עבור לתוכן

האם רצוי לפצל את ה ssd לשני volumes ב partitioning ?

Featured Replies

פורסם
היתרון - נוחות. החסרון - אם בעתיד יתגלה שהחלוקה לא בדיוק תואמת את מה שאתה רוצה בכל מחיצה - זה דווקא פחות נוח.

החיסרון הוא כמובן בכך שבמציאות זה יהיה כמעט בלתי אפשרי לקלוע לחלוקה מושלמת שתתאים לסיטואציות עתידיות.

וכאב הראש וביזבוז הזמן בנסיון לפזר את המידע בניגוד ל"תוכנית הכללית".

אפשר לשנות בשניות (אבל ממש שניות) את החלוקה - להגדיל מחיצה אחת על חשבון אחרת כולל זו של מערכת ההפעלה.

דרך הdiak management המובנה בחלונות.

לא צריך לנחש/לקלוע

• תגובות 37
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בלי לאבד מידע?

זה עובד אחרת עם SSD מאיך שעובד עם הרדיסקים?

פורסם

לא, מאז ויסטה ומעלה אפשר לעשות את זה בדיסקים.

פורסם

ומה עם קבצים נעולים?

בכל מקרה יהיה צורך לעשות זאת מכונן/מערכת הפעלה אחרת.

ואז אפשר להשתמש בתוכנות שתמיד יכלו לעשות זאת.

ותמיד יש סיכון בדברים האלו.

עדיף להימנע כמה שיותר מפעולות(וודאי מורכבות) על מחיצות בהם יש מידע חשוב.

פורסם

זה נכון, שזו התעסקות, ותמיד יש סיכון מסוים. למרות שלהבדיל מסיפורי זוועות כמו ששמעתי על Partition Magic וכד', לא יצא לי לשמוע על בעיות מיוחדות כשעושים את זה דרך ניהול הדיסקים של חלונות.

מה שכן, בהחלט לפעמים יש מגבלות, שבהם חלונות תסרב לעשות את זה, כמו מחיצת מערכת (בחלק מהמקרים), מחיצות זרות של מערכות הפעלה אחרות וכו'. למרות שזה כנראה לא ממש רלוונטי לסיפור. אז כן - בהחלט לא מדובר כבר בבעיה משמעותית, ואני מקבל את התיקון. :)

אני תמיד עובד עם מחיצה למערכת ההפעלה ולתוכנות ומחיצה נפרדת לאחסון. זה פשוט נוח יותר (לי אישית). במחשב שולחני אני גם ככה כמעט תמיד עם שני כוננים פיזיים, אז גם אין שום התלבטות.

פורסם

בהתחשב בעובדה שהגרסה האחרונה של pm יצאה ב 2004 מגיע לכל מי שניסה להשתמש בה ב8 שנים האחרונות לסבול.

פורסם
אפשר לשנות בשניות (אבל ממש שניות) את החלוקה - להגדיל מחיצה אחת על חשבון אחרת כולל זו של מערכת ההפעלה.

דרך הdiak management המובנה בחלונות.

לא צריך לנחש/לקלוע

שניות ? הרבה מאד שניות לפעמים תלוי בכמות המידע שיש להעביר על הכונן כדי לפנות מקום.

בפעם האחרונה שלי לקח לי כמעט שעתיים וחצי.

באשר לחלוקה זה תלוי לחלוטין ברצון של המשתמש והמטרה שלו בחלוקה. טכנית

חלוקה כזאת גם מאפשרת לקחת גיבוי של חלונות על המחיצה השניה. זה אמנם

לא טוב אם הולך הקשיח אבל לכל יתר השחזורים וחזרה אחורה זה מעולה.

אין שום בעיה בשום סוג של כונן לחלק למחיצות..

פורסם

בפעמים האחרונות שעשיתי את זה, לקח שניות. אני מסכים שזה תלוי בכמות המידע אבל גם אם מדובר בשעה זה בהחלט לא נורא ומדובר בתהליך יחסית לא מסוכן. זה לא שמדובר בתהליך שעושים כל שבוע - אם עוד שנה הוא יגלה שהוא צריך עוד 30 ג'יגה במחצית המערכת - זה פתרון מהיר וקל. היתרון לדעתי עולה על החסרון.

פורסם

אכן פתרון מצוין אבל לא לצפות לניסים במהירות. לתת לו את הזמן שלו.

אחוי שדואג לסדר את הקבצים בתחילת הכונן יעזור לפיצול מהיר וגם לביצועי כונן טובים יותר

בעבודה הרגילה. יש תוכנות אחוי כאלה ברשת.

פורסם

לעשות איחוי על SSD ?!?!?

פורסם

באופן חד פעמי - למה לא ? ממילא הכיווץ יכתוב עליו בהזזה של הקבצים.

וזה גם יעזור קצת לבאג שיש כרגע בסמסונג.

פורסם

מיקום הקבצים על הכונן לא ממש ישפיע על כונן שלא מסתובב. לדעתי מיותר לבצע איחוי

פורסם

זה מיותר לביצועים, אבל כפי שIvan אמר - אם מסדרים את הקבצים בתחילת המחיצה, אפשר להקטין אותה בצורה יותר יעילה. הכוונה היא רק לפני שמשחקים עם גודל המחיצה, לא בשוטף...

פורסם

התקנה 10 דקות גג ?

נו באמת.

בערב החג התקנה חלונות 7 (קשיח רגיל) כולל העידכונים (כ 200 לא כולל SP1 )

לקחה לי כמעט 6 שעות !

חלונות נטו בלי שום תוספות. האינטרנט 15 מגה.

פורסם

הוגן לחלוטין. התחיל ב 9 ונגמר קצת לפני 3.

אולי אני איטי אבל אני משריין יום עבודה מלא להתקנה מחדש ולא תמיד זה נגמר ביום אחד.

גיבויים, התקנה, עדכונים, התקנת תוכנות חיוניות, הגדרות שונות, טוויקים, והחזרת הקבצים המגובים.

לא מתעסק בזה מלבד למשפחה מקרבה ראשונה.

שיחזור מאיג כ 20 דקות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים