עבור לתוכן

צרות בגן עדן: נחשף באג הפוגע בביצועי הזכרון של כרטיס ה-GTX 970

Featured Replies

פורסם

הבאג, שרק לאחר כשבועיים מאז שהתגלה התייחסה אליו Nvidia רשמית, פוגע בביצועי הכרטיס כאשר נעשה שימוש במעל 3.5 גיגה-בייט של זיכרון גרפי

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%92%d7%9f-%d7%a2%d7%93%d7%9f-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%91%d7%90%d7%92-%d7%94%d7%a4%d7%95%d7%92%d7%a2-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%96%d7%9b/

• תגובות 108
  • צפיות 18.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האם זה דבר שניתן לתקן?

פורסם

זה לא ממש מנחם, מאחר ולפי איך שזה נראה מדובר בכשל תכנוני של הכרטיס. אין לי כל ספק שאנוידיה פשוט ימשיכו הלאה וישחררו וורסיה אחרת של הכרטיס במקום להתמודד עם ריקול או החזרים כספיים.

פורסם

:funnypost::lol:

הראיתי את זה לחבר שהמלצתי לו את ה-970 לפני איזה חודש והוא דפק לי מבט של "הולכת אותי שולל :O"

פורסם

אם היו מוכרים את הכרטיסים ככרטיסי 3.5GB והשאר חסום בקושחה, היו פותרים את העניין לפני שהחל. אין מצב שהמהנדסים לא היו מודעים לבעיה וכנראה המרקטינג החליט נגד.

האם יש מצב להגיע לצריכת זכרון כזו ברזולוצית FHD?

פורסם

מבאס. יש סיכוי שיהיה ריקול?

פורסם

שוב, תבדקו.

אצלי גם בקפלר (880M) זה קורה בחצי ג'יגה האחרונים.

פחות אכפת לי כי יש לי 8 GB.

אולי מערכת ההפעלה גונבת קצת?

פורסם

iv said it a million times before and ill say it again:

"Maxwell is a Lame WonnaBe VOLTA"

צעד הנדסי שמשווק ביתר שאת ומטרת החליבה. _ (780TI היה עדיף בהרבה... נכון להיום)

פורסם

איך כל הפאן בויס של אנוידיה עכשיו?

למה ל AMD תמיד זוכרים את הטעויות ול Nvidia לא?

ויש כאלה שגם ממליצים על אנוידיה בשביל "ראש שקט"...

פורסם

אם זו הטעות שאני צריך לזכור לNVIDIA (איזשהו באג איזוטרי שתפסו באיזו תוכנה מפגרת ולא ברור לאף אחד עדיין איך הוא משפיע בפועל) - מצבה טוב.

לATI אני זוכר בעיקר את סדרת 4800 ה"אגדית" עם הכרטיסים המתחממים והנשרפים.

אגב גם לNVIDIA היה סיפור מהסרטים כזה בעבר (סדרת 8000) שהיה בה פגם מתועד בייצור. וכן, חלק עוד זוכרים להם אותו.

פורסם
iv said it a million times before and ill say it again:

"Maxwell is a Lame WonnaBe VOLTA"

צעד הנדסי שמשווק ביתר שאת ומטרת החליבה. _ (780TI היה עדיף בהרבה... נכון להיום)

אז מה שאת אומרת הוא אידיוטי, כי כמה פעמים אני צריך להזכיר לך ש

א - מדובר ב2 ארכיטקטורות שונות לחלוטין

ב - אין דבר כזה וולטה, שינו לה את השם לפסקל. אם את מתכוונת לרסס שטויות חסרות כל הגיון, לפחות שיהיו תקינות. זה על המשקל של סנדי ברידג' רצה להיות אייבי ברידג' (נשמע מטומטם נכון?). אם אינטל הציגה המפת הדרכים שלה ב-2013 את סקיילייק שתצא ב-2016, זה לא אומר שכל מה שיצא עד אז זה וואנבי. זה הגיון שבור לחלוטין.

ואני מסכים עם QTTP. מדובר כאן בדבר מאוד קטן, שבהתאם לבחינות שנעשו עד כה אפילו ב-4K, לא מדובר במשהו שכלל משפיע על הביצועים בהשוואה ל-GTX 980. אפשר להרגע.

פורסם
איך כל הפאן בויס של אנוידיה עכשיו?

עדיין נשאר פאנבוי של אנוידיה. למזלי אני ככל הנראה עדיין אשאר ב 1080p כל עוד הכרטיס הזה רלוונטי, ושם הוא נותן בראש וחזק.

שנית, הפתרונות של AMD עדיין מחורבנים ברמות מכאיבות. אם אתה לא מכונת כריית ביטקויין משומנת, לגיימינג מבחינתי אין טעם להתעסק איתם.

פורסם

From reading online it seems that this issue is mainly a driver issue where the driver seems to not release the final 512mb when they are needed (most of the time), and with a driver update this can be fixed, again, speculations...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים