עבור לתוכן

Firefox - התוספים שלכם

Featured Replies

פורסם

לא יודע לגבי הבעיה שלך, אבל אם אתה צריך לשמור bulkים של תמונות מאתרים שונים, אז תבדוק את הבוקמרקלט הזה:

https://imagestash.org/

• תגובות 654
  • צפיות 564.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מקבל את ההודעה הבאה:

97086494.th.jpg

הרצתי חיפוש ונאמר שם משהו לגבי התוסף NO SCRIPT (שבכלל לא חוסם כלום) ועידכון של משהו ספיציפי שלא הבנתי.

איך להפעיל את זה?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להזכיר פעם נוספת שזה הוא לא דיון תמיכה טכנית על התוכנה. כל הודעה שלא רלוונטית תימחק.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אם כבר היסטוריה של הדפדפן, אז אני זוכר שהיה לי פעם מן סמל כזה של היסטוריה בצד ליד השורת חיפוש למעלה.

היה לי נוח גם.

רק משום מה עכשיו אין לי את זה.

פורסם

יש תוסף שמאפשר לי לדלג בין הטאבים ועדיין הזמן באתרי קבצים (מגה אפלואד, פיילסרב וכדומה) ירוץ?

פורסם

אתה יכול לנסת את skipscreen

פורסם

fission לא פועל בגרסאת 7?

פורסם

אתה יכול לנסת את skipscreen

יש לי את זה, תודה. אבל זה לא עובד בכל אתר

פורסם

fission לא פועל בגרסאת 7?

במקומו יש את Status-for-evar (הטעות במקור) שעושה עוד כמה דברים שמדמים התנהגות של 3.6.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לעוד מישהו convert my currency הפסיק לעבוד? הוא לא מדווח על בעיה אבל פשוט הפסיק להציג את המידע.

פורסם

אצלי הוא עובד, אבל הוא מלא באגים ומכביד על הדפדפן. הוא כבר מזמן לא נתמך ע"י המפתח.

יש עוד תוסף שעושה עבודה דומה שנקרא Simple Currency Converter, אבל החסרון שלו לעומת הקודם שהוא לא מציג את המחיר בשקלים לצד המחיר בדולרים אלא מחליף את המחיר מדולרים לשקלים.

פורסם

אני יודע, אני משתמש בו כרגע.

פורסם

לעוד מישהו convert my currency הפסיק לעבוד? הוא לא מדווח על בעיה אבל פשוט הפסיק להציג את המידע.

אצלי הוא עובד נהדר,ניסיתי כרגע גם בEBAY וגם בAMAZON (גירסה 0.4.2)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים