עבור לתוכן

Unreal Tournament Project -התחילה ההרכבה! - עמוד 19

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הוא כאן ואני שמח להודיע... המארז בו אשתמש בבניה הוא ה-Cosmos II מבית Coolermaster

4Ljlk.jpg

lZEQl.jpg

• תגובות 218
  • צפיות 58.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ענק! (ברצינות זה ענק)

הוא נחשב שקט ומקורר?

איזה מודינג מתוכנן לו?

פורסם
  • מחבר

קצת צבע של מסגרות להדגיש את הזהב והשחור, וכמובן הסמל של Unreal

פורסם

יש עוד חומרה בדרך או שאתה מתחיל לעבוד?

פורסם
  • מחבר

יש עוד כרטיס מסך מאוד מאוד מיוחד שיככב בפנים, ויש סיכוי קטן מאוד שאקבל זכרונות יותר מהירים (לא משהו שכזה משנה לי) ועוד סיכוי אפילו יותר קטן לקבל ספק כח שידגיש את האווירה המוזהבת והשחורה. מלבד זאת, הכל מוכן להרכבה

משהו מאוד בלתי צפוי ומרגיז שקרה לי היא שהנוזל הצהוב הבוהק קיבל אחרי קצת יותר משבוע גוון כתום חזק, כנראה תהליך כימי שקורה שם משפיע על זה. מה שאומר שלפחות בהתחלה, אין לי ממש ברירה אלא להתפשר על נוזל שקוף

פורסם

אתה יכול להוסיף לד צהוב, יש לי ניסיון רע עם נוזל צבעוני.

פורסם

מארז עצום!

אני לא יודע אם יש דבר כזה (אני לא הכי מבין בזה) - צינורות צבעוניים (במקרה שלך צהוב) במקום נוזל צהוב וצינורות שקופים.

יכול להיות טוב או שזה לא יהיה טוב כ"כ?

פורסם
  • מחבר

עדכון מהתחלת הבניה

75Lwz.jpg

lGWl9.jpg

M6Yc5.jpg

אני לא מרוצה מהצבע שיצא ואתקן זאת בקרוב, בינתיים שיעלמו בועות האוויר

פורסם

וואו ניראה מדהים !!! (חוץ מהצינורות כמובן .. )

ה MSI מוסיף המון :D

פורסם

וואו! יפה מאוד!!

המארז עצום!

כל כך הרבה זהב...

ותגיד, כל הכרטיסים שאתם מבקרים, הרי שולחים לכם אותם, החברה לא? אז איך אתה יכול להשתמש בהם לפרויקט אישי? או שזה פרויקט תצוגה בשם האתר?

פורסם

מברוכ!

אחלה חלקים, רק הצבע של הנוזל קירור הזה :nono: .

אחלה מארז, אהבתי

הצנרת היא 3/4" OD? אם כן למה אין בנדים על הפיטיגנים של הבלוק למעבד? 7/16 מילא, הם תופסים מעולה על 3/4. לא מסוכן קצת?

אומנם זה מחזיק (עבדתי כך עם הפיטיניגים של BP עם 5 טבעות אטימה), אבל חבל לקחת סיכונים מיותרים, חבל על החומרה.

עריכה:

עשה טובה, ותתקין קפיצים עבור הבלוק, לא חבל לקחת סיכון ולעוות את הלוח? יש לך לפחות BACKPLATE?

פורסם
  • מחבר

הנה התוספת האחרונה לרדיאטור

4U0Oj.jpg

לגבי הקפיצים, אני יוצא ווקום עם המעבד שגם ללא ברגים כלל מחזיק את הבלוק במקום, הברגים מהווים חיזוק קליל ופה נגמר הסיפור

פורסם

לגבי הקפיצים - כרצונך.

למרות שיש בלוקים שלא דורשים קפיצים, דוגמת VRM, כרטיסי מסך עם כיסוי מלא וכו'. אבל איפה שצריך - הם לא שם לחינם.

נראה שיש לך עוד קצת מקום למטה, שקלת לדחוף שם את המשאבה וליצור סביבה "נקייה" יותר בחלק העליון?

ואיך אפשר ללא השאלה החשובה ביותר:

איפה המספרים!? :jump:

פורסם
  • מחבר

אין לי כל כך בעיה של מקום למרות שהמשאבה בחלק העליון, אני יכול גם להעלות את הכרטיס לממשק X16 הגבוה יותר. העניין הוא שאם אני מוריד את המשאבה למטה יש לי חתיכת צנרת להעביר ממנה עד הבלוק שתסתיר המון מהלוח והכרטיס ואני לא מעוניין שזה יקרה. מספרים אני שומר לסוף, יש עוד מלאכה מרובה, אני רחוק מסיום.

פורסם
  • מחבר

לא מוותר על הזהב, אין סיכוי

5FXyd.jpg

בינתיים 4500MHZ במאמץ, ממשיך לייצב לכיוון מטה כדיי לנקות מתחים למצב ה-24\7 הזה

nuYWV.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים