עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עדכון יומי...

החיפושים אחרי צנרת נחושת לא כל כך קלים.. אמנם מצאתי מקומות שמוכרים צנרת נחושת בקוטר חיצוני של 12 מ"מ, אבל זה בסליל של 40-50 מ' שאין לי שום עניין לקנות. עם זאת, עלה לי הרעיון להשתמש בצינורות פליז שגם הם מהווים חומר גלם הולם לצנרת קשיחה, ומצאתי מקום בתל אביב שאוכל לרכוש 4-3 מ' יחסית בזול (כ- 80 ש"ח). אל לשכוח שצנרת PVC איכותית עולה 100 ש"ח. בהמשך הבדיקות והחיפושים, מצאתי שאני יכול לרכוש באותו המקום שקניתי את הפאנל האקרילי לתחתית המארז, צנרת אקרילית שקופה, קוטר חיצוני 12 מ"מ ופנימי 10 מ"מ (סטנדרט) במחיר זול מאד של 25 שקלים לחתיכה של 2 מ'! בכל מקרה, אני עדיין חושב ללכת על האופציה השניה של צנרת נחושת\פליז.

- השילד הצבוע (אחרי שלוש שכבות) -

D0UAmrE.jpg

- המאווררי GELID PWM שלי, שהשתמשתי בהם יחסית מעט זמן עם הקולר 620, עברו הסלבה (בקרוב יושמו למכירה) -

bvRjNu9.jpg

NMzLcr8.jpg

• תגובות 898
  • צפיות 176.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

השילד יצא מעולה! נראה מאוד דומה במרקם ובצבע למכסי PCI של פרקטל. אולי גם אני אעשה דבר כזה, השילד של אסרוק צבעונית יותר ממצעד הגאווה. (בלי להעליב אף אחד ) :lol:

את המאוורר גליד קנית בארץ? כי אני לא ראיתי מוצרים שלהם בחנויות פה. יש עליהם בדיוק סייל ב-NCIX

הצבע של השילד (ואני מאמין גם שאר הדברים) הוא יעקובי? אם כן, יש מצב אתה מפרסם את המק"ט וכמה עלה לך בערך?

פורסם
  • מחבר

היה לי צבע לבן של יעקבי אבל הוא לא היה מוצלח (יכול להיות שנפלתי על אחד לא טוב). הלכתי אליהם וקניתי של KRYLON שעולה כמה שקלים יותר. עשה עבודה טובה. הלבן הוא לא 100% התאמה ללבן של פרקטל אבל זה מספיק קרוב.

המאווררים של GELID נקנו מחנות בחיפה ששכחתי את שמה כרגע.. הם היו היחידים שהחזיקו את הגרסת PWM. המון חנויות לא בטוחות בכלל מה יש להן במלאי. זה מאוורר של 50 שקל בערך אבל הוא איכותי וטוב. המהירויות שנקובות במפרט אכן נכונות.

פורסם

אבל הצבע נקנה בחנות של יעקובי? אם כן, יש לנו חבר שעובד בחנות הגדולה (פתח תקווה) נקפוץ לשם, יש 50% הנחה בשבילי ;)

יש מצב אתה תעלה מדריך צביעה? ליוטיוב, אתה די טוב בזה (יפני, יפני!)

פורסם
  • מחבר

בחנות של יעקבי כן. המחירים גם ככה מאד זולים. :)

מדריך? אממ אני חושב שיש ביו-טיוב המון מדריכים לצביעה עם ספריי. באופן עקרוני, לוקחים 20 ס"מ מרחק מהאובייקט ובזווית של 45 מעלות צובעים. לפי צורת האובייקט, צובעים לרוחב או לאורך. לוחצים על הספריי והולכים לרוחב\לאורך ואז עוצרים ואז שוב מאותו כיוון או מהכיוון ההפוך (זה לא משנה). מומלץ לעשות שכבות דקות עם הפסקות של רבע שעה - 20 דק'. לפעמים מומלץ גם לתת שתי שכבות, לתת לזה להתייבש עד יום למחרת ואז לתת עוד שכבה.

פורסם

כמובן שצריך לשייף קודם, נכון?

יש דגם מדוייק (מספר?), יעבוד גם על פלסטיק? יש לי כונן אופטי בצבע בז' מגעיל (אני לא יכול להיפטר ממנו בינתיים, אני עוד משתמש בדיסקים).

נראה מתי אמא תוכל לקפוץ לחנות, זה ליד העבודה שלה :P

אדווח תוצאות ;)

פורסם
  • מחבר

בשילד ספציפית, לא חייבים פריימר או לשייף. כדאי לתת מינימום 2-3 שכבות.

p8gnSBX.jpg

בהזדמנות הזאת אציין ששכחתי את המכסה סיליקון ל PS2 בלוח גיגה בייט הישן שלי חחח

ולפני שאתם שואלים, זה מכסי סיליקון שרכשתי מהסיני.

פורסם

מגניב בואשים! :xyxthumbs:

דווקא הצבע הלבן נראה קרוב מאוד לצבע של הפרקטל, אולי טיפה אפרפר יותר...

פורסם
  • מחבר

במקסימום אפשר לנסות להשיג צבע יותר תואם ופשוט לשים שכבה נוספת.

פורסם

קניתי לפני חצי שנה מאווררי גליד בחנות ברמת גן.

פורסם
  • מחבר

יש אותם בעוד הרבה חנויות אבל הדגם הספציפי עם ה pwm, הצלחתי למצוא רק ב"מדיה גלקסי" בחיפה. עכשיו שני ה gelid מוסלבים. החלטתי לעשות ניסיון, שמתי שרינק 15 מ"מ לבן עד הקונקטור, ועליו עוד שרינק סאטה שחור של 20 מ"מ. כיווצתי אותם ביחד וזה יצא חזק מאד וגם יפה. ;D

Z0ilvHl.jpg

czTpxgN.jpg

tlGAk4X.jpg

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

זהו, החבילה האחרונה הגיעה מפיפיסי ועכשיו סוף סוף יש לי את כל החלקים והציוד הדרוש להשלמת הפרוייקט! ;D

אני חייב לומר שהמאווררים האלה של נויז בלוקר, פשוט מדהימים! מוצר חבל"ז.

טיזר:

6WgHv99.jpg

פורסם

אז אני רואה שבסוף כל הלכת עד הסוף ולקנית E-LOOP איך הם? איזה דגם קנית?

שמעתי שיש איתם קצת בעיות על רדיאטורים (בעיקר ב-PULL) בגלל הלהבים הנתיקים שלהם שעם הזמן זזים ונוגעים בסנפירי הרדיאטור = רעש.

והתמונה ממש יפה, בקושי רואים את הרדיאטור, יש לך רקע לבן?

פורסם
  • מחבר

זה הדגם שמגיע עד 1900 סל"ד. אני אמנם לא מתכנן PULL אבל נשמע לא סביר בעליל שהם זזים עד כדי כך שהם נוגעים בסנפירים. במצב כזה הייתי מפעיל אחריות (6 שנים אגב). בכל מקרה, ממה שאני רואה, יש מרווח לא קטן בין הלהבים לסנפירים וזה גם משתנה בין רדיאטור לרדיאטור. בכל מקרה, אל תקח כמובן מאליו כל דבר שרושמים בפורומים אחרים. מה שקורה לאחד, לא בטוח בכלל שיקרה לאחר. :)

פורסם

דווקא מר סינגולריטי הראה זאת באחד הסרטונים, הוא תכנן "פול" שהמאווררים על רדיאטור "רצפתי" והוא אמר שהם לא התאימו (אז הוא החליף ל-Blacksilentpro)

בכל אופן מאוד מרשים, אם כל החלקים כבר כאן, תהיה התקדמות רצינית בקרוב? ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים