עבור לתוכן

סודני דקר שישה - למה אני, שדואג להתעדכן בחדשות כל צהריים וערב, מגלה על זה רק למחרת?

Featured Replies

פורסם

זה בדיוק אותו הסיפור.

התקשורת עושה DOWNPLAY לכל מה שעלול לעורר תסיסה מחאה ואלימות.

• תגובות 275
  • צפיות 19.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
זה עוד צעד חיובי

כל המטרה שלי היא להראות (לויק) שלא צריך לאבד צלם אנוש.

את האמת? אם זה היה הפתרון היעיל היחיד לא היתה לי בעיה ששוטרים יעשו את זה. אני מתנגד לכל צורה של נטילת חוק בידיים כדי "לאכוף אותו".

פורסם
  • מחבר

גם אני, אגב. בניגוד לרושם שאולי קיבלתם, אני חושב שאת כל מה שאמרתי אמורות לעשות רשויות הממשלה.

אם הפיגועים שמתרחשים ביו"ש מידי יום ניו קורים בתל אביב אני בטוח שזה היה בכותרות של כל מהדורות החדשות.

אתמול נרגם אוטובוס באבנים בחיפה, וגם על זה בקושי נאמרה מילה בתקשורת.

פורסם
זה בדיוק אותו הסיפור.

התקשורת עושה DOWNPLAY לכל מה שעלול לעורר תסיסה מחאה ואלימות.

אם זה היה נכון, פעולות התג מחיר באבו גוש לא היו מתפרסמות, שכן הן יכולות להתסיס את ערבים...

התקשורת עושה DOWNPLAY למה שנוח לה, כל מה שבעד הערבים ומציג כמה הם "מסכנים"-מתפרסם. אבל פעולות האיבה שעושים הערבים ומראות מי הם באמת- כמעט ולא מתפרסמות.

פורסם
גם אני, אגב. בניגוד לרושם שאולי קיבלתם, אני חושב שאת כל מה שאמרתי אמורות לעשות רשויות הממשלה.

אתמול נרגם אוטובוס באבנים בחיפה, וגם על זה בקושי נאמרה מילה בתקשורת.

רק מוודא- האם אתה מבין שפעולות כמו שאתה מציע לא יכולות להתקיים במשטר דמוקרטי?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שדמוקרטיה, בהגדרתה הנוכחית, אינה צורת שלטון שמשרתת את האזרחים התמימים שומרי החוק. אני גם לא חושב שהיא "תורה מסיני", וחסינה מפני שינויים נדרשים. אגב, גם השמאל כנראה חושב כמוני ואף יותר מכך, הרי הוא זורק את הדמוקרטיה מהחלון כל אימת שזה נוח לו.

נערך על-ידי vic07

פורסם

דמוקרטיה(שלטון העם) הולכת יד ביד עם הזכויות הבסיסיות של האדם

אתה מתעלם לחלוטין מ2 זכויות (הזכות לחיים והזכות למשפט הוגן) ובאופן כללי אתה מציע עונשים לא מידתיים לחלוטין

הפעולות שאתה מציע מתאימות למשטרים טוטליטריים ולמשטרי צללים (דוגמאות-היטלר בגרמניה הנאצית וסטאלין בברית המועצות).

דמוקרטיה זה לא רק קולות בקלפי ומפלגות שמשקרות לך

פורסם
  • מחבר

הזכויות הבסיסיות של האזרחים שומרי החוק עולות לדעתי אלפי מונים על פורעי חוק שכלל אינם אזרחים (גם זכותם לחיים), ואילו הזכות למשפט הוגן נועדה בראש ובראשונה להגן על האזרחים התמימים מפני האשמות שווא, ואין בדברי שום האשמת שווא שכן המסתננים הם אכן מסתננים, נקודה.

פורסם
דמוקרטיה(שלטון העם) הולכת יד ביד עם הזכויות הבסיסיות של האדם

אתה מתעלם לחלוטין מ2 זכויות (הזכות לחיים והזכות למשפט הוגן) ובאופן כללי אתה מציע עונשים לא מידתיים לחלוטין

הפעולות שאתה מציע מתאימות למשטרים טוטליטריים ולמשטרי צללים (דוגמאות-היטלר בגרמניה הנאצית וסטאלין בברית המועצות).

דמוקרטיה זה לא רק קולות בקלפי ומפלגות שמשקרות לך

http://www.haaretz.co.il/news/law/1.1186895

http://www.haaretz.co.il/news/law/1.1186895

פורסם
  • מחבר

שששש... זה השמאל. לשמאל מותר.

פורסם

טוב בסדר שכנעתם אותי

בגלל שהם לא אזרחים מותר לפוצץ להם את הראש ולזרוק את כולם לבור

ag43-מישהו שמכה אותו שוטר זה בדיוק כמו סודני שאוכל כדור בראש בכיכר,כמובן

פורסם

למה האזרחות בכלל משנה?

פורסם
למה האזרחות בכלל משנה?

זה ויק אמר לא אני

פורסם

א. מי אמר לירות בסודנים?

ב. אני ממש לא תומך בביזיון שהלך שם, זו פשוט תגובה לצדקנות של אורן על דברים שקורים במשטר דמוקרטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים