פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים למלגה יש מנגנון סלייד, מנגנון זווית שלילית, והתאמת המנגנון נדנוד למשקל היושב כל זה בנוסף לדברים הבסיסים שיש ביובל.זה הכסא שלי.לא ידעתי שהוא כזה יקר..
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים המלגה לא דומה לו בכלל, אם כבר ריאלטו, למלגה יש מנגנון סלייד, מנגנון זווית שלילית, והתאמת המנגנון נדנוד למשקל היושב כל זה בנוסף לדברים הבסיסים שיש ביובל.אולי מבחינת המשענת ומראה חיצוני נטו המלגה דומה ליובל.. אבל שוב מה שמייקר את הכסאות זה המנגנונים שלהם ואפשרויות כיוונון, לכן אם אתה עושה השוואה אז היובל = ריאלטו אתה יכול גם להתקשר לצרעה ולברר לא נראה לי שזה סוד מדינה.בכל מקרה אני ישבתי גם על הווקסמן F15 והוא גם היה ממש נוח (לא לסתלבט - עבודה נטו), מה שכן האיכות בנייה הרגישה לי קצת זולה, אולי זה בגלל שישבתי על כיסאות תצוגה שהיו שם שנים והמצב לא היה מלבב, לא יודע..כן, הסתכלתי רק מבחינה חיצוניתלסיכום, המחירים של צרעה בהשוואה לווקסמן ולדגמים שדיברנו עליהם הרבה יותר יקרים, אם היינו מדברים על השוואה באותו יחס ודגמים זהים אולי זה היה יותר רלוונטיוליותר מפורט: מלגה/ריאלטו/סי 3 /=1500 - 800 ש"חF15= ש"ח600
פורסם 2014 באוגוסט 2611 שנים מבדיקה באופיס דיפו F15 ברמה יחסית נמוכה ובמחיר יקר יותר השאלה באמת אם זה אותו המוצר המקורי מכל הבחינות, אם מישהו התנסה ויודע
פורסם 2014 באוגוסט 2611 שנים F15 וMatrix זה אותו הכיסא בדיוק הוא מיוצר ע"י ווקסמן ומשווק גם ברשת אופיס דיפו
פורסם 2014 באוגוסט 2811 שנים בווקסמן ובאופיס דיפו אומרים במפורש שזה לא אותו כסא...וקסמן מייצרים בארץ, יש להם מפעל בפ"ת, הכסא של אופיס דיפו מיוצר בסין
פורסם 2014 באוגוסט 2811 שנים אוקיי אז המוכרת בווקסמן שיקרה לי מה אני יגיד לך.. והיא זאת שהעלתה את העניין דרך אגב לא אני.
פורסם 2014 באוגוסט 2811 שנים אני מתנצל שאני לא ממש תורם לפורום, אבל בכל זאת - לי יש כיסא שמשמש אותי כבר חמש שנים ויותר, מאופיס דיפו. בזמנו קניתי אותו ב-600 ש"ח, היום לדעתיהוא כבר לא קים בקולקציה. מרופד, עם משענות יד רחבות, נוח, מאסיבי, משענת גב ענקית ופשוט יציב. אחלה דבר, חבל שאין אותו היום בשום מקום (בדקתי בכמה חנויותלאחותי ולא מצאתי).
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים אוקיי אז המוכרת בווקסמן שיקרה לי מה אני יגיד לך.. והיא זאת שהעלתה את העניין דרך אגב לא אני.כמה אנשים מהחברה אמרו לי וגם באופיס דיפו אמרו לי את אותו הדבר, למה שהם ישקרו??? איזה אינטרס...אז לא יודעת מה לומר לך, בכל מקרה המחירים שונים אז עדיף בכל מקרה לא לקנות באופיס דיפו
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים מה פה הכי טוב?http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=h-chair&db137727=3693697- - - תגובה אוחדה: - - -נראה לי שמצאתי את הכיסא האוליטימטיבי http://www.tzora-global.com/%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%93
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים 11,500 ש"ח טוענים שזה הכיסא של אובמה חח נערך 2014 באוגוסט 2911 שנים על-ידי nat64x
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.