עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם

כמה עולה ערכת סליבינג ומאיפה אפשר להזמין?

• תגובות 898
  • צפיות 177k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אם תדפדף לעמודים הראשונים, יש שם את פרטי ההזמנה שעשיתי מ MDPC, כולל משלוח זה יצא 400 שקל. בכלליות, היה שם 40 מ' של סליב, שייבות, קלמפים, שרינקים.

יש להם שם ערכה נחמדה שכוללת הרבה דברים ודווקא יוצאת משתלם מבחינת עלות, אבל אתה מקבל סליב רק בצבע אחד שזה שחור ולא ניתן לשנות את ההזמנה. :\

מפה מזמינים: http://en.mdpc-x.com/

האתר עובד רק בשעות מסויימות, היום הוא יפתח עוד 3.5 שעות בערך.

בזמן שהאתר הרגיל סגור, אפשר לעיין בגרמני: http://de.mdpc-x.com/

פורסם

יפה!

זה רק אני או שאין שרינק על הכבל של ה-PCI?

באיזו שיטה אתה משתמש? לוטרו? או המדריכי OCD שיש בהארד פורום? (יש שם איזה מדריך של ארבעה עמודים עם מדידות ודברים של פרפקציניסטים ;D )

השילוב צבעים די אקזוטי, למה בחרת דוורא בו? יש לך חומרה בצבעים תואמים? יצא מדהים.

איך אתה מבחינת התקדמות על הספק?

אני מתכנן להזמין בקרוב MDPC (היום כנראה אני אזמין HX750)

פורסם

זה רק אני או שלא רואים את השרינק בתמונה?

לדעתי? זה אפילו יפה יותר ללא השרינק.

פורסם

בהחלט יפה יותר ללא השרינק. אגב, אתה הולך לתפור את החוטים ב-PCI?

פורסם

לא אמרתי שזה לא יפה, זה מאווד מרשים.

אני לא מכיר שיטה לסליב ללא שרינק. שמעתי על כמה (לסיים את הסליב איפה שבדרך כלל יסתיים השרינק ואז להמיס את הסליב כדי שייתפס ולשים בתוך הקונקטור) זו השיטה?

arkadur אני לא יודע מה היתה כוונתך, התייחסת למה שאני אמרתי או שבמקרה יצא לך אותו משפט?

פורסם

אכן יש שיטה לסליב ללא שרינק.

התהליך אפילו פשוט יותר.

לוחצים את פין הATX בלוחץ - יחד עם הסליב ואז גם הגידים בכבל וגם הסליב מוחזקים יחד עם הפין.

התוצאה הסופית נראת כך:

db_file_img_2202_800xauto.jpg

פורסם
  • מחבר

יש גם את השיטה של לוטרו שאתה פשוט לוקח שרוול 3:1, באורך קצר (לא צריך מדוייק) ומחמם עם מצית את הקצה שלו עד שהשרוול מתחת נמס ואז מעצב אותו לתוך הקונקטור וחותך את השרינק. תכלס, זה באמת פחות קשה מסליב עם שרינק.

התחלתי לחשוב איך למקם את ההימורו...אצטרך ליצור איזשהו מתאם כדי לחבר אותו אז פתחתי פוטושופ והתחלתי לתכנן:

ibPCT.jpg

באופן עקרוני, זה שני פסי אלומיניום שמתחברים לחורי 120 מ"מ שמוסטים שמאלה כדי לתת מרווח הולם לרדיאטור "רזה" (מסומנים במארז עם האות B) ובאותה הזדמנות ההימורו מוסט מעט הצידה כדי לשפר את המרווח בינו לבין הקיר הימני של המארז. זה עוד לא גמור, סקיצה ראשונה בהחלט אבל מסובך זה לא. :smile1:

* אם מדפיסים, הסקיצה אמורה להיות מדוייקת על המילימטר.

פורסם

אכן יש שיטה לסליב ללא שרינק.

התהליך אפילו פשוט יותר.

לוחצים את פין הATX בלוחץ - יחד עם הסליב ואז גם הגידים בכבל וגם הסליב מוחזקים יחד עם הפין.

התוצאה הסופית נראת כך:

db_file_img_2202_800xauto.jpg

נחמד, כמובן ששיטה זו מותנית בכך שאתה מכין לעצמך את הכבלים ועושה קרימפ, שבשבילי זה יותר מדי. אבל זה מה שעדי עושה, נכון?

כן, השיטה שרשמת מעלי הוא הראה בוידאו, אבל לדעתי זה ביזבוז של שרינקים. זה איזה 7 יורו ל-50 חתיכות. לא חראם? ;D

ודרך אגב, סליחה על הבורות אבל... מה זה הימורו? :D

פורסם
  • מחבר

לא צריך שרינק של MDPC בשביל זה. סתם בזבוז. אפשר לקנות בכמות גדולה ובזול אחלה שרינק 3:1 מפיורילטרז. זה גם מה שלוטרו מסביר בוידאו. לדעתי, בשיטה של דזמוד, הם לא רק לוחצים, הם גם ממיסים את השרינק. הכבלים שיש לי ממוד DIY בנויים כמו דזמוד ויש משהו במראה של סליב ללא שרינק, שאני פשוט לא אוהב. במחשבים המושקעים ממש לרוב כן יש שרוול. בצד של הספק כח אני בוודאות שם שרינקים, בצד של הלוח\כרטיס\מעבד לא בטוח. אני עושה ניסיונות. :)

הימורו זה ההיטסינק השחור שבתוכו יושב ההרדיסק. המוצר הזה של סייט נקרא הימורו. אגב, יש גם הימורו מיני לכונן 2.5" אבל אין לו ממש שימוש במחשב דסקטופ שכן הכונן 2.5" זה בדר"כ SSD שלא מתחמם. :)

פורסם

פתאום אתה גורם לי לראות כמה הסיליבינג של טרמל-טייק מעפאן כבר הרבה זמן אני חושב גם על איזה שדרוג למחשב וסליבינג כמו שצריך וגם לי יש נסיון מאוד טוב עם הפרקטל בניתי מחשב לאחותי עם המארז פרקטל הכי בייסיק והוא עדייו צבוע בשחור בפנים מגיע עם גומיות לדיסקים הקשיחים והוא גם ממש יפה איכותי וגם במחיר מעולה :) מה אפשר לבקש יותר ???

נב.

למי שאין כוח לעשות סליבינג לכל חוט בנפרד כמו שעדי עושה יכול לשלוח ל frozen-cpu את הספק שלו ובמחיר של רק 600 דולר הם יסליבו לכם את כל הכבלים של הספק אחד אחד ויכללו בידוד מתכווץ ארוך ומכוער:

http://www.frozencpu.com/products/10329/custom-08/Custom_Single_Braid_Sleeved_PSU_-_The_Works.html?tl=g50c439s1120 ::)

פורסם

הבנתי, כמו שיש לWD ראפטור והולוסיראפטור? למה אתה צריך את זה? אתה עובד עם דיסקים 10K RPM?

ולזה שמעליי, פרוזן CPU, ממש דיל מפתה :s07:

פורסם
  • מחבר

פתאום אתה גורם לי לראות כמה הסיליבינג של טרמל-טייק מעפאן כבר הרבה זמן אני חושב גם על איזה שדרוג למחשב וסליבינג כמו שצריך וגם לי יש נסיון מאוד טוב עם הפרקטל בניתי מחשב לאחותי עם המארז פרקטל הכי בייסיק והוא עדייו צבוע בשחור בפנים מגיע עם גומיות לדיסקים הקשיחים והוא גם ממש יפה איכותי וגם במחיר מעולה :) מה אפשר לבקש יותר ???

נב.

למי שאין כוח לעשות סליבינג לכל חוט בנפרד כמו שעדי עושה יכול לשלוח ל frozen-cpu את הספק שלו ובמחיר של רק 600 דולר הם יסליבו לכם את כל הכבלים של הספק אחד אחד ויכללו בידוד מתכווץ ארוך ומכוער:

http://www.frozencpu.com/products/10329/custom-08/Custom_Single_Braid_Sleeved_PSU_-_The_Works.html?tl=g50c439s1120 ::)

יש כל מיני "ערכות" סליבינג באתרי החנויות פה בארץ, טרמל טייק, שמרמל טייק. הן SUB PAR, לא מיועדות ליוני סליב ולכן לא מומלצות כלל (!) כל המדריכים שיש פה באתר לסליבינג (שעושים שימוש בערכות האלה) כבר מזמן לא רלוונטים. ראיתי את אחד המדריכים ואפילו יחסית לאז, זה סתם היה לשרוף הרבה זמן על אשכרה כלום, לא יופי ולא תועלת, אם כי נכון היה להודות לכותב המדריך. אני גם לא ממליץ לקנות שום דבר חוץ מ MDPC או החלופה הסינית MODDIY ו\או TECHFLEX (מוגבל לשני צבעים) ולשים לב לא לקנות TECHFLEX PET אלא רק CLEANCUT. ל MODDIY אין שרינקים טובים לכן אני ממליץ להשקיע יותר כסף, לקנות הכל מ MDPC וזהו.

פורסם
  • מחבר

מסתבר שאפשר להשיג מאווררים של נוייז בלוקר בארץ. כן, יש יבואן שנקרא "סלע טק" והם מאורנית. כמו תמיד :-\ זה יותר עסק שמתעסק בהזמנות גדולות (סיטונאות) אבל הוא אשכרה החליט לקחת אותי ברצינות ולבדוק אם יש לו במלאי את המאוורר השחור 140 מ"מ של נוייז בלוקר ובאמת יש לו! עכשיו נשאר לראות מה המחיר (ביקש שאשלח לו מייל מסודר). מצחיק אותי שעסקים כאלה לוקחים על עצמם ייבוא של מוצרים קמעונים כאלה. כלומר בהתחלה הוא אמר לי שחברות קונות אותם בכמויות של מינימום 30-40 שלדעתי זה לא מחובר למציאות, זה סה"כ מוצר היי אנד, קמעוני לחלוטין שאנשים קונים למחשב שלהם.

נב,

אם יש פה עוד אנשים שרוצים את המאוורר הזה אפשר להתארגן ולהזמין ממנו כמות. זה אמור להיות מאוורר מס' 1, איכות מעולה !

OT, קלטו את זמן העריכה בהודעה האחרונה שלי...

rKXGo.png

או מה? :lol:

פורסם

מעוניין!

צריך לקרוא לך adiמארגןקניותקבוצתיות518 ;D

יש מצב אלו יהיו ה-eLoop החדשים? פשוט זה הולך הכי יפה עם הפרקטל (שומר על הניגודיות)

אני חוזר בי, יש eLoopים רק ב-120 מ"מ. לא מתאים.

"סלע-טק" אמרו שיש להם מאווררי 140 מ"מ במלאי, אלו הPK?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים