פורסם 2012 ביוני 1913 שנים מחבר הוא כאן ואני שמח להודיע... המארז בו אשתמש בבניה הוא ה-Cosmos II מבית Coolermaster
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים מחבר יש עוד כרטיס מסך מאוד מאוד מיוחד שיככב בפנים, ויש סיכוי קטן מאוד שאקבל זכרונות יותר מהירים (לא משהו שכזה משנה לי) ועוד סיכוי אפילו יותר קטן לקבל ספק כח שידגיש את האווירה המוזהבת והשחורה. מלבד זאת, הכל מוכן להרכבהמשהו מאוד בלתי צפוי ומרגיז שקרה לי היא שהנוזל הצהוב הבוהק קיבל אחרי קצת יותר משבוע גוון כתום חזק, כנראה תהליך כימי שקורה שם משפיע על זה. מה שאומר שלפחות בהתחלה, אין לי ממש ברירה אלא להתפשר על נוזל שקוף
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים מארז עצום! אני לא יודע אם יש דבר כזה (אני לא הכי מבין בזה) - צינורות צבעוניים (במקרה שלך צהוב) במקום נוזל צהוב וצינורות שקופים.יכול להיות טוב או שזה לא יהיה טוב כ"כ?
פורסם 2012 ביוני 2013 שנים מחבר עדכון מהתחלת הבניה אני לא מרוצה מהצבע שיצא ואתקן זאת בקרוב, בינתיים שיעלמו בועות האוויר
פורסם 2012 ביוני 2013 שנים וואו! יפה מאוד!!המארז עצום!כל כך הרבה זהב...ותגיד, כל הכרטיסים שאתם מבקרים, הרי שולחים לכם אותם, החברה לא? אז איך אתה יכול להשתמש בהם לפרויקט אישי? או שזה פרויקט תצוגה בשם האתר?
פורסם 2012 ביוני 2013 שנים מברוכ! אחלה חלקים, רק הצבע של הנוזל קירור הזה . אחלה מארז, אהבתי הצנרת היא 3/4" OD? אם כן למה אין בנדים על הפיטיגנים של הבלוק למעבד? 7/16 מילא, הם תופסים מעולה על 3/4. לא מסוכן קצת? אומנם זה מחזיק (עבדתי כך עם הפיטיניגים של BP עם 5 טבעות אטימה), אבל חבל לקחת סיכונים מיותרים, חבל על החומרה. עריכה: עשה טובה, ותתקין קפיצים עבור הבלוק, לא חבל לקחת סיכון ולעוות את הלוח? יש לך לפחות BACKPLATE?
פורסם 2012 ביוני 2013 שנים מחבר הנה התוספת האחרונה לרדיאטור לגבי הקפיצים, אני יוצא ווקום עם המעבד שגם ללא ברגים כלל מחזיק את הבלוק במקום, הברגים מהווים חיזוק קליל ופה נגמר הסיפור
פורסם 2012 ביוני 2013 שנים לגבי הקפיצים - כרצונך. למרות שיש בלוקים שלא דורשים קפיצים, דוגמת VRM, כרטיסי מסך עם כיסוי מלא וכו'. אבל איפה שצריך - הם לא שם לחינם. נראה שיש לך עוד קצת מקום למטה, שקלת לדחוף שם את המשאבה וליצור סביבה "נקייה" יותר בחלק העליון? ואיך אפשר ללא השאלה החשובה ביותר: איפה המספרים!?
פורסם 2012 ביוני 2113 שנים מחבר אין לי כל כך בעיה של מקום למרות שהמשאבה בחלק העליון, אני יכול גם להעלות את הכרטיס לממשק X16 הגבוה יותר. העניין הוא שאם אני מוריד את המשאבה למטה יש לי חתיכת צנרת להעביר ממנה עד הבלוק שתסתיר המון מהלוח והכרטיס ואני לא מעוניין שזה יקרה. מספרים אני שומר לסוף, יש עוד מלאכה מרובה, אני רחוק מסיום.
פורסם 2012 ביוני 2213 שנים מחבר לא מוותר על הזהב, אין סיכוי בינתיים 4500MHZ במאמץ, ממשיך לייצב לכיוון מטה כדיי לנקות מתחים למצב ה-24\7 הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.