עבור לתוכן

המצב באוקראינה

Featured Replies

פורסם

ART - אני אענה עניינית לתשובה מלאת הרגש וזעם שלך :) ואפילו לא אתבל אותה באיזה קללה או שתיים כי אני שומר על חוקי הפורום ונמנע מהערות אישיות :rolleye0018:

האם אתה יכול להגדיר לי בבקשה מהי מדינת ישראל? מהי גבולותיה? מיהם אזרחיה?

ברגע שישראל תוכל להגדיר את גבלותיה הבינלאומיים בצורה ברורה ונהירה הבעיה נפתרה לא? מה מונע מזה לקרות?

הבעיה שלנו - זה שכשאני בגוש עציון ויושב בבת עין או בשדה בועז, לידי נמצאת אוכלוסיה מאסיבית שחיה לצידי ומתנגדת לכל דבר בי.

מה אני יכול לעשות עם זה הא? מה? תן תשובה. תן פתרון קונקרטי. הפתרון שלך בשלב זה להמשיך לחיות ככה. ולהתמגן.

מה יקרה בפועל - אוכלוסיה שמורדת בנו תמשיך לגדול ולהתפתח, אוכלוסיה נוגדת לה גם תמשיך לגדול ולהתפתח. בסוף יהיו פה 2 אוכלוסיות - מעורבבות אחת בתוך השניה ושונאות אחת את השניה. איזה דבר טוב יכול לצאת משתי אוכלוסיות עצומות שתקועות בתחת אחד של השני?

• תגובות 139
  • צפיות 29.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ומה הפיתרון שלך?

למסור להם את המדינה?

אידיוטיזם שמאלני.

פורסם
אם יש משהו אחד שהיהודים צריכים ללמוד מהערבים, זה את ההגדרה שלהם ל"בוגד" ואת העונשים הראויים מבחינתם לכאלו.

מעניין איך זה לחיות בסרט. אין לך שמץ של מושג כמה שטוף מוח ומלא שנאה אתה.

אתה מעז לקרוא לי בוגד. אתה מייצג תנועה שעל פי חוק במדינת ישראל מדינת היהודים היא איננה חוקית. אתה עובר על החוק. לא של הפורום, של מדינת ישראל. ואתה מעז לקרוא לי בוגד?

זה שאתה שטוף מוח ולא מסוגל להתמודד עם זה שהדעה הרווחת בחברה אינה תואמת שאת זו שטופת המוח שלך ולכן כל מי שאינו חולק את דעתך הינו בוגד, רק מחדדת ומצדיקה את הוצאתה מחוץ לחוק של תנועתך הנלוזה.

מי יתן ויעיפו אותך ואת כל חברי תנועתך מהפורום. אמן.

פורסם

חכה עוד עשור בכיוון הנוכחי, ותגלה שהדעה הרווחת בציבור תהיה שצריך לצלוב אנשים כמוך בכיכר העיר, באופן מילולי ביותר.

אחרי שזה יקרה, אולי ישראל תתפכח מהאשלייה שמכרתם לה בעמל כה רב, לפיה "רצון טוב" וויתורים יביאו לשלום עם הערבים, במקום כדור בראש לכל ערבי שפועל פעולה המתבססת על כך שקיומינו פה אינו לרוחו.

ובינתיים, אתה יושב פה בישראל ומקדם את האינטרס הערבי, תוך הכפשת המדינה בה אתה חי. לא בוגד?

פורסם
ומה הפיתרון שלך?

למסור להם את המדינה?

אידיוטיזם שמאלני.

לא.. אני בדיוק שואל אותך. מה הפתרון שלך?

אני אמרתי את הפתרון שלי - הפעלת לחץ באמצעות הצגתם כסרבני השלום שהם באמת, יצירת לחץ עולמי כלכלי עליהם בגלל זה. שינוי הלך הרוח ברחוב והחינוך לפחות שנאה והסתה ואז הגעה לכדי הסכם שלום וקץ הסכסוך וקץ כל התביעות.

מי אמר למסור את המדינה? אני לא אמרתי כזה דבר.

אחד הדברים בהתנתקות זה שידוע קבל עם ועדה שעזה שלהם - וברגע שאדם רוצה לחצות את הגבול צה"ל יורה בו, כי מעבר לגבול זה כבר שלנו. תעשה אבחנה דומה כזו בשטחים והרי לך היפרדות מהפלסטינים סוף סוף..

פורסם
לא.. אני בדיוק שואל אותך. מה הפתרון שלך?

אני אמרתי את הפתרון שלי - הפעלת לחץ באמצעות הצגתם כסרבני השלום שהם באמת, יצירת לחץ עולמי כלכלי עליהם בגלל זה. שינוי הלך הרוח ברחוב והחינוך לפחות שנאה והסתה ואז הגעה לכדי הסכם שלום וקץ הסכסוך וקץ כל התביעות.

נו ובמה זה שונה ממה שאנחנו עושים עכשיו?

עלק פיתרון שלך...

זה לא פיתרון לכלום, זאת פשוט הסברה ישראלית.

זה לא משנה כלום בצד השני.

מה אתה חושב קורה מאז הקמת המדינה?

אותו הסיפור שוב ושוב ושוב.

שום דבר לא חדש תחת השמש.

את הפיתרון שלך תציע לחברים השמאלנים שלך, כי הם אלו שפוגעים בהסברה הישראלית יותר מכולם.

פורסם
חכה עוד עשור בכיוון הנוכחי, ותגלה שהדעה הרווחת בציבור תהיה שצריך לצלוב אנשים כמוך בכיכר העיר, באופן מילולי ביותר.

אחרי שזה יקרה, אולי ישראל תתפכח מהאשלייה שמכרתם לה בעמל כה רב, לפיה "רצון טוב" וויתורים יביאו לשלום עם הערבים, במקום כדור בראש לכל ערבי שפועל פעולה המתבססת על כך שקיומינו פה אינו לרוחו.

ובינתיים, אתה יושב פה בישראל ומקדם את האינטרס הערבי, תוך הכפשת המדינה בה אתה חי. לא בוגד?

סגרנו - עוד עשור ניפגש פה ונראה בדיוק איך דברים התפתחו.

אני לא מקדם את האינטרס הערבי - אתה רק רוצה להציג זאת כך.

אני חושב שהאינטרס הערבי הוא למחוק אותנו מהמפה. אני מאד מתנגד לכך.

אני פשוט בוחר בדרך פעולה ששונה משלך ועל כך אתה מפרש זאת כהכפשה ובוגדנות. אני מצטער לומר לך, אבל אם נפעל בדרך פעולה שלך, אני סובר שהמפעל הציוני ייעלם לחלוטין ומדינת הלאום היהודי ישראל תמחק עקב היותה דו לאומית..

אתה לא תסכים איתי פה.. וזה בסדר. אבל מציע לך להיזהר לפני שאתה קורא לי שוב בוגד. כי ככל שאתה ממשיך ככה לי יש יותר קונפליקט עם עצמי אם בכלל שווה לי ללכת לסכן את חיי ולהילחם במילואים עבור אדם שמעז לקרוא לי בוגד. תמשיך ככה ואף אחד לא ילך לצבא.

כי סמוך על סמוך - אנחנו מדברים פוליטיקה במילואים, והלוחמים שאיתי לא חולקים את דעתך (קשה לך להאמין הא? אנשים פסיכוטיים ממש..)

כדאי שתשים לב טוב טוב מי הם אוייבך ומי לא, שזה קצת קשה עם שטיפת מוח שמאכילה אותך שכל מי שלא כמוך הוא אויב.

ול - ART

לא הבנתי מה הסרטון של ביבי אמור להראות..

אם באת להראות כיצד הסברה טובה יכולה להיות - סבבה. אבל כמו שציינתי בהודעה ל - QttP, הכי קל לדבר כשאין אחריות ובתקופה הזו על ביבי לא הייתה שום אחריות. היום הוא מדבר שונה.. וזו הסיבה שכל הימין/ימין קיצוני כועסים עליו.. אבל מה לעשות שהקיצון לעולם לא יהיה מסוגל להבין את גודל המעמד והאחריות שיש כשאתה נמצא בהנהגה עצמה ולא סתם פופוליסט סטייל מירי גרב.. :)

פורסם

הסרטון מראה ששום דבר לא השתנה מבחינה מדינית עם הפלסטינים.

הכל אותו דבר.

הדבר היחידי שהשתנה זה שמאל הזוי הממומן ע"י גורמים זרים ואוייבי ישראל, שהולך ומקצין ומחפש לפורר את העמידה האיתנה בביטחונה של מדינת ישראל.

אפילו רבין התנגד למדינה פלסטינית.

אז אי אפשר לתת להם מדינה.

ואי אפשר לצרף את ערביי שומרון ועזה ולהפכם לאזרחי מדינת ישראל.

זאת המציאות.

הפיתרון לא יגיע מאיתנו.

הפיתרון יכול להגיע רק מערביי השטחים וערביי ישראל.

שיתחילו להילחם בהסתה והשינאה, ולגדל דור של אנשים שאיתם אפשר יהיה לעשות שלום.

ואז אולי יהיה אפשר לדבר על פיתרון.

עד אז זה המצב.

והפלסטינים יכולים לבחור לייצר ולייצא תותים הייטק וקידמה במקום טילים סבל ושינאה.

פורסם
אני לא מקדם את האינטרס הערבי - אתה רק רוצה להציג זאת כך. כדאי שתשים לב טוב טוב מי הם אוייבך ומי לא, שזה קצת קשה עם שטיפת מוח שמאכילה אותך שכל מי שלא כמוך הוא אויב.

מה שאני מוכן לקבל הוא שאינך *מעוניין* לקדם את האינטרס הערבי - קרי, שאינך רשע שמנסה לקדם אותו בעורמתו, אלא אדיוט שמקדמו בפועל בטפשותו. אינך אוייב שלי כי בחרת להיות אוייב שלי, אלא כי עמדתך והפעולות הנגזרות ממנה מסכנות בפועל את חיי. אינני תולה בך אשמה, ואינני מגדיר את מה שראוי לדעתי לעשות עם אנשים כמוך בתוך עונש, כמו שהסרת איבר ובו גידול ממאיר אינה נעשית כעונש לאיבר, אלא כצעד הכרחי להשרדות הגוף.

אני גם תוהה מאיפה מגיעה אותה "שטיפת מוח" שלטענתך עברתי. מהתקשורת, שרובה ככולה תומכת בעמדות שנמצאות הרבה משמאל אפילו לדעות שלך? ממערכת החינוך, שגם בה זה היה המצב (התחלתי את היסודי בימי אוסלו העליזים, רבין נרצח כשהייתי בכיתה ד' או ה', וגם בהמשך הדרך כל המורים והמנהלים שדיברו על פוליטיקה עשו זאת מהצד השמאלי)? אולי מהגופים הדתיים השונים, שאת רובם אני מתעב ממילא ומעולם לא התחנכתי באחד מהם?

ואולי מבין שנינו דווקא אתה הוא שטוף המוח?

ולגבי איומך לא להגיע למילואים בגלל "אנשים כמוני" - בבקשה ממך, אל תגיע. אני מעדיף שלא יהיה שם לצידי אדם שאולי מלא כוונות טובות, אבל יהסס לירות למוות בערבי שעומד להשליך לי בלוק לראש כי "זה לא בסדר" או "מה יגידו". אני מעדיף אנשים כמו הר-ציון שנפטר אך עתה, שידעו לשים את ה"תקנות" וה"חוקים" בצד כשצריך. כל העיתונים הספידו אותו ואת כל דור הנפילים - ואז חזרו למתוח ביקורת על אלו שנוהגים כיום לפי משנתו. לו היה צעיר כיום, על דעותיו ופועלו, היית קורא גם לו "פסיכופט שטוף שנאה".

אה, ובהבדל ממך, אני לא הולך למילואים "בשביל אחרים". אני הולך כי זו הדרך להגן על עמנו, ואני בכללותו. אם אתה צריך סיבות נוספות מעבר לכך, לא הייתי רוצה לראותך שם לצידי גם ללא קשר לשאר דעותיך.

פורסם

אתה שטוף מוח כי אתה חלק מתנועה שזו מטרתה. אתה אולי מרגיש שבחרת בה באופן מושכל כי נכספת לסיסמאות הכוחניות וזו זכותך. אבל עדיין מדובר בתנועה לא חוקית שלא משנה איך תנסה להציג זאת מייצגת ארגון קיצוני ביותר. אתה המקביל של החמאס/ג'יהאד בחברה הישראלית. אתה מוזמן להרגיש טוב עם היותך פלח החברה הזה. אני בוחר להציב את עצמי במרכז. כמובן שלך זה שווה ערך לשמאל קיצוני אבל זה כבר לא הבעיה שלי..

כשאני הולך למילואים ומסכן את החיים שלי, אני הולך מתוך ערכים. ערכים של זהות. זהות יהודית, זהות ישראלית. חשיבות הבית. שהם מאד סובייקטבים כפי שניתן לראות מן הדיון.

הערכים הללו עבורך מסמלים משהו כל כך שונה משלי ופה הפער וגם קצת האכזבה שלי.

האמירה הזאת של "אל תגיע" זה בדיוק מה שמתנחלי בת עין ותג מחיר למינהם רוצים.. ותאמין לי שבקרוב.. זה מה שיקרה.. במקום להיפרד רק מהפלסטינים, תקום מדינה שלישית של מתנחלים וצה"ל לא יצטרך להגן עליהם, הרי ממילא צה"ל מהווה עבורם מכשול. ובהצלחה לכולם.

אין ספק שלפי מה שאתה מציג אני הייתי אופטימי מדי ונראה שמעבר להסכם עם הפלסטינים החברה הישראלית תצטרך גם לעשות הסכם עם הימין הקיצוני, שכבר איננו מרגיש שהוא חלק מהחברה הישראלית..

פורסם

כשביבי רוצה לשחרר ערבים ישראלים רוצחי יהודים כדי להראות שהוא לא סרבן, אחרי ששיחרר מאות רבות של פלסטינים רוצחים, לאיזה מסקנה אתה רוצה שהימין יגיע?

תג מחיר.

כשהורסים מבנים במחטף ואפילו לא מודיעים מראש או נותנים אפשרות להוציא את החפצים של משפחה שלמה שחיה שם יום יום, ובמקביל לא אוכפים את הבניה הבלתי חוקית בישובים ערבים, לאיזה מסקנה אתה רוצה שהימין יגיע?

תג מחיר.

כשהרשות הפלסטינית אינה משלמת חשבונות חשמל במיליארדי שקלים, ובמקום לאכוף זאת הממשלה רוצה למחוק להם את החוב, ובמקביל לגבות יותר מאזרחי ישראל, לאיזה מסקנה אתה רוצה שהימין יגיע?

תג מחיר.

כשהממשלה הימנית!!! מפחדת יותר מביריונים מעודדי טרור ושולחי רוצחים, ומלחצים בינלאומיים שמתעלמים לגמרי מכל מה שאנחנו נותנים ומוותרים רגע אחרי שזה קורה כאילו כלום לא קרה. וממשיכים להיכנע לדרישות הרסניות שכל אדם עם מוח בקודקודו יודע שיגרמו ויעודדו גלי רצח עתידיים, לאיזה מסקנה אתה רוצה שהימין יגיע?

תג מחיר.

הימין ה"קיצוני" הוא כלב השמירה של הציונות.

וכשזורקים את עם ישראל לכלבי האוייב, הימין ה"קיצוני" הוא קו ההגנה הראשון והאחרון שיש לנו.

פורסם

אולי מספיק עם קשקושי התג מחיר? קומץ של אידיוטים שבקושי מייצגים את עצמם. מנפחים את השטויות שלהם מעבר לכל פרופורציה כדי להכתים את הימין\מתנחלים.

פורסם

זה שיש כמה ילדים שעושים שטויות, לא מבטל את הקונספט בו יש צורך לקבוע עובדות בשטח ולייצר הרתעה לצורך הגנה על יהודים.

על זה אני מדבר כשאני אומר "תג" "מחיר".

לכל דבר יש מחיר.

פורסם

נכון ארט, תג מחיר ותנועת כהנא הם כלב השמירה וקו ההגנה הראשון והאחרון שיש לנו.. בדיוק כפי שחיזבאללה הוא קו ההגנה בלה בלה של לבנון וחמאס הוא קו ההגנה של עזה..

פורסם

ההרתעה היחידה צריכה להגיע מצה"ל. השאר זו עבריינות לשמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים