פורסם 2011 באפריל 2614 שנים אני מחפש תוסף דומה לSearchWP שמתאים לFF4. נסה את OmniBar או את CyberSearch, הן עושות חלק מהתפקוד של WP. תמיד אפשר לנסות לכפות התאמת הרחבות.
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים תזכיר לי בבקשה איך קוראים לתוסף שכופה לעבוד על תוספים שלא מתאימים לFF4.https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/add-on-compatibility-reporter/?src=api
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים יש תוסף שמשנה את כיוון הטקסט?אצלי הוא מיושר משמאל לימין בחלק מהאתרים הישראלים.ואני רוצה ליישרו מימין לשמאל.תודה.
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים הקטסט של האתר או טקסט שאתה כותב בתיבות טקסט באתר? זה ממש לא ברור, יהיה נחמד לקבל דוגמה. בכל מקרה זה נשמע כמו משהו שעדיף לעשות עם סקריפט ל- Greasemonkey או סגנון ל- Stylish מאשר עם הרחבה.
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים מישהו מצא אולי פיתרון לבעית "הסמן יורד שורה בכתיבת הודעות בפורום"?זה אולי לא מציק ברמה של "יש לי קוץ ברגל" ואפשר לחיות עם זה אבל עדיין יהיה נחמד יותר בלי זה, גם חשבתי שאולי יסדרו את זה ב4.0.1 אבל אני רואה שלא.
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים מישהו מצא אולי פיתרון לבכית "הסמן יור שורה בכתיבת הודעות בפורום"?זה אולי לא מציק ברמה של "יש לי קוץ ברגל" אודי אפשר לחיות עם זה אבל עדיין יהיה נחמד יותר בלי זה, גם חשבתי שאולי יסדרו את זה ב4.0.1 אבל אני רואה שלא.חזור שנית ?
פורסם 2011 במאי 214 שנים הקטסט של האתר או טקסט שאתה כותב בתיבות טקסט באתר? זה ממש לא ברור, יהיה נחמד לקבל דוגמה. בכל מקרה זה נשמע כמו משהו שעדיף לעשות עם סקריפט ל- Greasemonkey או סגנון ל- Stylish מאשר עם הרחבה.האמת אין לי מושג... לפעמים אתרים מופיעים בג'יבריש...
פורסם 2011 במאי 214 שנים האם יש תוסף/אפשרות להגביל טאב מסויים בפיירפוקס, או לחלופין את כל ה- Firefox מבחינת Upload/Download? (ללא שימוש בתוכנת צד שלישי כמו Netlimiter)
פורסם 2011 במאי 314 שנים האמת אין לי מושג... לפעמים אתרים מופיעים בג'יבריש...למשל? אתה חושב שאפשר לפתור בעיה כזו בלי שום פרט?
פורסם 2011 במאי 314 שנים למשל? אתה חושב שאפשר לפתור בעיה כזו בלי שום פרט?איזה פרטים תרצה לדעת?אולי כדאי לעשות לו ריסט? (איך עושים זאת)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.