פורסם 2013 במרץ 1112 שנים אתה אמיתי? איך אפשר לא לדעת את זה?אתה אמור לגלות את זה אפילו בלי לנסות, ברגע שאתה משאיר את הכפתור לחוץ בשביל למחוק אות-אות, ואז אתה מגלה שהוא מוחק את המילה השלמה...הבעיה היא שאז הוא נכנס לשוונג - ומתחיל למחוק מילים ברצף אם אתה לא "משחרר" את הכפתור בזמן.
פורסם 2013 במרץ 1112 שנים מישהו מכיר אפליקציית RSS עם וידג'ט נגלל שתומכת בעברית? אני משתמש כרגע בATOMARSS אבל הקורא המובנה שלה לא משהו.
פורסם 2013 במרץ 1112 שנים GMusicFS: play cloud Google Music in most music players appsסוף סוף אפשר להשאיר את המוזיקה בענן במקום להעמיס על ה SD, ולנגן דרך הנגן החביב עליכם (PowerAmp במקרה שלי)יאיי !
פורסם 2013 במרץ 1112 שנים השימוש בנפח הגלישה זהה לגודל השיר?למשל השיר בנפח 15MB אז זה משתמש ב15MB אינטרנט?יש לזה CAHCE? (ואז מה הפואנטה..?)יכול להיות שיהיו בעיות של אינטרנט איטי?
פורסם 2013 במרץ 1112 שנים בעקרון זהה, יש גם אפשרות לאיכות נמוכה יותר.אפשר לבחור אם התוכנה תשמור עותק מקומי או לא.
פורסם 2013 במרץ 1112 שנים אני לא יודע איך זה אצלך, אבל אצלי יש אופציה בהגדרות שזה יהיה maximized כברירת מחדל. רואים את כל הווידג'ט ובחלק התחתון יש את מנעול הנעילה. כשאני מחליק אותו נפתח ה-pattern lock ומשם המסך נפתח. מבחינתי אין עם זה שום בעיה, זאת ההתנהגות שהייתי מצפה. רק עכשיו נפל לי האסימון שצריך ללחוץ על המנעול הקטן חצי שניה (לא במיידי) כדי לעשות פתיחת מסך בלי לחזור לטבעת הנעילה....
פורסם 2013 במרץ 1212 שנים אני לא יודע ממתי זה (אני רק עכשיו שמתי לב) אבל גוגל הוסיפו אופציה להוסיף שם פונטי לאנשי הקשר. ככה שלמי שיש אנשי קשר בעברית (כמוני) יכול להוסיף הגייה פונטית באנגלית ולהשתמש בחיוג קולי. הבעיה היא שאני לא מוצא מדריך להגייה פונטית נכונה מעברית לאנגלית (יש לזה קונבנציה ברורה). זה עובד עם שמות פשוטים (כמו ABA לאבא) אבל דברים יותר מורכבים זה לא תופס. עריכה: טוב זה לא עובד לי בכלל ואני לא יודע מה הולך עם זה
פורסם 2013 במרץ 1312 שנים לא יודע. טרם התעסקתי איתו יותר מדי. מה כן - הוא נחמד לניווט רגלי(כך הייתי משתמש בגוגל מאפס טרם האפשרות לנווט).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.