פורסם 2013 ביוני 1112 שנים מחבר היום התהליך הוא 22 ננומטר, הבא אחריו 14 ולאחר מכן 11 או 10. עד אז אלוהים גדול, וכנראה שבסוף ימצאו חומר אחר לעבוד איתו
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים הרבה מאמינים שהעתיד נמצא במעבדים האופטיים... תתכוננו לעשות אוברקלוק לדיודת הלייזר שלכם
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים התהליך יצור נהיה קטן יותר אבל המעבדים לא משתפרים באתו יחס וזה בגלל שטח השבב קטן יותר וחצי מימנו החליף השבב הגרפי צריך להגדיל את השבב בשביל שהיה אפשר לשים יותר יחידות עיבוד ופוקדות חדשות שגם צרכים יחידות עיבוד נספות אין פה קסמים
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים שמעתי שרוצים לעשות מעבדים שבנויים על חלקיקי אטום סופר קטנים וסופר מהירים שהיא אפשר ליראות בעיין רגילה אבל הבעיה שאטום הוא חומר לא יציב ועדיין ואנחנו רחוקים עוד לא שם נערך 2013 ביוני 1112 שנים על-ידי סוכריות MאנדM
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים יש כזה דבר IBM יצלחו לשלוט אל חלקיק אחד קטן ברמת האוטם יחיד ולא על מיליונים שלא לדבר על מיליארדים (והם לא פירסמו באזה חומר מדובר אמרו רק שזה חומר שהם פיתחו ) של חלקיקים כי הם לא יציבים וזה קשה מאוד ויש עוד הרבה זמן נערך 2013 ביוני 1112 שנים על-ידי סוכריות MאנדM
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים סוכריות אתה מדבר שטויות.לא ממש קשור אבל יהיה נחמד אם תעשה משהו עם החתימה המפלצתית שלך..
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים אני לא מדבר שטויות אתם פשוט לה מבנים בכול דבר היום קשה ליצר חומרים מתקדמים לשימושים שונים החומר סיליקון כבר מגיע לסוף היכלות שלו במה שקשור למעבדים וכבר שנים מחפשים חומרים יותר טובים מה שמנסים לעשות בIBM זה לשלוט על כול חומר ברמת האטום ויותר קטן מזה על ידי זרם קטן יכלו לשנות את החתימה המולקולרית של החומר ולהוסיף לשנות תכנות על ידי שנויי החתימה המולקולרית של החומר וכך ליצור חומרים חדשניים ומשופרים וטובים יותר וגם כך אפשר לצור יחידות עיבוד סופר מהרות על ידי שליטה על החתימה המולקולרית של החומר נערך 2013 ביוני 1112 שנים על-ידי סוכריות MאנדM
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים אכן בנו שער לוגי ברוחב של אטום אחד באופן נסיוני, כיוון ששיטות הליטוגרפיה שבהם נעשה שימוש עד כה גסות מדי בכדי לעבוד היטב ככל שמתקרבים לשער לוגי ברוחב של אטום בודד. עדיין אין לי מושג מה זה בדיוק "חתימה מולקולרית", פה לדעתי אתה סתם זורק שטויות לאוויר.
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים לכול חומר יש חתימה משלו שזה ההבדל בן חומר לחומר תחשוב זה כמו חתימה של DNA אצל בני האדם שכול אחד שונה מהשניאבל לכול חומר יש את אותה החתימה המולקולרית שלו אבל פה השוני כי בני האדם שונים ב DNA אחד מהשני אפילו תאומים הDNAשלהם לא אתו דבר יש שוני והחומר הוא אתו חומר ולכן IBM רוצים לשנות את אתו חומר בהתאם לשימוש והיעוד שלו ולשפר את החומר תחשוב על חומר מסוים שעל ידי שנוי החתימה המולקולרית שלו משנים את החומר זה נותן יותר חופש ליצור חומרים שונים אם יכולות שנות ושימושים שונים מאתו חומר נערך 2013 ביוני 1112 שנים על-ידי סוכריות MאנדM
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים אתה מתכוון למספר אטומי של יסוד? לנוסחה הכימית שלו?נראה שהמונח חתימה מולקולרית קיים, אך אני לא חושב שאתה משתמש בו נכון...
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים מה שאני אומר תיקח חומר בעל חתימה מולקולרית ידועה ותראה אתו למי שמבין הוא יוכל להגיד לכה איזה חומר זה אבל שתשנה אתו ברמה של אטום בודד ואפילו יותר קטן מאטום החתימה המולקולרית שלו תשתנה ואז לאתו בין אדם היה קשה לזהות איזה חומר זה כי זה כבר הופך להיות משהוא אחר
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים אתה מתכוון למספר אטומי? למבנה גבישי? להרכב כימי?תביא לפחות לינק להסבר מה זה בכלל "חתימה מולקולרית", אחרת אף אחד פה לא יבין על מה אתה מדבר.זה השימוש היחיד שמצאתי למושג, וגם הוא לא קשור למה שאתה מדבר עליו.
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים יש הרבה נושאים למושג הזה גם ברפואה ומחלות גם במזון וגם בחומרים כמו שאני נתתי עדיין כול הנושאים העלה עוסקים בחומר בצורה כזאת או אחרת הכתבה של IBM בנושא http://www.zurich.ibm.com/st/melectronics/ נערך 2013 ביוני 1112 שנים על-ידי סוכריות MאנדM
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.