למרות כל הנשק הזה שיכול לגרום להרס לא פחות גדול מפצצת אטום הם לא בחרו להשתמש בו. מדוע? הם הרי מוסלמים פנאטיים לשיטתך ולא אכפת להם למות.

הסיבה היא שמתחת לכל האיומים וההצהרות מסתתר פחד. הם פוחדים מההשלכות של מהלך כזה. הם יודעים שהם ימחקו מהמפה. כנראה שהם לא פנאטיים כמו שאתה חושב.

פורסם

נו ואתה רק מוכיח את הדברים שלי.

הסיבה היחידה שמונעת מהם מלמחוק את ישראל היא התגובה. ברגע שאובמה יימכור להם טילים להגן על עצמם מהטילים הגרעיניים של ישראל למה שהם לא יתקפו? זה רק עיניין של מאזן כוחות, הרצון להשמיד את ישראל קיים וחזק מתמיד.

פורסם

ארה"ב תמכור לאיראנים טילים להגן על עצמם מהטילים הגרעיניים של ישראל?

אתה באמת ובתמים מאמין בזה?

בחיי, היה כאן כמעט נהדר בזמן ההפסקה שנכפתה עליך.

פורסם

רוסיה תמכור להם בכיף.

פורסם

על כך אין ויכוח. רוסיה כבר מכרה לאויבנו מערכת נ"מ מתקדמת, אגב. מסירת המערכת מעוכבת כבר כמה שנים בגלל לחץ אמריקאי.

אבל זה ממש לא העניין. העניין הוא גולש שממציא נתונים ו"עובדות" משוללי היגיון וקשר עם המציאות, רק כדי להצדיק בעיני עצמו את הקריאות ההזויות שלו להשמדת המין האנושי או את תקוותו שדאעש/חמאס/חזבאללה ישתלטו על המדינה כדי שהוא יראה את השמאלנים סובלים. הוא מדרדר כל דיון שהוא נוגע בו לתהומות עמוקים של אבסורד ובאופן אישי מוציא לי את החשק לקרוא בפורום הזה.

פורסם
ארה"ב תמכור לאיראנים טילים להגן על עצמם מהטילים הגרעיניים של ישראל?

אתה באמת ובתמים מאמין בזה?

לא הייתי פוסל זאת על הסף, בטח ובטח במשמרתם של הדמוקרטים, אם ייחתם הסכם מול איראן והיחסים "ינורמלו", לפחות על הנייר. רבאק, שמת לב כמה נשק ארה"ב מוכרת לסעודים, למשל? יש שם דברים שלישראל הם לא הסכימו למכור, כמו מטוסי AWACS. אגב, מי שאישר את העסקה הזו היה רייגן, שאפילו ממש לא היה עויין לישראל.

פורסם

אתה חושב על ארה"ב של לפני אובמה, אתה חושב על ארה"ב שלפני שלדמוקרטים יהיה רוב אוטומתי בגלל ההתרבות של המיעוטים.

אתה חושב שלשחורים, למסולמים ולמקסיקנים בארה"ב אכפת מישראל? הם הולכים להיות ביחד הרוב בארה"ב. הדמוגרפיה משחקת תפקיד.

העולם כל הזמן משתנה, השמאל כנראה בטוח ש"לעולם" לא ירו טילים גרעיניים על ישראל, אבל זה סיפור שחוזר על עצמו עם העם היהודי. היו הרבה יהודים שחשבו שהגרמנים המתורבתים "לעולם" לא יעשו לנו שואה. ומה קרה?

מי שלמד את לקחי השואה יודע שאין לנו לסמוך על אף אחד מלבד עצמנו. ואם לא נדאג שמאזן הכוחות יהיה לטובתנו אז דברים שחשבנו ש"לעולם" לא יקרו אכן יקרו.

תגיד לי מי חשב שהילטר ירצח 6 מיליון יהודים? משיהו העלה את זה על דעת עצמו?

למה אתה כל כך בטוח שאיראן לא תרצח מליוני יהודים במלחמה גרעינית?

כי "נראה לך?" "מה אתה לא שפוי?" זה "לעולם" לא יקרה. והנה דברים קרו ועוד יקרו.

יש תכונה מסויימת של בני האדם שחשובים שאם היו להם הצלחות עד עכשיו, ההצלחות בעתיד מובטחות להם.

כמו אם אני לא טועה במדריך לטרמפיסט לגלקסיה שהשלולית בטוחה שהיא לא תעלם לעולם כי היא תמיד היתה קיימת והיא אף פעם עדיין לא נעלמה.

אז תמיד יש פעם ראשונה.

ומה ארה"ב לא ירתה פצצה גרעינית על יפן? מה ארה"ב יותר גרועה מאירן? חחח

"נראה לך? זה לעולם לא יקרה! מה אתה חושב שהאיראנים רוצים מלחמה? מה הם פאנטים?"

"נראה לך? זה לעולם לא יקרה! מה אתה חושב שהנאצים רוצים מלחמה? מה הם פאנטים?"

עריכה: אגב לא ידוע לי שכפו עליי באן, סתם לא בא לי להכנס כמה זמן. אבל בגלל כל הפרסומים הפרו עוכרי ישראל להפיל את מגן העם היהודי ביבי, אז נסחפתי לפה שוב.

עריכה: לא נראה לכם מצחיק שאנחנו מוקפים בארגונים עם אידאולגיה דומה לזו של הנאצים ומדינה טוטאלטירת שממנת טרור עולמי ועם הרבה נפט קוראת להשמדה שלנו בדיוק כמו הנאצים אבל משום מה "הם לא פאנטים!"

עריכה 3: אגב אתם מדברים על האיראנים כאילו הם בשלטון ואין שם דיקטטורה. מה אתם חושבים שלהיטלר היה אכפת שהרבה גרמנים ימותו במלחמות שלו? הוא אפילו שלח אותם אל המוות. מספיק היטלר איראני כזה שלא יזיז לו שבתגובה על התקפה גרעינית מלא איראנים ימותו.

פורסם

"מגן העם היהודי ביבי"

:lol::lol::lol::lol:

פורסם

אם אובמה שונא אותו כל כך, כנראה שביבי יודע לומר לא!

זה בדיוק מה שמגן עושה, אומר "עד כאן".

פורסם

ביבי הוא היחידי שלא מתבייש לאמר שהוא בעד היהודים. כל השאר, ציפי ואלה חושבים שזה גיזעני להיות בעד היהודים ונלחמים נגד כל דבר שמטיב רק עם היהודים. למשל חוק הלאום.

פורסם

איך הוא מגן העם היהודי אם הוא רק עזר להרוג את הציונות? אם הוא הפך את מדינת ישראל למדינת כל עשיריה? מה אתם עושים פה בכלל אם אין לכם כמה מליונים בכיס?!

מדינת ישראל נוצרה על מנת לשמש מקלט לעם היהודי - לא על מנת להפוך למעצמת היי טק, לא על מנת לייצר מילארדרים, לא על מנת לספסר בקרקעות המקלט ולא על מנת לפנק את המנהיגים במנעמי החיים.

אובמה שונא את ביבי מהסיבה שכולם שונאים את ביבי: אינטילגנציה בשמיים, אבל אינטלגנציה רגשית באדמה.

פורסם

^^^

או שלא לקחת את התרופות שלך הבוקר, או שלקחת יותר מידי...

פורסם

למה לא בודקים איך העיתונים בגדולים בישראל מזכירים את הפרסומות ואף עולות עליהם מימי "היטלר " ?

YNET / וואלה / גלובס / הארץ ושאר השלוחות שלהם

נהפכו לפרסומת " מוות ליהודים "

מי שלא מסכים איתם מוציאים את דיבתו .

יש כאן מסע מוות ליהודים בחסות בג"צ שאפילו מסרב לתת למשטרה לחקור עיתונאי שמאל שמקבלים כסף ממדינות אוייב

מדוע ניתן לחקור ח"כ , אזרח ,ראש ממשלה על בגידה ולא עיתונאי ?

בג"צ כבר מצפצף על העם והפך את העיתונים לאגף פרסום שלו .

הדבר שמשותף לבג"צ ועיתונאים = עיתונאים שמאלניים אשכנזים , רובם הומואים

שבודקים לעומק רואים שמאחורי שמאל אשכנזי עומדת מחלה פיזית קשה שמשפיעה על המוח ( לא מצחיק אמיתי )

אני חושב שאנטישמיות חיה ובועטת בתקשורת השמאלנית

תקשורת = אשכנזים חולים באלרגיה מגלוטן " מצורף קישור שמסביר

https://www.enterolab.com/Default.aspx

רואים כאן 25%-40% אשכנזים אלרגיים לגלוטן

גבר שגורם להם לסבול מבעיות נפשיות ,חולניות

זאת מעבדה בחסות הפדרל בארה"ב

היא מסבירה בעיות חולניות לנפש , פיסי , אורטופדיה ועוד ...

היא נקראת מחלת 1000 הפנים !

היא מסבירה כמעט כל מחלה של אדם אירופאי ( הלבן )

במחקר בארה"ב שלקחו אנשים לבנים עם בעיות בריאות והעבירו דוגמא של צואה למעבדה , התגלה 80% חולים בסוג של אלרגיה לגלוטן עד ציליאק ( כולל אלרגיה לחלבון מסוגים שונים )

הנה הסבר קצר על הבדיקה ( תרגישו חופשי לשאול , אתם תתפוצצו לדעת למה זה לא בארץ)

מתברר שהבדיקה לציליאק "ביופסיה כבר לא נכונה ( אתם תתפוצצו איך מסתירים זאת ממכם )

פורסם
^^^

או שלא לקחת את התרופות שלך הבוקר, או שלקחת יותר מידי...

או שאולי לקחתי את התרופות שלך...

רגע! לא יורד לי דם מהתחת!

אוקיי הכל בסדר, לא נגעתי לך בתרופות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים