פורסם 2011 בינואר 2314 שנים יש לי תוכנית. זה ה main הראשי. זה תוכנית שקולטת מבנה של סטודנט למשל. מישהו יכול להסביר לי אולי מה הטעות שעשיתי ולמה ההדפסה יוצאת לא טוב? אני רוצה שזה ידפיס לי חמש פעמים כאילו יש חמש סטודנטים ולפעמים זה בורח. מדפיס פעם שורה אחת למשל רק את השם.פעם רק את השורה של הציון.פעם שלוש פעמים את השם של תלמיד וכוו.... int main(){ int i=0; student person[stud]={{0},0}; for (i=0;i<stud;i++) { cout<<"please enter your name & last name \n"; gets((person+i)->name); cout<<"please enter your grade \n"; cin>>(person+i)->grade; } ave(person); max(person); return 0;} [br]פורסם בתאריך: 23.01.2011 בשעה 23:09:19 ניסיתי לעלות תמונה לא ממש הצלחתי...כדי להמחיש את מה שיוצא...איך עושים את זה?תקנתי את הבעיה תודה
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים מה ההגדרה של student ומה זה stud? איפה ההדפסה? קצת קשה לעזור בלי הקוד הרלוונטי.
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים מחבר ד.א. למה אתה לא כותב person.name? זה קריא יותר. א.אני בת ב. מה ז"א? לא הבנתי.. לגבי student זה השם של המבנה וstud זה גודל מסויים שהגדרתי כקבוע. הראתי בכוונה רק את הקטע הזה כי בו הייתה את הבעיה (שהצלחתי לתקן ד"א). תודה
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים נראה לי שהוא התכוון לזה:person[i].nameשזה יותר קריא מזה:(person+i)->nameבכל מקרה, גם אם שם בדיוק הבעיה, עדיין אי אפשר היה לעזור בלי לדעת מה זה בכלל students.
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים אני מוכן להסתכן בניחוש שהבעיה היא גלישת זכרון בקריאת הקלט למחרוזת. במקרה הקיצוני, יתכן אפילו ש-name מוגדר כ-char[1] או משהו כזה. טעות נפוצה של מתחילים.צדקתי?בכל מקרה בלי הגדרת student לעולם לא נדע!
פורסם 2011 בפברואר 514 שנים מחבר סליחה על הדיליי. אני לא כזה זוכרת אבל אם אני לא טועה הבעיה הייתה בהדפסה ובלולאה. לגבי person.name גם אני חושבת שזה הרבה יותר קריא אבל אם אני לא טועה זה גם לא עבד לי בתרגיל הספציפי הזה בגלל זה עשיתי בכוונה person+i)->name אלה היו המבנים למי שרצה לדעת מזה סטודנט typedef struct _person_{ char first[NAME]; char last[NAME]; int ID;}person;typedef struct _student_{ person details; double grade;}student; תודה
פורסם 2011 בפברואר 514 שנים המבנים שהגדרת לא תואמים את האופן שבו את מנסה להשתמש בהם.מצד אחד הגדרת מערך של student, מצד שני את מנסה לגשת לשדה name, שבכלל אין ל-person.חוץ מזה, תימנעי מליצור כפילות של שמות - מצד אחד הגדרת מבנה בשם person, מצד שני את מגדירה מערך של student בשם person.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.