עבור לתוכן

סודני דקר שישה - למה אני, שדואג להתעדכן בחדשות כל צהריים וערב, מגלה על זה רק למחרת?

Featured Replies

פורסם

אי אפשר לא להסכים עם מי שהשתתף באירוע ("מתנחלים") ועדיין לחשוב שתגובת "שלטון החוק" היתה קיצונית, לא מידתית, לא דמוקרטית ולא הומנית? השתמשתי במונחים שלך כדי שתבין אותי.

• תגובות 275
  • צפיות 19.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הוא לא יבין אותך. מבחינתו ומבחינת רבים כמוהו, אין צעד קיצוני מדי כנגד ה"מתנחלים".

פורסם

אתה מכניס לי סתם מילים לפה.

אין לי בעיה שישתמשו בכח נגד מתנחלים כמו שאין לי בעיה שישתמשו בכח נגד מפגינים לא חוקיים בשייח ג'ראח.

פורסם
אי אפשר לא להסכים עם מי שהשתתף באירוע ("מתנחלים") ועדיין לחשוב שתגובת "שלטון החוק" היתה קיצונית, לא מידתית, לא דמוקרטית ולא הומנית? השתמשתי במונחים שלך כדי שתבין אותי.

צודק

הם היו צריכים לנסות קודם לפנות אותם עם סוכריות.

תגובת המשטרה היתה דמוקרטית בדיוק כמו שלהכניס פושע לכלא זה דמוקרטי למרות שאתה פוגע בזכויות הבסיס שלו.

נערך על-ידי omrij

פורסם
  • מחבר

אבל הרי אתה אומר בעצמך שהפעלת אלימות הינה מוצדקת רק בהעדר מוחלט של אפשרויות אחרות.

פורסם

אני לא אמרתי את זה.

ובכל מקרה ההגדרה שלי לשימוש בכח וההגדרה שלך לשימוש בכח זה שמיים וארץ.

פורסם

התקדמות הדיון:

1. אתה ואורן טענתם שלרוצץ גולגלות של מסתננים זה לא צורה שמתנהל בה משטר דמוקרטי, הומני וכו' ושיש די והותר אלטרנטיבות כאלו.

2. הבאתי דוגמה למשטר דמוקרטי, המוני וכו' שעשה בדיוק את מה שתיארת ויותר לאזרחיו שלו, חבר כנסת ואישי ציבור.

3. הצדקת זאת לחלוטין תוך כדי התעלמות אלגנטית מהטיעון הקודם שלך. גם האלטרנטיבות הדמוקרטיות, הומניות וכו' התפוגגו להן.

תסיק את המסקנות.

עריכה:

שים לב שהפסקתי לנסות לשכנע אותך שאתה טועה ואני פשוט מציג בפניך את הסתירות הלוגיות בתוך הטיעונים שלך עצמך.

נערך על-ידי ag43

פורסם

לרוצץ גולגלות באופן רנדומלי בגן לוינסקי זה לא כמו לפעול בכח (יד שבורה או אפילו זעזוע מח) כדי לאכוף החלטת בית משפט.

כנראה שטעיתי מקודם, אתה וויק אכן אותו דבר.

כמה קשה הבנה אתה יכול להיות?

אין לי בעיה שיפעלו נגד המסתננים, כולל מעצרים ושימוש בכח אם נדרש.

יש לי בעיה עם ההגדרה של כח שבראש המעוות שלכם איבדה פרופורציה.

הסתירה הלוגית היחידה שאתה מדמיין היא תוצאה של הפסיכוזה ממנה אתה סובל.

פורסם

מדהים. פשוט מדהים. אתה מכניס מילים לפה שלי שמעולם לא נאמרו ואתה יודע מה? גם לא נרמזו ואז מחליט שאני פסיכופט. בכל הת'רד הזה לא הסכמתי עם נטילת חוק לידיים. הדגשתי שאני מתנגד לזה. אתה ואורן ציינתם שזו דרך לא הומנית וכו' באופן כללי גם ע"י משטרה, בית משפט וכו'. כשהבאתי דוגמא הפוכה פתאום המנגינה השתנתה.

החלק העצוב הוא שהכל כתוב כאן שחור על גבי לבן, בהפרש של מספר דקות עד מספר שעות אחת מהשניה ואתה עדיין מרשה לעצמך להתעלם ולקשקש את הזיותיך על מה אני טוען או לא.

לאנשים הנורמלים שקוראים את הת'רד:

http://e.walla.co.il/?w=/202/2655297

עבר הרבה מאוד זמן מאז שראיתי דעה כזו מובעת בוואלה או באתר מוביל בארץ.

פורסם

איפה טענתי שבית משפט/משטרה היא לא דרך הומנית? אמרתי שהיא לגיטימית גם נגד מסתננים, גם נגד מתנחלים וגם נגד הפגנות שמאל קיצוני לא חוקיות. כאמור, ההגדרה שלנו לשימוש בכח שונה בעליל. (איך אתה משווה מה שהיה שם לריצוץ גולגלות? גם ילד בגן יבין שמדובר בחיה אחרת לגמרי)

תקרא את הת'רד שוב, אתה זה שהתייצב לימינו של ויק מיודענו.

פורסם

אני לא התייצבתי לצד אף אחד. אני טוען את טענותי. למקרה שאתה עדיין מצליח לשייך דברים שלא אמרתי אלי אני אבהיר אותן בתמצית:

1. אני מתנגד לכל נטילה של החוק בידיים ע"י אזרחים כדי "לאכוף אותו".

2. אני חושב שהמשטרה ובתי המשפט יכולים להשתמש באמצעים הנ"ל אם זו הדרך היחידה או היעילה ביותר לביצוע המשימה.

מספיק ברור? אתה מוזמן לעבור על הת'רד ולראות שכך טענתי לכל אורכו.

מ2 הסעיפים הנ"ל אפשר לראות בבירור ש1 סותר לחלוטין את דרך מחשבתו של ויק ו2 סותר לחלוטין את מה שאורן כתב ואתה הסכמת איתו.

פורסם
  • מחבר

גם אתה לא משהו בהבנת הנקרא, כנראה. הדגשתי מספיק פעמים לדעתי ש(1) הוא לא המצב הרצוי.

פורסם

אני לא מדבר על רצוי או לא, אני אומר שאין לזה שום לגיטימציה, גם אם מערכת המשפט רופסת במקרים האלו.

פורסם

תחזור שוב ותקרא מה שכתבתי מההתחלה:

1.הבעתי שאת נפש מההצעות של ויק

2.כתבתי שיש דרכים יותר נכונות - למשל גירוש למדינה שלישית, לא כתבתי בשום שלב שזה יהיה מרצון

בהחלט יכול להיות שזה יהיה בכח ע"י המשטרה.

לא טענתי שפעולות בכח ע"י משטרה הן לא הומניות, כל עוד הן משרתות את שלטון החוק הן בהחלט יכולות להיות לגיטימיות.

כך בדיוק היה בעמונה.

פורסם

מקובל עליך שהמשטרה תבחר לגרש סודנים בשיטות שויק הציע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים