עבור לתוכן

מפעילות סלולאריות חדשות - הדיון המרכזי

Featured Replies

פורסם

אתה משלם על מה שאתה מקבל :)

• תגובות 2k
  • צפיות 430.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תפסיק.כבר.לבלבל.את.המוח.

נודניק.

פורסם

גם לי וגם לאקסית שלי ששכנעתי לעבור לגולן ( :silly: ) יש המון בעיות קליטה שאי אפשר לפתור עם כל המשחקים האלו. פשוט יש בעיות קליטה וזהו. לא חייבים להתעקש שכל משחקי הקונפיגורציה האלו פותרים את זה. הם לא.

אצלי הן לא מספיק חמורות בשביל לעבור כי אני נמצא רק במרכז. אני מעריך שעבור אנשים שמסתובבים באזורים יותר "נידחים" זה יכול להיות בלתי נסבל.

גם אני חשבתי כל הזמן "טוב, זה תכף יעבור. הם ישתפרו". לא יודע. הם לא משתפרים. זה מאוד חבל, כי יש לי סימפתיה אליהם. אני כבר לא יכול להמליץ לאנשים לעבור אליהם.

אני מנוי בגולן טלקום מהרגע שהם פתחו את שעריהם, בהתחלה היו לי בעיות של התנתקות (כנראה כשהרשת מבצעת נדידה בין גולן לסלקום), ברגע שהגדרתי את הרשת לסלקום בלבד, לא הייתה לי כל בעיה בשום מקום שהייתי בו עם המכשיר (והייתי כמעט בכל מקום בארץ), לא רק אני כל משפחתי שהעברתי לגולן באותה סיטואציה, לאף אחד אין טענות, כולם מרוצים, כולל חברים שעברו בעקבות המלצתי.

לגולן טלקום יש 7 שנים (זמן ההסכם שלהם עם סלקום, למיטב ידעתי) לפרוס את הרשת שלהם, האינטרס שלהם לעשות את זה כמה שיותר מהר, היות ואז הם לא יצטרכו לשלם לסלקום על שימוש ברשת שלה. אני מאמין שהם כן עובדים על זה במרץ.

אתה משלם על מה שאתה מקבל :)

תפסיק להספים את הפורום בבקשה.

פורסם

תפסיק להספים את הפורום בבקשה.

למה להספים, אם הוא צודק?

לא ראיתי שביקשת מהתגובה שבאה אחריו להפסיק להספים, למרות שהיא הייתה לא פחות טובה, ואפילו יותר גרועה כשלא היה בה שום תוכן חוץ מהתקפה על oldnavyפלאפון

פורסם

זה ספאם כי אין קשר למחיר. לכן המשפט "אתה מקבל מה שאתה משלם עליו" בהקשר הזה הוא ספאם.

בהוט מובייל משלמים מעט ואין ניתוקים (למיטב ידיעתי). בפלאפון משלמים הרבה, וגם מקבלים הרבה חרא בתמורה (סבבה, אין בעיות של ניתוקים, נכון). זו סתם מנטרה שהוא חוזר עליה במהלך כל הת'רד והיא מציקה וחסרת תועלת. מספיק.

adiz, אני אנסה את זה שוב. אדווח עוד כמה ימים.

פורסם

תגדיר "לא עוזר".

יש הרבה משתמשים שהבעיה נמשכת אצלם גם כשמקבעים לרשת של סלקום. תחפש בגוגל.

למה להספים, אם הוא צודק?

לא ראיתי שביקשת מהתגובה שבאה אחריו להפסיק להספים, למרות שהיא הייתה לא פחות טובה, ואפילו יותר גרועה כשלא היה בה שום תוכן חוץ מהתקפה על oldnavyפלאפון

בלבול מוח. הלקוחות של יופון,הוט מובייל, 012 וכו' משלמים אותו דבר אם לא פחות. זה אומר שהשירות לא טוב? אני לא מצליח להבין את תסמונת השטוקהולם שלך ושל הספאמר הנ"ל. התגובה שלי היתה מכוונת בדיוק לרמה של התגובה של NAVI.

פורסם

פלאפון ממשיכים בשלהם.. החבילה שלהם של 3 חודשים חינם הפכה ללא כלכך בחינם אחרי החודש השני..

אני אעלה פרטים אחרי שאחזור מהמילואים. >:(

אתה משלם על מה שאתה מקבל ;)

בכל אופן, אני נמצא באיזור נידח למדי (צפון ישראל-דרום לבנון) והקליטה בגולן סבבה. גם הפסיקו הניתוקים שהיו בהתחלה. אין טענות.

פורסם

הגדרתי ידני על הרשת של סלקום ובינתיים לא היו ניתוקים. ונראה שהקליטה בסה"כ פחות כאוטית... בימים הקרובים ייצא לי שוב להיות באזורים בעייתים בהם "פעם" לא הייתה לי קליטה בכלל. נראה מה יהיה.

פורסם

זה לא רק הקליטה. יש גם איטיות מחרידה.

אי אפשר לצפות בסרטון יוטיוב. זה מרגיז.

פורסם

יש הרבה משתמשים שהבעיה נמשכת אצלם גם כשמקבעים לרשת של סלקום. תחפש בגוגל.

בלבול מוח. אלא אם יש בעיות קליטה בסלקום עצמם - ואז זה כבר לא קשור לגולן וקורה גם למי שמשלם את המחירים הגבוהים של סלקום עצמם.

יש בעיות קליטה ללקוחות סלקום?

לגבי האיטיות - בלבול מוח.

הרשת הן של סלקום והן החדשה של גולן מהירה פי 5 עד פי 10 (!!!!) מהרשת שהיתה לאורנג' לפני השדרוג, לצורך העניין, ומאוד קרובה למהירות של פלאפון - שנחשבה למהירה ביותר לפני השדרוג של אורנג'.

להגיד שהיא איטית בצורה "מחרידה" זה פשוט שקר, או שיש לך בעיה במכשיר/שרת שממנו אתה מתחבר/תוכנה.

פורסם

הבעיות קיימות לחלק מהמשתמשים בחלק מהמכשירים. יש דיווחים רבים על זה ברשת. עד כמה שאני יודע האינטרנט של סלקום הוא הגרוע בארץ, של גולן טובה מאוד.

פורסם

עובדה שיש איטיות, מה אתה רוצה שאני אגיד? :lol:

אני פרו גולן, אבל לצערי זהו המצב. אני גולש משלוש קליינטים שונים ליוטיוב, בכולם זה איטי. כשעוברים ל wifi, זה טס. כשאני מפעיל תוכנה לבדיקת מהירות, יש שרתים מסויימים בארץ שאליהם המהירות גבוהה. לאחרים בארץ, היא איטית. לחו"ל תמיד איטי. לא יודע מה הולך עם הניתוב שם. אני לא כך כך מבין בזה. אבל זה איטי. :nixweiss:

פורסם

בלבול מוח. אלא אם יש בעיות קליטה בסלקום עצמם - ואז זה כבר לא קשור לגולן וקורה גם למי שמשלם את המחירים הגבוהים של סלקום עצמם.

יש בעיות קליטה ללקוחות סלקום?

לגבי האיטיות - בלבול מוח.

הרשת הן של סלקום והן החדשה של גולן מהירה פי 5 עד פי 10 (!!!!) מהרשת שהיתה לאורנג' לפני השדרוג, לצורך העניין, ומאוד קרובה למהירות של פלאפון - שנחשבה למהירה ביותר לפני השדרוג של אורנג'.

להגיד שהיא איטית בצורה "מחרידה" זה פשוט שקר, או שיש לך בעיה במכשיר/שרת שממנו אתה מתחבר/תוכנה.

אתה נמצא ליד הבן אדם שיש לו את המכשיר ויש לו איטיות וקובע שאין איטיות? :kopfpatsch:

גם לי בגולן טלקום יש איטיות בלתי נסבלת, תפסיק לקבוע לאנשים מה יש להם או אין להם!

פורסם

טוב לדעת.

אני בגולן כבר תקופה ועכשיו החלפתי מכשיר מגלקסי לסמסונג אטיב. לקח לי שבוע להתפנות ולחפש את ההוראות איך להגדיר אינטרנט ואז שמתי לב שקליפים ביוטיוב שרצו חלק במכשיר הישן נתקעים בחדש. לא כל כך הבנתי מה הסיפור אבל זו כנראה האיטיות שאתם מדברים עליה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים