עבור לתוכן

חוויית השירות המרנינה שלי (או: עוד סיבה לא להכנס לרשת KSP)....

Featured Replies

פורסם
אותך שאחרי תקלה כזאת לא בא לך לשלם להם עוד כסף ורצית מה שמגיע לך אבל בכל זאת היית מקבל לוח חדש וDDR3 (בהחלט שווה את כל ההסתבכות שנכנסת אליה)

נכון להיום ל99% מהאנשים כולל גימרים ההבדל בין הDDR3 לבין הDDR2 בפעולות יום יומיות פשוט לא מורגש

זה יותר מורגש בבאנצמרקים ודברים כאלו

אבל גם במשחקים ,עם כרטיס מסך חצי סביר ומעלה שהמשחק צריך זיכרון מהיר זה מהכרטיס מסך ולא מהRAM

להחילף לוח לDDR3 יתן לו יתרון רק עם הוא ירצה לקנות כמות גדולה של זיכרון ,פשוט כי הDDR3 זמינים יותר

אבל הוא כניראה לא רוצה לשדרג בינתים

• תגובות 117
  • צפיות 13k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בשורה התחתונה זה בהחלט היה משתלם יותר לחסוך את הטררם הזה וגם לקבל לוח חדש וDDR3 כל זה 90 שקלים

פורסם

הDDR3 גם כנראה יוכלו להמשיך איתו למחשב הבא

אבל בכל מקרה, אני יכול להבין למה הוא רוצה לוח תואם חדש או החזר כספי

פורסם

בשורה התחתונה זה בהחלט היה משתלם יותר לחסוך את הטררם הזה וגם לקבל לוח חדש וDDR3 כל זה 90 שקלים

יותר משתלם היה לחסוך את הטררם ולקבל לוח DDR2 חדש ב0 שקלים - הלא כן?

פורסם

איך אני אוהב שאנשים חושבים שכולם באותו מצב כלכלי.

כל אחד והכיס שלו.

הוא מצא לנכון שזה לא כדאי לו (ואפשר להבין גם למה). מי אתה (או כל אחד פה בדיון שיודע להחליט החלטות בשביל אדם אחר) שתגידו שהוא סתם בכיין ושהציעו לו חלופה משתלמת?

אתם נכנעים לחינם ללחץ שKSP מנסה ליצור. החוק טוען משהו מסויים וKSP צריכים לעמוד בזה.

פורסם

אני צריך לקנות GTX 650 חדש באיזור נתניה, בתודה לדיון הזה אני לא אלך ל KSP כמו שרציתי בהתחלה(כי קרוב), יום יבוא הוא ידפק ויעשו לי טרור באחריות.

יש המלצה לחנות באיזור נתניה ? הייתי קונה בזיגזאג אבל נורא רחוק לי.

תודה.

פורסם

TMS

פורסם

אין להם 650

פורסם

הוא אמר שגם אין לו טעם לזרוק רכיב שעובד- הזכרונות.

או שיתנו לו החזר כספי

או שיזכו אותו לפחות בקצת על הזכרונות וישלחו אותו לדרכו עם DDR3

פורסם

אני צריך לקנות GTX 650 חדש באיזור נתניה, בתודה לדיון הזה אני לא אלך ל KSP כמו שרציתי בהתחלה(כי קרוב), יום יבוא הוא ידפק ויעשו לי טרור באחריות.

לדעתי אין עדיין חנות בארץ שלא תעשה לך טרור כזה או אחר כשלא יהיה לה מה להציע לך כחלופה.

כי פשוט השוק, היקף המכירות ואחוזי הרווחים כה קטנים שכל שקל מיותר יכול לשרוף את הבסטה. זה מניסיון של 8+ שנים בתחום.

פורסם

יאללה ויק, מה נסגר עם הלוח? מצאו?

פורסם
  • מחבר

כמה עדכונים והסברים.

הייתי בחנות, הוצע לי לוח Gigabyte תואם למפרט שלי. הלוח הגיע בקופסה פתוחה אך במצב חדש, עם זאת היו בה אך ורק הלוח ומגן הIO התואם - בלי כבלים, דיסק דרייברים או חוברת. הלוח עצמו נראה חדש לחלוטין (אין שום סימן לאבק אפילו), ואני מאמין שמדובר בלוח Refurbished מהיצרן. הודגם בפני שהלוח עובד, לפחות ברמת הביוס. לקחתי אותו כי מבחינתי מדובר ברע במיעוטו - עדיין לא התקנתי אותו ועל כן אינני יודע עדיין האם הוא תקין מבחינת כל הפריפריות. צר לי רק שהפתרון הזה מוצע לי רק אחרי טרטור והצעות לא מספקות בעליל (ושגם אז לא מדובר במוצר חדש באריזה), וצר לי עוד יותר שבסניף המדובר יושב מנהל סניף שלא מכיר את החוק.

ולכל אלו שאמרו שהייתי צריך לקחת את הDDR3 - אינני חייב לחנות הסברים וזכותי לסרב להצעה שכזו גם אם הסרוב מטומטם. במקרה שלי, אני מאמין שהוא לא: יש לי מחשב נורמאלי עם I5 ו8GB של DDR3. המחשב עליו מדובר בדיון הזה הוא המחשב הישן שלי הנמצא אצל ההורים ומשמש אותם לשימושים משרדיים בעיקר. אין לי כל טעם "לשדרג" את המחשב הזה ואין לי כל צורך בתאימות לשדרוג עתידי. כשהמחשב יוחלף, הוא יוחלף בשלמותו וגם זה רק במקרה ולא אמצא עבורו חלקי חילוף.

פורסם

תתחדש, אני חושב... ::)

תעדכן אותנו בימים הקרובים אם הכל פיקס בלוח.

פורסם

מה היה לך - P5QPL-AM? ומה נתנו לך - G41M-ES2L?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים