עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב, שמואל מ"סלע טק" חזר אליי עם מחיר. בהתחלה חשב לעשות ממני אידיוט (סליחה על הביטוי) ולמכור לי ב 32 יורו חתיכה. :\

שלחתי לו לינק לאיביי, הופ המחיר ירד ל 100 שקל (20 יורו, זה המחיר באיביי) ו 15 שקל משלוח. שזה מחיר הגיוני ושווה לכל נפש. והכי מפתיע, יש לו את זה במלאי חחח..

הדבר היחידי שמונע ממני להזמין אותם עכשיו זה המאוורר החדש יותר של נויז בלוקר, הלבן עם הרוטור המתנתק. צריכה לצאת גרסה שלו ב 140 מ"מ כנראה ממש בזמן הקרוב ולדעתי גם הוא יעלה 100 שקל ליחידה, אולי טיפה יותר. הבעיה שאני לא יודע אם הוא מתאים ב 100% לתושבת של המאווררים במארז כי יש לו מסגרת שונה כזאת, אני חושב שזה עלול לבלוט יותר מדי או משהו. למישהו יש ניסיון עם מאוורר כזה? (שיש לו מסגרת לא סטנדרטית).

הופה, שניתי סטטוס ל ZONE ADDICT. :lol:

• תגובות 898
  • צפיות 176.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה מה שכתבתי בעריכה של ההודעה הקודמת.

לגבי המסגרת, לדעתי האנטק TrueQuite Pro דומה במבנהו אבל לא מתקרב לביצועים (ונמכר רק בגרסאת 120, לדעתי אפשר להתקין אותם זה לצד זה, ראיתי אותם מותקנים ככה (את האנטק) http://www.antec.com/product.php?id=705730&pid=15

נ.ב (נויז בלוקר ;D ) אני עדיין וונאבי, זה תלוי מס' הודעות או משהו אחר?

פורסם
  • מחבר

בעע. לא אהבתי את האנטק. הנויז בלוקר האלה תוכננו לעבוד עם רדיאטור שזה מה שאני מחפש. :)

באתר לא רשום שום דבר אבל מה שיש לו במלאי זה ה PK3, שזה ה BlackSilentPro בגודל 140 מ"מ ו 1700 סל"ד (שזה PK3).

QudPy.jpg

פורסם

יופי! הPK-3 הם הדגם שאני מחפש! לחץ סטטי מטורף ביחס לשקט.

אני ראיתי מספר בניות איתם, ניתן לעשות להם אנדר-ולט בקלות ולהפוך אותם לשקטים יותר (עם סל"ד נמוך יותר).

חוץ מזה שהנויז בלוקר מגיעים עם באנדל סופר עשיר והם שקטים בטירוף ביחס לביצועים.

פורסם
  • מחבר

יפ. בקיצור הם כרגע אופציה מאד אידיאלית. גם מחיר וגם ניתן להשיג מקומית. אני הולך לשלוח לו מייל לגבי המאוורר השני של נויז בלוקר, נראה עד כמה הוא מעודכן ואם יש לו במלאי.

פורסם

יפ. בקיצור הם כרגע אופציה מאד אידיאלית. גם מחיר וגם ניתן להשיג מקומית. אני הולך לשלוח לו מייל לגבי המאוורר השני של נויז בלוקר, נראה עד כמה הוא מעודכן ואם יש לו במלאי.

מצחיק כמה מהר הוא ירד במחיר :silly: ,ועוד בשבילך בלבד..

או שהמכירות לא משהו או שאתה איש עסקים מוצלח במיוחד :cool2:

בכ"מ עסקה טובה, גם אם יהיה מדובר בישן.

אבל מסכים עם Ymac לגבי המהירות, 1700RPM יצור לך רעש מורגש.

פורסם

עם מה אתה מסכים? :lol:

אני אוהב את ה-PK-3 הם אמנם יותר רועשים מהנויז בלוקר הממוצע, אבל הביצועים שלהם מדהימים וניתן לשלוט עליהם בעזרת בקר ולהחליש אותם, הם מסוגלים לרדת ל-5V ומתחת.

שאלה לי לעדי, גם אצלך הבקר לא מרגיש "שולט" כי אני מחליף פוזיציות בבקר ונראה שאין שינוי, לא ברעש, לא בכמות אוויר מורגשת ולא באפן ויזואלי על המאוורר. זה פשוט המאווררים כ"כ שקטים שלאא שמים לב או הבקר תקול? ???

פורסם
  • מחבר

מצחיק כמה מהר הוא ירד במחיר :silly: ,ועוד בשבילך בלבד..

או שהמכירות לא משהו או שאתה איש עסקים מוצלח במיוחד :cool2:

בכ"מ עסקה טובה, גם אם יהיה מדובר בישן.

אבל מסכים עם Ymac לגבי המהירות, 1700RPM יצור לך רעש מורגש.

1700 סל"ד עלול להיות רועש, אבל סביר להניח שזה יהיה בזמן משחק ככה שלא ממש יזיז לי הרעש. כנראה גם שאשלוט עליהם שלא באמצעות הבקר של המארז. הדגם של המאוורר לא נחשב ישן, הוא עדיין הולך טוב ואני לא חושב שהדגם החדש יחליף אותו.

עם מה אתה מסכים? :lol:

אני אוהב את ה-PK-3 הם אמנם יותר רועשים מהנויז בלוקר הממוצע, אבל הביצועים שלהם מדהימים וניתן לשלוט עליהם בעזרת בקר ולהחליש אותם, הם מסוגלים לרדת ל-5V ומתחת.

שאלה לי לעדי, גם אצלך הבקר לא מרגיש "שולט" כי אני מחליף פוזיציות בבקר ונראה שאין שינוי, לא ברעש, לא בכמות אוויר מורגשת ולא באפן ויזואלי על המאוורר. זה פשוט המאווררים כ"כ שקטים שלאא שמים לב או הבקר תקול? ???

אני לא יודע כי עדיין לא ניסיתי. בכל מקרה, כשהוא יעבוד, זה יהיה על 12V כי המאווררים של פרקטל גם ככה מסתובבים על סל"ד נמוך ולא ממש שומעים אותם.

פורסם

הצעה שלי

לחבר את המאווררים של פרקטל ישירות ללוח או לחיבור מולקוס עם מתאם

ולהשתמש בבקר שמגיע עם המארז למאווררים שאתם מוסיפים, פשוט המאווררים של פרקטל כל כך שקטים שאין צורך להוריד להם את המתח,

Adi תעדכן אותנו לגבי הדגמים הסופיים של הNB, קצת חבל שאין להם לדים אבל אולי אני אתפשר?

איך הם ללא רדיאטור? לחץ אוויר טוב בDB נמוך?

פורסם

זה בסדר, אין שום בעיה, הייתי צריך פשוט ממש להצמיד את האוזן, כי המאוורר האחר שיש לי במארז (של ה-ECO) כנראה מאוד רועש בהשוואה לפרקטלים הדוממים. ולא, אי אפשר לחברו לבקר, הוא PWM (לא שאי-אפשר להחליף לו פלאג אבל אני אוותר על התענוג)

בקיצור, תעדכן על הנויז בלוקרים, פתחת אשכול ב"ארגון קניות קבוצתיות"? אני בכל אופן מעוניין.

ל-פול קליפ, אני ממש מסכים, הפרקטלים מאוד שקטים על 12V אין סיבה לשלוט עליהם עם בקר.

לגבי הלדים, אם אתה כ"כ רוצה תזמין לד בדולר (או מערכת תאורה למארז, שתעלה פי 15 (כן,15$)) ותשים אותו ליד, בתוך המאוורר או בתוך המארז.

ככה אתה מחליט על מאפייני התאורה ולא מתפשר על ביצועים. (אפשר בקלות לחווט לד לכבל במאוורר)

הPK-3 מעולים גם ללא רדיאטור. 90CFM זה לא צחוק. משולב עם לחץ סטטי (רלוונטי לרדיאטורים יותר) מטורף הם אולטימטיביים

עריכה

מצאתי את הבקר המושלם ל-R4!! http://ncix.com/products/?sku=71195&vpn=BFA-RCN-KS-RP&manufacture=BitFenix

גם איכותי, 5 ערוצים, מסך (אין חוגות בולטות שיפריעו לדלת) ואפשרות שליטה עם הסמרטפון!!! :smile1:

פורסם

גם הAero cool שיש לי היום מספקים 90CFM ב1500 RPM אבל הרעש מטמטם אותי.

בכלל אני מרגיש שמאז ששמתי את המאורר הזה בגג המארז במקום הבידוד שהיה שם המארז הרבה יותר רועש גם כשאני מגדיר לו להיות על 1000RPM

פורסם

מן הסתם...

פורסם
  • מחבר

מצאתי את הבקר המושלם ל-R4!! http://ncix.com/products/?sku=71195&vpn=BFA-RCN-KS-RP&manufacture=BitFenix

גם איכותי, 5 ערוצים, מסך (אין חוגות בולטות שיפריעו לדלת) ואפשרות שליטה עם הסמרטפון!!! :smile1:

גם אם זה בקר שיש לו חוגות בולטות, אפשר לדחוף אותו מעט פנימה ואז אין בעיה.

פורסם

אני מתלבט בינו לבין הלמפטרון LC5V2 (זה השם?) שהוא עם חוגות. ויש את הלמפטרון טאצ', יותר יקר.

הכי מלהיב אותי זה האקוארו (aquaero) חמש פרו, אבל הוא פאקינג יקר (150 דולר ללא סנסורים או עם ממש מעט)

פורסם
  • מחבר

למעוניינים, אפשר להזמין את המאוורר של נויז בלוקר, ה 120 מ"מ החדש. זה 27 יורו ליחידה (לא זול) ומותנה בהזמנה של 10 יח' כי אין מלאי של זה אצל היבואן. אני בכל מקרה, מחכה לראות מתי תצא גרסה 140 מ"מ. זה חשוב לי כי לא יהיה אפשר להוציא את המאווררים מתי שבא לי ברגע שיהיה לי שם לופ עם רדיאטור והכל. לכן, ההוצאה של הרוטור לניקוי, זה פיצ'ר קריטי.

יש מצב להוריד אותו למחיר יותר נורמלי:

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=35712

תכלס נמכר ב 27$.

קבלו תיקון, זה הדגם PWM וזה סתם מייקר.

יש את הדגם הזה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=35709

ה3 פין הרגיל, שמגיע עד 1900 סל"ד ועולה 5$ פחות אז גם ביורו זה צריך להיות פחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים