עבור לתוכן

Firefox - התוספים שלכם

Featured Replies

פורסם

אני החלפתי לפני כמה ימים לGmail Checker אחרי שהג'ימייל מנג'ר הפסיק לעבוד, בנתיים הוא עובד אחלה.

• תגובות 654
  • צפיות 564.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני החלפתי לפני כמה ימים לGmail Checker אחרי שהג'ימייל מנג'ר הפסיק לעבוד, בנתיים הוא עובד אחלה.

באמת עובד טוב, כשסידרתי את זה כמו שצריך.

תודה :)

פורסם

גאד דמט, מאז ששדרגתי מ 6.01 ל-6.02 שוב ה-CTRL+ENTER בשורת הכתובת הפסיק לעבוד!

פורסם

יש לי בעיה עם התוספים למייל בפיירפוקס.

אני כל הזמן הייתי משתמש בWebmail Notifier, אבל לפני כמה ימים הוא הפסיק להתחבר לי לGMAIL.

אני שיניתי סיסמה, עדכנתי בתוכנה, מחקתי CACHE, קוקיז, TEMP, ריסטרט, מחקתי את התוסף והתקנתי מחדש.

וניסיתי כל תוסף אחר GMAIL MANAGER, אף תוסף לא מצליח להתחבר...

אני מתחבר לGMAIL רק דרך המחשבים בבית ודרך הSGS ששם הוא מחובר כל הזמן!

אבל, זה לא הפריע לזה לעבוד עד לפני מספר ימים...

גם אצלי הWEBMAIL NOTIFIER חדל מלעבוד בימים האחרונים,

מישהו יודע מה פשר הדבר???

פורסם

עובד פיקס!

תודה רבה, אין על התוסף הזה...

אכן אחד התוספים!

פורסם

יש תיקון גם ל-Gmail Manager (עד שהמפתח יוציא גרסה מתקנת):

1) Save this text to a notepad empty file then Close Firefox

2) go to your profile C:\Users\[your account]\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\[some random text].default\extensions

3) {582195F5-92E7-40a0-A127-DB71295901D7}.xpi rename with ZIP extension

4) inside this archive under folder named component edit this file named gmServiceGmail.js with notepad

5) Search inside this file gmServiceGmail.js text: " https://www.google.com/accounts/ServiceLoginAuth " and replace with " https://accounts.google.com/ServiceLoginAuth "

6) save edited file and update archive with edited file gmServiceGmail.js then rename it back to XPI

7) reopen Firefox then drag this modified XPI file in Firefox this will open extensions install window ....you're DONE

פורסם

אתר Facebook פועל בצורה משובשת לגמרי..

איטי מאוד (מדי פעם) ורוב הזמן אני לא מצליח לשלוח הודעות בצ'ט.

אנשים שולחים לי הודעה, קופץ לי החלון, אני עונה ורואה כאילו זה נשלח, אבל הנמען בכלל לא קיבל את ההודעה!

הפתרון היחיד זה לשלוח במצב של full conversation, אבל זה לא תמיד עובד וכמובן שזה הרבה פחות נוח.

מישהו נתקל בבעיה?

משתמש בFF 6.02, על ווינדוז 7.

התוספים שמותקנים אצלי - Abp, aio gestures, ie tab, tab history redux, TMP

פורסם

אתר Facebook פועל בצורה משובשת לגמרי..

איטי מאוד (מדי פעם) ורוב הזמן אני לא מצליח לשלוח הודעות בצ'ט.

אנשים שולחים לי הודעה, קופץ לי החלון, אני עונה ורואה כאילו זה נשלח, אבל הנמען בכלל לא קיבל את ההודעה!

הפתרון היחיד זה לשלוח במצב של full conversation, אבל זה לא תמיד עובד וכמובן שזה הרבה פחות נוח.

מישהו נתקל בבעיה?

משתמש בFF 6.02, על ווינדוז 7.

התוספים שמותקנים אצלי - Abp, aio gestures, ie tab, tab history redux, TMP

מצטרף לכל אלה...

פורסם

מישהו יודע אם קיים תוסף או סקריפט שבודק עידכונים לסקריפטים של גריזמונקי?

פורסם

בדוק את Addon update checker, אני חושב שבאפשרויות שלה יש אפשרות לבדוק גם סקריפטים של הקוף.

פורסם

בדוק את Addon update checker, אני חושב שבאפשרויות שלה יש אפשרות לבדוק גם סקריפטים של הקוף.

תודה!

פורסם

יצאה גרסה מתקנת ל-gmail manager.

שימו לב: הגרסה אינה גרסה רשמית של המפתח שנרדם, אלא גרסה שיצאה עד שהמפתח יתעורר.

עפ"י הביקורות התיקון עובד.

הגירסה פורסמה גם באתר ההרחבות של מוזילה

להורדה: https://github.com/downloads/athomas/mozilla-firefox-addons/gmail_manager-0.6.4.1.3-fx+sm.xpi

פורסם

הורדתי את התוסף DownTeamAll, הדפדפן פתוח עם 200 לשוניות של תמונות מאותו אתר, רובם JPG, אני מקליק נכנס לבאר של "תמונות ומדיה" ורואה רשימה חלקית בלבד של תמונות שהוא יכול להוריד, רובם אפילו תמונות מוקטנות בכלל

כל משחק עם הפילטרים לא עוזר.

איך אני מפעיל את זה שהוא יורד לי את כל מה התמונות שפתוחות בלשוניות בגודל מקורי וכמו שהם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים