פורסם 2012 באוקטובר 1612 שנים מחבר יכול להיות שהוא קצת הציק בעין. אני חושב שהוא סה"כ מבדר חחח... בכל מקרה, החלפתי אותו באחד סטטי להנאת באי הפורום. =)
פורסם 2012 באוקטובר 1612 שנים האוואטר החדש אכן יותר מרשים ופחות... אפילפטיאני מבין את חשיבות קלות הניקיון, אם המאווררים יצאו לשוק העולמי או הגרמני, "סלע-טק" יוכלו לייבא אותו ישר?
פורסם 2012 באוקטובר 1612 שנים מחבר כן. הוא די רציני במיילים שהוא שולח. הוא אומר שהוא יכול להביא איזה דגם שרוצים של נויז בלוקר.
פורסם 2012 באוקטובר 1612 שנים זה נשמע די מאכזב אני מוכן להתפשר על ה-PK, אבל החיים יהיו קלים יותר עם ה-ELOOP. רובי, מאיפה המידע הנ"ל?
פורסם 2012 באוקטובר 1612 שנים מחבר אם הבנתי, אז הוא עובד בחנות מחשבים באירופה אז הוא יודע. אבל זה גם רשום באינטרנט באשכול של המאוורר ב OCN.
פורסם 2012 באוקטובר 1612 שנים זה תרגום חופשי של הודעה(שבאה אחרי שמישהו שאל מתי יגיע דגם 140) מנציג NB בפורום אתר חומרה גרמני גדול. אני כרגע לא מוצא קישור להודעה אבל מצאתי עוד הודעה אחרת שבה הוא אומר שגירסאות 140/180 יגיעו הכי מוקדם בתחילת-אמצע 2013.
פורסם 2012 באוקטובר 1612 שנים הבנתי, אז ירדתי מה-ELOOP, מה אתך עדי? אתה תתפשר על ה-PK או תחכה כ"כ הרבה זמן בשביל מאוורר?
פורסם 2012 באוקטובר 1612 שנים ADI,חשבת להוסיף גלגלים למארז?הוא פשוט טנק משוריין ומאוד קשה להרים ולהזיז אותו....חשבתי למצוא לו סטנד אבל קשה מאוד להשיג אחד שיתמוך במשקל העודף שלו...ולא לדבר על זה שיש סטנדים שסותמים את פתחי האוורור למטה.הגעתי למסקנה שהכי מתאים זה להוסיף גלגלים וראיתי שמישהו כבר חשב על זה:http://www.overclock.net/t/1106307/phanteks-ph-tc14pe-news-discussion-and-owners-thread/470השאלה היא איך בדיוק עושים את זה?
פורסם 2012 באוקטובר 1612 שנים אפשר לחבר אותם בהברגה לרגליות הקיימות?איזה דגם אתה מתכוון לקחת? לא הצלחתי למצוא, יש באתר שלהם רק סוג אחד של גלגלים ולא נראה לי שהם מתאימים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.