עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מחר אני מוציא את ההזמנה האחרונה (בתקווה) מ PPC.

עד אז, קבלו תמונה "ספיישל":

f2jEBj8.jpg

;D

עוד משהו שרציתי לציין.. היום הייתה לי שיחה ארוכה עם אלי (ארקדור) לגבי כל מיני רעיונות לפרויקט והחלטתי שהרעיון של צינורות קריסטל לינק די קורץ לי אבל לא רק, עלה לי גם הרעיון לעבור לצינורות נחושת עם ציפוי כרום. ראיתי את זה בכמה מערכות וזה נראה מדהים ויש לזה יתרונות, כמו למשל העובדה שאפשר לכופף את הצנרת כמעט בכל דרך אפשרית ולחסוך קצת פיטינג זוויות יקרים. בכל מקרה, באמצעות מתאם מולטי-לינק של ביטספאוור, אפשר לחבר גם צינורות קריסטל לינק וגם צינורות נחושת אז האופציות פתוחות בפניי גם אחרי ההזמנה.

נכנסתי לאתר של ביטספאוור שמעט השתנה בזמן האחרון, יש בו עכשיו קטלוג ומצאתי שהם מייצרים פיטינגס גם בצבע אפור-קרבון:

3vrzWLE.jpg

אני חושב שזה יכול להתאים פשוט מדהים לסכמה שלי. הבעיה ש PPC כרגע לא מחזיקים מלאי בצבע הזה (מסתבר שהחנויות לא ששות להזמין כמויות גדולות ולכן אין ממש אופציה להזמין). הם אמנם חידשו מלאי של BP בכמה ימים האחרונים אבל יכול להיות שאצטרך להסתפק בצבע שחור, מה גם שאני הולך להחליף את הגומיות הירוקות בשחורות ובסה"כ יהיה ניגוד מאד יפה בינם לבין צנרת מבריקה מצופה כרום.

עריכה: מסתבר שאפשר להזמין פיטינגס ישירות מ BP. :o

• תגובות 898
  • צפיות 176.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האתר של BP הוא בין הטובים שנתקלתי ביחס ל"חברות קירור מים" המשתווה לו הוא אתר של EK.

נראה שהם מוציאים צבעים חדשים כל יום? ;) בביקור האחרון שלי הדגם החדש ביותר היה הלבן.

אם ראית את הסרטון החדש של סינגולריטי, הוא דיבר על צנרת אקרילית ועל איך לכופף אותה ולהתאים אותה.

אם לא ראית, הנה קישור: (אזהרת עודף BP בבניה הזאת :silly: )

פורסם

משהו בי אומר לי להשאר עם השחור.

הRAYSTORM עם האלומיניום המוברש שלו הולך להשתלב פצצה על הלוח STICKERLESS הזה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

האמת שעדיין לא פסלתי את האופציה להשתמש ברייסטורם. אם כי ה LTX וה FC-680 פשוט מתאימים אחד לשני בצורה מושלמת !

פורסם

אני מסכים בנוגע לתאימות של הבלוקים.

אל תשכח שהTRAY לא INVERTED, כך שהויזואליות של הבלוק של הכרטיס מסך לא תגנוב את ההצגה. - אחרת לא הייתה שאלה בכלל

לכן, אני כן הייתי שוקל שוב באיזה בלוק להשתמש.

פורסם
  • מחבר

חשבתי למכור את הרייסטורם אבל זה כנראה יקרה רק אם אחליט סופית לא להשתמש בו (לקראת סוף הפרויקט). הבלוק של EK, מה שנוח בו זה שההברגות יחסית רחוקות אחת מהשניה.

פורסם
  • מחבר

זהו בוצעה הזמנה אחרונה מ PPC (בתקווה). החלטתי לוותר על צנרת PVC רגילה וללכת על צנרת נחושת בשילוב מתאמי ביטספאוור מולטי-לינק. הצנרת תעבור הברקה ואח"כ ציפוי בכרום. במידה ויתעוררו בעיות עם זה, יש את אופציה ב' (לא פחות טובה) שזה ללכת על צנרת קריסטל כמו שאלי (ארקדור) הזמין. נחמד שמולטי-לינק עובד עם שתי האופציות. הפעם גם החלטתי לעשות מעקף ולשלוח את הדברים לקרוב שישלח את זה ארצה עם first class הפשוט והמהיר. בקיצור, אמור להיות חודש מעניין ומבחינתי זאת הישורת האחרונה והשלב שבו תהיה הכי הרבה התקדמות בפרויקט. ;D

OT: לכל המעוניין, לוטרו עושה עכשיו מבצע מדהים לשלוש הזמנות הקרובות. שימו לב: מי שמזמין מעל 60$ מקבל לוחץ חינם!! להזכירכם, מדובר בלוחץ כמו של נילס (MDPC) ואף משופר כי אפשר ללחוץ איתו כבלים עבים יותר (16 גייג').

http://lutro0-customs.myshopify.com/

ב 60$, אפשר לקנות חושף חוטים משוכלל של ניפקס (כלי גרמני איכותי ביותר) קאטר מצויין, קצת קונקטורים ולקבל את הלוחץ בחינם. הכל ב 240 שקל. זאת הזדמנות מדהימה למי שרוצה להכנס לעניינים בזיל הזול אז אל תחשבו פעמיים ואל תגידו לא ידעתי. :)

"גילוי נאות": אני לא מקבל ממנו כלום עבור רכישות. זה נטו לטובת באי הפורום שקיבלו קצת השראה מהפרויקט ורוצים להכנס לעניינים בלי לשבור את הבנק.

פורסם

כנראה כבר אין את המבצע...

עשיתי סל קניות ב 60 דולר ...ולא קיבלתי כלום..כולל הלוחץ = 100 דולר.

פעם הבא :)

פורסם
  • מחבר

לא... אתה מזמין ב 60$. בלי להוסיף את הלוחץ והוא כבר ישים לך במשלוח. :)

הוא רשם ממש לפני חצי שעה שיש עוד הזמנה עם בונוס מי שרוצה.

פורסם

לא ראיתי פרסום בפייס..בכל מקרה הזמנה אחת..חצי שעה.

אין סיכוי..אולי אם הוא היה נותן 10 הזמנות ..

פורסם
  • מחבר

אתמול הוא רשם ואף אחד לא הזמין... פשוט תגיב להודעה שם ואם הוא אומר שכן, אתה יכול להזמין. :xyxthumbs:

פורסם

סחטיין על הפרוייקט, רמת פדנטיות כזאת עוד לא ראיתי :xyxthumbs:

כמו כן, אני רואה שעל גבי 50 עמודים אתה רק מזמין דברים, אפשר לשאול בכמה הכל הסתכם עד היום?

פורסם
  • מחבר

אני אתן לך את התשובה של ארקדור... "לא נכנס לזה". :lol:

סיפור לא זול כן, אבל יש דברים שאתה מזמין "אובר" ובסוף הפרויקט ימכרו כאן\איביי כדי להחזיר חלק מהעלות. גם רוב הדברים הם כאן "כדי להשאר", כלומר בפרויקטים הבאים (בתקווה) לא אצטרך להכנס שוב לעלויות גבוהות. :)

אגב, מזל"ט לבאג2000 שקנה את הלוח הישן שלי. תהנה. :)

פורסם

יש לזכור, שלא מעט מן הדברים הם השקעה חד פעמית לטווח ארוך (ארגז מלא כלי עבודה, כלים חשמליים רבים),

השקעה לטווח פחות ארוך הם רכיבים שונים, כמו ציוד לקירור מים שאומנם יכולים לעבור ממערכת למערכת, אך גם אותם משדרגים ביום מן הימים.

מה שלא בהכרח מחזיר את ההשקעה הוא רכיבים מתכלים כמו סליבינג, להם למעשה החלק היחסית זול בכל העניין הזה.

אני חושב ששום דבר לא "הולך לאיבוד".

OT:

בהחלט דין מצויין של לוטרו. אני משום מה מתלבט :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

וואו, מאד התרשמתי מהשירות של HWLABS! הרגע קיבלתי משלוח מפדקס, פותח את הקופסא ומגלה בפנים שני רדיאטורים, GTS360 ורדיאטור נוסף !!! בלק אייס פרו 120! :o

המשלוח עליהם כמובן. לא שילמתי לשליח עמלה או משהו בסגנון. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים