פורסם 2014 באוגוסט 1911 שנים מתאים לי אחד כזה אך אצטרך להחליף שולחן מחשב או לשים את הכורסא על בלוקיםאני בדיוק עומד לבנות את כל פינת העבודה שלי מחדש, אז יש לי את ההזדמנות לעשות את התכנונים המתאימים.
פורסם 2014 באוגוסט 1911 שנים עידן איפה רכשת את הכסא שלך/איפה אפשר לרכוש כזה אך עם משענת שמתאימה לגובה שלי?
פורסם 2014 באוגוסט 1911 שנים הכיסא שלי נרכש באופיס דיפו באיזור שנת 2005 אם אני לא טועה, עלה לי אז רק 400 שקלים.
פורסם 2014 באוגוסט 1911 שנים להתרווחות ולהתפנקות הוא לא מתאים.חלאס כבר עם השטויות האלה. הוא גם לא עושה מסאז'ים ולא שוטף במקומך כלים. הוא עושה אתה מה שכיסא טוב אמור לעשות.
פורסם 2014 באוגוסט 1911 שנים הוא גם לא עושה מסאז'ים ולא שוטף במקומך כלים.אפשר לארגן משהו בקשר למסאז'ים(רעיון טוב).
פורסם 2014 באוגוסט 1911 שנים הכסא שעידן צילם זה צרעה יש לי כזה והוא עלה לי לדעתי 350 ש"ח אני יושב עליו כבר כמה שנים לפעמים עד 15-18 שעות כמעט ברצף. והכסא מתפקד אותו דבר.מומלץ בחום!נראה ממש אחלה...הבעיה שכולם נמצאים במרכז בת"א או בבני ברק, בכל מקרה כנראה שיש עכשיו מבצעים ששווה לבדוק, אני לא רואה כל כך את ההבדל בין הווקסמן לצרעה זה נראה ממש אותו הדבר ...
פורסם 2014 באוגוסט 2311 שנים מבדיקה הכסא של צרעה ממש לא עולה 350 ש"ח אם כבר 1500 ש"ח., זה דגם מלגה והוא יקר מאוד..לא יודעת מאיפה קנית ב350 ש"ח..
פורסם 2014 באוגוסט 2411 שנים מבדיקה הכסא של צרעה ממש לא עולה 350 ש"ח אם כבר 1500 ש"ח., זה דגם מלגה והוא יקר מאוד..לא יודעת מאיפה קנית ב350 ש"ח..הכיסא בתמונה הוא כיסא מדגם יובל של צרעה.. דגם ישן שבזמנו (2007) עלה 450 - 500 ש"ח, איך אני יודע? כי אני כרגע יושב על אותו כסאאפשר להפוך את הכיסא יש מדבקה מתחת .. רשום את השם של הדגם.
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים בכל אופן כבר לא מייצרים את הדגם יובל ...והכי דומה לו בחזות זה המלגה,ואגב יובל לא עלה גם בסכומים האלה...הוא היה פי 2 יותר יקרבקיצר, מה ההכרעה, צרעה או וקסמן.?? נערך 2014 באוגוסט 2511 שנים על-ידי 34N1A1N79
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים בכל אופן כבר לא מייצרים את הדגם יובל ...והכי דומה לו בחזות זה המלגה,ואגב יובל לא עלה גם בסכומים האלה...הוא היה פי 2 יותר יקרבקיצר, מה ההכרעה, צרעה או וקסמן.??המלגה לא דומה לו בכלל, אם כבר ריאלטו, למלגה יש מנגנון סלייד, מנגנון זווית שלילית, והתאמת המנגנון נדנוד למשקל היושב כל זה בנוסף לדברים הבסיסים שיש ביובל.אולי מבחינת המשענת ומראה חיצוני נטו המלגה דומה ליובל.. אבל שוב מה שמייקר את הכסאות זה המנגנונים שלהם ואפשרויות כיוונון, לכן אם אתה עושה השוואה אז היובל = ריאלטו אתה יכול גם להתקשר לצרעה ולברר לא נראה לי שזה סוד מדינה.בכל מקרה אני ישבתי גם על הווקסמן F15 והוא גם היה ממש נוח (לא לסתלבט - עבודה נטו), מה שכן האיכות בנייה הרגישה לי קצת זולה, אולי זה בגלל שישבתי על כיסאות תצוגה שהיו שם שנים והמצב לא היה מלבב, לא יודע.. נערך 2014 באוגוסט 2511 שנים על-ידי Tov_Tov
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.