עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם

תמונות? ::)

• תגובות 898
  • צפיות 176.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:o

יפה מאוד!

זוהי תודעת שירות. (לא משהו שיהיה בארץ בשנים הקרובות..)

למרות הצ'ופר, לא היית שש לחבר את הרדיאטור הנוסף למערכת, הטריפל יעשה עבודה יפה עם המעבד והכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

כן הטריפל מספיק לי כרגע. הבעיה גם (משהו שהרבה אנשים לא לוקחים בחשבון) שהוספה של רדיאטור מצריכה תכנון הרבה יותר חכם של האינסטלציה, אחרת נהיה באלגן.

פורסם

יתרה מכך,

אם המשאבה חלשה מידי, או שישנם המון רכיבים (בעיקר בלוקים, שהם בעלי התנגדות גבוהה לזרימה), אזי שהוספת הרדיאטור תגרע מהביצועים ולאו דווקא תשפר אותם.

פורסם
  • מחבר

זה הרדיאטור השני שהם שלחו... עוד מעט אעלה תמונות. :)

bip1h.jpg

פורסם

lucky son of...

תתחדש! תמיד נחמד שיש רדיאטור "ספייר" בצד, מי יודע מתי תצטרך אותו ::)

אני מעוניין לדעת איפה אתה מתכנן לדחוף GTS360 ואיך? :screwy:

פורסם
  • מחבר

אחד? יש לי עכשיו שלושה רדיאטורים חחח...

פורסם

עוד GTS240 אם אני לא טועה, נכון? שכחתי :-X

תכננת מחדש את הלופ? מעניין לדעת איך אתה מתכוון לעשות את זה (אין הרבה מקום בגג, והפרונט קצת מסובך)

בכל מקרה, בהצלחה עם זה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

GTS360

GTS280

GTX420 (חדש לחלוטין, עומד למכירה)

PRO120

ממבט ראשון ה- 360 הולך להסתדר מצויין בפרונט! :)

נב, הכונן שלי עושה את הדרך חזרה מסיגייט, סוף סוף! ;D

פורסם
  • מחבר

לפני צביעה של השילד החדש:

M1s7Kb9.jpg

* מי שרוצה לצבוע, שימו לב שצריך לשים מסקינג טייפ על האיזור שמגיע במגע עם המארז, זה חשוב להארקה! *

הרדיאטור החדש:

UdtNDdT.jpg

פורסם

למה צריך להשאיר את החלק שנוגע במארז לא צבוע? איזה זה פוגע בהארכה? סתם מעניין אותי...

והרדיאוטר נראה מדהים :)

פורסם
  • מחבר

אם צובעים את המסגרת זה יכסה את המתכת החשופה שאמורה לבוא במגע חשמלי עם המארז. הצו'פצ'יקים שנוגעים בחיבורים שעל הלוח מעבירים את הארקה מהם (דרך הדופן הפנימית של השילד) והמסגרת של השילד באה במגע עם המארז שממשיך את הארקה.

נב, אחרי חיפוש קצר, מצאתי חנות עם מסקינג טייפ איכותי לצביעה. לפני כן, התקשרתי ל 3M וכרגע הם לא משווקים את הסקוץ בלו, אבל הם "עובדים על זה". קניתי במקום, את הטייפ הזה שעלה 25 שקלים. זה טייפ של EUROCEL, מותג איטלקי מקבוצת SICAD GROUP.

http://www.eurocel.it/pagine/Sicad-Eurocel-Home.aspx

AT4S3Ki.jpg

פורסם

מה ההבדל בינו לבין מסקינטייפ רגיל?

פורסם
  • מחבר

ההבדל הוא שהוא מוקפד יותר, כלומר הקצוות של הטייפ ישרים. אם לוקחים טייפ רגיל ובוחנים את הקצוות אז רואים שהם נגמרים בזיגזג. המשמעות של זה היא ספלאשים קטנים של צבע שלא מאפשרים גימור יפה.

פורסם

כל הכבוד!

אפילו הפרטים הקטנים ביותר מקבלים את מלוא הצומת לב אצלך!

המשך כך :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים